تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

درود

دوستان من جدیدا یه کارت 7770 گرفتم . موقع خاموش کردن سیستم یا تو حالت اسلیپ رفتن یه نویز صورتی رنگ عمودی به عرض چند سانتی متر رو مانیتور ظاهر میشه

می خواستم بدونم همشون اینجورین یا مال من مشکل داره ؟

البته تو بازی که مشکلی نداشتم باهاش ولی چون نویزش شبیه زمانیه که کارت اور هیت میشه گفتم یه مشورت بکنم

ممنون

درود

دوستان من جدیدا یه کارت 7770 گرفتم . موقع خاموش کردن سیستم یا تو حالت اسلیپ رفتن یه نویز صورتی رنگ عمودی به عرض چند سانتی متر رو مانیتور ظاهر میشه

می خواستم بدونم همشون اینجورین یا مال من مشکل داره ؟

البته تو بازی که مشکلی نداشتم باهاش ولی چون نویزش شبیه زمانیه که کارت اور هیت میشه گفتم یه مشورت بکنم

ممنون

من چنین چیزی قبلا ندیدم، اما اگر زمان روشن بودن سیستم، توی محیط دسکتاپ یا موقع بازی چیزی غیر طبیعی نباشه بنظر نمیاد مشکل خاصی باشه.

وقتی کیس رو روشن میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و سریع خاموش میشه (اون هم فقط یک بار ، بارهای دیگه اصلا چراغ پاور هم روشن نمیشه) !

------------------
فرق CPU_FAN و CPU_OPT چیه ؟
تو P8Z77-V این USB 3.0 Boost اصلا کاری انجام میده ؟ :دی
برا من که سرعت تفاوتی با عادی نداشت وقتی فعالش کردم !

وقتی کیس رو روشن میکنم فقط چراغ پاور روشن میشه و سریع خاموش میشه (اون هم فقط یک بار ، بارهای دیگه اصلا چراغ پاور هم روشن نمیشه) !

------------------
فرق CPU_FAN و CPU_OPT چیه ؟
تو P8Z77-V این USB 3.0 Boost اصلا کاری انجام میده ؟ :دی
برا من که سرعت تفاوتی با عادی نداشت وقتی فعالش کردم !

احتمال زیاد داره پاور سوخته باشه،

کانکتور CPU_FAN اولین اتصال کولینگ پردازنده هست و CPU_OP هم دومین کانکتور که می تونه از طریق بایوس کنترل بشه، فرقشون اینه که از طریق نرم افزار خود سازنده(ASUS) یا همون برنامه ی FAN EXPERT 2 یا برنامه های دیگه نمیشه پروفایل مجزا واسه فن متصل به CPU_OPT تعریف کرد.

USB 3.0 Boost هم قطعا تاثیر داره، به شرطی که دیسک فلش یا هارد USB 3.0 پرسرعت رو با پشتیبانی (UAS Protocol (UASP بهش متصل کنی، برای وسایل دیگه مشخصه که نباید فرقی کنه.

احتمال زیاد داره پاور سوخته باشه،

کانکتور CPU_FAN اولین اتصال کولینگ پردازنده هست و CPU_OP هم دومین کانکتور که می تونه از طریق بایوس کنترل بشه، فرقشون اینه که از طریق نرم افزار خود سازنده(ASUS) یا همون برنامه ی FAN EXPERT 2 یا برنامه های دیگه نمیشه پروفایل مجزا واسه فن متصل به CPU_OPT تعریف کرد.

USB 3.0 Boost هم قطعا تاثیر داره، به شرطی که دیسک فلش یا هارد USB 3.0 پرسرعت رو با پشتیبانی (UAS Protocol (UASP بهش متصل کنی، برای وسایل دیگه مشخصه که نباید فرقی کنه.

USB 3.0 Boost رو با هارد WD My Passport بود !

USB 3.0 Boost رو با هارد WD My Passport بود !

هاردای اکسترنال سرعتشون نهایت تا 120 مگابایت بر ثانیه هست فعلا، با Boost سرعت بیشتر میشه اما نه زیاد، اگه با یه SSD اکسترنال یا فلش ظرفیت بالای USB 3.0 تست کنی تفاوت سرعت محسوس هست. می تونی با CrystalDiskMark سرعت رو دقیق بسنجی.

البته امیدوارم نرم افزار سازنده برای فعال شده USB 3.0 Boost رو هم که برای ASUS همون AI Suite هست نصب و آپدیت داشته باشی روی سیستم.

من با ویندوز 7 هیچ مشکلی نداره لبتاپم ولی تا 8 رو نصب میکنم بلو اسکرین میده. مشکل سخت افزاری از چی میتونه باشه؟

دلیلی نداره که حتما مشکل سخت افزاری باشه، احتمال داره به یکی از قطعات یا درایورهایی که توسط ویندوز 8 شناسایی نمیشن مربوط باشه.

شما باید سعی کنی بعد از بکاپ گیری از ویندوز 7، با دیسک بوت ویندوز 8 لپ تاپ رو بوت کنی و خارج از محیط ویندوز و بصورت Clean و بعد از فرمت درایو اصلی ویندوز 8 رو نصب کنی، در این حالت اگرم مشکلی باشه باید برطرف بشه.

سلام
یه مشکلی برای من پیش اومده ، سیستم من حالت عادی کار می کنه اما وقتی میرم توی بازی بعد 2 3 دقیقه میره توی حالت ریستارت و دیگه بالا نمی آد ، چراغ مانیتور چشمک می زنه انگار سیستم خاموشه در حالی که روشن هستن ، می شه راهنمایی کنین که مشکل از کجا می تونه باشه؟
من مادربورد و CPU و رم هم تازه وصل کردم ، مشکلی توی فضای ویندوز نداره!

سلام
یه مشکلی برای من پیش اومده ، سیستم من حالت عادی کار می کنه اما وقتی میرم توی بازی بعد 2 3 دقیقه میره توی حالت ریستارت و دیگه بالا نمی آد ، چراغ مانیتور چشمک می زنه انگار سیستم خاموشه در حالی که روشن هستن ، می شه راهنمایی کنین که مشکل از کجا می تونه باشه؟
من مادربورد و CPU و رم هم تازه وصل کردم ، مشکلی توی فضای ویندوز نداره!
منظورت اینه که تازه این قطعات رو عوض کردی ؟
جدیدا نرمافزار یا درایور خاصی نصب نکردی ؟ این مشکل جدیدا پیش اومده یا ؟
مشکل هم میتونه سخت افزاری باشه هم نرمافزاری ، مشخصات دقیق قطعاتت رو هم بذار ببینیم چی به چیه.

منظورت اینه که تازه این قطعات رو عوض کردی ؟
جدیدا نرمافزار یا درایور خاصی نصب نکردی ؟ این مشکل جدیدا پیش اومده یا ؟
مشکل هم میتونه سخت افزاری باشه هم نرمافزاری ، مشخصات دقیق قطعاتت رو هم بذار ببینیم چی به چیه.

آره همین دیروز عوض کردم و مشکل جدیده ! نه چیز خاصی هم نصب نکردم . مشخصات سیستم هم :
CPU : 3770K
Main: Asus P8Z77-V LK
Ram : Kingston 2x4 1600
VGA: EVGA 560TI
Power 585 Green
Hard 2x500Gb

بعد مشکل حتما باید کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه و دوباره روشن کنم ، بعد اینکه ویندوز بالا میاد یه صفحه ویندوز میاد که چک آنلاین داره ، اون مشکل رو نوشته Bluescreen .

آخرین ویرایش:
وقتی میرم تو سایتهای که فایلهای فلش زیادی داره مثل سایت ورزش سه کار کرد CPU من میره بالا..
حالا گفتم راهی هست این فایلهای فلش اجرا نشن..؟

آره همین دیروز عوض کردم و مشکل جدیده ! نه چیز خاصی هم نصب نکردم . مشخصات سیستم هم :
CPU : 3770K
Main: Asus P8Z77-V LK
Ram : Kingston 2x4 1600
VGA: EVGA 560TI
Power 585 Green
Hard 2x500Gb

بعد مشکل حتما باید کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه و دوباره روشن کنم ، بعد اینکه ویندوز بالا میاد یه صفحه ویندوز میاد که چک آنلاین داره ، اون مشکل رو نوشته Bluescreen .
اول از همه درایور کارت اگه 320.18 هستش حتما با یه ورژن دیگه امتحان کن.
تو مرحله بعد سیستم رو فقط با 1 ماژول RAM تست کن و تو اسلات های مختلف.
سیستم رو خودت بستی یا دادی بیرون ؟
وقتی میرم تو سایتهای که فایلهای فلش زیادی داره مثل سایت ورزش سه کار کرد CPU من میره بالا..
حالا گفتم راهی هست این فایلهای فلش اجرا نشن..؟
Flash Player رو آپدیت کردی ؟
برای اجرا نشدنش میتونی Pluginش رو بسته به نوع مرورگر غیر فعال کنی.

آخرین ویرایش:
جای گرافیک رو عوض کردم روی مادربورد درست شد ، حالا نمی دونم مشکل از سوکت مادربورد بود یا اینکه از چیز دیگه!:-s

کارت گرافیک حتما باید روی اسلات 16X بالایی و نزدیک به CPU قرار بگیره، چون اسلاتی هست که با تمام سرعت و مستقیم به پردازنده وصل هست. اگر توی اسلات پایینی زده بودی که اشتباه کردی، اگر الان توی اسلات پایینی گذاشتی که یه مشکل جدی هست و باید برطرفش کنی.

اول از همه بایوس مادربرد رو ارتقا بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or