سلام دوستان !
اقا من چندين ماه پيش يه روز كه داشتم اونيموشا 3 بازي عهد دقيانوس رو بازي ميكردم :d يهو كامپيوتر صفحه اش زرد شد و فكر كنم فريزم كرد و بالاخره ري استارت كردم ! بعد از ري استارت ديگه نتونستم وارد ويندوز بشم يعني وارد ويندوز ميشد اما صفحه سياه بود و خروجي روي مونيتور نمياومد اما به گمونم خود ويندوز بالا مياومد
بعد از مدتي دوباره ري استارت كردم و اين بار با VGA MODE و كيفيت تصوير خيلي پايين ( 8 بيت و 640*480
) تصوير رو بالا اوردم ! اطلاعات كارت گرافيك هست و سيستم هنوز مي شناسه كارت رو اما نميتونم به جز در اين حالت سيستم رو بالا بيارم
از خيلي ها پرسيدم يكي گفت كارت گرافيك سوخته يكي گفت رنگ بندي ايش پريده و خراب شده ( چون وسط صفحه يه مقدار خط متمايل به زرد هم ديده ميشه ) امروز هم به يكي از بچه ها گفتم گفت بايوس دستگاهت ويروسي شد بايد اپديتش كني كه اپديت هم كردم اما فايده نداشت !
از اونجا اين نتيجه رو گرفت كه وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم توي همون مراحل تست مموري و شناسايي سخت افزارها مثلا" يه خط كامل M مي نويسه يا يه خط كامل D ! توي خود بايوس هم اوضاع همينطوريه يعني مثلا" تو خط هاي كادرش يهو نوشته MM بعد از يه مقدار ديگه دوباره نوشته MM و اين مدلي شده !
حالا من موندم چه كنم چون عملا" عاصي شدم و تصوير درست نمي بينم ! اگر هم يه چيز سنگين رو باز كنم ( مثل فيلم با كيفيت هاي بالا و متوسط كه قبلا" راحت اجرا مي كرد ) يهو CPU داغ مي كنه و هي بوق ميزنه ! بازي و اينها كه هيچ اصلا" باز نمي كنه ! حتي اگر توي يه سري صفحات سنگين با چندتا فايل فلش و... برم هم داغ مي كنه !
حالا بگيد لطفا" مشكل چيه ؟! نميخوام برم يه گرافيك بخرم و الكي پول حروم كرده باشم توي اين اوضاع