تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

یه هفته پیش همینطوری شده بود کلید پاور رو خاموش روشن کردم بعد خوب شد یه دو سه باری اینطوری شده بود وقتی اینکار ردم خوب شد این بار هرچی خاموش روشن کر میچرخه و اون کابل هم وصله ...دم خوب نشد و همینطوری موند فن سی پیو
من دقیقا متوجه نشدم ، کلید پاور رو فشار میدی اصلا سیستم روشن میشه (فن CPU راه بیفته) یا نه ؟
اتصالات روی Main رو چک کردی ؟
مشکل 100 درصد بودن cpu چیه؟تو task manager همه برنامه ها بسته هستن ولی cpu صد درصد کار میکنه!!! مشکل از چه چیزایی میتونه باشه؟
شما برو تو تب Processes اونجا ببین چه برنامه یا فایلی CPU رو درگیر کرده بعد مشخص میشه که مشکل چی هستش.

من دقیقا متوجه نشدم ، کلید پاور رو فشار میدی اصلا سیستم روشن میشه (فن CPU راه بیفته) یا نه ؟
اتصالات روی Main رو چک کردی ؟

شما برو تو تب Processes اونجا ببین چه برنامه یا فایلی CPU رو درگیر کرده بعد مشخص میشه که مشکل چی هستش.

اره کلید پاور رو میزنم روشن میشه فن cpu راه میفته ولی هیچی رو صفحه نمیاد همه اتصالات هم چک کردم از مانیتور بگیر تا کیس مشکل اینا نیست مشکل اینه که دوتا چراغ led قرمز رنگ پشت کارت گرافیک هستن اونا روشن میمونن و فن گرافیک نمیچرخه که در حالت عادی اون دوتا led باید وقتی سیستم رو روشن میکنی فقط یه چشمک بزنن حالا من گرافیک مشکل نداره چون رو یه سیستم دیگه جواب میده مادربردم دوتا slot داره گرافیک رو جابه جا کردم بازم مشکل حل نشد احتمالا مشکل از مادر برد باشه ولی قبلا یه دو سه باری اینطوری شده بود کلید پشت پاور رو میزدم خاموش بشه(چون وقتی اینطوری میشه کلید استارت رو بگیری خاموش نمیشه)بعد روشن میکردم خوب میشد ولی الان هرچی این کار رو میکنم فایده نداره!

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2

اره کلید پاور رو میزنم روشن میشه فن cpu راه میفته ولی هیچی رو صفحه نمیاد همه اتصالات هم چک کردم از مانیتور بگیر تا کیس مشکل اینا نیست مشکل اینه که دوتا چراغ led قرمز رنگ پشت کارت گرافیک هستن اونا روشن میمونن و فن گرافیک نمیچرخه که در حالت عادی اون دوتا led باید وقتی سیستم رو روشن میکنی فقط یه چشمک بزنن حالا من گرافیک مشکل نداره چون رو یه سیستم دیگه جواب میده مادربردم دوتا slot داره گرافیک رو جابه جا کردم بازم مشکل حل نشد احتمالا مشکل از مادر برد باشه ولی قبلا یه دو سه باری اینطوری شده بود کلید پشت پاور رو میزدم خاموش بشه(چون وقتی اینطوری میشه کلید استارت رو بگیری خاموش نمیشه)بعد روشن میکردم خوب میشد ولی الان هرچی این کار رو میکنم فایده نداره!

احتمال میدم از پاور باشه یا مشکل داره یا قدرت لازم برا تامین این سیستم رو نداره.برا اطمینان اگه به پاور دسترسی داری که هیچ اگه نه :
اگه مین بردت گرافیک آنبرد هم داره گرافیک اصلی رو جدا کن و با اون تست کن
سیستمم اگه اومد بالا یه بایاس رو آپدیت کن و بعد دیفالت کن تنظیماتشو.

احتمال میدم از پاور باشه یا مشکل داره یا قدرت لازم برا تامین این سیستم رو نداره.برا اطمینان اگه به پاور دسترسی داری که هیچ اگه نه :
اگه مین بردت گرافیک آنبرد هم داره گرافیک اصلی رو جدا کن و با اون تست کن
سیستمم اگه اومد بالا یه بایاس رو آپدیت کن و بعد دیفالت کن تنظیماتشو.

محمود منم این فکر رو میکردم ولی مثل اینکه مشکل از پاور نیست حدود 5 سال با همین پاور سیستم مثل ساعت کار میکرد و مادربردم متاسفانه گرافیک انبرد نداره

خوب با توجه به توضیحات مشکل یا از Main هستش یا قطعه ی دیگه (CPU , RAM و...) ، برای اطمینان از سلامت Main و CPU تنها راه اینه که یه کارت گرافیک دیگه برای تست جور کنی تا بشه به یه نتایجی رسید.

سلام
مدل مادربرد من Gigabyte GA-X79-UP4 هست و مدل سی پی یو هم 3960x برای این سیستم من 2 تا گرافیک 780 از برند گیگابایت خریدم تا به صورت SLI استفاده کنم مشکلی که داشتم این بود که مادربرد گرافیک ها رو نمیشناخت و وقتی گرافیک ها یا یکی از گرافیک ها رو وصل میکردم دقیقا مثل این بود که هیچ گرافیکی به مادر برد وصل نشده در صورتی که با گرافیک خیلی قدیمی تر که تست کردم درست بود و مشکلی نداشت بهرحال در نهایت با توجه به اینکه گیگابایت یک اپدیت BIOS نسخه بتا قرار داده بود تصمیم به این گرفتم که BIOS رو اپدیت کنم و اینکار رو کردم و درست شد حالا سوال من اینجاست که این BIOS با توجه به اینکه نسخه بتا هست در اینده مشکلی اینجاد نمیکنه ؟ یا کلی مشکلی چیزی نداره ؟

سلام
مدل مادربرد من Gigabyte GA-X79-UP4 هست و مدل سی پی یو هم 3960x برای این سیستم من 2 تا گرافیک 780 از برند گیگابایت خریدم تا به صورت SLI استفاده کنم مشکلی که داشتم این بود که مادربرد گرافیک ها رو نمیشناخت و وقتی گرافیک ها یا یکی از گرافیک ها رو وصل میکردم دقیقا مثل این بود که هیچ گرافیکی به مادر برد وصل نشده در صورتی که با گرافیک خیلی قدیمی تر که تست کردم درست بود و مشکلی نداشت بهرحال در نهایت با توجه به اینکه گیگابایت یک اپدیت BIOS نسخه بتا قرار داده بود تصمیم به این گرفتم که BIOS رو اپدیت کنم و اینکار رو کردم و درست شد حالا سوال من اینجاست که این BIOS با توجه به اینکه نسخه بتا هست در اینده مشکلی اینجاد نمیکنه ؟ یا کلی مشکلی چیزی نداره ؟

اولا که شما راکتور هسته ای توی منزل درست کردی با این دوتا 780!!! مبارکه
دوم که چون مادربرد شما X79 هست، برای کارتای NVIDIA و سری 600/700 از PCI 3.0 بصورت رسمی پشتیبانی نمیشه و در حالت PCI-e 2.0 کار می کنه که افت کارایی داره در حالت SLI، اگه با نرم افزار GPU-Z تست کنی خودت می بینی.
سوم که اگر می خوای راندمان SLI بیشتری بگیری و PCI-e 3.0 روی مادربرد شما بصورت غیر رسمی فعال بشه از این ابزار استفاده کن

چهارم اینکه بایوسهای گیگا معمولا در حالت بتا پایداری خوبی دارن اما بدون باگ هم نیستن، بعدا که نسخه ی اصلی توی سایتش اضافه شد بایوس رو به اون ارتقا بده.

اولا که شما راکتور هسته ای توی منزل درست کردی با این دوتا 780!!! مبارکه
دوم که چون مادربرد شما X79 هست، برای کارتای NVIDIA و سری 600/700 از PCI 3.0 بصورت رسمی پشتیبانی نمیشه و در حالت PCI-e 2.0 کار می کنه که افت کارایی داره در حالت SLI، اگه با نرم افزار GPU-Z تست کنی خودت می بینی.
سوم که اگر می خوای راندمان SLI بیشتری بگیری و PCI-e 3.0 روی مادربرد شما بصورت غیر رسمی فعال بشه از این ابزار استفاده کن

چهارم اینکه بایوسهای گیگا معمولا در حالت بتا پایداری خوبی دارن اما بدون باگ هم نیستن، بعدا که نسخه ی اصلی توی سایتش اضافه شد بایوس رو به اون ارتقا بده.

سلام ممنونم لطف کردی , پس با استفاده از این ابزار اون افت کارایی از بین میره دیگه ؟

سلام ممنونم لطف کردی , پس با استفاده از این ابزار اون افت کارایی از بین میره دیگه ؟

بله، از بین میره، اما به گفته ی خود NVIDIA اگر این کار باعث ایجاد مشکل در اجرای برنامه های دیگه یا ناپایداری سیستم بشه باید از خیر این افزایش کارایی بگذری و غیر فعالش کنی.

سلام خدمت عزیزان . میخواستم یه کمکی بهم بکنین یه سیستم دستم رسیده برای رسیدگی.
از زبان خود استفاده کننده :::::: من چند روز پیش داشتم بازی ای رو انجام میدادم که یهو سیستم خود به خود سیستم خاموش شد بعد دیدم که نه بعد زدن دکمه ی روی کیبرد همه چی دوباره برگشت و بعد اون یه مدتی استفاده کردم ولی دیروز که خواستم بازی کنم داخل ویندوز که روی بازی ها کلیک کردم بعدش بعد چند دقیقه بازی از بازی اومدم بیرون یه دفعه ای سیستم هنگ کرد دیگه نه کیبرد نه موس هیچی کار نکرد ویندور هنگ کرده بود بعدش رسیتارت کردم ولی به جای ریستارت خاموش میشد بعد تقریبا 20 ثانیه دوباره روشن میشد بعدش کلا برق پاور رو قطع کردم بعد روشن کردن دیگه همینجوریه نه تصویر میده خودشم که بعد تقریبا 20 ثانیه خاموش و پس از 5 ثانیه دوباره روشن میشه ولی تصویر نمیده
میخواستم از اساتید اگه در توانش باشه کمک کنه منم به اون دوستم خدمتی کرده باشم ...

سلام خدمت عزیزان . میخواستم یه کمکی بهم بکنین یه سیستم دستم رسیده برای رسیدگی.
از زبان خود استفاده کننده :::::: من چند روز پیش داشتم بازی ای رو انجام میدادم که یهو سیستم خود به خود سیستم خاموش شد بعد دیدم که نه بعد زدن دکمه ی روی کیبرد همه چی دوباره برگشت و بعد اون یه مدتی استفاده کردم ولی دیروز که خواستم بازی کنم داخل ویندوز که روی بازی ها کلیک کردم بعدش بعد چند دقیقه بازی از بازی اومدم بیرون یه دفعه ای سیستم هنگ کرد دیگه نه کیبرد نه موس هیچی کار نکرد ویندور هنگ کرده بود بعدش رسیتارت کردم ولی به جای ریستارت خاموش میشد بعد تقریبا 20 ثانیه دوباره روشن میشد بعدش کلا برق پاور رو قطع کردم بعد روشن کردن دیگه همینجوریه نه تصویر میده خودشم که بعد تقریبا 20 ثانیه خاموش و پس از 5 ثانیه دوباره روشن میشه ولی تصویر نمیده
میخواستم از اساتید اگه در توانش باشه کمک کنه منم به اون دوستم خدمتی کرده باشم ...
احتمال که زیاده و بیشتر هم به نظر میاد مشکل سخت افزاری باشه یعنی ممکنه مشکل از VGA , CPU , RAM , Main و شاید هم Power باشه که تک تک باید بررسی شه تا بشه مشکل رو پیدا کرد !
برای شروع بهتره کارت رو یه سیستم دیگه تست بشه و همینطور اگه سیستم گرافیک آنبرد داره بهتره بدون کارت تست بشه تا مشخص شه مشکل از Main یا محتویات دیگه ش هست یا نه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
به تازگی 2 بار سیستم من حین بازی tomb raider و medal of honor هنگ کرد و تصویر سیاه شد و یه صدای ممتد از اسپیکر درومد در ضمن ویندوز هم عوض کردم درست نشده.از گرمای اتاقم میشه؟ یا چیز دیگه ای؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
به تازگی 2 بار سیستم من حین بازی tomb raider و medal of honor هنگ کرد و تصویر سیاه شد و یه صدای ممتد از اسپیکر درومد در ضمن ویندوز هم عوض کردم درست نشده.از گرمای اتاقم میشه؟ یا چیز دیگه ای؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

دلایل زیادی می تونه داشته باشه، اما بنظر میاد مشکل سخت افزاری هست ، حالا یا پاور شما مشکل ساز هست یا خود کارت گرافیک.
باید قطعات بصورت مجزا تست و بررسی بشن.
دوستان هر هسته cpu core i3مدل 3230 رو تا چقدر میتونم اورکلاک کنم?الان 3.4هست.

اصلا اورکلاک نمیشه کرد این پردازنده ها رو، باید با همون فرکانس اصلی تا ماکزیمم Turbo کار کنی.
نهایتش میشه روی PC ( نه لپ تاپ) روی فرکانس Turbo فیکسش کرد ولی فرق زیادی نمی کنه.

Last edited by a moderator:

اصلا اورکلاک نمیشه کرد این پردازنده ها رو، باید با همون فرکانس اصلی تا ماکزیمم Turbo کار کنی.نهایتش میشه روی PC ( نه لپ تاپ) روی فرکانس Turbo فیکسش کرد ولی فرق زیادی نمی کنه.
داداش چطور میشه توربو کرد?چیکارش میکنه?آموزششو میزاری ممنون میشم.

Last edited by a moderator:

داداش چطور میشه توربو کرد?چیکارش میکنه?آموزششو میزاری ممنون میشم.

اصلش اینه که این قابلیت بصورت خودکار خودش فرکانس رو افزایش میده اگه لازم باشه
اما اینکه فرکانس رو برای همیشه رو بالاترین مقدار TURBO بصورت ثابت تنطیم کنی فقط توی برخی مادربردهای PC امکانپذیر هست و روی لپ تاب ها نمیشه اینکارو کرد

راهش هم وارد شدن از طرق بایوس و بالا بردن مقدار ماکزیمم برای Turbo و بالا بردن مضرب CPU BCLK هست که توی مدلای مختلف متفاوت هست، اگر تجربه ای در این زمینه ندارید از خیر این کار بگذرید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or