تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

به نظر میاد کارت مشکل پیدا کرده ، فنش کار میکنه ؟ اگه کار میکنه تو شرایط مختلف دور فن تغییری هم میکنه ؟
در آخر اگه جواب این سوالا مثبته بهتره رو یه سیستم دیگه به همراه پاور مناسب تست کنی ببینیم چی به چیه !
امروز از تو میز کامپیوتر (دورش بستش) درش اوردم و در های کناری کیسو برداشتم...همه بازی هارو مثل شیرژیان با گرافیک بالا اجرا کرد حتی صداش تغییر هم نکرد ولی زمانی که تو تست بود صداش به شدت بلند بود!

دوستان . من CPU intel dual core E5300 2.6 دارم .
چطوری میتونم اورکلاکش کنم و چقدر راندمانش میره بالا و آیا ضرری هم داره ؟
اگه میشه کامل توضیح بدید که دست به کار شم !
خوب اینکه میشه اور کرد یا نه بستگی به MAIN ، نوع RAMها ، خنک کننده و... داره !
حالا مشخصات سیستم شما چیه ؟
برای اور هم آموزش جامعی نداره خود کاربر با آزمون و خطا باید به محدودیت های ولتاژ ، فرکانس ، دما و... برسه تو نت یه چرخ بزنی دستت میاد !
امروز از تو میز کامپیوتر (دورش بستش) درش اوردم و در های کناری کیسو برداشتم...همه بازی هارو مثل شیرژیان با گرافیک بالا اجرا کرد حتی صداش تغییر هم نکرد ولی زمانی که تو تست بود صداش به شدت بلند بود!
خوب همونطور که حدس میزدم مشکل تهویه داره !
اون تست هم کارت رو در سنگینترین حالت فعالیت قرار میده و یجورایی تا حد مرگ ازش کار میکشه (دور فنش هم در بالاترین حالت قرار میگیره) به همین دلیل به راحتی میشه مشکلات کارت رو تشخیص داد !
در کل بهتره فن و هیت سینکش رو جدا تمیز کنی و خمیر سیلیکونش رو هم تعویض کنی وضعیتش در شرایط سخت به مراتب بهتر میشه !

سلام
من تازه عضو شدم نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو میپرسم یا نه

سیستم من در بعضی از بازی ها هنگ میکنه بعضی وقتا Blue Screen و بعضی وقتا بازی فریز میشه و باید حتما سیستم رو Restart کنم

در طول بازی :
دور فن گرافیک رو زیاد میکنم ، دمای گرافیک بین 50 تا 60 هست
دور فن CPU رو هم تا آخر زیاد میکنم دماش خوبه
نمیدونم مشکل از چی هست

CPU : Inter Core i7 960
GPU : XFX HD 5830
Ram : Triple 3*2GB Corsair
MB : Asus P6X58D Premium
CPU Coler : Twister 120
Power : Green 1235
Monitor : SynsMaster P2370HD
Case : Green Falcon

بیشترین مشکل رو توی بازی Max Payne 3 داشتم که کلا بیخیالش شدم ، الان هم توی Most Wanted و Black Ops 2 هم مشکل دارم
ولی با بازی های CrySis 2 و Alan Wake هیچ مشکلی ندارم سیستم مثل ساعت کار میکنه (1080*1920)

آخرین ویرایش:
سلام
من تازه عضو شدم نمیدونم جای درستی دارم سوالم رو میپرسم یا نه

سیستم من در بعضی از بازی ها هنگ میکنه بعضی وقتا Blue Screen و بعضی وقتا بازی فریز میشه و باید حتما سیستم رو Restart کنم

در طول بازی :
دور فن گرافیک رو زیاد میکنم ، دمای گرافیک بین 50 تا 60 هست
دور فن CPU رو هم تا آخر زیاد میکنم دماش خوبه
نمیدونم مشکل از چی هست

CPU : Inter Core i7 960
GPU : XFX HD 5830
Ram : Triple 3*2GB Corsair
MB : Asus P6X58D Premium
CPU Coler : Twister 120
Power : Green 1235
Monitor : SynsMaster P2370HD
Case : Green Falcon

بیشترین مشکل رو توی بازی Max Payne 3 داشتم که کلا بیخیالش شدم ، الان هم توی Most Wanted و Black Ops 2 هم مشکل دارم
ولی با بازی های CrySis 2 و Alan Wake هیچ مشکلی ندارم سیستم مثل ساعت کار میکنه (1080*1920)
بهتره با این "hwmonitor"یبار تست گرمای قطعات تو بازیها رو بگیری.نظیم هم میشه کرد تا اطلاعات مربوط به گرمای قطعات رو ذخیره کنه

مشکل در روشن شدن مانیتور LG W2284F

با سلام
بچه ها من مونیتورم LG با مدل w2284f هستش با یه مشکل عجیب ولی خنده دار مواجه شدم.

تو فصل سرما وقتی مونیتورم یه مدت بدون استفاده تو سرما میمونه وسردش میشه (نخندید واقعا راست میگم) دیگه روشن نمیشه و با یه پرش نور سفید ضعیف رو صفحه مواجه میشه.
اما جالبش اینجاست که وقتی یه چند دقیقه جلوی بخاری میزارم و یکم که گرما بهش میخوره مثل ساعت کار میکنه ؟!!! :دی
هر بار باید این کار بکنم تا بتونم به کارام برسم !!
کسی راه حلی واسه این مشکل داره یا نه؟!
ممنون

مدیریت : برای هر مشکل یه تاپیک جداگانه نمیزنن ، تاپیک مشکلات برای همین منظور ایجاد شده !

Last edited by a moderator:
سلام و خسته نباشید به دوستانی که اینجا زحمت میکشن، آقا رامین و آقا فرشید
من کامپیوترم با DVD رایتر مشکل داره، قبلا یه رایتر داشتم که بعد از یه مدت توی رایت dvd مشکل پیدا کرد تا نصفه رایت میکرد و با یه ارور دیسک رو میسوزوند، بعد یه مدت دیگه اصلا read نکرد و آخر سر در حالت عادی خود به خود لنزش و دم و دستگاه توش حرکت میکرد، یعنی بدون اینکه دیسک توی درایو باشه لنز سعی میکرد عمل read رو شروع کنه که باعث میشد این فرایند رو پشت سر هم و بدون توقف انجام بده!
اون رایتر رو روی یه کامپیوتر دیگه نصب کردم که بدون هیچ مشکلی کار میکنه!
یه رایتر جدید خریدم که اونم به مرور زمان همون مشکل رو پیدا کرده، دقیقا همون مراحل قبلی رو طی کرده تا به اینجا رسیده، حتی فریمور رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد

ضمنا یه dvd درایو رو کامپیوترم دارم که اون بدون هیچ مشکلی کار میکنه

سلام دوستان !

اقا من چندين ماه پيش يه روز كه داشتم اونيموشا 3 بازي عهد دقيانوس رو بازي ميكردم :d يهو كامپيوتر صفحه اش زرد شد و فكر كنم فريزم كرد و بالاخره ري استارت كردم ! بعد از ري استارت ديگه نتونستم وارد ويندوز بشم يعني وارد ويندوز ميشد اما صفحه سياه بود و خروجي روي مونيتور نمياومد اما به گمونم خود ويندوز بالا مياومد

بعد از مدتي دوباره ري استارت كردم و اين بار با VGA MODE و كيفيت تصوير خيلي پايين ( 8 بيت و 640*480 :| ) تصوير رو بالا اوردم ! اطلاعات كارت گرافيك هست و سيستم هنوز مي شناسه كارت رو اما نميتونم به جز در اين حالت سيستم رو بالا بيارم
از خيلي ها پرسيدم يكي گفت كارت گرافيك سوخته يكي گفت رنگ بندي ايش پريده و خراب شده ( چون وسط صفحه يه مقدار خط متمايل به زرد هم ديده ميشه ) امروز هم به يكي از بچه ها گفتم گفت بايوس دستگاهت ويروسي شد بايد اپديتش كني كه اپديت هم كردم اما فايده نداشت !

از اونجا اين نتيجه رو گرفت كه وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم توي همون مراحل تست مموري و شناسايي سخت افزارها مثلا" يه خط كامل M مي نويسه يا يه خط كامل D ! توي خود بايوس هم اوضاع همينطوريه يعني مثلا" تو خط هاي كادرش يهو نوشته MM بعد از يه مقدار ديگه دوباره نوشته MM و اين مدلي شده !

حالا من موندم چه كنم چون عملا" عاصي شدم و تصوير درست نمي بينم ! اگر هم يه چيز سنگين رو باز كنم ( مثل فيلم با كيفيت هاي بالا و متوسط كه قبلا" راحت اجرا مي كرد ) يهو CPU داغ مي كنه و هي بوق ميزنه ! بازي و اينها كه هيچ اصلا" باز نمي كنه ! حتي اگر توي يه سري صفحات سنگين با چندتا فايل فلش و... برم هم داغ مي كنه !

حالا بگيد لطفا" مشكل چيه ؟! نميخوام برم يه گرافيك بخرم و الكي پول حروم كرده باشم توي اين اوضاع :|

سلام و خسته نباشید به دوستانی که اینجا زحمت میکشن، آقا رامین و آقا فرشید
من کامپیوترم با DVD رایتر مشکل داره، قبلا یه رایتر داشتم که بعد از یه مدت توی رایت dvd مشکل پیدا کرد تا نصفه رایت میکرد و با یه ارور دیسک رو میسوزوند، بعد یه مدت دیگه اصلا read نکرد و آخر سر در حالت عادی خود به خود لنزش و دم و دستگاه توش حرکت میکرد، یعنی بدون اینکه دیسک توی درایو باشه لنز سعی میکرد عمل read رو شروع کنه که باعث میشد این فرایند رو پشت سر هم و بدون توقف انجام بده!
اون رایتر رو روی یه کامپیوتر دیگه نصب کردم که بدون هیچ مشکلی کار میکنه!
یه رایتر جدید خریدم که اونم به مرور زمان همون مشکل رو پیدا کرده، دقیقا همون مراحل قبلی رو طی کرده تا به اینجا رسیده، حتی فریمور رو هم آپدیت کردم ولی مشکل حل نشد

ضمنا یه dvd درایو رو کامپیوترم دارم که اون بدون هیچ مشکلی کار میکنه
سلام
خوب این درایو هایی که به مشکل میخوره SATA هستن یا IDE ؟ اگه SATAس رو پورتای دیگه هم تست کردی ؟ ممکنه کنترولر SATAـه رو مین به مشکل خورده باشه یا کابل رابط SATA قطعی داشته باشه یا شاید هم پورتش رو مین خراب شده باشه ! (البته این آخری احتمالش کمه)
اون درایوی هم که سالمه بگو که SATAس یا IDE !
سلام دوستان !
اقا من چندين ماه پيش يه روز كه داشتم اونيموشا 3 بازي عهد دقيانوس رو بازي ميكردم :d يهو كامپيوتر صفحه اش زرد شد و فكر كنم فريزم كرد و بالاخره ري استارت كردم ! بعد از ري استارت ديگه نتونستم وارد ويندوز بشم يعني وارد ويندوز ميشد اما صفحه سياه بود و خروجي روي مونيتور نمياومد اما به گمونم خود ويندوز بالا مياومد
بعد از مدتي دوباره ري استارت كردم و اين بار با VGA MODE و كيفيت تصوير خيلي پايين ( 8 بيت و 640*480 :| ) تصوير رو بالا اوردم ! اطلاعات كارت گرافيك هست و سيستم هنوز مي شناسه كارت رو اما نميتونم به جز در اين حالت سيستم رو بالا بيارم
از خيلي ها پرسيدم يكي گفت كارت گرافيك سوخته يكي گفت رنگ بندي ايش پريده و خراب شده ( چون وسط صفحه يه مقدار خط متمايل به زرد هم ديده ميشه ) امروز هم به يكي از بچه ها گفتم گفت بايوس دستگاهت ويروسي شد بايد اپديتش كني كه اپديت هم كردم اما فايده نداشت !
از اونجا اين نتيجه رو گرفت كه وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم توي همون مراحل تست مموري و شناسايي سخت افزارها مثلا" يه خط كامل M مي نويسه يا يه خط كامل D ! توي خود بايوس هم اوضاع همينطوريه يعني مثلا" تو خط هاي كادرش يهو نوشته MM بعد از يه مقدار ديگه دوباره نوشته MM و اين مدلي شده !
حالا من موندم چه كنم چون عملا" عاصي شدم و تصوير درست نمي بينم ! اگر هم يه چيز سنگين رو باز كنم ( مثل فيلم با كيفيت هاي بالا و متوسط كه قبلا" راحت اجرا مي كرد ) يهو CPU داغ مي كنه و هي بوق ميزنه ! بازي و اينها كه هيچ اصلا" باز نمي كنه ! حتي اگر توي يه سري صفحات سنگين با چندتا فايل فلش و... برم هم داغ مي كنه !
حالا بگيد لطفا" مشكل چيه ؟! نميخوام برم يه گرافيك بخرم و الكي پول حروم كرده باشم توي اين اوضاع :|
مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
برای اینکه از سلامت کارت گرافیک مطمئن شی تنها راهش تست رو یه سیستم دیگه س !

سلام
خوب این درایو هایی که به مشکل میخوره SATA هستن یا IDE ؟ اگه SATAس رو پورتای دیگه هم تست کردی ؟ ممکنه کنترولر SATAـه رو مین به مشکل خورده باشه یا کابل رابط SATA قطعی داشته باشه یا شاید هم پورتش رو مین خراب شده باشه ! (البته این آخری احتمالش کمه)
اون درایوی هم که سالمه بگو که SATAس یا IDE !
مشکل دارا sata هستن، و آره روی چند پورت تست کردم، کابل رو هم عوض کردم
اونی که سالمه ide

مشخصات سیستمت چیه ؟ (دقیق بگو)
برای اینکه از سلامت کارت گرافیک مطمئن شی تنها راهش تست رو یه سیستم دیگه س !
اخه سيستم ام قديميه :d
ماردبودر GIGABYTE 945-PLS3
CPU COR 2 DUO 2.00GH
VGA : 512 8400GS XFX
RAM 1 GIG
چيز ديگه اي هم مهمه ؟ همين امروز يكي ديگه هم بود گفت مشكل از پاورت ميتونه باشه :|:|:|
ديوانه شدم :|
اينقدرم نخريديم قيمت ها تركيد :|

حالا اخرش مشكلش از كجاست ؟!

مشکل دارا sata هستن، و آره روی چند پورت تست کردم، کابل رو هم عوض کردم
اونی که سالمه ide
فک میکنم کنترولرش رو مین خراب شده البته یه نکته هست اگه HDDت هم SATA هستش و بدون مشکل کار میکنه باز باید بررسی شه ولی اگه IDE ، HDD هستش یحتمل کنترولرش خراب شده و کاریش نمیشه کرد تنها راه خرید یه کنترولر SATA بصورت PCI هستش
PCI_SATA_CABLE_BIG.jpg
اخه سيستم ام قديميه :d
ماردبودر GIGABYTE 945-PLS3
CPU COR 2 DUO 2.00GH
VGA : 512 8400GS XFX
RAM 1 GIG
چيز ديگه اي هم مهمه ؟ همين امروز يكي ديگه هم بود گفت مشكل از پاورت ميتونه باشه :|:|:|
ديوانه شدم :|
اينقدرم نخريديم قيمت ها تركيد :|

حالا اخرش مشكلش از كجاست ؟!
به قدیمی یا جدید بودنش کاری نداریم میخوایم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه !
بله قطعه ی مهم پاور بود که شما یادت رفت مشخصاتش رو بگی !
میتونه از پاور باشه ، میتونه از خود کارت باشه و...
تو پست قبلی هم گفتم برای اینکه از سلامت کارت مطمئن شیم تنها راه تستش رو یه سیستم دیگه س !

فک میکنم کنترولرش رو مین خراب شده البته یه نکته هست اگه HDDت هم SATA هستش و بدون مشکل کار میکنه باز باید بررسی شه ولی اگه IDE ، HDD هستش یحتمل کنترولرش خراب شده و کاریش نمیشه کرد تنها راه خرید یه کنترولر SATA بصورت PCI هستش
PCI_SATA_CABLE_BIG.jpg
hdd هم ساتا هست، مشکل خاصی از لحاظ کارکرد نداره، فقط صدا میده که به نظر نمیاد ربطی به قضیه داشته باشه

آقا من چند تا مشکل برام پیش اومده که به شرح زیر است :دی
1-وقتی PC رو روشن میکنم همون اول که وارد ویندوز میشه یک هنگ کوچولو داره ( انتی ویروس و نرم افزار سنگیم نصب نیست ولی از 1 ترا هارد شاید 100-150 گیگ خالی باشه)
2-آیکون برنامه ها و بازی ها بعد از مدتی میرن و به شکل فایلی که عکس نداره در میان البته بعضی ها ( نرم افزار FARPS )
3-توی مرورگر میرم و یک بازی هم گزاشتم کپی بشه مرورگر هی گیر میکنه و کند هست
4- اینا زمانی بیشتر شد که یدونه ODD دیگه اضافه کردم یعنی شد 2 تا ODD البته قبلش گرافیک رو از 9500 به 550 ارتقا دادم خیلی خیلی کم این مشکل ها رو داشت ولی وقتی این ODD رو اضافه کردم خیلی شدید شده
مشخصات:
CPU: CORE I3 540@3.07
MB:GIGABYTE P55 UD3L
POWER:GP 480A GREEN
RAM:6GB DDR3 1333
VGA:GTX 550 TI TOP

به قدیمی یا جدید بودنش کاری نداریم میخوایم ببینیم مشکل از چی میتونه باشه !
بله قطعه ی مهم پاور بود که شما یادت رفت مشخصاتش رو بگی !
میتونه از پاور باشه ، میتونه از خود کارت باشه و...
تو پست قبلی هم گفتم برای اینکه از سلامت کارت مطمئن شیم تنها راه تستش رو یه سیستم دیگه س !

پاور ام يه 330W GREEN ه!
اگر از كارت گرافيك هم نباشه از چي ديگه ميتونه باشه ؟

سلام و احترام وافر به پشتیبانان تاپیک
یه چند وقتی هست که عاشق بازی شدیم ولی سیستم اذیت می کنه.
cpu:intel corie3 2.53ghz
آقا ما هر وقت داخل بازی میشیم (مثل مدال)این سی پی یو تا 95 درصد بالا میاد و لپتاپ داغ میکنه.البته یه خنک کننده زیرش دارم ولی کف خنک می شه اما گرماش رو کیبورد رو واضح حس می کنم.
این مشکل ساز نشه یموقع؟سی پی یو آب نشه ؟
این مشکل عادیه یا نه؟
این corie7 نسبت به corie3 برای یه 2.5ghz بهتره یا فرقی نداره؟
ارادتمند راهنمایی کنندگان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or