سلام دوستان و supra و فرشید عزیز
اقا من یه لپ تاپ MSI GT 683DX دارم...گرافیکش GTX 570M
ولی تو بعضی از بازیا....مثلا Dota 2
جاهایی که اب و درخت و این چیزا هست لگ میشم...یا مثلا google Chrome وقتی sCROLL DW OR uP میکنم لگ میشه...مشکل از کجاست....
یه مشکل سخت افزاری پیدا کرده، ممکنه از خرابی رم باشه، ممکنه از جا نرفتن یا خرابی کارت گرافیک باشه، یا ممکن خود مادربرد خراب شده باشه، قطعات اضافی رو یکی یکی دربیار و تست کن ببین صدای آلارمش تغییر می کنه یا نه. اگر فرقی نکرد پاور رو هم عوض کن و تست کن، اگر نشد آخرش از خود مادربرد هست.
کیس برادرم ویندوزش که میخات بوت بشه دیدی که اولش یه بوق کوتاه میزنه کیس ولی الان یه بووووووق نسبتا 3 برابر طولانی تر میده بعد چراغ های کیس روشنه ولی چیزی رو مانیتور نشون نمیده صفحه سیاه
ممنون میشم کمک کنید
خوب شما مگه نمیگی تو 7 مشکلی نیست ؟! پس بعیده مشکل از کارت گرافیک باشه !سلام همونطور که حدس زدی دایرکت ایکسو نصب کردم
یعنی یه چیزه عجیب بود یه نسخش بود رو سایت مایکروسافت که 580 مگ حجمش بود دانلود کردم نصب کردم اما بازم نشد
درایور کارت گرافیکم نیست چون نسخه قبلی که داشتم همین مشکلو داشت آپدیت کردم بازم رفع نشد
اولین نسخه ای هم که داشتم که روی سی دی خود گرافیک بود هم البته فقط درایورش و نصب کردم از طریق دیویس منیجر و برنامه Catalayst رو دیگه نصب نکردم چون بهش مشکوک بودم بازم نشد
نمیدانم شکم روی گرافیکه گفتم که یه جی فورس بگیرم شاید درست شه؟
gt240 از 4670 قوی تره درسته
اصلا اعصابم ریخه بهم
توی اکس پی وقتیhashChecker مربوط به بازی رو اجرا میکنم با این خطا روبرو میشم
ولی توی سون پیغام اوکی میده
حتی جالبه وقتی پوشه مربوط به نصب بازی در ایک پی رو دز ویندوز سون باز کردم و هش چکر رو زدم همون پیغام خطای توی ایکس پی رو داد!
و جالب اینکه حجم بازی نصب شده در سون 2.19 بود و در ایکس پی 2.18 !
البته گفتم اینجا مطرح کنم الان میرم ببینم چی کم داره اینا به احتمال زیاد باید سرنخ های مهمی باشه
یه احتمالم میدم مربوط به سیو بازی در سون باشه!
ممنون میشم راهنمایی کنی خودمم برم ببینم چه کار میتانم بکنم
یا حسین
فرشید جان درست گفت ولی به احتمال قوی از گرافیکته
کیس برادرم ویندوزش که میخات بوت بشه دیدی که اولش یه بوق کوتاه میزنه کیس ولی الان یه بووووووق نسبتا 3 برابر طولانی تر میده بعد چراغ های کیس روشنه ولی چیزی رو مانیتور نشون نمیده صفحه سیاه
ممنون میشم کمک کنید
ااا سلامخوب شما مگه نمیگی تو 7 مشکلی نیست ؟! پس بعیده مشکل از کارت گرافیک باشه !
والا من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه مگر اینکه آنتی ویروسی نصب باشه و بخواد جلوی یه سری فایل رو موقع نصب بگیره !
در آخر با توجه به آزمون و خطاهایی که انجام دادی به نظر میاد این بازی (حالا فقط با قطعات شما یا بصورت کلی) ذاتا رو XP مشکل داره !
در مورد Black Ops II من با 560Ti هم یه همچین مشکلی داشتم کرک های مختلفی رو هم امتحان کردم تنها راهی که تونستم بازی رو تموم کنم کاهش تنظیماتش بود ! (دقیق نمیدونم به خاطر کم بودن Ram سیستم هستش ، کم بودن حجم Memoryـه کارت یا مشکلات کرک بازی)سلام دوستان...
من سیستمم اینه:
Intel corei3 3.10GHz
mainbord: Asus P8H61 Pro USB3
Memory: XMS3 DDR3 4GB
GraphicCard:Nvidia Geforce GTX460
PowerSupply: Green GP785B
من با این سیستم تونستم بتل 3 رو با همه تنظیمات رو High-end و رزولوشن 900*1600 اجرا کنم...
حدود ی هفته پیش Call of duty bo2 رو که اجرا کردم تا دومرحله بدون مشکل پیش رفتم باز چند روز بعدش که خواستم ادامه بدم بازی اجرا میشد ولی بعد چند دقیقه از بازی خارج میشد و ارور میداد...
از اون موقع تو هر بازی بعد چند دیقه میپره بیرون...اساسینز و ets 2و....میخواستم بدونم مشکل چیه اگه دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن لطفا...اپدیت کارتمم 310.70 هست...
این بستگی به نوع TV داره معمولا اگه مشکلی بابت پخش فیلم (از نظر فرمت یا پسوند) نداشته باشه و Bitrateش هم کم باشه از طریق USB Flash باید بتونه پخش کنه ولی اگه Bitrateش بالا باشه احتمالا پخش نمیشه و نیاز به هارد اکسترنال (در صورت پشتیبانی از طرف TV) یا راه های دیگه ای هستش !سلام اگه یه فیلم 1080p رو توی فلش بریزم وصلش کنم به full hd tv تصویر فول اچ دی خواهم داشت؟؟؟؟
اگه تایپک داره بفرمایید
من ویندوز رو هم عوض کردم و نسخه 64 بیت از Ultimate ویندوز 7 رو هم ریختم آپدیت رو هم نصب کردم بازی ها رو دوباره نصب کردم ولی همونه که هس...اخه بحث سر اینه که فقط کال نیس بلکه تقریبا شده تمام بازی ها...در مورد Black Ops II من با 560Ti هم یه همچین مشکلی داشتم کرک های مختلفی رو هم امتحان کردم تنها راهی که تونستم بازی رو تموم کنم کاهش تنظمیاتش بود ! (دقیق نمیدونم به خاطر کم بودن Ram سیستم هستش ، کم بودن حجم Memoryـه کارت یا مشکلات کرک بازی)
در آخر ویندوز رو تعویض (بهتره 64 بیت باشه البته اگه نیست) و بعدش هم اقدام به نصب درایور گرافیک و خود بازی ها کنید تا به یه نتایجی برسیم !
تعویض ویندوز برای همین بود که مشخص شه بازم تو همه ی بازیها اینجوری میشه یا نه !من ویندوز رو هم عوض کردم و نسخه 64 بیت از Ultimate ویندوز 7 رو هم ریختم آپدیت رو هم نصب کردم بازی ها رو دوباره نصب کردم ولی همونه که هس...اخه بحث سر اینه که فقط کال نیس بلکه تقریبا شده تمام بازی ها...
خوب احتمال که زیاده مثلا مسیر کابلا رو بررسی کنی یه وقت قطعی یا اتصالی نداشته باشه یا اگه کابلا مشکلی نداره با تعویض ویندوز ، بروز کردن درایور کارت صدا و... به این نتیجه برسی که مشکل از کارت صداس یا چیز دیگه و...سلام
چند روزه هی صدای اسپیکرم قطع میشه.کیس و باز میکنم و کارت صدا رو جا به جا
میکنم خوب میشه ؟به نظر شما چراااا؟؟
من برنامه رو دانلود و نصب کردم...تست گرفت تو 2 دیقه و 30 ثانیه ارور میده و صفحه سیاه میشه و دوباره برمیگرده و دمای GPU تا 86 یا 87 میره بالا...تعویض ویندوز برای همین بود که مشخص شه بازم تو همه ی بازیها اینجوری میشه یا نه !
شما MSI After Burner رو نصب کن بعد رو آیکون K یا Kombustor کلیک کن بذار یه 10 دقیقه کار کنه ببین به مشکل بر میخوره یا نه !
کارت رو که OC نکردی ؟ جدیدا نوسان برق ، قطعی برق یا... نداشتید ؟
خوب با این اطلاعات که نمیشه نتیجه ی خاصی گرفت ، بهتره ویندوز رو تعویض کنی ببینیم مشکل سخت افزاریه یا نرمافزاری !سلام ، یه مشکلی برام پیش اومده نمی دونم از کجاست ، تقریبا 1 دقیقه که از PC فاصله بگیرم و هیچ کاری نکنم ، اگه یه صفحه چت مثل استیم باز باشه شروع می کنه به نوشتن qqqqqqqqqq و همین طور دمای گرافیک تا 80 90 میره بالا و GPU هم تا 90 % لود می شه ، کسی می دونه مشکل از کجاست؟
به نظر میاد کارت مشکل پیدا کرده ، فنش کار میکنه ؟ اگه کار میکنه تو شرایط مختلف دور فن تغییری هم میکنه ؟من برنامه رو دانلود و نصب کردم...تست گرفت تو 2 دیقه و 30 ثانیه ارور میده و صفحه سیاه میشه و دوباره برمیگرده و دمای GPU تا 86 یا 87 میره بالا...