تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان
اولا ارادتمند آقا فرشیدو بقیه ی بچه ها یی که وقت می زاردن پاسخ میدن...
1.بحث هارد بود گفتم بیام یه چیزی بپرونم.(نزنیدا!)
من adata ch11 USB3 مدل 1Tb دارم واقعا حرف نداره یادش بخیر 125 خریدمش تا الان آخ نگفته تازه به بارم نا جور خورد زمین خیلی هم ازش استفاده می کنم.

2.دوستان مشکل منو با این vga ام همه می دونن دیگه فک کنم(صفحه سفید)حالا یه بنده خدایی یه جایی تو وب نوشته عیب از اونجاست که ممکنه کارت محکم و درست سر جاش توی پرت نباشه و بعضی مواقع یه ذره بره تو ماورا و اینا.
حالا سوال من اینه که:
اصلا میشه؟
اگر میشه چجوری قشنگ محکمش کنم؟(کارت 2تا پیچ می خوره من یدونه بستم البته کیسم هم از این qiuck install هاست اون چفتشم زدم)
در مورد مشکل شما قبلا مفصل بحث کردیم هم من هم دوستان دیگه ، فک نمیکنم نیاز به اضافه کردن مطلب یا توضیحی باشه !
سلام بچه ها من یه سوال دارم تو رو خدا هر جوون مردی می دونه بگه من کارتم AMD 5770 1GB ASUS هستش می خوام بایوسش رو اپدیت کنم نرم افزار WINFLASH رو هم دارم ولی متاسفانه نمیدونم فایل بایوس رو از کجا بگیرم ممنون می شم اگه کمکم کنید ؟
اول از همه بگو هدف از آپدیت بایوس چی هستش ؟!

دوست عزیز می خوام عملکرد کارتم رو ببرم بالا از دوستان دیگه هر کسی بلده بگه که خیلی ممنون می شم
عملکرد کارت نیازی به آپدیت بایوس نداره آپدیت بایوس به این سادگی که شما فک میکنی نیست حالا با جزئیات کاری نداریم در زمان فلش بایوس هر مشکلی پیش بیاد کارت گرافیک از کار میفته و قابل استفاده نیست (باید بدی بیرون حالا تعمیر کار یا نمایندگی دوباره بایوس براش بریزن که خوب این خودش میشه یه هزینه ی اضافه در صورتیکه بتونن این کارو انجام بدن) شما میتونی به کمک این تاپیک کارتت رو بصورت نرمافزاری OC کنی !

عملکرد کارت نیازی به آپدیت بایوس نداره آپدیت بایوس به این سادگی که شما فک میکنی نیست حالا با جزئیات کاری نداریم در زمان فلش بایوس هر مشکلی پیش بیاد کارت گرافیک از کار میفته و قابل استفاده نیست (باید بدی بیرون حالا تعمیر کار یا نمایندگی دوباره بایوس براش بریزن که خوب این خودش میشه یه هزینه ی اضافه در صورتیکه بتونن این کارو انجام بدن) شما میتونی به کمک این تاپیک کارتت رو بصورت نرمافزاری OC کنی !

اینجا چی ؟
AMDFLASH

اگه منظورت به آموزشه بله هست زیاد هم هست ولی بحث سر مشکلات هستش من تو پست قبلی کامل توضیح دادم ، دیگه خود دانی !

دمت گرم داداش ببخشید وقتتو گرفتم فایل بایوس رو دانلود کردم طبق اموزش هم رفتم در اخر موقعی که از WIN FLASH برای ریختن بایوس استفاده کردم کامپیوتر فریز شد دکمه ریست رو زدم فاتحه هم خوندم ویندوز اومد بالا ورژن رو چک کردم تغییر نکرده بازی هم کردم مشکلی نداشت به نظرت ریسک نکنم ؟

دمت گرم داداش ببخشید وقتتو گرفتم فایل بایوس رو دانلود کردم طبق اموزش هم رفتم در اخر موقعی که از WIN FLASH برای ریختن بایوس استفاده کردم کامپیوتر فریز شد دکمه ریست رو زدم فاتحه هم خوندم ویندوز اومد بالا ورژن رو چک کردم تغییر نکرده بازی هم کردم مشکلی نداشت به نظرت ریسک نکنم ؟
خواهش ، مشکلی نیست.
من تو پست قبلی هم گفتم شما بایوس و تغییراتش رو فراموش کن برو به اون تاپیک طبق آموزش مراحل رو انجام بده حتما به نتیجه میرسی !
فقط OC برای همچین کارتی شاید نهایت 10 %12 افزایش کارایی داشته باشه یعنی اگه تو Resـه بالا بازی میکنی افزایش فریم محسوس نیست و بسته به بازی تفاوت داره !

سلام رامین جان...من یه Msi GTX 670 Refrence دارم...یکم فنش صدا میده....کمه...ولی خب تنها جاییه از سیستم که صدا میده....وقتی همه جا ساکته عصبی میشم....مشکلی داره یا نه؟چون تازه خریدمش...حدوده 4 روز اینا...میخوام ببینم ممکنه مشکل داشته باشه؟

سلام رامین جان...من یه Msi GTX 670 Refrence دارم...یکم فنش صدا میده....کمه...ولی خب تنها جاییه از سیستم که صدا میده....وقتی همه جا ساکته عصبی میشم....مشکلی داره یا نه؟چون تازه خریدمش...حدوده 4 روز اینا...میخوام ببینم ممکنه مشکل داشته باشه؟
در حالت بیکار که بعیده صدا بده حالا ممکنه کیس از نظر عایق بودن صدا مشکل داشته باشه (یا مثلا پنلش رو خودت باز گذاشته باشی) یا حساسیت بیش از حد رو این موضوع باشه در آخر شاید هم مشکل از خود فن باشه البته میگم یجور احتماله نمیدونم دقیقا چجور صدایی میده (منظور از دور بالا باشه ، برخورد پره هاش با بدنه باشه و...) که دقیقا بشه حدس زد !
MSI Afterburner رو نصب کن و از قسمت دور فن ، دما ، کارکرد GPU یه شات بذار. (پنل سمت راستش بصورت دلخواه قابلیت تنظیم داره میتونی تمام این گزینه هارو به ردیف براش بچینی و عکس بگیری)
در کل فک میکنم از حساسیت بیش از حد باشه !

96627851446737358068.png
[/URL][/IMG]بفرما اینم عکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or