تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

hdd هم ساتا هست، مشکل خاصی از لحاظ کارکرد نداره، فقط صدا میده که به نظر نمیاد ربطی به قضیه داشته باشه
والا نمیدونم عجیبه اینکه HDD بدون مشکل کار کنه ولی رو همون پورت ODD به مرور زمان به مشکل بخوره !
در کل تنها راه همونطور که گفتم خرید یه کنترولر SATA بصورت PCI هستش ! (یا PCIE اگه گیر بیاد)
آقا من چند تا مشکل برام پیش اومده که به شرح زیر است :biggrin1:
1-وقتی PC رو روشن میکنم همون اول که وارد ویندوز میشه یک هنگ کوچولو داره ( انتی ویروس و نرم افزار سنگیم نصب نیست ولی از 1 ترا هارد شاید 100-150 گیگ خالی باشه)
2-آیکون برنامه ها و بازی ها بعد از مدتی میرن و به شکل فایلی که عکس نداره در میان البته بعضی ها ( نرم افزار FARPS )
3-توی مرورگر میرم و یک بازی هم گزاشتم کپی بشه مرورگر هی گیر میکنه و کند هست
4- اینا زمانی بیشتر شد که یدونه ODD دیگه اضافه کردم یعنی شد 2 تا ODD البته قبلش گرافیک رو از 9500 به 550 ارتقا دادم خیلی خیلی کم این مشکل ها رو داشت ولی وقتی این ODD رو اضافه کردم خیلی شدید شده
مشخصات:
CPU: CORE I3 540@3.07
MB:GIGABYTE P55 UD3L
POWER:GP 480A GREEN
RAM:6GB DDR3 1333
VGA:GTX 550 TI TOP
1-طبیعیه (یه همچین چیزی رو زیاد دیدم) ولی خوب میخوای مطمئن شی باید ویندوز عوض کنی !
2-به نظر میاد ویروس باشه که باید بررسی شه !
3-مشخصه HDD درگیره (یعنی بصورت دائم در حال خوندن و نوشتنه) به همین دلیل کارکرد مرورگر هم به مشکل میخوره !
4-خوب الان با این توضیحی که دادی یه مقدار پیچیده شد ، جدیدا ویندوز عوض کردی ؟ این ODDها IDE هستن یا SATA ؟
پاور ام يه 330W GREEN ه!
اگر از كارت گرافيك هم نباشه از چي ديگه ميتونه باشه ؟
در مواردی میتونه از Main هم باشه !
با توجه به مدل و خروجی پاور ، مشکل میتونه از افت توان پاور هم باشه به این صورت که کارت گرافیک به دلیل ضعف پاور به مشکل خورده و نتیجه ش اون توضیحاتی که دادی شده !
سلام و احترام وافر به پشتیبانان تاپیک
یه چند وقتی هست که عاشق بازی شدیم ولی سیستم اذیت می کنه.
cpu:intel corie3 2.53ghz
آقا ما هر وقت داخل بازی میشیم (مثل مدال)این سی پی یو تا 95 درصد بالا میاد و لپتاپ داغ میکنه.البته یه خنک کننده زیرش دارم ولی کف خنک می شه اما گرماش رو کیبورد رو واضح حس می کنم.
این مشکل ساز نشه یموقع؟سی پی یو آب نشه ؟
این مشکل عادیه یا نه؟
این corie7 نسبت به corie3 برای یه 2.5ghz بهتره یا فرقی نداره؟
ارادتمند راهنمایی کنندگان
طبیعیه وقتی بازی اجرا میکنید CPU در بالاترین حالت کارایی ش قرار میگیره حالا اگه بازی سنگین باشه به مراتب فشار بیشتری به قطعات وارد میشه !
اون Coolpad هم هیچ تاثیری تو روند تهویه لبتاب نداره چه باشه یا نباشه فرقی نیست یا اگر هم فرقی باشه محسوس نیست !
بطور کلی نباید از لبتاب به عنوان سیستم بازی ، بصورت مداوم استفاده کرد چون تهویه ش به مراتب ضعیفتر از یه PC با همون مشخصات هستش هم عمرش کاهش پیدا میکنه و هم در صورت ایجاد مشکل هزینه ی به مراتب بالاتری نسبت به یه قطعه جداگانه برای تعمیرش نیازه !

4-خوب الان با این توضیحی که دادی یه مقدار پیچیده شد ، جدیدا ویندوز عوض کردی ؟ این ODDها IDE هستن یا SATA ؟
SATA هستن فک کنم مشکل از پاور باشه درسته ؟ چن قبلا خیلی وقت پیش زمانی که 9500 بود گرافیکم چند بار بدون دلیل مانیتور سایه میشد باید هم کیص و هم مانیتور خاموش و دوباره روشن میشد تا صفحه برگرده

اون Coolpad هم هیچ تاثیری تو روند تهویه لبتاب نداره چه باشه یا نباشه فرقی نیست یا اگر هم فرقی باشه محسوس نیست !
ممنون
این به نظرتون ثأثیر نداره؟یعنی کلا الکی اسم خنک کننده رو گذاشتن روش؟
اگه واقعأ تأثیر نداشته باشه بگین تا جمعش کنیم.آخه یکم هم آدمو اذیت میکنه.

سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده نمی دونستم از کی بپرسم اومدم اینجا
من یه هارد 2 ترابایت وسترن دیجیتال دارم
که سوخته میخوام بدونم قابل تعمیر هست یا نه
و اگر هست کجا هارد رو تعمیر می کنند

ممنون ^_^

SATA هستن فک کنم مشکل از پاور باشه درسته ؟ چن قبلا خیلی وقت پیش زمانی که 9500 بود گرافیکم چند بار بدون دلیل مانیتور سایه میشد باید هم کیص و هم مانیتور خاموش و دوباره روشن میشد تا صفحه برگرده
میتونه از پاور هم باشه ولی خوب باز باید بررسی شه !
نگفتی جدیدا ویندوز عوض کردی ؟ اگه تعویض شده نتیجه چی شد ؟
يه پاور 330 ديگه هم دارم ميشه عوض كنم ببينم درست ميشه يا نه ؟
اگه 330 Real هستش و از سلامتش اطمینان داری خودت تست کن اگر نه که به ریسکش نمیارزه ممکنه قطعات دیگه هم به مشکل بخوره !
ممنون
این به نظرتون ثأثیر نداره؟یعنی کلا الکی اسم خنک کننده رو گذاشتن روش؟
اگه واقعأ تأثیر نداشته باشه بگین تا جمعش کنیم.آخه یکم هم آدمو اذیت میکنه.
خواهش
تو پست قبلی هم گفتم اگر تاثیری بذاره محسوس نیست !
Coolpadها معمولا به یه شکل طراحی میشن ولی سیستم خنک کننده تو لبتاب ها به یه شکل نیست (برند های مختلف) و اون تاثیر کمی که Coolpad ممکنه تو کاهش دما بذاره تو اکثر مدلا جوابگو نیست !
اما سَوای داستان تهویه معمولا Coolpadها به شکل شیبدار طراحی میشن و چون لبتاب ها (اکثر مدلا) بصورت تخت قرار میگیرن برای کسایی که زمان زیادی در حال تایپ هستن میتونه مفید واقع شه حالا با توجه به این توضیح به خودت بستگی داره که جمعش کنی یا نه !
سلام دوستان

ممنون ^_^
اگه مطمئنی کنترولرش سوخته میشه با هزینه کم درستش کرد ولی اگه قطعات دیگه ش خراب شده میشه گفت ارزش تعمیر نداره !
بهتره با گارانتی ش صحبت کنی !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان !

اقا من چندين ماه پيش يه روز كه داشتم اونيموشا 3 بازي عهد دقيانوس رو بازي ميكردم :d يهو كامپيوتر صفحه اش زرد شد و فكر كنم فريزم كرد و بالاخره ري استارت كردم ! بعد از ري استارت ديگه نتونستم وارد ويندوز بشم يعني وارد ويندوز ميشد اما صفحه سياه بود و خروجي روي مونيتور نمياومد اما به گمونم خود ويندوز بالا مياومد

بعد از مدتي دوباره ري استارت كردم و اين بار با VGA MODE و كيفيت تصوير خيلي پايين ( 8 بيت و 640*480 :| ) تصوير رو بالا اوردم ! اطلاعات كارت گرافيك هست و سيستم هنوز مي شناسه كارت رو اما نميتونم به جز در اين حالت سيستم رو بالا بيارم
از خيلي ها پرسيدم يكي گفت كارت گرافيك سوخته يكي گفت رنگ بندي ايش پريده و خراب شده ( چون وسط صفحه يه مقدار خط متمايل به زرد هم ديده ميشه ) امروز هم به يكي از بچه ها گفتم گفت بايوس دستگاهت ويروسي شد بايد اپديتش كني كه اپديت هم كردم اما فايده نداشت !

از اونجا اين نتيجه رو گرفت كه وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم توي همون مراحل تست مموري و شناسايي سخت افزارها مثلا" يه خط كامل M مي نويسه يا يه خط كامل D ! توي خود بايوس هم اوضاع همينطوريه يعني مثلا" تو خط هاي كادرش يهو نوشته MM بعد از يه مقدار ديگه دوباره نوشته MM و اين مدلي شده !

حالا من موندم چه كنم چون عملا" عاصي شدم و تصوير درست نمي بينم ! اگر هم يه چيز سنگين رو باز كنم ( مثل فيلم با كيفيت هاي بالا و متوسط كه قبلا" راحت اجرا مي كرد ) يهو CPU داغ مي كنه و هي بوق ميزنه ! بازي و اينها كه هيچ اصلا" باز نمي كنه ! حتي اگر توي يه سري صفحات سنگين با چندتا فايل فلش و... برم هم داغ مي كنه !

حالا بگيد لطفا" مشكل چيه ؟! نميخوام برم يه گرافيك بخرم و الكي پول حروم كرده باشم توي اين اوضاع :|
سلام اینکاری که میگم بکنین وارد safe mode بشین درایور کارت گرافیک رو uninstall بکنین اگه سیستم نرمال اومد بالا دوباره کارت گرافیک را نصب کنین اگه بعد از restart دیگه بالا نیاد شما باید گرافیک بخرین متاسفانه

سلام دوستان

ممنون ^_^
سلام با شماره 8701-021 شرکت سازگار تماس بگیرین که آیا انجام میدن یا نه

Last edited by a moderator:
میتونه از پاور هم باشه ولی خوب باز باید بررسی شه !
نگفتی جدیدا ویندوز عوض کردی ؟ اگه تعویض شده نتیجه چی شد ؟
ویندوز عوض کرتم به مراتب بهتر شده ولی بازم مشکل داره ولی وقتی DVD ویندوز دیگه خریدم خیلی بهتر شد :دی

اگه مطمئنی کنترولرش سوخته میشه با هزینه کم درستش کرد ولی اگه قطعات دیگه ش خراب شده میشه گفت ارزش تعمیر نداره !
بهتره با گارانتی ش صحبت کنی !
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه من از مالزی هارد رو خریدم واسه همین گارانتی نداره
میتونم بپرسم ارزش تعمیر نداره یعنی چی؟
یعنی هزینه بالایی داره یا دوباره زود خراب میشه؟

ممنون ^_^

ویندوز عوض کرتم به مراتب بهتر شده ولی بازم مشکل داره ولی وقتی DVD ویندوز دیگه خریدم خیلی بهتر شد
biggrin1.gif
خوب با این توضیحات مشکل میتونه نرمافزاری هم باشه ، هارد دیگه ای نداری برای تست ؟ (نصب ویندوز ، بازی و...)
ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه من از مالزی هارد رو خریدم واسه همین گارانتی نداره
میتونم بپرسم ارزش تعمیر نداره یعنی چی؟
یعنی هزینه بالایی داره یا دوباره زود خراب میشه؟

ممنون ^_^
خواهش
یعنی اگه قطعات داخلی مثل پلاتر یا هدش به مشکل خورده باشه تعویض این قطعات هزینه ی بیشتری نسبت به تعویض کنترولر داره در نتیجه ارزش تعمیر نداره !
اینکه میگی گارانتی نداره یه مقدار سخت میشه چون شرکتای وارد کننده مثل سازگار فقط قطعات تحت ضمانت خودشون رو قبول (حالا با هزینه یا بدون هزینه) میکنن ! (البته بد نیست یه تماس باهاشون داشته باشی)
فکر میکنم باید فراموشش کنی !
یه هارد اکسترنال USB 3 دارم 500 گیگ با اون تست کنم ؟ یک HDD 320 گیگ هم دارم ولی خب قدیمی هست
biggrin1.gif
مهم نیست فقط میخوایم ویندوز و نهایت چنتا نرمافزار (خودت میدونی) نصب کنیم برای اطمینان از اینکه مشکل نرمافزاریه یا نه !

آخرین ویرایش:
ویندوز عوض کرتم به مراتب بهتر شده ولی بازم مشکل داره ولی وقتی DVD ویندوز دیگه خریدم خیلی بهتر شد :biggrin1:

خوب با این توضیحات مشکل میتونه نرمافزاری هم باشه ، هارد دیگه ای نداری برای تست ؟ (نصب ویندوز ، بازی و...)
یه هارد اکسترنال USB 3 دارم 500 گیگ با اون تست کنم ؟ یک HDD 320 گیگ هم دارم ولی خب قدیمی هست :دی

سلام بر supra ی ارجمند
من و دوستم لپتاپ داریم که cpu هر دوتامون 2.5 ghz هست ولی هسته اون i7 و مال من i3 هر دو اینتل هستش.
می خواستم بپرسم که موقع بازی فشار بر cpu هر دو مساوی هستش یا به خاطر تعداد هسته بیشتر فشار کمتر میشه؟
ارداتمندم

دوستان سلام

من یه سیستم جدید گرفتمه، از وقتی که کار میکنه (چند روزی هست) هر چند وقت یه بار اتوماتیک ریست میشه (هر 1 یا 2 روز یه بار) مشکل از چیه؟

M.B: Gigabyte 78LMT-S2PT
CPU: AMD Athlon II X2 270 / 3.4gb
VGA: ZOTAC GT 610 2GB
RAM: 2GB Transcend
H.D.D: SAMSUNG 160GB
POWER: 450W

سلام بر supra ی ارجمند
من و دوستم لپتاپ داریم که cpu هر دوتامون 2.5 ghz هست ولی هسته اون i7 و مال من i3 هر دو اینتل هستش.
می خواستم بپرسم که موقع بازی فشار بر cpu هر دو مساوی هستش یا به خاطر تعداد هسته بیشتر فشار کمتر میشه؟
ارداتمندم
سلام
خوب اینجور مقایسه درست نیست بستگی به تنظیمات بازی ، قدرت GPU لبتاب و... داره ولی خوب لبتاب i7 به مراتب سریعتر عمل میکنه !
دوستان سلام

من یه سیستم جدید گرفتمه، از وقتی که کار میکنه (چند روزی هست) هر چند وقت یه بار اتوماتیک ریست میشه (هر 1 یا 2 روز یه بار) مشکل از چیه؟

M.B: Gigabyte 78LMT-S2PT
CPU: AMD Athlon II X2 270 / 3.4gb
VGA: ZOTAC GT 610 2GB
RAM: 2GB Transcend
H.D.D: SAMSUNG 160GB
POWER: 450W
با این اطلاعات سخت میشه نتیجه گرفت احتمال زیاده ، میتونه از پاور باشه از Ramها باشه از بایوس Main باشه و...
ویندوز عوض کردی اگر نه تعویض کن بعد نتیجه رو بگو !
سلام
رامین جان controller sata خریدم ولی مشکل هنوز برقراره
سلام
قبلا هم گفتم اینکه HDDت بدون مشکل کار میکنه ولی ODD خراب میشه عجیبه من تا الان به همچین مشکلی بر نخوردم !
ویندوز عوض کردی ؟ بایوس چی آپدیتش کردی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or