تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

قاطی کرده..یعنی مطمئنم قاطی کرده چون یک هفته پیش اینجوری نبود..من کانورت هم میکردم اینقدر دور فن بالا نمیرفت..؟
کیس هم کامل تمیز کردم CPU هم در اوردم تمیز کردم ولی بازم تغییری نکرد..
الان چک کردم دور فن روی 6000 هست..! کیس هم تازه روشن کردم شاید 10 دقیقه هم نیست..

cpu هم کاملا خالی هست..
برو تو بایوس یه 10 15 دقیقه بذار همینجوری بمونه بعد ببین بازم دور فن خود به خود بالا میره یا نه ، اگه باز بالا رفت تو همین بایوس تنظیمات رو یه بار Default (یا یه همچین چیزی با توجه به نوع بایوس) و بعدش هم Save و Exit ببین تغییری ایجاد میشه بعد نتیجه رو بگو !

آخرین ویرایش:
برو تو بایوس یه 10 15 دقیقه بذار همینجوری بمونه بعد ببین بازم دور فن خود به خود بالا میره یا نه ، اگه باز بالا رفت تو همین بایوس تنظیمات رو یه بار Default (یا یه همچین چیزی با توجه به نوع بایوس) و بعدش هم Save و Exit ببین تغییری ایجاد میشه بعد نتیجه رو بگو !

رفتم تو بایوس دو گزینه بود cpu smart fan و system smare fan اونها رو فعال کردم دور فن اومد روی 4000 به پایین دما هم سینوسی هست ولی هر چی میگزره میاد پایین تر الان رو 40 هست

یک فن به من معرفی میکنی صداش کمتر باشه..قیمتش هم مناسب البته..

با تشکر..

Last edited by a moderator:
نمی دونم جای این سوال اینجاس یا نه.
من به زحمت تونستم سی پی یوم رو تا 4.2 اور کنم اونم با افزایش ولتاژ تا 1.4.نمی دونم توان چیپست 970 همینه یا دانش اورکلاکینگ من ضعف داره.
با توجه به نوع پاور و مادربورد و همینطور کولر سی پی یو،این افزایش ولتاژ توی کاهش عمر قطعه تاثیر داره؟
من کلاک رم رو روی 1866 گذاشتم،سیتم بالا اومد،3dmark کرش کرد و سیستم رو ریست کردم مشکلی نبود تا اینکه برای بار دوم ریست کردم و دیگه سیستم بالا نمیاد.
راه حلی به ذهنتون می رسه؟
----------
ویرایش:باطری مادربورد رو درآوردم تا صبح بذارم خالی شه ببینم چی می شه.

آخرین ویرایش:
رفتم تو بایوس دو گزینه بود cpu smart fan و system smare fan اونها رو فعال کردم دور فن اومد روی 4000 به پایین دما هم سینوسی هست ولی هر چی میگزره میاد پایین تر الان رو 40 هست

یک فن به من معرفی میکنی صداش کمتر باشه..قیمتش هم مناسب البته..

با تشکر..
خوب پس حل شد ! (البته همون CPU Smart Fan کافی بود در صورتیکه سوکتش دقیقا به سوکت فن CPU رو Main خورده باشه)
در مورد خرید هم تاپیک جداگانه هست ولی چون مربوط به سوالت میشه همینجا ادامه میدیم ، تو اولین پست گفتم GREEN Buffalo 100 رو میتونی در نظر بگیری دیگه کمتر از این موجود نیست (یا حداقل من خبر ندارم) حدودا 63 64 تومن در میاد !

وقتی مثلا سایت تابناک که تبلیغات فلش زیادی رو داره باز میکنم یک هو کار وحشتناکی از CPU می کشه و سرعت فن رو بالا میبره ولی وقتی از اون سایت میام بیرون همه چی عادی میشه..!
در کل هر چی تبلیغات فلش ایتها بیشتر این فشار هم بیشتر وارد میشه..
با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم..

40408009256228218346.jpg

من الان شارژ رو به لپتام زدم ولی شارژ نمیشه.
دوتا چشمک قرمز میزنه بعد دوثانیه میره رو حالت شارژ بعد دوباره دوتا چشمک قرمز میزنه........
مشکلش چیه؟

ویرایش: باتری شو درآوردم دوباره گذاشتم درست شد.
تقریبا نصف مشکلات لپتاب از این راه حل میشه.:d

آخرین ویرایش:
خدمت شما عرض کنم که یک عدد s23a560h plus گرفتم، اما بعضا وقتی سیستم روشنه مانیتور رو خاموش می کنم، بعد از چند دقیقه که می خوام روشنش کنم روشن نمی شه، باید چند باز بزنم روی دکمه پاورش گاهی هم چند بار زدن جواب نمی ده باید از برق بکشمش دوبازه بزنمش

مشکلش چیه؟ اگر می شه راهنمایی کنید

سلام ، من بدبخت شدم.
اومدم لینوکس بریزم تو یکی از مراحل یک گزینه ی غلط زدم ، اومد هارد رو فرمت کرد و همه پارتیشن هارو یکی کرد.
همه زندگیم تو هاردم بود... چی کار کنم؟؟

خدمت شما عرض کنم که یک عدد s23a560h plus گرفتم، اما بعضا وقتی سیستم روشنه مانیتور رو خاموش می کنم، بعد از چند دقیقه که می خوام روشنش کنم روشن نمی شه، باید چند باز بزنم روی دکمه پاورش گاهی هم چند بار زدن جواب نمی ده باید از برق بکشمش دوبازه بزنمش

مشکلش چیه؟ اگر می شه راهنمایی کنید

من خودمم همین مدل رو دارم و همین مشکل رو هم باهاش داشتم، از فریم ور خود دستگاه هست، اوایل هفته ای دو یا سه بار اینجوری میشد، اما الان خیلی وقته دیگه قفل نکرده و دست به کابلش نزدم،
از پشتیبانی سام سرویس اطلاعات بگیرید بهتره، من دلیلی بجز باگ فریم ور براش نمی بینم. اگر راه حلی بود به من هم خبر بدید!

سلام ، من بدبخت شدم.
اومدم لینوکس بریزم تو یکی از مراحل یک گزینه ی غلط زدم ، اومد هارد رو فرمت کرد و همه پارتیشن هارو یکی کرد.
همه زندگیم تو هاردم بود... چی کار کنم؟؟

اگر مشکل فقط فرمت کردن هارد بود میشد با برنامه های ریکاوری بخشی از اطلاعات رو برگردوند، اما حالا که پارتیشن ها هم از نو ساخته شدن فکر نمی کنم دیگه امیدی به بازیابی باشه، باید بیخیال اطلاعاتت بشی!
کسی که داره یه سیستم عامل رو بار اول نصب می کنه نباید بدون خوندن یا درک اطلاعات زمان نصب ریسک اینکار رو متقبل بشه، کار درستی نبوده. می تونستی اول از یه شبیه ساز سیستم عامل برای تست اون استفاده کنی.

سلاممن وقتی سیستم رو روشن میکن هیچی رو مانیتور نمایش داده نمیشه انگاری که مانیتور خاموشهکارت گرافیکم hd 4850 هست و دوتا چراغ روی کارت گرافیک که قرمز هستن روشن باقی میمونن و فن گرافیک تاب نمیخوره من کیس بردم تست قطعه بعد طرف گفت مادر بورد خرابه چیزی که من اصلا فکر نمکردم به نظر میومد مشکل گرافیک یا پاور باشه به هرحال به نظر شما مادربرد درست میشه؟مشکل ازکجا میتونه باشه؟ یا یه مادربرد دیگه بخرم!؟

سلام خواهشا یکی در مورد اپدیت فریمور هارد توضیح بده (البته نه اموزش) و اینکه چه مزایایی داره ؟
معمولا برای رفع مشکلات ایجاد شده (مثلا تداخل با درایورهای دیگه یا نوع ویندوز) عرضه میشه و صرفا افزایش کارایی نداره (اینجا منظور HDD هستش) در کل نیازی به این کار نیست (مگر اینکه خود سازنده اعلام کنه) چون در اکثر موارد اگه اشتباهی پیش بیاد دیگه هارد قابل استفاده نیست و نیاز به گارانتی ، فلش کنترولر و...
سلاممن وقتی سیستم رو روشن میکن هیچی رو مانیتور نمایش داده نمیشه انگاری که مانیتور خاموشهکارت گرافیکم hd 4850 هست و دوتا چراغ روی کارت گرافیک که قرمز هستن روشن باقی میمونن و فن گرافیک تاب نمیخوره من کیس بردم تست قطعه بعد طرف گفت مادر بورد خرابه چیزی که من اصلا فکر نمکردم به نظر میومد مشکل گرافیک یا پاور باشه به هرحال به نظر شما مادربرد درست میشه؟مشکل ازکجا میتونه باشه؟ یا یه مادربرد دیگه بخرم!؟
سیستم شما جدیدا اینطوری شده یا... ؟ فن CPU هم بعد از استارت سیستم میچرخه یا کلا اتفاقی نمیفته ؟
اطلاعات شما چیز خاصی رو نشون نمیده احتمالا زیاده میتونه مشکل از Main ، کارت گرافیک ، Power و... باشه !
اول از همه کابل 6 پینی که به پشت کارت میخوره وصل هستش ؟

معمولا برای رفع مشکلات ایجاد شده (مثلا تداخل با درایورهای دیگه یا نوع ویندوز) عرضه میشه و صرفا افزایش کارایی نداره (اینجا منظور HDD هستش) در کل نیازی به این کار نیست (مگر اینکه خود سازنده اعلام کنه) چون در اکثر موارد اگه اشتباهی پیش بیاد دیگه هارد قابل استفاده نیست و نیاز به گارانتی ، فلش کنترولر و...

سیستم شما جدیدا اینطوری شده یا... ؟ فن CPU هم بعد از استارت سیستم میچرخه یا کلا اتفاقی نمیفته ؟
اطلاعات شما چیز خاصی رو نشون نمیده احتمالا زیاده میتونه مشکل از Main ، کارت گرافیک ، Power و... باشه !
اول از همه کابل 6 پینی که به پشت کارت میخوره وصل هستش ؟

یه هفته پیش همینطوری شده بود کلید پاور رو خاموش روشن کردم بعد خوب شد یه دو سه باری اینطوری شده بود وقتی اینکار ردم خوب شد این بار هرچی خاموش روشن کر میچرخه و اون کابل هم وصله ...دم خوب نشد و همینطوری موند فن سی پیو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or