تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

شما باید هاردتون ata یا به اصطلاح ide باشه .{با توجه به هارد سیستم و اینکه میگید پورتاش فرق داره}حالا شما باید یه کابل ide گیر بیارید ولی ببینید قبلش که مین برتون پشتیبانی میکنه یا نه.برا اینکار ببینید پورتی که رو هارد دارید مشابهش رو روی مین هم دارید ؟اگه اره یه کابل اونو تهیه میکنید یه سر به مین و یه سر به هارد .برقشم که گفتید پیدا کردید همونی که الان میخوره به هارد.

بله حق با شماست
روش نوشته ata
باشه پس باید کابل تبدیل بگیرم
خیلی ممنون بابت راهنماییتون

سلام دوستان نمیدونم اینجا جای درسته میپرسم یا نه
یه هارد اکسترنال 1tb داشتم که اشتباهی فرمت شده که حدودا در حد 700gb اطلاعات روش بوده راهی برای برگشتش هست با جای هست که ریکاوری کنند :-s

سیستم یبار خود به خود روشن شده در صورتی که من اصلا تنظیمش نکرده بودم که روشن بشه خودکار
پرفرمنس سیستم هم پایینهکه اون 100% از هارده درستش میکنم
حالا راه حلی برا رفع مشکل بایوس هست؟

روشن شدن خودکار می تونه از گزینه ی قدیمی برخی مادربردها با نامی شبیه Wake on modem/lan باشه که اتوماتیک سیستم رو برای دریافت اطلاعات/فکس می تونه روشن کنه. برا زمانی هست که سیستم مودم دایل آپ اینترنال داشته باشه
بایوس هم که گفته شد آپدیت کنید

سلام .
آقا مودمم وارد صفحه کانفیگ نمیشه ، فقط چراغ Lan با ADSL روشن میشه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد باهاش . :|
مدلشم Asus DSL -N10 ـه .
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ :(

به دلیلی شما بهش دسترسی ندارید، وگرنه حتما میشه کانفیگش کرد، مستقیم و از طریق پورت LAN به سیستم وصلش کنید و از مرورگرهای گوگل کروم ، اپرا یا فایرفاکس استفاده کنید، تنظیمات IP روی کارت شبکه ی شما هم حتما روی اتوماتیک باشه و نه IPدستی.
اگر نشد از پشتیبانی ISP کمک بگیرید

ببخشید دوستان یه سوال فنی داشتم :

تفاوت بین رم هایی که یک طرف اونها چیپ ست دارن با رم هایی که هر دو طرفشون چیپ ست دارن در چی هست ؟؟؟

تفاوت در دسترسی و سوییچ کردن بین کانالها هست. در برخی مدلهای مادربرد-مخصوصا قدیمیا- از مدلهای دو طرف چیپ پشتیبانی نمیشد اما مادربردهای جدید به جهت داشتن کنترلر حافظه بر روی خود پردازنده مشکلات کمتری از این بابت دارند

بله حق با شماست
روش نوشته ata
باشه پس باید کابل تبدیل بگیرم
خیلی ممنون بابت راهنماییتون

ترجیحا از تبدیل استفاده نکنید، بیشترشون متفرقه هستن و ممکنه به هارد آسیب بزنن.

سلام دوستان نمیدونم اینجا جای درسته میپرسم یا نه
یه هارد اکسترنال 1tb داشتم که اشتباهی فرمت شده که حدودا در حد 700gb اطلاعات روش بوده راهی برای برگشتش هست با جای هست که ریکاوری کنند :-s

اگه فقط فرمت شده باشه اطلاعاتتون قابل بازیابی هست، مراکز بازیابی تخصصی هارد در بورس کامپیوتر تهران تعدادی فعالیت دارن، می تونید به اونها مراجعه کنید.
اگر فرصت داشته باشید خودتون هم می تونید با نرم افزارهای Recovery مثل Total Recovery یا Recova استفاده کنید.

کارت گرافیک لپتاپم 635M هست ولی مشخصاتی که تو GPU-Z دیدم با مشخصاتی که تو سایتا دیدم کلی فرق میکنه در واقع کارتم مشخصات 630M رو با چیپست 635M داره!!!
حالا اگه کسی میدونه لطف کنه بهم بگه مشکل از کجاست؟؟؟
اینم اسکرین شات از GPU-Z و اونچه در سایت nvidia هست:
GT_635M.jpg

GPU-Z_635M.jpg

آخرین ویرایش:
کارت گرافیک لپتاپم 635M هست ولی مشخصاتی که تو GPU-Z دیدم با مشخصاتی که تو سایتا دیدم کلی فرق میکنه در واقع کارتم مشخصات 630M رو با چیپست 635M داره!!!
حالا اگه کسی میدونه لطف کنه بهم بگه مشکل از کجاست؟؟؟
اینم اسکرین شات از GPU-Z و اونچه در سایت nvidia هست:
GT_635M.jpg

GPU-Z_635M.jpg

اطلاعات GPU-Z درست هست، چیزی هم که توی سایت سازنده نوشته درست هست، چون تراشه های موبایل ممکنه دارای نسخه های متفاوتی از یک تراشه باشن و برای سازنده های مختلف SKU های مختلفی ارسال بشن، توی سایت NVIDIA هم اگر دقت کنید مشخصات اصلی رو نوشته "Up to...." ، یعنی حداکثر تا اون تعداد یا مقدار، نه دقیقا همون! ممکنه کمتر هم باشه.

سلام

آقا یکی از دوستام بهم گفت کامپیوترش جدیدا وسط بازی یه دفعه خاموش میشه، گفت احتمال میده از هاردش باشه چون چند وقت پیش صفحه آبی میداده برده پیش یکی گفته احتمالش بد سکتور شده باشه اورد پیشه من ، منم که چیزه خاصی سر در نمیارم همینطوری گفتم ویندوز نصب کنم ببینم چی میشه که ویندوز درست نصب شد و مشکلی نبود و ویندوز بالا اومد، میگه وسط اینترنت یا کلا اگه همینطور روشن باشه یا شده بیش از 24 ساعت هم باهاش دانلود کرده ولی خاموش نشده اما تا بره تو بازی بعد 1 ساعت خاموش میشه "خودم هم رفتم خونشون بازی کردم و بعد تقریبا همون 1 ساعت خاموش شد یه دفعه ، پاورش رو نگاه کردم از این متفرقه ها بود گفتم احتمالا از همینه

به نظرتون مشکل از همین پاوره که گفتم یا از هاردش هم میتونه باشه ؟!

سلام

آقا یکی از دوستام بهم گفت کامپیوترش جدیدا وسط بازی یه دفعه خاموش میشه، گفت احتمال میده از هاردش باشه چون چند وقت پیش صفحه آبی میداده برده پیش یکی گفته احتمالش بد سکتور شده باشه اورد پیشه من ، منم که چیزه خاصی سر در نمیارم همینطوری گفتم ویندوز نصب کنم ببینم چی میشه که ویندوز درست نصب شد و مشکلی نبود و ویندوز بالا اومد، میگه وسط اینترنت یا کلا اگه همینطور روشن باشه یا شده بیش از 24 ساعت هم باهاش دانلود کرده ولی خاموش نشده اما تا بره تو بازی بعد 1 ساعت خاموش میشه "خودم هم رفتم خونشون بازی کردم و بعد تقریبا همون 1 ساعت خاموش شد یه دفعه ، پاورش رو نگاه کردم از این متفرقه ها بود گفتم احتمالا از همینه

به نظرتون مشکل از همین پاوره که گفتم یا از هاردش هم میتونه باشه ؟!

حدس خودت درست بوده، مشکل از پاور هست!
هارد می تونه باعث کندی سیستم و صفحه آبی بشه ولی باعث خاموش شدن یکباره نمیشه! بیشترین مصرف برق در سیستم هم همیشه از کارت گرافیک ایجاد میشه.
اولین کار خرید یه پاور GREEN متناسب با توان مورد نیاز قطعات هست.

سلام آقا Farshidstar2012
(اول از شما به خاطر جواب دادن به سوالاتم تشکر می کنم)

من cpu کامپیوترم intel quad 8200 هست و سوالی که دارم اینه که در حالت عادی که فقط مرورگر firefox باز هست دمای cpu بترتیب 56c 51c 51c 51c هست و در حالت full load > 93c 86c 86c 86c هست بنظرتون طبیعی هست یا باید فن cpu عوض بشه و
fan مناسب که کار من و راه بندازه اسم و قیمت چنده (البته اگه لازم هست عوض کنم ) ( دمای gpu حداکثر 54 هست )
ممنون

سلام آقا Farshidstar2012
(اول از شما به خاطر جواب دادن به سوالاتم تشکر می کنم)

من cpu کامپیوترم intel quad 8200 هست و سوالی که دارم اینه که در حالت عادی که فقط مرورگر firefox باز هست دمای cpu بترتیب 56c 51c 51c 51c هست و در حالت full load > 93c 86c 86c 86c هست بنظرتون طبیعی هست یا باید فن cpu عوض بشه و
fan مناسب که کار من و راه بندازه اسم و قیمت چنده (البته اگه لازم هست عوض کنم ) ( دمای gpu حداکثر 54 هست )
ممنون

طبیعی که نیست، زیادی بالا هست و ممکنه باعث فشار به تغذیه کننده های ولتاژ مادربرد بشه. فن بهتره تعویض بشه
می تونی یه فن ارزونقیمت (60 تومنی) GREEN Buffalo بگیری روی پردازنده نصب کنی، بیشتر از این هم نیاز به خرج کردن نداره.

دوستان CPU من از امروز 97٪ اشغاله !
سرعت پایینه و اسلومیشن شده همه چیز
از دما هست ؟
دما رو از کجا متوجه بشم ؟
مشخصات پی سیت چیه؟
برو task manager ببین چه برنامه ای از سی پی یو اینقدر استفاده می کنه؟
پی سی رو یک reset بده ببین درست میشه یا نه.
--------------------
درصد استفاده از سی پی یو ربطی به دما نداره.
اما اگر می خوای دما رو چک کنی از نرم افزار cpu id hwmonitor استفاده کن. دمای همه قطعات رو نشون میده.

مشخصات پی سیت چیه؟
برو task manager ببین چه برنامه ای از سی پی یو اینقدر استفاده می کنه؟
پی سی رو یک reset بده ببین درست میشه یا نه.
--------------------
درصد استفاده از سی پی یو ربطی به دما نداره.
اما اگر می خوای دما رو چک کنی از نرم افزار cpu id hwmonitor استفاده کن. دمای همه قطعات رو نشون میده.
لینکش رو بی زحمت بده
core 2
2*2 ddr2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or