تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام...
من با لپتاپم مشکلي پيدا کردم !
بعد از نصب ويندوز درايور گرافيکو که نصب ميکنم ويندوز بالا نمياد وقتي از safe mode درايور رو حذف ميکنم ويندوز بالا مياد !!!
ايا احتمالش هست از چيپ گرافيک باشه...؟

سلام...
بعد از نصب ويندوز درايور گرافيکو که نصب ميکنم ويندوز بالا نمياد وقتي از safe mode درايور رو حذف ميکنم ويندوز بالا مياد !!!

driver گرافیک رد از کجا بر میداری؟

سلام دوستان من یک مشکلی با پرینتر HP3390 دارم .
این صفحه رو که پرینت میگیرم :

خروجی پرینتر به صورت زیر هستش :

نوشته ها جابه جا میشه و کلا به هم میریزه البته با همه متون اینطوری نیست.
همین صفحات که 3390 مشکل داره توی HP P1006 مشکلی نداره و کاملا درست پرینت میشه.
روی سیستم دیگه هم تست کردم و بازم مشکل داره.
به نظرتون مشکل از چیه ؟

درود.
دو تا از درایوهای من نمیشه چیزی رو داخلشون copy کرد . یا نمیشه چیزی رو از داخلشون پاک کرد!
وقتی میخواهی چیزی داخلشون copy کنی error زیر رو میدن!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟

سلام

دوستان مادربرد من abit ix48 هست و سی پی یوم core 2duo 6550

الان پاورمو عوض کردم و گرین 330 انداختم منتهی یدونه 4 پین بیشتر نداره و مادربرد روش 8 پینه .... یه تبدیل براش گرفتم برق رو به 4 پین تبدیل میکنه نمیخوره....

الان کسی از این تبدیلا نداره که 8 پین باشه؟؟؟؟؟

روی مادربرد یا پاور فشار نمیاره؟؟؟؟؟؟؟چیکار کنم؟
گرافیکم gt210 هست

شما همون 4 پین پاور جدید رو هم می تونی توی 8 پینی بالای سوکت پردازنده جا بزنی، مشکلی نداره، مصرفش هم اونقدر بالا نیست.

اقا کام‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پیوتر خود به خود خاموش میشه
البته وقتی که میزارم دانلود
یعنی وقتی باهاش کار میکنم یا فیلم میبینم یا هر کار دیگه ایی خاموش نمیکنه
اگه قطعه ایی مشکل داشته باشه باید همیشه خاموش کنه سیستم رو
ولی فقط باهاش کار نمیکنم خاموش میکنه دانلودم نمیشه باهاش کرد
امروز کل سیستم حتی پاور رو باز کردم خاکشو گرفتم سی پی یو رو هم خمیر سیلیکن مالیدم ولی درست نشد
لطفا کمک کنید
ممنون

احتمال زیاد پاورت مشکل داره عزیز، پاورت چه مدل و چه برندی هست؟ شاید تقلبی و یا خراب باشه.
احتمال مشکل حرارتی هم هست اما از احتمال اولی خیلی کمتره.

سلام...

ممکنه مشکل از اون نسخه درایور خاص باشه که با گرافیک شما سازگار نیست، ممکن هم هست تراشه ی گرافیکی روی مادربرد لپ تاپ شما کلا خراب شده باشه که دیگه جواب نمیده
درایورش رو عوض کن و یه نسخه ی دیگه رو سعی کن نصب کنی، با برنامه ی GPU-z هم ببین دقیقا مدلش چیه و چجوری کار می کنه.

سلام دوستان من یک مشکلی با پرینتر HP3390 دارم .
این صفحه رو که پرینت میگیرم :

خروجی پرینتر به صورت زیر هستش :

نوشته ها جابه جا میشه و کلا به هم میریزه البته با همه متون اینطوری نیست.
همین صفحات که 3390 مشکل داره توی HP P1006 مشکلی نداره و کاملا درست پرینت میشه.
روی سیستم دیگه هم تست کردم و بازم مشکل داره.
به نظرتون مشکل از چیه ؟

اندازه و ابعاد صفحه ی خروجی پرینتر ناهماهنگ هستن، اونا رو مطابق اندازه ی کاغذ داخل پرینتر بکنی نباید بهم بریزه.

درود.
دو تا از درایوهای من نمیشه چیزی رو داخلشون copy کرد . یا نمیشه چیزی رو از داخلشون پاک کرد!
وقتی میخواهی چیزی داخلشون copy کنی error زیر رو میدن!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟

احتمالا خرابکاری ویروسی یا تروجان هست.
اول از همه مطمئن شو سیستم خودت آلوده نیست و با آنتی ویروس آپدیت شده کل سیستم رو اسکن کن.
پس از پاکسازی اگر باز هم دسترسی به درایو نبود تک تک درایوهای خودت رو با باز کردن برنامه ی CMD در حالت ادمین و اجرای دستور زیر آنلاک کن:

Code:
[B][COLOR=#303030][FONT=verdana][/FONT][/COLOR]
[/B][B][COLOR=#303030][FONT=verdana]attrib -h -r -s /s /d X:\*.* [LTR][/LTR][/FONT][/COLOR]
[/B]

x هم اسم درایو هست.

سلام به همگی دوستان
شرح : من تا به امروز روی لپ تاپم ویندوز 7 - 32 بیت نصب میکردم تا اینکه فهمیدم 32 بیت فقط از 2/5 گیگ رم لپ تاپم استفاده میکنه و بقیه 4 گیگ بی مصرف مونده بعدش تصمیم گرفتم دیگه ویندوز 64 بیت نصب کنم.

مشکل : از وقتی 64 بیت نصب کردم تو بعضی سایت های اینترنتی که وارد میشم موس شروع به تیک زدن میکنه در همین حال داخل ویندوز چراغ هارد هی روشن میشه و هارد هم صدا میده مثل اینکه کم میاره از هارد کمک میگیره (هارد لپ تاپ رو تازه خریدم WD 500 تست هم کردمش با برنامه HD Tune هیچ اروری نداره و همه ok هستن)
مشکل اصلی اینه که چراغ هارد هی روشن میشه و هارد یه صدای جیر جیر کوچیکی میده و چند تا سایت اینترنت رو همزمان باز میکنم موس شروع به تیک زدن میکنه مثلا 4-5 تا سایت بعد هارد هم چراغش روشن میشه و صدا میده
همه درایورها هم به خوبی نصب هستن آخرین ورژنشون
مدل لپ تاپم هم Asus N53jl هستش
پیشاپیش تشکر از دوست عزیزی که راه حلی جلوی این مشکل ما بذاره

احتمال زیاد پاورت مشکل داره عزیز، پاورت چه مدل و چه برندی هست؟ شاید تقلبی و یا خراب باشه.
احتمال مشکل حرارتی هم هست اما از احتمال اولی خیلی کمتره.
مدل پاور خیلی معروف نیست مثل گرین
ولی خب چطور تا الان جواب داده؟؟
تقلبی رو نمیدونم ولی از کجا بفهمم که خراب چون الان داره کار میکنه
ببین کلا کار من با سیستم دانلود و نگاه کردن فیلم و وبگردی هست
البته برای دانلود خیلی روشن میمونه که نمیدونم این میتونه براش مشکل پیش بیاره یا نه؟
راجع به این مشکل حرارتی هم میشه یه توضیحی بدین؟؟اصلا اگه ممکنه و مقدوره تمام حالتهارو در یکی دو خط توضیح بدین حالا میگم چرا همشون میخوام (الان سیستمم اینجوری شده همه چی بهم ریخته ممنون میشم کمکم کنید)
یه ری نکته رو هم بگم البته یکم عجیب هست
وقتی دارم با کامپیوتر کار میکنم مشکلی نیست و سیستم رو خاموش نمیکنه فقط بعضی وقتها ریست میکنه
وقتی هم بزارم برا دانلود بعد از نیم یا یک ساعت سیستم رو خاموش میکنه که برای این کار مجبورم یه ویدئو رو تنو یه پلیر بزارم و اونو هی پخش کنه اینجوری دیگه خاموش نمیشه و دانلود میکنه
حالا هر کمکی میشه بکنید
با تشکر

دوستان من از وقتی سیستممو عوض کردم وقتی دکمه پاوره روی کیبرد رو میزنم که hibernat بشه سیستم میره تو این وضعیت و خاموش میشه ولی باز بعد 2 دیقه خود به خود روشن میشه!!!!

سی پی یوم core i3
مادربردمم p8h67

سلام به همگی دوستان
شرح : من تا به امروز روی لپ تاپم ویندوز 7 - 32 بیت نصب میکردم تا اینکه فهمیدم 32 بیت فقط از 2/5 گیگ رم لپ تاپم استفاده میکنه و بقیه 4 گیگ بی مصرف مونده بعدش تصمیم گرفتم دیگه ویندوز 64 بیت نصب کنم.

مشکل : از وقتی 64 بیت نصب کردم تو بعضی سایت های اینترنتی که وارد میشم موس شروع به تیک زدن میکنه در همین حال داخل ویندوز چراغ هارد هی روشن میشه و هارد هم صدا میده مثل اینکه کم میاره از هارد کمک میگیره (هارد لپ تاپ رو تازه خریدم WD 500 تست هم کردمش با برنامه HD Tune هیچ اروری نداره و همه ok هستن)
مشکل اصلی اینه که چراغ هارد هی روشن میشه و هارد یه صدای جیر جیر کوچیکی میده و چند تا سایت اینترنت رو همزمان باز میکنم موس شروع به تیک زدن میکنه مثلا 4-5 تا سایت بعد هارد هم چراغش روشن میشه و صدا میده
همه درایورها هم به خوبی نصب هستن آخرین ورژنشون
مدل لپ تاپم هم Asus N53jl هستش
پیشاپیش تشکر از دوست عزیزی که راه حلی جلوی این مشکل ما بذاره

این تیک زدن خودش می تونه از خرابی هارد دیسک باشه، می تونه از سنگینی ویندوز و برنامه های در حال اجرا هم باشه، اما به هر حال خیلی مشکوک هست.
راه حل اینه که برنامه های اضافی رو از توی Startup ویندوز برداری ببینی تاثیری رو عملکرد سیستم میزاره یا نه،

پردازشهای سنگین، ویروس و تروجانی که کارکرد پردازنده رو بی دلیل بالا می بره هم می تونه علت مشکل باشه، حتما یه آنتی ویروس آپدیت شده هم روی ویندوز داشته باشید.

مدل پاور خیلی معروف نیست مثل گرین
ولی خب چطور تا الان جواب داده؟؟
تقلبی رو نمیدونم ولی از کجا بفهمم که خراب چون الان داره کار میکنه
ببین کلا کار من با سیستم دانلود و نگاه کردن فیلم و وبگردی هست
البته برای دانلود خیلی روشن میمونه که نمیدونم این میتونه براش مشکل پیش بیاره یا نه؟
راجع به این مشکل حرارتی هم میشه یه توضیحی بدین؟؟اصلا اگه ممکنه و مقدوره تمام حالتهارو در یکی دو خط توضیح بدین حالا میگم چرا همشون میخوام (الان سیستمم اینجوری شده همه چی بهم ریخته ممنون میشم کمکم کنید)
یه ری نکته رو هم بگم البته یکم عجیب هست
وقتی دارم با کامپیوتر کار میکنم مشکلی نیست و سیستم رو خاموش نمیکنه فقط بعضی وقتها ریست میکنه
وقتی هم بزارم برا دانلود بعد از نیم یا یک ساعت سیستم رو خاموش میکنه که برای این کار مجبورم یه ویدئو رو تنو یه پلیر بزارم و اونو هی پخش کنه اینجوری دیگه خاموش نمیشه و دانلود میکنه
حالا هر کمکی میشه بکنید
با تشکر
اگه گرین نیست پس احتمال زیاد تقلبی هست، مدلهای متفرقه هم عمر محدودی دارن و زود از کار می افتن، امکان داره به قطعات هم آسیب بزنن، دلیل نمیشه که تا الان کار کرده ، بعد از این هم باید کار کنه!

روشن بودن بیش از حد هم باعث فرسایش بیشترش شده
راه حل اصلی تعویض پاور هست، اگر مشکل از اون باشه، هیچ راه دیگه ای هم نمی تونه داشته باشه.

دوستان من از وقتی سیستممو عوض کردم وقتی دکمه پاوره روی کیبرد رو میزنم که hibernat بشه سیستم میره تو این وضعیت و خاموش میشه ولی باز بعد 2 دیقه خود به خود روشن میشه!!!!

سی پی یوم core i3
مادربردمم p8h67

خب دلیلش اینه که اون دکمه تنظیم شده که حالت Hibernate رو فعال کنه، میشه از توی Power Options تنظیمش رو عوض کرد
اینکه خود به خود روشن میشه هم از یکی از برنامه ها هست احتمالا که نیاز به انجام کاری زمان بندی شده دارن، مثل آنتی ویروس .

دوستان من یه کارت msi gtx 760 oc دارم، تو همه بازیها از جمله bf4 و ac iv با ماکزیمم تنظیمات و با فریم بالای 35، دمای کارت حدوده 80 درجه هست، ولی تو بازی batman arkham origin با اینکه از لحاظ گرافیکی به نظرم به اون دو تا بازی نمیرسه، دمای کارت 90 درجه میشه! فریم هم بالای 50تاست، کسی میدونه مشکل از کجاست؟ از بازیه یا از کارت؟
ممنون

آخرین ویرایش:
این تیک زدن خودش می تونه از خرابی هارد دیسک باشه، می تونه از سنگینی ویندوز و برنامه های در حال اجرا هم باشه، اما به هر حال خیلی مشکوک هست.
راه حل اینه که برنامه های اضافی رو از توی Startup ویندوز برداری ببینی تاثیری رو عملکرد سیستم میزاره یا نه،

پردازشهای سنگین، ویروس و تروجانی که کارکرد پردازنده رو بی دلیل بالا می بره هم می تونه علت مشکل باشه، حتما یه آنتی ویروس آپدیت شده هم روی ویندوز داشته باشید.
ممنون بابت پاسخگوییتون
توی Startup ویندوز که هیچی نیست
همیشه من آنتی ویروس AVG رو سیستم دارم به کمک ف،،لتر شکن هم همیشه آپدیت و به روز نگه میدارمش
من کلا با لپ تاپ میرم اینترنت و فیلم نگاه میکنم و موزیک حتی بازی و برنامه سنگینی ندارم رو سیستم
همین الان با برنامه Memtest 86 از طریق بوت رم های دستگاه رو هم چک کردم سالم و بدون مشکل هستن
والا این هارد وسترن 500 رو ده روز میشه خریدم تو برنامه HD Tune که مشکلی رو نشون نمیده ولی کمی صدا داره ؟!؟(2 سالم از گارانتیش مونده)
رم های دستگاه هم که 4 گیگ DDR3 1033 هستش با CPU i5 ولی نمیدونم چرا تو بعضی سایتها یا موقع لود شدن 4-5 تا سایت با هم موس به تیک میفته
از وقتی که این ویندوز 64 بیت رو نصب کردم این مشکلات پدیدار شده ولی تست نکردم ببینم تو 32 بیت با این هارد وسترن این مشکل ها باز هست یا نه ؟

دوستان من یه کارت msi gtx 760 oc دارم، تو همه بازیها از جمله bf4 و ac iv با ماکزیمم تنظیمات و با فریم بالای 35، دمای کارت حدوده 80 درجه هست، ولی تو بازی batman arkham origin با اینکه از لحاظ گرافیکی به نظرم به اون دو تا بازی نمیرسه، دمای کارت 90 درجه میشه! فریم هم بالای 50تاست، کسی میدونه مشکل از کجاست؟ از بازیه یا از کارت؟
ممنون

اول اینکه وقتی فریم بازی قفل نباشه(Vsync) ممکنه گرافیک تا 99 درصد کار کنه و فریم بیش از نیاز تولید کنه که باعث حرارت بالا بشه
دوم اینکه بازی بتمن دارای امکان PhysX هست که روی کارت Nvidia اجرای سخت افزاری داره و بار زیادی روی GPU میزاره.

90 درجه هم تقریبا سقف دمای کارت هست و مشکلی نیست.

ممنون بابت پاسخگوییتون
توی Startup ویندوز که هیچی نیست
همیشه من آنتی ویروس AVG رو سیستم دارم به کمک ف،،لتر شکن هم همیشه آپدیت و به روز نگه میدارمش
من کلا با لپ تاپ میرم اینترنت و فیلم نگاه میکنم و موزیک حتی بازی و برنامه سنگینی ندارم رو سیستم
همین الان با برنامه Memtest 86 از طریق بوت رم های دستگاه رو هم چک کردم سالم و بدون مشکل هستن
والا این هارد وسترن 500 رو ده روز میشه خریدم تو برنامه HD Tune که مشکلی رو نشون نمیده ولی کمی صدا داره ؟!؟(2 سالم از گارانتیش مونده)
رم های دستگاه هم که 4 گیگ DDR3 1033 هستش با CPU i5 ولی نمیدونم چرا تو بعضی سایتها یا موقع لود شدن 4-5 تا سایت با هم موس به تیک میفته
از وقتی که این ویندوز 64 بیت رو نصب کردم این مشکلات پدیدار شده ولی تست نکردم ببینم تو 32 بیت با این هارد وسترن این مشکل ها باز هست یا نه ؟

تیک افتادن اگر همزمان با تق تق کردن هارد باشه می تونه مشکل قریب الوقوع هارد رو نشون بده، اگر فقط هنگام باز کردن چند سایت ایجاد میشه می تونه از درایور گرافیکی هم باشه،

بهتره مرورگر دیگه ای مثل فایرفاکس یا گوگل کروم رو هم امتحان کنید، در کل بهتره دستگاه رو به تعمیرکار هم نشون بدید، مشکل از 32 یا 64 بیتی بودن هم نیست.

احتمالا خرابکاری ویروسی یا تروجان هست.
اول از همه مطمئن شو سیستم خودت آلوده نیست و با آنتی ویروس آپدیت شده کل سیستم رو اسکن کن.
پس از پاکسازی اگر باز هم دسترسی به درایو نبود تک تک درایوهای خودت رو با باز کردن برنامه ی CMD در حالت ادمین و اجرای دستور زیر آنلاک کن:
[/LEFT]
x هم اسم درایو هست.

درود مجدد فرشید جان!
آنتی ویروسم نورتن هست و از این لحاظ مشکلی نیست! ولی خوب محض اطمینان یک دور کامل همه درایو ها روscan کردم، که چیزی نبود!
بعد از اون کدی که گفتی رو وارد کردم! بعد از ریستارت درایوهام درست شد! اما این درست بودن موقتی بود و بعد از یک ریست و یا خاموش، روشن شدن یکی از درایوها مجدداً این مشکل رو پیدا میکنه!

به نظرت ممکنه ایراد از نسخه ویندوزی باشه که نصب کردم؟
ممنون

آخرین ویرایش:
من یک فلش Transcend 8GB داشتم سوخت گارانتی داشت بردم بهم یکی نو دادند
ولی این جدیده خیلی سرعتش کنده ، و سرعتش از MB/s 4 بیشتر نمیشه !!!!! تازه اولش که روی 3 و خورده ای هست !!!!
فلش قبلیم و مال بقیه اطرافیانم راحت تا 7 مگ میرسه سرعتشون
حالا میخواستم بپرسم راهی داره بشه سرعتش رو زیاد کرد ؟؟؟؟؟ که مثل قبلی تا 7 مگ برسه ؟؟
فرمتش هم کردم تاثیری نکرد
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or