سلام دوستان
من مشکلی پیدا کردم وقتی رندر میگیرم با نرم افزار رویت یکدفعه سیستم خاموش میشه
لب تاپ هم asus n43 هستش vga 550 cuda core i7
درایور گرافیک به روز کردم
سیتم با برق کار میکنه
ویندوز هم چون مدتی بود تعویض نکردم سنگین شده بود اونم تعویض کردم
اما هنوز مشکل دارم
مشکل بنظر میاد که سخت افزاری باشه و در درجه ی اول می تونه از حرارت بالای پردازنده باشه که از حد ماکزیمم فراتر میره
من متوجه ی نرم افزاری که استفاده می کنید نشدم، کاشکی اسمش رو لاتین می نوشتید، نمی دونم که رندرش روی پردازنده هست یا از CUDA استفاده می کنه، در هر صورت یه نرم افزار تست دمای پردازنده و GPU رو همزمان با اجرای برنامه استفاده کنید ببینید دمای کدومشون موقع رندر از حد طبیعی بالاتر میره.
راستش قبلا این مشکل و نداشتم....
اسمش هست Revit Architecture
قسمت گرافیک خود برنامه نوشته Intel اما defulet vga انویدیا هستش...!!
برنامه ی خوبی میشناسین...برای دما
راستش قبلا این مشکل و نداشتم....
اسمش هست Revit Architecture
قسمت گرافیک خود برنامه نوشته Intel اما defulet vga انویدیا هستش...!!
برنامه ی خوبی میشناسین...برای دما
دوست عزیز
با برنامه ی AIDA64 استرس تست گرفتم....
هم تیک cpu و هم تیک gpu رو فعال کردم
قسمت ! cpu usage : cpu throttling (max16%) - overheating detected
البته این max--% تا 22 هم رفت و بعد سیستم خاموش شد...
به صورت جدا گانه هم اینکارو کردم اما هیچکدوم بیشتر از 1% overheating نشد
مشکل دماست درسته...؟
باید چیکار کنم...؟
ممنون از شمابله، الان با بررسی شما بنظر میاد حدسم درست بوده، مشکل حرارتی هست، هر چند باید بررسی دقیقتری بشه،
باید از صحت کارکرد فن های داخل دستگاه مطمئن بشید و اینکه مشکل نداشته باشن یا غبار و آلودگی باعث تداخل در کارکردشون نباشه، این کار هم فقط با باز کردن دستگاه امکان داره، یا بدید تعمیرکار مجرب براتون انجام بده.
ممنون از شما
خوشبختانه 2 سال از گارانتیش مونده :d
و نمایندگیش که مادیران هم هست با منزل 10 دقیقه پیاده راه....
فقط یک سوال چون من یکشنبه باید کارم و تحویل بدم...به نظرتون تعمیرش خیلی طول میکشه...؟
خیلی مشکلش جدیه...؟
اگر طول میکشه من سیستم دیگه ای امروز تهیه کنم...
بازم ممنون
سلام دوستان .
من حدود یکی دو سالی میشه که کامپیوترم رو عوض کردم . این کامپیوتر از همون اول گرفتار ارور صفحه آبی بود . در این دو سال از هر روش و ترفند و برنامه ای برای حل نرم افزاری این مشکل استفاده کردم ولی به هیچ عنوان فایده ای نداشته . ویندوزم رو هم از 7 به 8 ارتقا دادم که اون هم هیچ توفیقی نکرده .
از یکی از دوستان شنیدم که این مشکل سخت افزاری هست یعنی این که یکی از اعضای این کامپیوتر با بقیه ناسازگار هست و باید عوض بشه . میخواستم بدونم آیا شما برنامه ای برای شناسایی قطعه معیوب کامپیوتر سراغ دارید یا نه ؟؟؟ ممنون .
سلام خسته نباشید
اقا من 6 ماهه یه مشکله داره رو اعصابم رژه میره هر 1 ماه تا 2 ماه باطری مادربوردم خالی میشه و pcدیگه روشن نمیشه باید عوضش کنم اصلا چیز عجیبیه
البته قبلا خودنم احتمالا مشکل از بایوس
البته باید بگم هاردم یخورده مشکل داره باید عوضش کنم ولی فکر نکنم مشکل از اون باشه
اره 2 ماه یبار خالی میشه پاروم گرین 685 EUفکر نکنم مشکلی داشته باشه
سیستم یبار خود به خود روشن شده در صورتی که من اصلا تنظیمش نکرده بودم که روشن بشه خودکاردر اینصورت از بایوس مادربرد هست، البته اگه نشانه های نامتعارف دیگه ای در کارکرد سیستم وجود نداشته باشه.
شما باید هاردتون ata یا به اصطلاح ide باشه .{با توجه به هارد سیستم و اینکه میگید پورتاش فرق داره}حالا شما باید یه کابل ide گیر بیارید ولی ببینید قبلش که مین برتون پشتیبانی میکنه یا نه.برا اینکار ببینید پورتی که رو هارد دارید مشابهش رو روی مین هم دارید ؟اگه اره یه کابل اونو تهیه میکنید یه سر به مین و یه سر به هارد .برقشم که گفتید پیدا کردید همونی که الان میخوره به هارد.سلام
آقا فرشید من سیستمم همینیه که تو امضام هست
یه هارد اینترنال قدیمی دارم الان که میخوام وصلش کنم نمیدونم چطوریه
فقط یه سیم پیدا کردم که به یکی از پورتاش میخوره !
اما واسه اون یکی پورتش هیچ کدوم از کابلهای داخل کیسم بهش نمیخوره
نگاه کردم دیدم هاردی که الان دارم اصن فرق داره پورتاش
باید چکار کنم؟
مشخصات هارد قدیمیم که میخوام وصلش کنم اینه :
maxtor diamondmax plus 9/ 80 GIG
شما یه دفه آخرین آپدیت بایوس رو بزنید و بعدش تو بایوس default setting و save کنید.بعد اگه باتری تموم بشه تا اونجا که میدونم هر بار خاموش روشن شدن فقط تنظیمات بایوس وساعت بهم میخوره نه اینکه باعث خاموشی کامل سیستم بشه.سیستم یبار خود به خود روشن شده در صورتی که من اصلا تنظیمش نکرده بودم که روشن بشه خودکار
پرفرمنس سیستم هم پایینهکه اون 100% از هارده درستش میکنم
حالا راه حلی برا رفع مشکل بایوس هست؟
شما با کابل lan تست میکنید؟اگه اره پشت مودم یا یه گوشه ایش باید یه دکمه reset موجود باشه اونو ۱۰ الی ۲۰ ثانیه نگه دارید تو حالت روشن.بعد ۲/۳ دقیقه دوباره تست کنید.سلام .
آقا مودمم وارد صفحه کانفیگ نمیشه ، فقط چراغ Lan با ADSL روشن میشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد باهاش .
مدلشم Asus DSL -N10 ـه .
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟![]()