تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

بالاخره درستش کردم، مشکل از کابل برق ساتا بود! :|
کابل ساتا رو کشیده بودم ولی برقش وصل بود، دیدم همون مشکل رو داره، با خودم گفتم اگه مشکل از کامپیوتره که دیگه الان نباید اینجوری باشه؟! :d
مرسی از کمکات تو این چند وقت...:d

حالا یه مشکله دیگه... از زمان تعویضه رو سیستم بعد از چند دقیقه کار کردن ارورو میده ( همون ارور با اینو : ( و problem این سیستمو این حرفا !!‌) و سیستم ریست میشه .... چشه ؟ بعد از تعویضه رو نیاز به عوض کردنه ویندوز هست ؟ مشکله باور چی ؟
شما چه قطعاتی رو عوض کردی ؟
مشخصات سیستمت چیه ؟
سیستم قدیمی هستش. کار زیادی هم باهاش نمیکنیم فقط افیس و نت

MB:GIGABYTE 8IP1000 Pro-G
Cpu:intel 2.80 ghz cash 512
Ram:2*512 kingston DDR
VGA:FX 5200 Geforce

همین 2هفته اخیر اینطوری شده. قبلآ کامپیوتر مدت زمان زیادی که روشن بود اتوماتیک خاموش میشد ولی جدی نمیگرفتم. فکر میکردم بچهها خاموش کردن. نوسانات برق نداشتیم.

بنظرتون مشکل روی مین هستش؟ مین تعمییر میشه؟
فن CPU سالمه یا پایه های هیت سینک شل نشده ؟ خمیر سیلیکونش رو هم بررسی کن !
خوب پس در نهایت به نظر میاد مشکل از Main باشه یعنی قطعه ی دیگه ای نمونده که بخوایم احتمال بدیم !
سلام

خسته نباشید

من یه هارد 1T Western از سری Green دارم
650 گیگ اطلاعات روش هست
خیلی سرعت سیستم پایین اومده
همش چراغ هارد روشنه

راهی نیست واسه افزایش سرعت ؟
از چه نظر سرعتش اومده پایین مثلا تو Copy/Paste مشکل داری یا راندمان کلی سیستم ؟
در آخر یه Defragment برای این هارد در نظر بگیر البته نه با ابزار خود ویندوز با برنامه های حرفه ای تر مثل O&O Defrag و بعد نتیجه رو بگو !
بالاخره درستش کردم، مشکل از کابل برق ساتا بود! :|
کابل ساتا رو کشیده بودم ولی برقش وصل بود، دیدم همون مشکل رو داره، با خودم گفتم اگه مشکل از کامپیوتره که دیگه الان نباید اینجوری باشه؟! :d
مرسی از کمکات تو این چند وقت...:d
خوب پس حل شد !
یادته گفتم عجیبه که هارد بدون مشکل کار کنه ولی ODD به مشکل بخوره ، این بر میگرده به همون قضیه ! :d

amd x2 dual croe... main albathron km7025.. gts 240.. power viera 350w...... فقط رم هامو از دوتا 1گیگ به دوتا 2گیگ عوض کردم, الان با یه رم کار میکنم اگه دوتاشو بزارم سریع ارور میده ریست میشه
رو اسلات های مختلف تست کردی ؟ مثلا بصورت Dual یا حالت عادی ش !
در آخر بایوس رو هم اگه بروز نیست آپدیت کن ببین چی میشه !
سلام دوستان !
من دی وی رایتر سامسونگ دارم . روش نوشته رایت مستر . اون ورشم نوشته مولتی رکوردر .
دی وی دی9 رو میخونه ؟
با این اطلاعات نمیشه تشخیص داد DVD 9 ساپورت هست یا نه شما مدلش رو بگی بهتر میشه نتیجه گرفت در کل اگه جدیدا گرفتی به احتمال %99 ساپورت میکنه !

رو اسلات های مختلف تست کردی ؟ مثلا بصورت Dual یا حالت عادی ش !
در آخر بایوس رو هم اگه بروز نیست آپدیت کن ببین چی میشه !
تست کردم بازم ارور داد...یه مشکله دیگه ام درست شد !.. با نرمافزار اومدم بایوسو ابدیت کنم زد خرابش کرد !..حالا با floppy میخوام انجام بدم..ولی کار نمیکنه. تو منوی بایوسم قسمته ریموویبلا فلابیو زده.. چیکارش کنم را بیوفته ؟ تو قسمته بوت فلابی هم enable هستش. کابله برق و دیتاشم درسته

تست کردم بازم ارور داد...یه مشکله دیگه ام درست شد !.. با نرمافزار اومدم بایوسو ابدیت کنم زد خرابش کرد !..حالا با floppy میخوام انجام بدم..ولی کار نمیکنه. تو منوی بایوسم قسمته ریموویبلا فلابیو زده.. چیکارش کنم را بیوفته ؟ تو قسمته بوت فلابی هم enable هستش. کابله برق و دیتاشم درسته
فایل اپدیت میریختی رو فلش بهتر بود.شما آپدیت جدید از سایتش بگیر بریز رو فلش .بعد اپدیت کن...البته مادربردهای قدیمی اگه یادم باشه فلشهای بالای 4 گیگ شناسایی نمیکردن نمیدونم ولی تست کن.اگر درست نشد یه نسخه قدیمیتر بگیر

Last edited by a moderator:
سلام
دوستم این سیستم رو داره:
MB:msi a75a-g35
Ram:2*4gig gell1600
VGA:1msi6670
CPU:athlon x4 2.6ghz
با ویندوز 64 bit میزان ram و 8 گیگ میزنه اما قابل استفاده رو 4 گیگ میزنه!و برای اجرا far cry 3 که نیاز به 6گیگ داره برای گزینه ram تیک قرمز میزنه!مشکل از کجاست؟
ممنون

شما بگو Windows Task Manager رو باز کنه بره قسمت Performance پایین صفحه Resource Monitor رو انتخاب کنه تو صفحه ی جدید اون بالا تو قسمت Memory و بخش Physical Memory یه شات بگیره بذاره اینجا ببینیم چی به چیه !

سلام
این خدمت شما.
نشد عکس رو بزارم اپلود کردم
دانلود

سلام
این خدمت شما.
نشد عکس رو بزارم اپلود کردم
دانلود
سلام
خوب راه هایی که توصیه میشه :

1-تو منوی msconfig ، Start رو تایپ و بعد از پیدا شدن انتخاب ش کنه تو صفحه ای که باز میشه اون بالا تب Boot رو انتخاب کنه و بعد وسط صفحه Advanced options رو انتخاب کنه تو صفحه ی جدید اگه Maximum memory تیک داره تیکشو بر داره !
2-تو بایوس بگرده دنبال گزینه ی Memory Remap یا یه همچین چیزی و اگه غیر فعاله حتما فعالش کنه عملیات Save و بعدش هم ریست سیستم !
3-بایوس رو آپدیت کنه !
4-ماژول های رم رو در بیاره و اسلات رم روی Main (منظور شیارهای بینشون هستش) رو با جارو برقی خوب تمیزش کنه (بعد دوباره جا بزنه مطمئن شه که پیناش وارد اسلات شدن) و همینطور فن و هیت سینک CPU رو هم در بیاره و دوباره جا بزنه !

در آخر نتیجه رو هم بگو !

درود

من در زمان اجرای کال اف سیستم یا ارور میده و یا ریبوت میشه گرافیک 7950 msi هست و با درایورهای 12.6 12.10 12.11 امتحان کردم نشد

بایوس رو هم اپدیت کردم مین msi 990fx و پاور 660 acbel البته قبلا با کارت 550 و مین گیگا موردی نداشتم

cpu هم 4170fx است

سوال دوم >من وقتی میرم در قسمت cell بایوس و cpu رو انلاک میکنم سیستم ریستارت میشه ولی بالا نمیاد و یک تیک تیکی از گرافیک میزنه و حتما باید باطری بایوس رو در ارم و 15 دقیقه صبر کنم دوباره بزارم سر جاش تا درست بشه

و سوال سوم من میخوام یک کارت 7950 دیگه کنار این کارت بزارم پاورم پین 6 پین دیگه نداره ایا پین تبدیلی به 6 پین هست و ایا برا سیستم ضرر نداره اگر داره یک پاور با رنج قیمت مناسب بفرمایید البته یک گرین 1000 پیدا کردم دست 2 مغازه دار که 350 میده ولی دست 2 ترس داره

و ایا در هنگام کراس کردن این دو کارت بهتر از 690 انویدیا میشن در کارایی

ببخشید که زیاد پرسیدم

سلام
من سیستمی با مشخصات زیر دارم که الان چند ماهی میشه که با مشکل عجیبی رویرو هستم.
سیستم در هنگام کار ناگهان ریست میشود در صورتی که احتمال میرفت که مشکل از درجه حرارت cpu باشد که درجه حرارت بین 29 تا 36 درجه میباشد.
ویا اینکه در بعضی مواقع سیستم روشن نمیشود و هر 1 ثانیه ریست میشود و در اینصورت باید بایس سیستم کلیر شود.
مشخصات سیستم :
مادربرد : ASUS MAXIMUS IV EXTREME
کارت گرافیک : ASUS GTX550 TI Direct CU
رم : CORSAIR 4 *4 DDR3
سی پی یو : Intel core i7 2600 k
پاور : corsari 600w
کولر سی پی یو : Kuhler Antec
لطفا منو راهنمایی کنید.
آیا پاور من ضعیف است ؟؟؟

با سلام خدمت دوستان!یه سوال داشتم اما تاپیک دیگه پرسیدم دعوامون کردن گفتن اینجا بپرسم!!!!:(

می خواستم ببینم برای بازی هم میشه دو تا سیستم رو با کابل به هم وصل کرد؟(مثل انلاین بازی کردن ولی بدون اینترنت! مستقیم باسیم!!!:d:d) اگه میشه چه جوری ؟ چیکار باید بکنم ؟

تازه کاریم دیگه!

سلام
من سیستمی با مشخصات زیر دارم که الان چند ماهی میشه که با مشکل عجیبی رویرو هستم.
سیستم در هنگام کار ناگهان ریست میشود در صورتی که احتمال میرفت که مشکل از درجه حرارت cpu باشد که درجه حرارت بین 29 تا 36 درجه میباشد.
ویا اینکه در بعضی مواقع سیستم روشن نمیشود و هر 1 ثانیه ریست میشود و در اینصورت باید بایس سیستم کلیر شود.
مشخصات سیستم :
مادربرد : ASUS MAXIMUS IV EXTREME
کارت گرافیک : ASUS GTX550 TI Direct CU
رم : CORSAIR 4 *4 DDR3
سی پی یو : Intel core i7 2600 k
پاور : corsari 600w
کولر سی پی یو : Kuhler Antec
لطفا منو راهنمایی کنید.
آیا پاور من ضعیف است ؟؟؟
احتمالا سیستم قبلا زیر فشار اورکلاک نبوده؟/:)

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------

با سلام خدمت دوستان!یه سوال داشتم اما تاپیک دیگه پرسیدم دعوامون کردن گفتن اینجا بپرسم!!!!:(

می خواستم ببینم برای بازی هم میشه دو تا سیستم رو با کابل به هم وصل کرد؟(مثل انلاین بازی کردن ولی بدون اینترنت! مستقیم باسیم!!!:d:d) اگه میشه چه جوری ؟ چیکار باید بکنم ؟

تازه کاریم دیگه!
الان دقیق یادم نیست.
اگر اطرافتون گیم نت هست میتونید برید بهتون روشش رو توضیح میدن

الان دقیق یادم نیست.
اگر اطرافتون گیم نت هست میتونید برید بهتون روشش رو توضیح میدن

ممنون . چون فعلا به گیمنت دسترسی ندارم. این چند تا هم یکی دیگه براشون درست کرده!!! اگه بازم یادتون اومد یا فهمیدین بگین.بازم ممنون:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or