تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
وقتی لپتاپم رو با کابل HDMI به ال سی دی وصل میکنم برای فیلم دیدن لپتاپ خیلی گرما تولید میکنه! طبیعیه یا علت خاصی داره؟
گرماش بستگی به فعالیت GPU یا CPUش داره و چون سیستم خنک کننده ی لبتاب ها معمولا یکی هستش هر کدوم که فعالیت بالایی داشته باشن دور فن هم بالا میره و به نسبت گرمای بیشتری هم از خروجی خارج میشه.

ُلام خسته نباشید!
ببخشید من سیستممو تازه خریدم!
یکی 2 تا مشکل داشتم!
کیسم GREEN X5 ـه!
1- دو تا adjuster داره برای کنترل سرعت فن ها! از کجا میتونم بفهمم کار میکنن این Adjuster ها یا نه؟
2- بعد به غیر از این 2 تا فن ( ورودیو خروجی که adjuster دارن)، 3 تا به مادربورد (MSI Z77A-GD65 GAMING EDITION) وصل میشن!
تو بایوس مادربورد تو قسمت system fans، از 3 تا دو تا شو نشون میده که یکیشون نوشته با سرعت صفر کار میکنه! در حالی که هر 3 تا فن کار میکنند!
3- آخرین مشکل هم سر front audio port ـه! سیم Front audio برای من دو تا سر داشت یکی HD audio، دیگری هم AC97!
اومدم HD audio رو به مادربورد وصل کردم! اما وقتی هدستمو به سوکت 3.5 میلی متری جلو وصل میکنم، هیچ صدایی نمیاد! سیستم هم نمیشناستش!
CPU مم core i3 3570k ـه
ممنون

من یک مانیتور SM 930NW سامسونگ دارم که بعنوان مانیتور دوم ازش استفاده میکنم. اما الان مدتیه که هرچند که ویندوز میشناسش، تصویرش بالا نمیاد. دکمه ی پاورش هم روشن میشه اما هیچی نشون نمیده. فعلا با تبدیل به کارت وصله اما بدون تبدیل هم امتحان کردم، کسی میدونه مشکل کجاست؟

ُلام خسته نباشید!
ببخشید من سیستممو تازه خریدم!
یکی 2 تا مشکل داشتم!
کیسم GREEN X5 ـه!
1- دو تا adjuster داره برای کنترل سرعت فن ها! از کجا میتونم بفهمم کار میکنن این Adjuster ها یا نه؟
2- بعد به غیر از این 2 تا فن ( ورودیو خروجی که adjuster دارن)، 3 تا به مادربورد (MSI Z77A-GD65 GAMING EDITION) وصل میشن!
تو بایوس مادربورد تو قسمت system fans، از 3 تا دو تا شو نشون میده که یکیشون نوشته با سرعت صفر کار میکنه! در حالی که هر 3 تا فن کار میکنند!
3- آخرین مشکل هم سر front audio port ـه! سیم Front audio برای من دو تا سر داشت یکی HD audio، دیگری هم AC97!
اومدم HD audio رو به مادربورد وصل کردم! اما وقتی هدستمو به سوکت 3.5 میلی متری جلو وصل میکنم، هیچ صدایی نمیاد! سیستم هم نمیشناستش!
CPU مم core i3 3570k ـه
ممنون

1-خیلی راحت، وقتی بچرخونید دور فن های متصل و اگه LED هستن نورشون باید کم و زیاد بشه
البته از طریق نرم افزار ASUS AI Suite هم با برنامه ی FAN Expert می تونید تغییر دور فن های دیگه ی سیستم رو هم ببینید، اگر دور یکی صفر باشه یعنی یا به اون کانکتور وصل نیست یا اصلا 2 پین هست و سیگنال کنترلی نداره

2- گفتم!
3- شما کانکتور AC97 رو بزن و از توی بایوس هم بخش Front Audio رو چک کنید که فعال باشه

من یک مانیتور SM 930NW سامسونگ دارم که بعنوان مانیتور دوم ازش استفاده میکنم. اما الان مدتیه که هرچند که ویندوز میشناسش، تصویرش بالا نمیاد. دکمه ی پاورش هم روشن میشه اما هیچی نشون نمیده. فعلا با تبدیل به کارت وصله اما بدون تبدیل هم امتحان کردم، کسی میدونه مشکل کجاست؟

اگر سالم باشه و ورودی نداشته باشه باید یه مربع کوچک نشون بده که می نویسه No input Detected یا همچین چیزی، اما اگر هیچ علامت یا نوشته ای روی صفحه ظاهر نمیشه ممکنه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه،

برای اطمینان روی یه سیستم دیگه و با ورودی های مختلف تست کنید تا مطمئن بشید.

1-خیلی راحت، وقتی بچرخونید دور فن های متصل و اگه LED هستن نورشون باید کم و زیاد بشه
البته از طریق نرم افزار ASUS AI Suite هم با برنامه ی FAN Expert می تونید تغییر دور فن های دیگه ی سیستم رو هم ببینید، اگر دور یکی صفر باشه یعنی یا به اون کانکتور وصل نیست یا اصلا 2 پین هست و سیگنال کنترلی نداره

2- گفتم!
3- شما کانکتور AC97 رو بزن و از توی بایوس هم بخش Front Audio رو چک کنید که فعال باشه
ممنون
اونا رو راست میگفتین! 4 تا پورت داره مادربوردم برای فن ها، 2 تاش کنترل داره!
از 3 تا فن هام، یکیش به یکی از اون دو تا پورت وصله که ! برا همین اون یکی صفره! چون چیزی بهش وصل نیست!
اما در مورد audio!
آقا AC 97 رو وصل کردم تو بایوس چیزی نمیبینم! مادر بوردم msi z77a-gd65 gaming ـه! چه کنم ؟ :(

سلام
من یه هارد سیگیت go flex دارم تا همین الان که به کامپیتر وصل بود درست بود همین به لب تاپ وصلش کردم دیگه کار نکرد همون اول که وصل میکنم وقتی هارد دستمه حس میکنم داره کار میکنه اما بعد مدت کمی از کار میفته
چیکار کنم؟
بیشتر از 600 گیگ اطلاعات دارم

سلام
من یه هارد سیگیت go flex دارم تا همین الان که به کامپیتر وصل بود درست بود همین به لب تاپ وصلش کردم دیگه کار نکرد همون اول که وصل میکنم وقتی هارد دستمه حس میکنم داره کار میکنه اما بعد مدت کمی از کار میفته
چیکار کنم؟

یه چیز های دیگه ای هم اضافه کنم
تو قسمت device manager بهمون اسم خودش seagate usb 2.0 cable USb شناخته میشه
و وقتی هم به کامپیوتر وصل میکنم صدای وصل شدن میاد

Last edited by a moderator:
دوستان یه مشکلی دارم من تازه گرافیک خریدم و قبل از اون از گرافیک انبرد I3 استفاده می کردم الا که وصل کردم گرافیک رو تصویر نمی ده وصلی وقتی به مادربرد وصل می کنم تصویر میده!یکی میگه چطوری این رو خاموش کنم؟؟؟؟؟

ممنون
اونا رو راست میگفتین! 4 تا پورت داره مادربوردم برای فن ها، 2 تاش کنترل داره!
از 3 تا فن هام، یکیش به یکی از اون دو تا پورت وصله که ! برا همین اون یکی صفره! چون چیزی بهش وصل نیست!
اما در مورد audio!
آقا AC 97 رو وصل کردم تو بایوس چیزی نمیبینم! مادر بوردم msi z77a-gd65 gaming ـه! چه کنم ؟ :(
شما اگه درایور کارت صداتون realtek هستش اول از نصبش مطمئن میشید بعد ایکون نارنجی مربوط به اون رو از توی نوار وظیفه بازش میکنید بعد اون بالا گوشه سمت راست زیر device advanded settings روی اون پوشه کلیک میکنید و دو تا تیکش رو {که اصل کاری disable front panel jack detection}هستش رو میزنید و اوکی .

دوستان یه مشکلی دارم من تازه گرافیک خریدم و قبل از اون از گرافیک انبرد I3 استفاده می کردم الا که وصل کردم گرافیک رو تصویر نمی ده وصلی وقتی به مادربرد وصل می کنم تصویر میده!یکی میگه چطوری این رو خاموش کنم؟؟؟؟؟
بسته به نوع مادربرد یا اتوماتیک باید بشناسه .یا یه جمپره روی مادربرد برای سوئیچ{که بیشتر قدیمیا اینجوری بود}یا باید از تو بایوس پیدا کنید و خاموش کنید گرافیک آنبرد رو .

msi ph61 a-p35 b3 مدل مادربردمه!فقط دقیقا بگین کجا برم!
شما برید تو بایوس ببینید همچین گزینه ای پیدا میکنید مربوط به گرافیک آنبرد و یا سویچ کردن بین گرافیک .اگه نبود یدفعه هم defaul setting رو بزنید و سیو کنید.متاسفانه من از روی مدل مادربرد نمیتونم راهنمایی کنم .

سلام
چیکار کنم؟
یه چیز های دیگه ای هم اضافه کنم
تو قسمت device manager بهمون اسم خودش seagate usb 2.0 cable USb شناخته میشه
و وقتی هم به کامپیوتر وصل میکنم صدای وصل شدن میاد
رو Computer یا My Computer راست کلیک کن بعد تو لیست Manage رو انتخاب کن تو صفحه ای که باز میشه ستون سمت چپ Disk Management رو انتخاب کن بعد از نمایش اطلاعات ببین تو قسمت پایین صفحه وضعیت هارد به چه صورت هستش مثلا حجمش شناسایی شده یا اصلا پارتیشنی داره یا نه بعد نتیجه رو بگو !

رو Computer یا My Computer راست کلیک کن بعد تو لیست Manage رو انتخاب کن تو صفحه ای که باز میشه ستون سمت چپ Disk Management رو انتخاب کن بعد از نمایش اطلاعات ببین تو قسمت پایین صفحه وضعیت هارد به چه صورت هستش مثلا حجمش شناسایی شده یا اصلا پارتیشنی داره یا نه بعد نتیجه رو بگو !

disk 3 هاردمه
04034046982102454138.jpg

وقتی روش راست کلیک میکنم initialize disk رو میزنم این صفحه میاد

49406421499459158313.jpg

و وقتی ok میکنم ارورthe request could not performed because of an I/O device error

سلام.
من یه هدست logitech g930 دارم! به تازگی ویندوزم عوض کردم و از وقتی هم عوض کردم وقتی هدست رو وصل میکنم به کامپیوتر موقع پخش آهنگ یه صدا نویزی داره! هدست رو روی 4 تا کامپیوتر دیگه تست کردم تو اونا اصلا نویز نداشت! حالا بازم ویندوزمو عوض کردم اما هنوز مشکل پا برجاست! راهی برای حلش نیست؟
یه جا هم خوندم که باید برم Backwards Compatibility رو غیر فعال کنم از تنظیمات بایوس که خوب پیدا نکردم کجاست!

آخرین ویرایش:
خسته نباشید!
ممنون اون مشکل پنل جلو حل شد! کانکتور HD audio رو وصل کردم و از بایوس فعال کردمش :دی
حالا یه مشکل دیگه!
وقتی به پنل جلو، هدفون وصل باشه، اسپیکرم قطع میشه!
این عادیه؟
نمیشه هم از جلو و هم از عقب output گرفت؟

disk 3 هاردمه
وقتی روش راست کلیک میکنم initialize disk رو میزنم این صفحه میاد
49406421499459158313.jpg
و وقتی ok میکنم ارورthe request could not performed because of an I/O device error
این مشکل دلایل زیادی داره مثلا کنترولرش خراب شده باشه ، به هد یا پلاتر ضربه ای وارد شده باشه ، اتصالات ش (مثل کابل یا سر سوکت ها) مشکل پیدا کرده باشه و...
با سیستم دیگه امتحان کردی ؟ البته یه نکته رو هم بگم با وضعیت فعلی (پارتیشنش پریده) اگر هم Initialize هم بشه درصد برگشت اطلاعات خیلی کمه !
خسته نباشید!
ممنون اون مشکل پنل جلو حل شد! کانکتور HD audio رو وصل کردم و از بایوس فعال کردمش :دی
حالا یه مشکل دیگه!
وقتی به پنل جلو، هدفون وصل باشه، اسپیکرم قطع میشه!
این عادیه؟
نمیشه هم از جلو و هم از عقب output گرفت؟
وارد محیط Realtek HD Audio Manager شو بعد قسمت بالا گوشه سمت راست Device advanced settings رو انتخاب کن تو صفحه ی جدید بخش Playback Device حالت >> ...Make front and rear رو انتخاب کن و تمام !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or