تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

رامین جان...کارت گرافیک موقع بازی و عادی میشه بگی دماش چند باشه غیر طبیعیه؟
یعنی تا چند باشه میشه گفت کارت سالمه
اگه منظور به کارت خودت هستش (البته دقیق نمیدونم این مدله یا نه) :

1_5.jpg
در حالت Idle بین 35 تا 40 و در حالت Load یا پرکار هم بین 80 تا 85 بسته به دمای محیط متغیره !
اگر هم منظورت حالت کلی برای کارت گرافیک ها هستش که نمیشه دقیق گفت باید مدل مشخص شه تا نظر داد !

سلام استاد رامین
اقا رامین میگم از کجا میتونم بفهمم بهترین تنظیمات هر بازی با سیستمم چیه...الان بازیه Tomb Raider رو High بعضی موقع ها 50 فریم میشه....چه برسه به Ultra
اپدیت کارنمم که 320ه...جدیده....
اینم سیستممه اگه لازم شد
MB:Asus p8z77 lvk
Ram=2x4 Gig Corsair 1600
Power:600 green
Cpu=Core i7 3770
Vga:GTX 670 refrence

سلام
این کیس green x-5 چطور رو اون ال سی دی کوچیکی که داره دما رو نشون میده؟؟....این مدل کیس یک ال سی دی داره که داخلش سمت چپ عکس خورشید وسطش نشون دهنده ی دما و سمت راستش یه شکل دیگس ( مثل دو تا بشکه که کنار هم هستن!!) ولی فقط اون شکل سمت راستی به صورت رنگ قرمز چشمک می زنه ولی دو تای دیگه غیر فعال هستن و دما رو نشون نمیده!! چی کنم که اون ها هم فعال شن؟؟
دوم هم اینکه چطور میشه به غیر باز کردن پشت کیس فهمید که رمی که داریم از چه نوع هست 1600 یا غیره!!؟؟
سوم هم اینکه ویندوز من 32 بیت هست و 16 گیگ رم دارم ولی وقتی رو مای کامپیوتر کلیلک راست می کنم و گزینه ی آخر رو میزنم مینویسه 16 گیگ ولی 3.40 گیگا هرتز قابل استفاده هست!!!...آیا در بازی ها هم فقط از 3.40 گیگا هرتز استفاده میکنه؟؟ چ کنم که از همه ی رم استفاده بشه در بازی ها!!؟؟
با تشکر

سلام
این کیس green x-5 چطور رو اون ال سی دی کوچیکی که داره دما رو نشون میده؟؟....این مدل کیس یک ال سی دی داره که داخلش سمت چپ عکس خورشید وسطش نشون دهنده ی دما و سمت راستش یه شکل دیگس ( مثل دو تا بشکه که کنار هم هستن!!) ولی فقط اون شکل سمت راستی به صورت رنگ قرمز چشمک می زنه ولی دو تای دیگه غیر فعال هستن و دما رو نشون نمیده!! چی کنم که اون ها هم فعال شن؟؟
دوم هم اینکه چطور میشه به غیر باز کردن پشت کیس فهمید که رمی که داریم از چه نوع هست 1600 یا غیره!!؟؟
سوم هم اینکه ویندوز من 32 بیت هست و 16 گیگ رم دارم ولی وقتی رو مای کامپیوتر کلیلک راست می کنم و گزینه ی آخر رو میزنم مینویسه 16 گیگ ولی 3.40 گیگا هرتز قابل استفاده هست!!!...آیا در بازی ها هم فقط از 3.40 گیگا هرتز استفاده میکنه؟؟ چ کنم که از همه ی رم استفاده بشه در بازی ها!!؟؟
با تشکر

نحوه ی کار پنل دیجیتال جلوی کیس X5 توی دفترچه ی راهنماش هست
مدل و فرکانس رم رو می تونید با برنامه ی CPU-Z بدست بیارید
شما باید زودتر از این در این مورد مشکوک میشدی! ویندوز 32 بیتی نمی تونه بیش از 4 گیگابایت رو رو پشتیبانی کنه، تنها راهش نصب مجدد ویندوز 64 بیتی هست.

ممنون
دلیل اینکه تا حالا مشکوک نشده بودم این هست که از روزی که سیستم رو خریده بودم زیاد ازش استفاده نکرده بودم ولی امروز کمی احساس کردم که به 16 گیگ نمیخوره!!!...بگذریم
فرشید خان من این cpu-z مدل 1.59 رو دان کردم و رفتم بخش مموری ولی سر در نیاوردم چند تا عدد نوشته بود ولی 1600 نبود حتی مدلهای دیگه مثل 1866 یا 1333 و...
بالاخره از رو کدوم عدد باید بفهمم 1600 هست؟؟
ممنون
مثلا دو تا از نوشته ها تو بخش مموری:
dram frequency :665.2 که البته کمی متغییره!
fsb :dram :1:5
این شکلک بالا دو نقطه هست!!!

آخرین ویرایش:
ممنون
دلیل اینکه تا حالا مشکوک نشده بودم این هست که از روزی که سیستم رو خریده بودم زیاد ازش استفاده نکرده بودم ولی امروز کمی احساس کردم که به 16 گیگ نمیخوره!!!...بگذریم
فرشید خان من این cpu-z مدل 1.59 رو دان کردم و رفتم بخش مموری ولی سر در نیاوردم چند تا عدد نوشته بود ولی 1600 نبود حتی مدلهای دیگه مثل 1866 یا 1333 و...
بالاخره از رو کدوم عدد باید بفهمم 1600 هست؟؟
ممنون
مثلا دو تا از نوشته ها تو بخش مموری:
dram frequency :665.2 که البته کمی متغییره!
fsb :dram :1:5
این شکلک بالا دو نقطه هست!!!

رم شما الان داره روی فرکانس 1333 کار می کنه
برو توی بایوس و تنظیمات رم رو روی حالت XMP بزار تا 1600 کار کنه، بعد توی این برنامه که بیای فرکانسش رو 800 میزه که معنیش 1600Mhz DDR3 هست.

آقا چند روزه کامپیوترم داغون شده!

یک روز پای PC بودم یک دفعه کامپیوتر رفع رو هنگ و هیچ چیزی کار نمیکرد! هیچ چی غیر از تکون خوردن موس!
مجبور شدم Restart بعد که Restart شد دیگه بالا نیومد و نوشت Disk Read Error
بعد کامپیوترو خاموش کردم رفتم چند ساعت بعد برگشتم درست شد اومد بالا باز بعد چند ساعت همون اتفاق افتاد ولی این دفعه کلا دیگه Hard رو اصلا نمیشناخت!!! (دو هارد دارم یک هاردو کلا نمیشناخت)
کلا قطعش کردم یک ویندوز 8 جدید روش نصب کردم و هارد 500 رو وصل کردم باز دوباره همینجوری میشد!

یک بار Blue Screen میده! یک بار کلا سیستم میره رو هنگ! یک بار کلا خود به خود Restart میشه!
ولی الان دو روزه که هارد 500 ـمو کشیدم و کاملا درسته PC ـم

بنظرتون چیکار کنم درست بشه!؟!؟ مشکل واقعا از هارده یا پاور و سی پی یو و ... خوب ساپورتش نمیکنن؟!؟
کمک کنید لطفا

سلام استاد رامین
اقا رامین میگم از کجا میتونم بفهمم بهترین تنظیمات هر بازی با سیستمم چیه...الان بازیه Tomb Raider رو High بعضی موقع ها 50 فریم میشه....چه برسه به Ultra
اپدیت کارنمم که 320ه...جدیده....
اینم سیستممه اگه لازم شد
MB:Asus p8z77 lvk
Ram=2x4 Gig Corsair 1600
Power:600 green
Cpu=Core i7 3770
Vga:GTX 670 refrence
سلام
ممنون از لطفت ولی تا استادی راه زیادی مونده !
اگه از نظر درایور و کلا سخت افزار مشکل خاصی نباشه شما با توجه به بازی باید تنظیمات رو اعمال کنی مثلا به زبان ساده یکی دنبال کیفیت بصری و جزئیات بالاتر هستش و برای یه بازی FPS ممکنه فریم رو فدای دیدن این کیفیت بکنه در صورتیکه اکثرا برای FPS (مخصوصا حالت Multi) فریم بالاتر رو نسبت به جزئیات بالاتر ترجیح میدن این حالت کلی قضیه هستش !
کلا زیر 30 فریم بازی کردن به شدت سخت میشه شما هم سیستم و کارتت میشه گفت %99 بازیهای موجود رو تو Resـه 1080/1200 با بالاترین تنظیمات و جزئیات به راحتی 50 تا 60 فریم رو میده که کاملا مناسبه !
فقط پیشنهاد میشه V-sync رو تو Off ، NVIDIA Control Panel کنی یا حداقل رو حالت Adaptive بذاری تا فریم (نه تو همه ی موارد) در شرایط خاص نصف نشه !
آقا چند روزه کامپیوترم داغون شده!

یک روز پای PC بودم یک دفعه کامپیوتر رفع رو هنگ و هیچ چیزی کار نمیکرد! هیچ چی غیر از تکون خوردن موس!
مجبور شدم Restart بعد که Restart شد دیگه بالا نیومد و نوشت Disk Read Error
بعد کامپیوترو خاموش کردم رفتم چند ساعت بعد برگشتم درست شد اومد بالا باز بعد چند ساعت همون اتفاق افتاد ولی این دفعه کلا دیگه Hard رو اصلا نمیشناخت!!! (دو هارد دارم یک هاردو کلا نمیشناخت)
کلا قطعش کردم یک ویندوز 8 جدید روش نصب کردم و هارد 500 رو وصل کردم باز دوباره همینجوری میشد!

یک بار Blue Screen میده! یک بار کلا سیستم میره رو هنگ! یک بار کلا خود به خود Restart میشه!
ولی الان دو روزه که هارد 500 ـمو کشیدم و کاملا درسته PC ـم

بنظرتون چیکار کنم درست بشه!؟!؟ مشکل واقعا از هارده یا پاور و سی پی یو و ... خوب ساپورتش نمیکنن؟!؟
کمک کنید لطفا
با توجه به توضیحات احتمال اینکه هارد خراب باشه زیاده و همینطور چون میگی 2 روزه که مشکلی پیش نیومده تا حدودی مشخص کرده !
هارد هم بستگی به نوع خرابی داره اگه کنترولر باشه خیلی راحت تعمیر یا تعویض میشه ولی اگه قطعه مکانیکی باشه کار یه مقدار سخت میشه هم از نظر هزینه هم بعد از تعمیر ممکنه به همون مشکل دچار بشه که باید در نظر داشته باشی !

آخرین ویرایش:
آقا فرشید و آقا رامین این بایوس که میگی برم اونجا رو بلد نیستم :d
میشه دقیق توضیح بدید چی کنم و از کجا؟!
البته این که نوشته 665.2 من اصلا از سیستمی کاری نمی کشم و فقط اومدم نت و برنامه ی سنگینی اجرا نمیکنم!! به اجرا نکردن برنامه ی سنگین که ربط نداره ( منظورم این هست که چون برنامه ای اجرا نمیشه فشاری به رم وارد نمیشه که بیاد رو 800)

http://upload.tehran98.com/img1/k44gb2fhdn093gi1xkn.png
اساتید از روی این عکس میتونید بگید رمم 1600 هست یا نه؟؟
البته بعد اینکه اون عکس بالا رو گرفتم رفتم تو بایوس و اون گزینه رو که گفتین زدمش فک کنم شد profile 1
بعد دوتا نوشته های زیر اینها هستن
system memory multioliier 16.00 auto
memory frequency(mgh) 1333 1600
بعد تو سی پی یو زد هم اومدم قبلی که گفتم 665 بود شده 800 پس خیالم راحت باشه که فرکانس رمم 1600 هست؟؟
ضمنا آقا این سی پی یو مشخصاتش درسته دیگه با صطلاح اصله؟ :d
http://upload.tehran98.com/img1/pso2qo2w4doqxazfgofy.png

Last edited by a moderator:
با توجه به توضیحات احتمال اینکه هارد خراب باشه زیاده و همینطور چون میگی 2 روزه که مشکلی پیش نیومده تا حدودی مشخص کرده !
هارد هم بستگی به نوع خرابی داره اگه کنترولر باشه خیلی راحت تعمیر یا تعویض میشه ولی اگه قطعه مکانیکی باشه کار یه مقدار سخت میشه هم از نظر هزینه هم بعد از تعمیر ممکنه به همون مشکل دچار بشه که باید در نظر داشته باشی !
الان شانسیه!
وصلش میکنم شاید کل روز هیچ مشکلی پیدا نکنه! ولی باز مثلا یک روز 2-3 بار خراب میشه!!! یعنی امکان نداره یک فایل ویروسی روی اون هارد باشه که هی اختلال ایجاد کنه؟!
من زیاد سر در نمیارم از سخت افزار:دی

مشکل اسلوموشن بودن بازی

سلام من یه مشکلی دارم رم و کارت گرافیکمو ارتقا دادم ولی بازیهارو مثل قبل اسلوموشن میاره. رم 4 گیگ .کارت گرافیک geeforce 610 2gig ddr3

آقا فرشید و آقا رامین این بایوس که میگی برم اونجا رو بلد نیستم :d
میشه دقیق توضیح بدید چی کنم و از کجا؟!
البته این که نوشته 665.2 من اصلا از سیستمی کاری نمی کشم و فقط اومدم نت و برنامه ی سنگینی اجرا نمیکنم!! به اجرا نکردن برنامه ی سنگین که ربط نداره ( منظورم این هست که چون برنامه ای اجرا نمیشه فشاری به رم وارد نمیشه که بیاد رو 800)

http://upload.tehran98.com/img1/k44gb2fhdn093gi1xkn.png
اساتید از روی این عکس میتونید بگید رمم 1600 هست یا نه؟؟
البته بعد اینکه اون عکس بالا رو گرفتم رفتم تو بایوس و اون گزینه رو که گفتین زدمش فک کنم شد profile 1
بعد دوتا نوشته های زیر اینها هستن
system memory multioliier 16.00 auto
memory frequency(mgh) 1333 1600
بعد تو سی پی یو زد هم اومدم قبلی که گفتم 665 بود شده 800 پس خیالم راحت باشه که فرکانس رمم 1600 هست؟؟
ضمنا آقا این سی پی یو مشخصاتش درسته دیگه با صطلاح اصله؟ :d
http://upload.tehran98.com/img1/pso2qo2w4doqxazfgofy.png
اگه 800 شده درسته و دیگه مشکلی نیست !
CPU هم درسته !
الان شانسیه!
وصلش میکنم شاید کل روز هیچ مشکلی پیدا نکنه! ولی باز مثلا یک روز 2-3 بار خراب میشه!!! یعنی امکان نداره یک فایل ویروسی روی اون هارد باشه که هی اختلال ایجاد کنه؟!
من زیاد سر در نمیارم از سخت افزار:biggrin1:
خوب پس باز کار سخت شد !
میتونه از ویروس هم باشه به این صورت که یه فرمت کلی در نظر بگیری ، بعدش پارتیشن بندی و نصب ویندوز !
برای اطمینان از سلامت هارد بعد از تست فرمت و نصب ویندوز جدید بهتره دنبال یه هارد جداگانه برای تست باشی تا وضعیت هارد مشخص شه !
سلام من یه مشکلی دارم رم و کارت گرافیکمو ارتقا دادم ولی بازیهارو مثل قبل اسلوموشن میاره. رم 4 گیگ .کارت گرافیک geeforce 610 2gig ddr3
خوب دوست عزیز این کارتی که شما به اصطلاح ارتقاء دادی اصلا کارت بازی نیست (به همین دلیل تصاویر با کندی یا همون اسلوموشن دیده میشه) حالا نمیدونم کارت قبلی چی بوده ولی در هر صورت فرق زیادی با کارت قبلی ت نباید داشته باشه چون GT610 کارت بازی نیست فقط به درد خروجی تصویر و نهایت دیدن فیلم میخوره نه بیشتر !
در کل شما قبل از ارتقاء مشاوره میگرفتی الان همچین وضعیتی نداشتی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or