تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سیستم رو بله خودم به کمک پسر عموم بستم. تو فروشگاه کامپیوتری کار می کنه ، سیستم میبنده.
راسیتش فعلا هارد اکسترنال دیگه ای دستم نیست ، بلکه از کسی فعلا بگیرم.
راستی برای گرافیک چی؟ درسته سری نوشته؟ یا باید مدل بنویسه؟ مال یکی دیگه از پسر عمو هام هم که لپتاپ داره اون هم سری رو مینویسه.
در مورد هارد اکسترنال جداگانه هم دلیلش اینه که مشخص شه مشکل نرمافزاری هست یا سخت افزاری و...
بله درسته ، برای کارتای AMD معمولا سری ش دیده میشه !

آخرین ویرایش:
خوب تنها وصل بودنش مهم نیست ، شما مطمئنی که به پورت درست متصل شدن ؟!
از کابل های کیس و همینطور بخش اتصالاتش روی Main یه شات بذار تا ببینیم چی به چیه !
بله، چکش کردم، ورودی های جلوی کیس دو کابل USB و AUDIO داره که به جایگاه USB و F_AUDIO وصلن، مشکل از چی میتونه باشه؟ (متاسفانه به دلیل محدودیت امکانات نتونستم عکس بگیرم)

بله، چکش کردم، ورودی های جلوی کیس دو کابل USB و AUDIO داره که به جایگاه USB و F_AUDIO وصلن، مشکل از چی میتونه باشه؟ (متاسفانه به دلیل محدودیت امکانات نتونستم عکس بگیرم)
خوب اینجوری یه مقدار سخت میشه در کل خرابی میتونه از قطعی سیم رابط بین Main و بخش جلویی کیس باشه خراب بودن اتصالاتش رو Main یا کیس باشه و... که باید تست بشه تا مشخص شه !

با 11 روز تاخیر ، حالا نمیدونم مشکلت حل شده یا نه !
به نظر میاد مرخص شده یا در حال مرخص شدنه !
تو خوندن/نوشتن اطلاعات که مشکلی نداره ؟ جدیدا اینجوری شده یا... ؟
اول از همه بهتره یه Backup از اطلاعات مهم برداری در مرحله ی دوم برای اطمینان از سلامت هارد بهتره رو یه سیستم دیگه تستشون کنی ببینی سر و صدایی ازشون میاد یا نه تا به یه نتایجی برسیم !

مرسی بازم که جواب دادین :)
نگو خدایییش !!!
توی خوندن و نوشتن نه مشکلی نیست فقط احساس میکنم سرعتشون به مرور کم میشه!
نه خیلی وقته تقریبا از همون اول خرید هارد اینطور کند بودن
بک آپ دیگه نمیتونم بگیرم! 2 ترا کامل همش فیلمه!! نگو که مرخص میشه!!:((
توی یک فروم دیگه ای پرسیدم مشکل رو گفتن که با نرم افزار hd tune از سلامت هارد با خبر شو! که البته متوجه شدم تعداد هد پارکینگ های هاردم خیلی زیاد شده و شاید دلیلی بر ناسلامتی هارد باشه!!
البته من مشکلم همچنان پا بر جا هست با تمامی تفاصیل
ممنون میشم کمک کنید

سلام به همه.
من یک سوال دارم این هست که CPU من phenom II X4 965 هست دمای cpu در حالت معمولی(یعنی کارهای عادی) روی 40-45 و در حین بازی حدود 53-55 ولی در هر دو حالت دور فن به شدت بالاست یعنی حدود 6500-7000.کیس دوتا فن داره که هر دوتا سالمن و از نظر گرد و خاک هم مرتب داخل کیس رو تمیز میکنم ولی همچنان سرعت فن بالاست.
کسی راه حلی میدونه؟این رو هم بگم که تقریبا از زمان خرید سیستم دور فن بالا بوده یعنی فک نکم از خمیر سیلیکون باشه

سلام به همگی
آقا ما یه سیستم معمولی برای حسابداری و نت تو مغازه داریم ... بعضی وقتها یکدفعه هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد به جز ریست کردن ...
فن CPU رو چک کردم مشکلی نداشت ... هم خمیر سیلیکون ok بود هم فن تمیز هستش ...
به نظرتون مشکل از چیه ؟؟؟

سلام
من امروز اومدم هاردمو وصل کنم که اومد :
You need to format your drive before you can use it ?
بعد cancel که می کنم وقتی می خوام بازش کنم میاره :
is not accessible
the parameter is incorrect

مرسی بازم که جواب دادین :)
نگو خدایییش !!!
توی خوندن و نوشتن نه مشکلی نیست فقط احساس میکنم سرعتشون به مرور کم میشه!
نه خیلی وقته تقریبا از همون اول خرید هارد اینطور کند بودن
بک آپ دیگه نمیتونم بگیرم! 2 ترا کامل همش فیلمه!! نگو که مرخص میشه!!:((
توی یک فروم دیگه ای پرسیدم مشکل رو گفتن که با نرم افزار hd tune از سلامت هارد با خبر شو! که البته متوجه شدم تعداد هد پارکینگ های هاردم خیلی زیاد شده و شاید دلیلی بر ناسلامتی هارد باشه!!
البته من مشکلم همچنان پا بر جا هست با تمامی تفاصیل
ممنون میشم کمک کنید
خواهش
همونطور که قبلا هم گفتم بهتره رو یه سیستم دیگه تستش کنی تا وضعیت سر و صدا مشخص شه !
شما از این هارد به عنوان هارد اصلی استفاده میکنی یا فقط یه فضای ذخیره سازی برای اطلاعات هستش ؟ (یعنی ویندوز و نرمافزار ها رو هاردی غیر از این نصب باشه)
سلام به همه.
من یک سوال دارم این هست که CPU من phenom II X4 965 هست دمای cpu در حالت معمولی(یعنی کارهای عادی) روی 40-45 و در حین بازی حدود 53-55 ولی در هر دو حالت دور فن به شدت بالاست یعنی حدود 6500-7000.کیس دوتا فن داره که هر دوتا سالمن و از نظر گرد و خاک هم مرتب داخل کیس رو تمیز میکنم ولی همچنان سرعت فن بالاست.
کسی راه حلی میدونه؟این رو هم بگم که تقریبا از زمان خرید سیستم دور فن بالا بوده یعنی فک نکم از خمیر سیلیکون باشه
خوب این یعنی داره رو حداکثر دورش کار میکنه ، حالا یا تنظیماتش تو بایوس مشکل داره یا خود فن !
من از بایوس Mainت دقیقا اطلاعی ندارم ولی میشه تا حدودی کنترل و تو تنظیمات تغییراتی ایجاد کرد تا دور فن کاهش پیدا کنه !
بهترین راه هم خرید یه فن جدید هستش ، کمترین مدل پیشنهادی هم میشه GREEN Buffalo 100 حدودا 60 تومن در میاد !
سلام بچه ها من به فن کارتم چه روغنی بزنم یعنی روغن مخصوص داره بعدشم برا خمیر سیلیکونش جنس خوب یا بد داره ممنون می شم راهنمایی کنید ؟
روغن ؟! مگه به سختی حرکت میکنه یا مثلا به جایی گیر میکنه ؟!
شما گرد و خاک پره ها رو بگیر تا حدودی از سر و صداش کم میشه اگر هم میخوای روغن بزنی (در اصل نیازی نیست) میتونی از این روغن های چرخ خیاطی (اسمش دقیقا خاطرم نیست) استفاده کنی !
در مورد خمیر سیلیکون هم ربطی به این تاپیک نداره ولی چون مربوط به سوالت میشه همینجا جواب میدم اگه گیر بیاد میشه Thermalright CF II ، Noctua NT-H1 یا در آخر Deepcool Z3 رو در نظر گرفت !
سلام به همگی
آقا ما یه سیستم معمولی برای حسابداری و نت تو مغازه داریم ... بعضی وقتها یکدفعه هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد به جز ریست کردن ...
احتمالات که زیاده ، نرمافزاری باشه (ویروس) سخت افزاری باشه یعنی مشکل از Main , RAM , Power , HDD یا... باشه که باید بررسی شه !
برای شروع بهتره به فکر تعویض ویندوز باشی (البته اگه قبلا این کارو نکردی) تا بشه به یه نتایجی رسید !
سلام
من امروز اومدم هاردمو وصل کنم که اومد :
You need to format your drive before you can use it ?
بعد cancel که می کنم وقتی می خوام بازش کنم میاره :
is not accessible
the parameter is incorrect
شما رو Computer یا My Computer راست کلیک کن تو لیست Manage رو انتخاب کن تو صفحه ای که باز میشه ستون سمت چپ تو لیست قسمت Disk Management ، Manage رو انتخاب کن یه لحظه مکس میکنه و بعد اطلاعات رو نشون میده از قسمت پایین همین صفحه (HDD مشکل دار) یه شات بذار ببینیم چی به چیه !

سلام به همگی
احتمالات که زیاده ، نرمافزاری باشه (ویروس) سخت افزاری باشه یعنی مشکل از Main , RAM , Power , HDD یا... باشه که باید بررسی شه !
برای شروع بهتره به فکر تعویض ویندوز باشی (البته اگه قبلا این کارو نکردی) تا بشه به یه نتایجی رسید !

رامین جان ویندوز عوض کردم ولی بازم هنگ میکنه ... یه Kaspersky ارجینال هم خریدم نصب کردم آپدیت هم کردمش ولی ویروس پیدا نکرد ( جالبه 2 بار موقعی که آنتی ویروس داشت سیستم رو اسکن میکرد هنگ کرد)
به نظرت از کجا شروع کنم برای بررسی قطعات؟؟؟

رامین جان ویندوز عوض کردم ولی بازم هنگ میکنه ... یه Kaspersky ارجینال هم خریدم نصب کردم آپدیت هم کردمش ولی ویروس پیدا نکرد ( جالبه 2 بار موقعی که آنتی ویروس داشت سیستم رو اسکن میکرد هنگ کرد)
به نظرت از کجا شروع کنم برای بررسی قطعات؟؟؟
خوب پس ویندوز منتفیه !
رو سیستم چند تا Ram نصب هست یا فقط یدونه ؟ اگر چند تا ماژول هستش فقط با یدونه تستش کن (رو اسلات های مختلف) !
اگه با Ram به نتیجه نرسیدی بهتره یه هارد دیگه جور کنی و مثل یه سیستم ضفر کیلومتر روش ویندوز نصب کنی و ادامه ماجرا تا ببینیم چی میشه !

خوب پس ویندوز منتفیه !
رو سیستم چند تا Ram نصب هست یا فقط یدونه ؟ اگر چند تا ماژول هستش فقط با یدونه تستش کن (رو اسلات های مختلف) !
اگه با Ram به نتیجه نرسیدی بهتره یه هارد دیگه جور کنی و مثل یه سیستم ضفر کیلومتر روش ویندوز نصب کنی و ادامه ماجرا تا ببینیم چی میشه !

• یدونه رم 2 گیگ هستش ... میخوای روی یه اسلات دیگه تستش کنم ؟؟؟
    ممنون از راهنماییت برم ببینم چی میشه.

یدونه رم 2 گیگ هستش ... میخوای روی یه اسلات دیگه تستش کنم ؟؟؟
ممنون از راهنماییت برم ببینم چی میشه.
[/LIST]
خوب پس فک میکنم به RAM هم ارتباطی نداشته باشه ، بله برای اطمینان اگه رو اسلات های مختلف تست کنی بهتر میشه نتیجه گرفت !
خواهش میکنم
بیا اینم عکس
http://nec.besaba.com/up/b116b39f7a3a.png

درایو P
چند پست قبلی راجب این مشکل یه توضیحاتی دادم :
دوستان تو رو خدا کمک کنید:من یه هارد ADatA HDD CH94 500 GIG دارم وقتی می زنم PC که روش ویندوز XP نصبه تو قسمت MY COMPUTER چیزی نمیاد ولی تو دیویس منیجر اسم هارد میاد و وقتی هم میزنم به لب تابم که روش ویندوز 7 نصبه تو قسمت MY COMPUTER میاد ولی حجمشو نشون نمیده و وقتی میخوام بازش کنم این اخطار رو میده The file or directory is corrupted and unreadable میده وبلافاصله بعدش می گه می خوای فرمتش کنی و وقتی هم روش راست کلیک properties میزنم هم فضای پرشده و فضای باقی مونده و فضای کلی رو 0 نشون میده این برای بار سوم که اتفاق می افته ودو بار قبلی رو با کلی اعصاب خورد کنی فرمت کردم ولی اینبار نمی خوام 450 gig اطلاعاتم از بین بره تو رو خدا کمکم کنید
متاسفانه بعد از سرچ کردن متوجه شدم فرمت هاردم به raw تبدیل شده حالا اگه دوستان اطلاعی در این زمینه دارن لطف کنن کمک کنن اطلاعات هارد خیلی واسم مهمه
احتمالات زیادی برای این مورد هست مثل مرخص شدن هارد (کنترولر) ، ویروس ، ضربه و...
در کل میشه در مواردی کل اطلاعات رو بدون هیچ کم و کاستی بازیابی کرد در غیر اینصورت تنها راه فرمت هارد هستش و در بعضی موارد هم هارد کلا مرخص شده و کاری نمیشه کرد !
از این لینک برنامه رو بگیر و اجرا کن بذار یه 10 15 دقیقه برای بازیابی فعالیت کنه بعدش عملیات رو متوقف کن (همون Cancel) ببین به پارتیشن میتونی دسترسی پیدا کنی یا نه بعد نتیجه رو بگو !
شما هم تست کن بعد نتیجه رو بگو ، در نهایت باید تو فکر Format باشی !

اینارو میگه چی بزنم

TestDisk 6.14-WIP, Data Recovery Utility, April 2013
Christophe GRENIER <grenier@cgsecurity.org>
CGSecurity

Disk /dev/sdb - 500 GB / 465 GiB - Seagate FreeAgent Go

Please select the partition table type, press Enter when done.
>[Intel ] Intel/PC partition
[EFI GPT] EFI GPT partition map (Mac i386, some x86_64...)
[Humax ] Humax partition table
[Mac ] Apple partition map
[None ] Non partitioned media
[Sun ] Sun Solaris partition
[XBox ] XBox partition
[Return ] Return to disk selection

Hint: Intel partition table type has been detected.
Note: Do NOT select 'None' for media with only a single partition. It's very
rare for a drive to be 'Non-partitioned'.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or