تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

آقا فرشید و آقا رامین این بایوس که میگی برم اونجا رو بلد نیستم :d
میشه دقیق توضیح بدید چی کنم و از کجا؟!
البته این که نوشته 665.2 من اصلا از سیستمی کاری نمی کشم و فقط اومدم نت و برنامه ی سنگینی اجرا نمیکنم!! به اجرا نکردن برنامه ی سنگین که ربط نداره ( منظورم این هست که چون برنامه ای اجرا نمیشه فشاری به رم وارد نمیشه که بیاد رو 800)

http://upload.tehran98.com/img1/k44gb2fhdn093gi1xkn.png
اساتید از روی این عکس میتونید بگید رمم 1600 هست یا نه؟؟
البته بعد اینکه اون عکس بالا رو گرفتم رفتم تو بایوس و اون گزینه رو که گفتین زدمش فک کنم شد profile 1
بعد دوتا نوشته های زیر اینها هستن
system memory multioliier 16.00 auto
memory frequency(mgh) 1333 1600
بعد تو سی پی یو زد هم اومدم قبلی که گفتم 665 بود شده 800 پس خیالم راحت باشه که فرکانس رمم 1600 هست؟؟
ضمنا آقا این سی پی یو مشخصاتش درسته دیگه با صطلاح اصله؟ :d
http://upload.tehran98.com/img1/pso2qo2w4doqxazfgofy.png

این رمی که شما داری "کلاک واقعیش" 1333 هست یا به عبارتی مطابق با استاندارد خاصی که بهش میگن JEDEC SPD با کلاک 1333 کار میکنه ولی سازنده اون رو با کلاک و ولتاژ بالاتر تست و گارانتی کرده شما باید اون رو آورکلاک کنی تا با کلاک 1600 کار کنه برای این کار باید تو BIOS مادر برد گزینه های مربوط به XMP Profile رو فعال کنی (روی مادربردهای AMD بهش AMP هم میگن) یا به صورت دستی تو قسمت مربوط به Overclock وارد بشی و برای این رمی که شما داری ولتاژ رم رو روی 1.65V و کلاک رو روی 1600 قرار بدی اگر بخوای دقیقتر کار کنی باید تایمینگ رم رو هم دستی تنظیم کنی برای اینکار تایمینگهای نوشته شده پایین XMP رو تو برنامه CPU-Z یادداشت کن مثلا نوشته CAS# Latency 9.0 , ..... و برو خودت دستی تو قسمت مربوطه تو BIOS مادربرد وارد کن و اونهایی رو هم که نمیدونی چه مقداری هستن روی Auto رها کن.
اگه مدل مادربردت رو بگی یا بتونی pdf دفترچه راهنماشو آپلود کنی دقیق بهت میگم چیکار باید بکنی.

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید
بنده دو تا هارد وسترن 1T 5400 دارم که توی فضای ویندوز وقتی میخوام برم توشون یک صدایی شبیه به درایو های قدیمی فلاپی میده و یک مقدار هم کند واردشون میشه،ولی دفعه ی دوم که لود شدند دیگه صدا نمیده و دیلی نداره، اما باز بعد چند ساعت دوباره همونطوری میشن... احساس میکنم سالم هستن و مشکلی به اون صورت ندارند ولی آیا میشه این مشکل رو مثلا با پارتیشن بندی یا دفرگمنت حل کرد(هر دو بدون پارتیشن هستند)؟؟ یا اگر نمیشه آیا این مسئله معمولیه و طبیعی به حساب میاد؟؟؟ پیشاپیش ممنون و مچکر...

سلام دوستان

من باز اومدم رو اعصابتون رژه برم:d

خب بعد از اون داستان تعویض 7770 OC بعد 3 هفته بالاخره به دستم رسید باز کردم گذاشتم رو مادربورد کار کرد

حالا قبل از اینکه بگم تو بازی ها چی کار کرده بهتره بدونید که من اینو روی ویندوز 8 ای که 6-7 ماهی میشه نصب کردم کار کردم و درایور های 13.2 و 1.4 و 13.5 رو هم نصب کردم که الان روی 13.5 Beta هستم

برسیم به بازی ها:
>>توی بازی فیفا یه لگ عجیبی با V-sync باز با فریم ریت 60 داره (تو تاپیک مشکلاتش کامل توضیح دادم کسی خواست بره اونجا اونو بی زحمت ج بده):bighug:
>>توی bioshock همه چی بالا و به جز اون ستینگ Alternate که DX11 می خواد که رو نرماله باز یه لگکی داره با فریم ریت 60 (فکر میکنم یادم نیست)
>>توی Crysis 3 که بخاطر این طرف گرفتم با MSAA 8X که اصلاً فیلمشم درست نشون نداد (زحمت کشیدن واقعاً) حالا بقیه رو Ultra بودن shadow و ambient رو بزاری رو normal میشه 20-30 گرفت !

اینا از این موشکول من اینجاست که سیستم شاخی ندارم و بخوام گرافیک شاخی بگیرم وزنه فقط میمونه یه طرف !

مشکل بعدی >>اینو اینحا 450 تومن برمیدارن خوبه یا نه ؟! (XFX 7770 OC Black Edition DD + Sniper Elite Bundle)

بعد این سیستم منه »» AMD X4 955 + 2* 2GB DDR3 1333 و همون گرافیک حالا اگه من بخوام خیلی بزارم رو این 400 تومن میزارم می خوام ببینم این خوبه یا بده با اون ستینگ

بعد ببینم تاثیر رم توی بازی ها چقدره بگیرم 2 تا 4GB DDR3 1600 میگیرم ایتو بگیرم بسه یا گرافیک رو باید عوض کنم

ترسم اینه که این لگ FIFA 13 از گرافیکم باشه چون این مشکل توی 4890 من نبود اگه از اون نیست لدفن بگید از خود بازی یا وینروز 8 عوض نشدمه

من کلن نظرم 7870 بود از اول ولی این دیدم ارزون تره اینو گرفتم حالا اگه ببینم این ضعیفه و مشکل بازی های معمولی مثل FIFA از گرافیکه مجبور میشم عوضش کنم از طرفی اون گرافیک پیشرفته با CPU قوی ولی قدیمیم نمی خوره بخوام بگیرم می خوام کلاً نسل بعدی رو با هم بگیرم !

حالا شما یه نظر بدید چی کار کنم :/:)
1. ویندوزو رو عوض کنم همه چی حله برم پی کارم !؟(مشکل عوض نکردمم بخاطر دانلود هایی مه دارم و از وسط موندن عوض کنم می پرن :-s)
2. رمامو بفرشم 2 تا 4 ایشو بگیرم همه چی حله !؟:-b
3. نه مشکل از ته ته باید یه گرافیک توپ و رم بگیرم !؟:-&

ببخشید زیاد شد ولی چند روزه می خوام اینارو بنویسم نمیشه الان همه شئو با هم گفتم و میدونم هر کدوم مال یه تاپیک جداگانه است ولی شما که تا اینجا خوندین بزرگی کنید ج بدید ممنون واسه وقتی که برای خوندن جواب دادنش میزارید!:x

سلام دوستان

من باز اومدم رو اعصابتون رژه برم:d

خب بعد از اون داستان تعویض 7770 OC بعد 3 هفته بالاخره به دستم رسید باز کردم گذاشتم رو مادربورد کار کرد

حالا قبل از اینکه بگم تو بازی ها چی کار کرده بهتره بدونید که من اینو روی ویندوز 8 ای که 6-7 ماهی میشه نصب کردم کار کردم و درایور های 13.2 و 1.4 و 13.5 رو هم نصب کردم که الان روی 13.5 Beta هستم

برسیم به بازی ها:
>>توی بازی فیفا یه لگ عجیبی با V-sync باز با فریم ریت 60 داره (تو تاپیک مشکلاتش کامل توضیح دادم کسی خواست بره اونجا اونو بی زحمت ج بده):bighug:
>>توی bioshock همه چی بالا و به جز اون ستینگ Alternate که DX11 می خواد که رو نرماله باز یه لگکی داره با فریم ریت 60 (فکر میکنم یادم نیست)
>>توی Crysis 3 که بخاطر این طرف گرفتم با MSAA 8X که اصلاً فیلمشم درست نشون نداد (زحمت کشیدن واقعاً) حالا بقیه رو Ultra بودن shadow و ambient رو بزاری رو normal میشه 20-30 گرفت !

اینا از این موشکول من اینجاست که سیستم شاخی ندارم و بخوام گرافیک شاخی بگیرم وزنه فقط میمونه یه طرف !

مشکل بعدی >>اینو اینحا 450 تومن برمیدارن خوبه یا نه ؟! (XFX 7770 OC Black Edition DD + Sniper Elite Bundle)

بعد این سیستم منه »» AMD X4 955 + 2* 2GB DDR3 1333 و همون گرافیک حالا اگه من بخوام خیلی بزارم رو این 400 تومن میزارم می خوام ببینم این خوبه یا بده با اون ستینگ

بعد ببینم تاثیر رم توی بازی ها چقدره بگیرم 2 تا 4GB DDR3 1600 میگیرم ایتو بگیرم بسه یا گرافیک رو باید عوض کنم

ترسم اینه که این لگ FIFA 13 از گرافیکم باشه چون این مشکل توی 4890 من نبود اگه از اون نیست لدفن بگید از خود بازی یا وینروز 8 عوض نشدمه

من کلن نظرم 7870 بود از اول ولی این دیدم ارزون تره اینو گرفتم حالا اگه ببینم این ضعیفه و مشکل بازی های معمولی مثل FIFA از گرافیکه مجبور میشم عوضش کنم از طرفی اون گرافیک پیشرفته با CPU قوی ولی قدیمیم نمی خوره بخوام بگیرم می خوام کلاً نسل بعدی رو با هم بگیرم !

حالا شما یه نظر بدید چی کار کنم :/:)
1. ویندوزو رو عوض کنم همه چی حله برم پی کارم !؟(مشکل عوض نکردمم بخاطر دانلود هایی مه دارم و از وسط موندن عوض کنم می پرن :-s)
2. رمامو بفرشم 2 تا 4 ایشو بگیرم همه چی حله !؟:-b
3. نه مشکل از ته ته باید یه گرافیک توپ و رم بگیرم !؟:-&

ببخشید زیاد شد ولی چند روزه می خوام اینارو بنویسم نمیشه الان همه شئو با هم گفتم و میدونم هر کدوم مال یه تاپیک جداگانه است ولی شما که تا اینجا خوندین بزرگی کنید ج بدید ممنون واسه وقتی که برای خوندن جواب دادنش میزارید!:x
سلام دوست عزیز
من یکماهی میشه که یدونه msi 7770 oc گرفتم و چون دیدم مشکلت مشابه مشکلی که برای خودم پیش اومد و سیستمت تقریبا سیستم خودمه (فقط تفاوت در مقدار ram هستش که مال من 8 و مال شما 4) گفتم شاید بتونم مقداری کمکت کنم
منم اول که گرافیک رو گرفتم ویندوزم 8 بود و بدون تعویض ویندوز کارت رو روی سیستم نصب کردم،نتایج تست بازی ها واقعا نامید کننده بود برام (dmc با رزولیشن 720p و تنظیمات medium بهم تقریبا 20 تا 30 فریم میداد) خیلی اعصابم رو بهم ریخت ،توقع ام از گرافیک خیلی بالا نبود ولی نتایجش واقعا افتضاح بود و در بازیهای خیلی سطح پایین از نظر گرافیک لگهای عجیب و غریب داشت،تصمیم به تعویض درایو گرافیک کردم ولی هیچ تاثیری نداشت،در نهایت ویندوز رو به 7 تغییر دادم و درایو 13.3 رو نصب کردم ،در کمال نامیدی شروع به تست بازیها کردم،نتیجه واقعا تعجب براگیز بود،تقریبا کارآیی گرافیک 2 برابر شده بود (dmc رو با رزولیشن 1080 روی تنظیمات high بهم فریم 60 تا میده)بهت توصیه میکنم دوست عزیز حتما یکبار ویندوزت رو عوض کن،احتمال خیلی زیاد نتیجه میگیری
موفق باشید

آقا ببخشید من یک سیستم بستم
case green hunter
power 700 green
cpu 8350
vga 7950
ram 8 gb 1600
main msi 970A-G43
ولی توی بازی های مختلف فواصل دور سیاه دیده میشه مخصوصا توی farcry 3 محسوس هست ، توی سیستم قبلیم اینطوری نبود میخواستم بدونم مشکل از کجا میتونه باشه به فرکانس ها هم دست نزدم یعنی اور نکردم هیچ قطعه ای رو.

دوستان تو رو خدا کمک کنید:من یه هارد ADatA HDD CH94 500 GIG دارم وقتی می زنم PC که روش ویندوز XP نصبه تو قسمت MY COMPUTER چیزی نمیاد ولی تو دیویس منیجر اسم هارد میاد و وقتی هم میزنم به لب تابم که روش ویندوز 7 نصبه تو قسمت MY COMPUTER میاد ولی حجمشو نشون نمیده و وقتی میخوام بازش کنم این اخطار رو میده The file or directory is corrupted and unreadable میده وبلافاصله بعدش می گه می خوای فرمتش کنی و وقتی هم روش راست کلیک properties میزنم هم فضای پرشده و فضای باقی مونده و فضای کلی رو 0 نشون میده این برای بار سوم که اتفاق می افته ودو بار قبلی رو با کلی اعصاب خورد کنی فرمت کردم ولی اینبار نمی خوام 450 gig اطلاعاتم از بین بره تو رو خدا کمکم کنید

دوستان تو رو خدا کمک کنید:من یه هارد ADatA HDD CH94 500 GIG دارم وقتی می زنم PC که روش ویندوز XP نصبه تو قسمت MY COMPUTER چیزی نمیاد ولی تو دیویس منیجر اسم هارد میاد و وقتی هم میزنم به لب تابم که روش ویندوز 7 نصبه تو قسمت MY COMPUTER میاد ولی حجمشو نشون نمیده و وقتی میخوام بازش کنم این اخطار رو میده The file or directory is corrupted and unreadable میده وبلافاصله بعدش می گه می خوای فرمتش کنی و وقتی هم روش راست کلیک properties میزنم هم فضای پرشده و فضای باقی مونده و فضای کلی رو 0 نشون میده این برای بار سوم که اتفاق می افته ودو بار قبلی رو با کلی اعصاب خورد کنی فرمت کردم ولی اینبار نمی خوام 450 gig اطلاعاتم از بین بره تو رو خدا کمکم کنید

متاسفانه بعد از سرچ کردن متوجه شدم فرمت هاردم به raw تبدیل شده حالا اگه دوستان اطلاعی در این زمینه دارن لطف کنن کمک کنن اطلاعات هارد خیلی واسم مهمه

Last edited by a moderator:
دوستان برای من یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده نمیدونم کامپیوترم چی شد که وقتی یه بار خاموشش کردمو بعد از چند ساعت روشن کردم برنامه و بازیهای Drvie E همشون پاک شدن.!:-/ و جالب اینجاست که یه بازی باقی مونده (Dota & Garena). برنامه ایی هست که بشه برشون گردوند!!! خواهشا کمک کنید. (سوال هم اگر تکراری توی 2 تا تاپیک هست برای اینکه درجای دیگه ایی که پرسیدم گفتن اینجا جواب میدن.)

مشکل اسلوموشن بودن بازی

خوب دوست عزیز این کارتی که شما به اصطلاح ارتقاء دادی اصلا کارت بازی نیست (به همین دلیل تصاویر با کندی یا همون اسلوموشن دیده میشه) حالا نمیدونم کارت قبلی چی بوده ولی در هر صورت فرق زیادی با کارت قبلی ت نباید داشته باشه چون GT610 کارت بازی نیست فقط به درد خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم میخوره نه بیشتر !
در کل شما قبل از ارتقاء مشاوره میگرفتی الان همچین وضعیتی نداشتی !

روی لپ تاپ با همین مشخصات همون بازیو مثل آب خوردن میاره نمیدون چرا روی pc جواب نداد شاید فن cpu ایراد پیدا کرده و به خوبی خنک نمیکنه به خاطر همین موقع بازی کردن بازی اسلوموشن میشه به نظرتون فنو عوضش کنم بهتر نیست؟

سلام
ببخشید من اون سیستمی که توی اون تاپیک آقا فرشید گفت رو خریدم فقط مادربورد رو msi B75A G43 خریدم.
حالا 2 تا مشکل دارم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه شرمنده.
من تا قبل از این که سیستم رو عوض کنم یک هارد اکسترنال داشتم که بیشتر اوغات به سیستم وصل بود ولی الان وقتی هارد وصل باشه سیستم بالا نمیاد و ریستارت میشه. به نظرتون ممکنه مشکل از چی باشه؟
بعد ببخشید برای گرافیکم توی درایورم نسخه گرافیکم رو نمیزنه فقط سری رو میزنه درسته؟ از نظر بقیه چیزاش درسته فقط به جای اسم سری رو نوشته.

ببخشید کسی نبود سوال های من رو جواب بده؟
راستی اگه میشه این رو هم نگاه کنید ، دماش خوبه؟ الان در حال بازی کردن اومدم اینجا و دما رو دیدم. من میخوام بازی بسازم و رندر بگیرم دماش زیاد نیست؟

مشکل با کیبورد لپ تاپ

سلام دوستان لطفاً کمک کنین که سر این مشکل دهنم سرویس شده
اومدم یه کیبورد قدیمی رو با یو اس بی که داشت به لپ تاپ وصل کردم بعد از یک ساعت دیدم با کیبورد خروجی میشه تایپ کرد اما خوده کیبورد لپ تاپ قاطی کرده
مثلاً با همین کیبورد که دارم مینویسم همون یو اس بی است که وصلش کردمه اما اگه این کیبورد یو اس بی رو چه وصلش کنم و چه قطعش کنم کیبورد لپ تاپ چرت و پرت مینویسه
کیبورد یو اس بی : هوا ابری است.
کیبورد لپ تاپ : 5وا ابری اس1.
لطفاً یه راه حلی ارائه بدین ویندوزمم 8 64 بیتی
دوست عزیز برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نمیکنن !

اومدم یه کیبورد قدیمی رو با یو اس بی که داشت به لپ تاپ وصل کردم بعد از یک ساعت دیدم با کیبورد خروجی میشه تایپ کرد اما خوده کیبورد لپ تاپ قاطی کرده
مثلاً با همین کیبورد که دارم مینویسم همون یو اس بی است که وصلش کردمه اما اگه این کیبورد یو اس بی رو چه وصلش کنم و چه قطعش کنم کیبورد لپ تاپ چرت و پرت مینویسه
لپ تابت را خاموش کن از برق درش بیار و باطریش را هم دربیار.5 دقیقه صبر کن بعد لپ تاب را بدون باطری بزن به برق و روشن کن بزار بیاد بالا بعد اگر درست شده بود دوباره خاموش کن و باطری را بزار سرجاش.اگر راه حل بالا جواب نداده باشه بخاطر تغییر کردن درایور Keyboard لپ تابت است که Overwrite شده باید بری توی سایت رسمی و درایور Keyboard را ببینی برای مدل لپ تاب شما و برای Os که مد نظرت است گذاشتن دانلود کنی و دوباره نصب کنی در غیر این صورت یا باید دوباره Windows بریزی و یا باید دستگاهت را Recovery (با دیسک ها یا هارد ریکاوی مخصوص لپ تاب خودت) کنی.

اون راهی روئ که گفتی امتحان کردم (در آوردن باتری ) فایده نداشت فکر کنم باید برم درایور کیبوردشو بگیرم عجب مصیبتی شد

---------- نوشته در 12:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

داداش ببخشید اینجا هم یه کمک می کنی بگی تو کدوم دسته میتونه باشه ؟

لینک درایور ها

سلام

دوستان من میخوام هدست رو از پورتای چلوی سیستم وصل کنم ولی کار نمیکنه، فقط ورودی های پشت سیستم کار می کنن!؟ داخل کیسم چک کردم و دیدم که همه پورتای USB و ورودی های هدست و میکروفن به مادربورد وصلن(البته ورودی های USB کار میکنن ولی مال هدست و میکروفن کار نمیکنن)، میخوام هم جلو و هم پشت کیس وصل باشن.

سلام خسته نباشید
بنده دو تا هارد وسترن 1T 5400 دارم که توی فضای ویندوز وقتی میخوام برم توشون یک صدایی شبیه به درایو های قدیمی فلاپی میده و یک مقدار هم کند واردشون میشه،ولی دفعه ی دوم که لود شدند دیگه صدا نمیده و دیلی نداره، اما باز بعد چند ساعت دوباره همونطوری میشن... احساس میکنم سالم هستن و مشکلی به اون صورت ندارند ولی آیا میشه این مشکل رو مثلا با پارتیشن بندی یا دفرگمنت حل کرد(هر دو بدون پارتیشن هستند)؟؟ یا اگر نمیشه آیا این مسئله معمولیه و طبیعی به حساب میاد؟؟؟ پیشاپیش ممنون و مچکر...
با 11 روز تاخیر ، حالا نمیدونم مشکلت حل شده یا نه !
به نظر میاد مرخص شده یا در حال مرخص شدنه !
تو خوندن/نوشتن اطلاعات که مشکلی نداره ؟ جدیدا اینجوری شده یا... ؟
اول از همه بهتره یه Backup از اطلاعات مهم برداری در مرحله ی دوم برای اطمینان از سلامت هارد بهتره رو یه سیستم دیگه تستشون کنی ببینی سر و صدایی ازشون میاد یا نه تا به یه نتایجی برسیم !
آقا ببخشید من یک سیستم بستم
case green hunter
power 700 green
cpu 8350
vga 7950
ram 8 gb 1600
main msi 970A-G43
ولی توی بازی های مختلف فواصل دور سیاه دیده میشه مخصوصا توی farcry 3 محسوس هست ، توی سیستم قبلیم اینطوری نبود میخواستم بدونم مشکل از کجا میتونه باشه به فرکانس ها هم دست نزدم یعنی اور نکردم هیچ قطعه ای رو.
اگه بتونی از این مشکل یه شات بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد !
متاسفانه بعد از سرچ کردن متوجه شدم فرمت هاردم به raw تبدیل شده حالا اگه دوستان اطلاعی در این زمینه دارن لطف کنن کمک کنن اطلاعات هارد خیلی واسم مهمه
احتمالات زیادی برای این مورد هست مثل مرخص شدن هارد (کنترولر) ، ویروس ، ضربه و...
در کل میشه در مواردی کل اطلاعات رو بدون هیچ کم و کاستی بازیابی کرد در غیر اینصورت تنها راه فرمت هارد هستش !
از این لینک برنامه رو بگیر و اجرا کن بذار یه 10 15 دقیقه برای بازیابی فعالیت کنه بعدش عملیات رو متوقف کن (همون Cancel) ببین به پارتیشن میتونی دسترسی پیدا کنی یا نه بعد نتیجه رو بگو !
دوستان برای من یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده نمیدونم کامپیوترم چی شد که وقتی یه بار خاموشش کردمو بعد از چند ساعت روشن کردم برنامه و بازیهای Drvie E همشون پاک شدن.!:-/ و جالب اینجاست که یه بازی باقی مونده (Dota & Garena). برنامه ایی هست که بشه برشون گردوند!!! خواهشا کمک کنید. (سوال هم اگر تکراری توی 2 تا تاپیک هست برای اینکه درجای دیگه ایی که پرسیدم گفتن اینجا جواب میدن.)
میتونه از ویروس باشه !
اینکه پاک شدن به همون اندازه هم حجم از پارتیشن کم شده یا نه (منظور اینه که ممکنه فایل و پوشه ها Hidden شده باشن) و اگه اینطور نیست Computer یا My Computer رو باز کن اون بالا تو تب ها Tools و بعدش Folder Options رو انتخاب کن تو صفحه ی جدید اون بالا تو تب ها View رو انتخاب کن وسط صفحه تو لیست Show hidden files, folders, and drivers رو انتخاب و کمی پایینتر تیک Hide extensions for known file types رو هم بردار Apply >> OK کن ببینی فایلات دیده میشن یا نه !
روی لپ تاپ با همین مشخصات همون بازیو مثل آب خوردن میاره نمیدون چرا روی pc جواب نداد شاید فن cpu ایراد پیدا کرده و به خوبی خنک نمیکنه به خاطر همین موقع بازی کردن بازی اسلوموشن میشه به نظرتون فنو عوضش کنم بهتر نیست؟
اول از همه کدوم بازی رو لبتاب با همین مشخصات عین آب خوردن اجرا شده ؟
و دوم شما هنوز نگفتی کارت گرافیک قبلی ت دقیقا چه مدلی بوده !
در کل گفتم GT610 کارت بازی نیست یعنی تو %99 موارد تو Resـه 800x600 و پایینترین تنظیمات و جزئیات شاید بشه منوی بازی رو رد و به فریم 30 رسید حالا اگه منظورت از آب خوردن اینه که بحثی نمیمونه !
سلام
ببخشید من اون سیستمی که توی اون تاپیک آقا فرشید گفت رو خریدم فقط مادربورد رو msi B75A G43 خریدم.
حالا 2 تا مشکل دارم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه شرمنده.
من تا قبل از این که سیستم رو عوض کنم یک هارد اکسترنال داشتم که بیشتر اوغات به سیستم وصل بود ولی الان وقتی هارد وصل باشه سیستم بالا نمیاد و ریستارت میشه. به نظرتون ممکنه مشکل از چی باشه؟
بعد ببخشید برای گرافیکم توی درایورم نسخه گرافیکم رو نمیزنه فقط سری رو میزنه درسته؟ از نظر بقیه چیزاش درسته فقط به جای اسم سری رو نوشته.

ببخشید کسی نبود سوال های من رو جواب بده؟
راستی اگه میشه این رو هم نگاه کنید ، دماش خوبه؟ الان در حال بازی کردن اومدم اینجا و دما رو دیدم. من میخوام بازی بسازم و رندر بگیرم دماش زیاد نیست؟
سیستم رو خودت بستی یا... ؟
رو تمام پورت های (USB) به همین صورته ؟ هارد اکسترنال دیگه هم روش تست کردی ؟
در مورد دما هم طبیعیه و مشکلی نیست !
دوست عزیز برای هر سوال یه تاپیک جدید باز نمیکنن !
NUM Lockـه کیبرد روشنه خاموشش کنی کیبرد لبتاب هم درست میشه !
سلام

دوستان من میخوام هدست رو از پورتای چلوی سیستم وصل کنم ولی کار نمیکنه، فقط ورودی های پشت سیستم کار می کنن!؟ داخل کیسم چک کردم و دیدم که همه پورتای USB و ورودی های هدست و میکروفن به مادربورد وصلن(البته ورودی های USB کار میکنن ولی مال هدست و میکروفن کار نمیکنن)، میخوام هم جلو و هم پشت کیس وصل باشن.
خوب تنها وصل بودنش مهم نیست ، شما مطمئنی که به پورت درست متصل شدن ؟!
از کابل های کیس و همینطور بخش اتصالاتش روی Main یه شات بذار تا ببینیم چی به چیه !

سیستم رو بله خودم به کمک پسر عموم بستم. تو فروشگاه کامپیوتری کار می کنه ، سیستم میبنده.
راسیتش فعلا هارد اکسترنال دیگه ای دستم نیست ، بلکه از کسی فعلا بگیرم.
راستی برای گرافیک چی؟ درسته سری نوشته؟ یا باید مدل بنویسه؟ مال یکی دیگه از پسر عمو هام هم که لپتاپ داره اون هم سری رو مینویسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or