والا نمیدونم عجیبه اینکه HDD بدون مشکل کار کنه ولی رو همون پورت ODD به مرور زمان به مشکل بخوره !hdd هم ساتا هست، مشکل خاصی از لحاظ کارکرد نداره، فقط صدا میده که به نظر نمیاد ربطی به قضیه داشته باشه
در کل تنها راه همونطور که گفتم خرید یه کنترولر SATA بصورت PCI هستش ! (یا PCIE اگه گیر بیاد)
1-طبیعیه (یه همچین چیزی رو زیاد دیدم) ولی خوب میخوای مطمئن شی باید ویندوز عوض کنی !آقا من چند تا مشکل برام پیش اومده که به شرح زیر است :biggrin1:
1-وقتی PC رو روشن میکنم همون اول که وارد ویندوز میشه یک هنگ کوچولو داره ( انتی ویروس و نرم افزار سنگیم نصب نیست ولی از 1 ترا هارد شاید 100-150 گیگ خالی باشه)
2-آیکون برنامه ها و بازی ها بعد از مدتی میرن و به شکل فایلی که عکس نداره در میان البته بعضی ها ( نرم افزار FARPS )
3-توی مرورگر میرم و یک بازی هم گزاشتم کپی بشه مرورگر هی گیر میکنه و کند هست
4- اینا زمانی بیشتر شد که یدونه ODD دیگه اضافه کردم یعنی شد 2 تا ODD البته قبلش گرافیک رو از 9500 به 550 ارتقا دادم خیلی خیلی کم این مشکل ها رو داشت ولی وقتی این ODD رو اضافه کردم خیلی شدید شده
مشخصات:
CPU: CORE I3 540@3.07
MB:GIGABYTE P55 UD3L
POWER:GP 480A GREEN
RAM:6GB DDR3 1333
VGA:GTX 550 TI TOP
2-به نظر میاد ویروس باشه که باید بررسی شه !
3-مشخصه HDD درگیره (یعنی بصورت دائم در حال خوندن و نوشتنه) به همین دلیل کارکرد مرورگر هم به مشکل میخوره !
4-خوب الان با این توضیحی که دادی یه مقدار پیچیده شد ، جدیدا ویندوز عوض کردی ؟ این ODDها IDE هستن یا SATA ؟
در مواردی میتونه از Main هم باشه !پاور ام يه 330W GREEN ه!
اگر از كارت گرافيك هم نباشه از چي ديگه ميتونه باشه ؟
با توجه به مدل و خروجی پاور ، مشکل میتونه از افت توان پاور هم باشه به این صورت که کارت گرافیک به دلیل ضعف پاور به مشکل خورده و نتیجه ش اون توضیحاتی که دادی شده !
طبیعیه وقتی بازی اجرا میکنید CPU در بالاترین حالت کارایی ش قرار میگیره حالا اگه بازی سنگین باشه به مراتب فشار بیشتری به قطعات وارد میشه !سلام و احترام وافر به پشتیبانان تاپیک
یه چند وقتی هست که عاشق بازی شدیم ولی سیستم اذیت می کنه.
cpu:intel corie3 2.53ghz
آقا ما هر وقت داخل بازی میشیم (مثل مدال)این سی پی یو تا 95 درصد بالا میاد و لپتاپ داغ میکنه.البته یه خنک کننده زیرش دارم ولی کف خنک می شه اما گرماش رو کیبورد رو واضح حس می کنم.
این مشکل ساز نشه یموقع؟سی پی یو آب نشه ؟
این مشکل عادیه یا نه؟
این corie7 نسبت به corie3 برای یه 2.5ghz بهتره یا فرقی نداره؟
ارادتمند راهنمایی کنندگان
اون Coolpad هم هیچ تاثیری تو روند تهویه لبتاب نداره چه باشه یا نباشه فرقی نیست یا اگر هم فرقی باشه محسوس نیست !
بطور کلی نباید از لبتاب به عنوان سیستم بازی ، بصورت مداوم استفاده کرد چون تهویه ش به مراتب ضعیفتر از یه PC با همون مشخصات هستش هم عمرش کاهش پیدا میکنه و هم در صورت ایجاد مشکل هزینه ی به مراتب بالاتری نسبت به یه قطعه جداگانه برای تعمیرش نیازه !