تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

ا

خب دلیلش اینه که اون دکمه تنظیم شده که حالت Hibernate رو فعال کنه، میشه از توی Power Options تنظیمش رو عوض کرد
اینکه خود به خود روشن میشه هم از یکی از برنامه ها هست احتمالا که نیاز به انجام کاری زمان بندی شده دارن، مثل آنتی ویروس .

خوب میدونم این دکمه کارش اینه... من میگم چرا دوباره روشن میشه سیستم بعد چند ثانیه..هیچ برنامه ای روی سیستم نیستش من فقط مادربرد و سی پی رو چند روز پیش عوض کردم که با سیستم قبلیم خیلی راحت خاموش میشد....

دوستان سلام
یکی از اشناها این مین رو خریده

asus p8b75-v

با کیس Green x3

مشکل اینه که usb های جلوی کیس الان usb3 اش کار میکنه ولی 2 تا usb 2 ها کار نمیکنن

usb های پشت مین هم همه کار میکنن

یک سری میگفتن از ویندوز و این موارده میخواستم بدونم مشکل از چیه ؟

هم کیس هم مین اک هستن تازه خریداری شدن

من یک فلش Transcend 8GB داشتم سوخت گارانتی داشت بردم بهم یکی نو دادند
ولی این جدیده خیلی سرعتش کنده ، و سرعتش از MB/s 4 بیشتر نمیشه !!!!! تازه اولش که روی 3 و خورده ای هست !!!!
فلش قبلیم و مال بقیه اطرافیانم راحت تا 7 مگ میرسه سرعتشون
حالا میخواستم بپرسم راهی داره بشه سرعتش رو زیاد کرد ؟؟؟؟؟ که مثل قبلی تا 7 مگ برسه ؟؟
فرمتش هم کردم تاثیری نکرد
ممنون

موقع فرمت، فرمت فلشو چی میزنی؟ یا اصلا دس نمیزنی بهش؟ اگه دس نمیزنی بکنش NTFS شاید بیشتر شد! البته با این کار ممکنه رو تبلتا و موبایلا کار نکنه!! بوتابلم نمیشه فلش!!

درود مجدد فرشید جان!
آنتی ویروسم نورتن هست و از این لحاظ مشکلی نیست! ولی خوب محض اطمینان یک دور کامل همه درایو ها روscan کردم، که چیزی نبود!
بعد از اون کدی که گفتی رو وارد کردم! بعد از ریستارت درایوهام درست شد! اما این درست بودن موقتی بود و بعد از یک ریست و یا خاموش، روشن شدن یکی از درایوها مجدداً این مشکل رو پیدا میکنه!

به نظرت ممکنه ایراد از نسخه ویندوزی باشه که نصب کردم؟
ممنون

خب این معنیش اینه که هنوز اون تروجان در حافظه فعال هست و دوباره فایلها رو Hidden می کنه، ممکنه آنتی ویروس شما بروز نباشه یا اصلا اون رو نتونسته باشه شناسایی کنه، اگر هم فقط همون یه درایو اینجوری هست که وقتی فایلهاش رو با اون دستور برگردونی از کل فایلهاش بکاپ بگیر، درایو رو پارتیشن و فرمت مجدد کن و دوباره فایلها رو به جای اصلی برگردون، اینجوری اگر ویروسی دیگه در کار نباشه نباید فایلها رو خود به خود Hidden کنه.

از ویندوز هم نمی تونه باشه.

من یک فلش Transcend 8GB داشتم سوخت گارانتی داشت بردم بهم یکی نو دادند
ولی این جدیده خیلی سرعتش کنده ، و سرعتش از MB/s 4 بیشتر نمیشه !!!!! تازه اولش که روی 3 و خورده ای هست !!!!
فلش قبلیم و مال بقیه اطرافیانم راحت تا 7 مگ میرسه سرعتشون
حالا میخواستم بپرسم راهی داره بشه سرعتش رو زیاد کرد ؟؟؟؟؟ که مثل قبلی تا 7 مگ برسه ؟؟
فرمتش هم کردم تاثیری نکرد
ممنون

اگه مدلشون فرق داره که سرعتشون هم طبیعتا فرق داره و کاری نمیشه کرد، فلش رو همیشه از مدلهای USB 3.0 بگیرید و روی پورت USB 3.0 هم استفاده کنید.

خوب میدونم این دکمه کارش اینه... من میگم چرا دوباره روشن میشه سیستم بعد چند ثانیه..هیچ برنامه ای روی سیستم نیستش من فقط مادربرد و سی پی رو چند روز پیش عوض کردم که با سیستم قبلیم خیلی راحت خاموش میشد....

تنظیمات بایوس و بخش APM/Power Management رو بررسی کنید، اون گزینه ها که با Power on.... شروع میشن هیچ کدوم نباید فعال باشن
اگر مشکل برطرف نشد باید آخرین درایور مربوط به مادربرد(اینتل- AMD) رو از سایت سازنده بگیرید و نصب کنید، اگر باز هم نشد ویندوز رو از اول بریزید، اگر باز هم نشد قطعا تنظیمات بایوس مسببش هست!

دوستان سلام
یکی از اشناها این مین رو خریده

asus p8b75-v

با کیس Green x3

مشکل اینه که usb های جلوی کیس الان usb3 اش کار میکنه ولی 2 تا usb 2 ها کار نمیکنن

usb های پشت مین هم همه کار میکنن

یک سری میگفتن از ویندوز و این موارده میخواستم بدونم مشکل از چیه ؟

هم کیس هم مین اک هستن تازه خریداری شدن

مشکل اینه که کابل ارتباطی USB 2.0 به مادربرد رو یا درست وصل نکرده یا اصلا وصل نکرده، کیس رو باز کنید و بررسی کنید.

سلام
فن کارت گرفیکم نیم سوز شده و کمی که گرم میشه تصویر میپره!! نمیشه عوضش کرد؟

بسته به مدل کارتتون میشه.
بسته به اندازه و مدلی که داره می تونید مشابهش رو از بورس قطعات جانبی تهیه کرده و خودتون با فن اصلی جایگزین کنید، البته فقط فن رو می تونید عوض کنیدو نه کل سیستم خنک کننده گرافیک رو.

اگه مدلشون فرق داره که سرعتشون هم طبیعتا فرق داره و کاری نمیشه کرد، فلش رو همیشه از مدلهای USB 3.0 بگیرید و روی پورت USB 3.0 هم استفاده کنید.

فرشید جان مدل فلش نویی که بهم دادند هم دقیقاً مثل همون قبلی هست ،
هردوشون این شکلین :
61473678031074169588.jpg

حالا درمورد اون پورت USB 3 که فرمودی هم یه سوال داشتم :
من مادربوردم P8Z68-V PRO هست ، و پشتش جای USB 3 که رنگ قرمز هست داره ، به این پورت ها هر وسیله ای بهشون زدم به درستی کار میکنه به جز وسیله ای که USB 3 باشه !(چون ندارم) به جز گوشیم گلکسی نوت 3 که USB 3 داره ، ولی وقتی گوشیم رو به اونجا میزنم گزینه USB 3 روی گوشیم فعال نمیشه که درحالی که اگه پورت USB 3 باشه گزینش روی گوشی فعال میشه ، و همچنین سرعت انتقال اطلاعات هیچ تفاوتی با وقتی به پورت های دیگه میزنم نمیکنه
حالا امکانش هست که اون پورت های USB 3 قرمز رنگ USB 3 نشده باشند و USB 2 باشند ؟ مثلاً نیاز به آپدیت درایوری داشته باشند و این حرفا ؟
چه کار کنم ؟
ممنون

سلام

یه مشکل usb port d-link ... از این چندتا usb می خوره ...
بهش فلش می زنم می خوره ولی بهش رم ریدر می زنم میاره داخله my computer عکسی از مثلا یه چیزی وصله ... ولی نه حجمش و ... هیچی رو نشون نیمده

مشکلش از کجاست ؟

اگر نفهمدید دقیق تر بگم :دی !

فرشید جان مدل فلش نویی که بهم دادند هم دقیقاً مثل همون قبلی هست ،
هردوشون این شکلین :
61473678031074169588.jpg

حالا درمورد اون پورت USB 3 که فرمودی هم یه سوال داشتم :
من مادربوردم P8Z68-V PRO هست ، و پشتش جای USB 3 که رنگ قرمز هست داره ، به این پورت ها هر وسیله ای بهشون زدم به درستی کار میکنه به جز وسیله ای که USB 3 باشه !(چون ندارم) به جز گوشیم گلکسی نوت 3 که USB 3 داره ، ولی وقتی گوشیم رو به اونجا میزنم گزینه USB 3 روی گوشیم فعال نمیشه که درحالی که اگه پورت USB 3 باشه گزینش روی گوشی فعال میشه ، و همچنین سرعت انتقال اطلاعات هیچ تفاوتی با وقتی به پورت های دیگه میزنم نمیکنه
حالا امکانش هست که اون پورت های USB 3 قرمز رنگ USB 3 نشده باشند و USB 2 باشند ؟ مثلاً نیاز به آپدیت درایوری داشته باشند و این حرفا ؟
چه کار کنم ؟
ممنون

Transcend مدل تقلبی هم داره که به کیفیت و سرعت مدل اصلی نیستن، اما مدل دقیقش رو باید از توی ویندوز و برنامه هایی مثل Sisoft sandra ببینی.
در مورد پورت USB 3.0 هم ندیدم تاحالا قرمز باشه، از اول هم آبی بوده و آبی خواهد ماند!

پورتای USB 3.0 مادربرد شما هم آبی هستن و هم ردیف پورت LAN هستن، حتما هم باید درایورشون رو از سایت مادربرد دانلود و نصب کنی اگر ویندوز 7 داری، توی ویندوز 8 نیازی نیست
اون پورتای بالایی قرمز رنگ هم ESata هستن که ربطی به یو اس بی ندارن.

یه مشکل usb port d-link ... از این چندتا usb می خوره ...
بهش فلش می زنم می خوره ولی بهش رم ریدر می زنم میاره داخله my computer عکسی از مثلا یه چیزی وصله ... ولی نه حجمش و ... هیچی رو نشون نیمده

مشکلش از کجاست ؟

اگر نفهمدید دقیق تر بگم :دی !

چرا فهمیدم!
مشکلی اینه که USB Router ها برخی دستگاهها و یا فلش ها رو به درستی شناسایی نمی کنن و راهی هم برای رفع مشکل نیست الا اینکه مستقیم به سیستم وصلشون کنی.

سلام
فن کارت گرافیکم یهو صدای چرخ گوشت داد...دراوردم تمیزش کردم تاثیری نداره و انگار فنش از تنظیم درومده چون یکم به یه سمت فشارش دادم صداش کمتر شد!راهی هست خودم درستش کنم یا بدم بیرون؟

سلام
فن کارت گرافیکم یهو صدای چرخ گوشت داد...دراوردم تمیزش کردم تاثیری نداره و انگار فنش از تنظیم درومده چون یکم به یه سمت فشارش دادم صداش کمتر شد!راهی هست خودم درستش کنم یا بدم بیرون؟
همه فن ها یه عمر مفیدی دارن بعد کم کم صدا میفته توشون...باید عوض بشه.

مشکل سیستم با رم 4 گیگ 1333 Apacer

سلام من یه مادربورد g41mt-es2l دارم،2 گیگ رم با باس 1333 روش نصبه و قشنگ کار میکنه،یه رم 4 گیگ با باس 1333 APACER براش خریدم وقتی کنار رم خودم نصبش میکنم فن روشن میشه اما مانیتور نه،وقتی تکی نصبش میکنم تند تند بوق میزنه،به نظرتون مشکلش کجاست؟

- - -ویرایش - - -

سلام من یه مادربورد g41mt-es2l دارم،2 گیگ رم با باس 1333 روش نصبه و قشنگ کار میکنه،یه رم 4 گیگ با باس 1333 APACER براش خریدم وقتی کنار رم خودم نصبش میکنم فن روشن میشه اما مانیتور نه،وقتی تکی نصبش میکنم تند تند بوق میزنه،به نظرتون مشکلش کجاست؟

بعد معنی این چیه؟ Model Name: G41MT-ES2L DDR3 1333 (downgrade to DDR3 1066)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or