تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
جدیدا یک گرافیک خریدم که یه مشکلی باهاش دارم
گاهی اوقات تو بازی (2-3 ساعت یک بار) فریز میکنه (تصویر به رنگ ثابت در میاد) و بعد از 5 ثانیه دوباره بر میگرده تو بازی و ادامه ... این مشکل وقتی رم بیشتر درگیره زودتر اتفاق میفته!

هیچ چیزم oc نکردم.
مشخصات سیستم
giga h77 ds3h
i3 2120
4gb 2x2 corsair xms3 1600
ocz vertex3 120gb ahci
platimax 750w

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها لطفا منا راهنمایی کنید این مشخصات سیستم منه
main:asus p5kplse
video cart:geforce gt 520 1gb ddr3
cpu:intel pentium 4 3.4
ram:2gb
بقیشم زیاد مهم نیست
من واقعا موندم که چرا سیستمم این جوریه اما از هرکی میپرسم میگن تو که سیستمت خیلی خوبه!! نمیدونم چرا انقدذر سیستمم سرعتش پایینه تا به حال3-4 فن cpu گرفتم بازم همین طوره هرکاری کردم درست نشده تو یه بازی ساده که میرم بعدایکم که شلوغ میشه پر لگ میشه بازی به نظرتون cpu ضعیفه ؟/:) پاور خراب شده؟ چه اتفاقی برای این سیستم من افتاده که انقدر اذیت میکنه:-/!

درود
من در زمان اجرای کال اف سیستم یا ارور میده و یا ریبوت میشه گرافیک 7950 msi هست و با درایورهای 12.6 12.10 12.11 امتحان کردم نشد
بایوس رو هم اپدیت کردم مین msi 990fx و پاور 660 acbel البته قبلا با کارت 550 و مین گیگا موردی نداشتم
cpu هم 4170fx است
سوال دوم >من وقتی میرم در قسمت cell بایوس و cpu رو انلاک میکنم سیستم ریستارت میشه ولی بالا نمیاد و یک تیک تیکی از گرافیک میزنه و حتما باید باطری بایوس رو در ارم و 15 دقیقه صبر کنم دوباره بزارم سر جاش تا درست بشه
و سوال سوم من میخوام یک کارت 7950 دیگه کنار این کارت بزارم پاورم پین 6 پین دیگه نداره ایا پین تبدیلی به 6 پین هست و ایا برا سیستم ضرر نداره اگر داره یک پاور با رنج قیمت مناسب بفرمایید البته یک گرین 1000 پیدا کردم دست 2 مغازه دار که 350 میده ولی دست 2 ترس داره
و ایا در هنگام کراس کردن این دو کارت بهتر از 690 انویدیا میشن در کارایی
ببخشید که زیاد پرسیدم
اگه فقط تو COD به مشکل میخوره پس احتمالا مشکل نرمافزاریه حالا از کرک بازی ، درایور گرافیک یا... که باید بررسی شه ، ویندوز عوض کردی ؟
در مورد CFX هم کار به تبدیل نمیکشه پاورت ضعیفه حداقل یه 750w میخواد در نتیجه پاور فعلی به درد استارت 2 تا 7950 هم نمیخوره چه برسه به استفاده ، در مورد کارایی هم خیر ضعیفتر از 690 عمل میکنن دقیقتر حدودا 20 درصد سریعتر از GTX590 میشه !
سلام
جدیدا یک گرافیک خریدم که یه مشکلی باهاش دارم
6970oc گیگابایت هستش که گاهی اوقات تو بازی (2-3 ساعت یک بار) فریز میکنه (تصویر به رنگ ثابت در میاد) و بعد از 5 ثانیه دوباره بر میگرده تو بازی و ادامه ... این مشکل وقتی رم بیشتر درگیره زودتر اتفاق میفته!
بعضی وقت ها هم این پیغامو میده ویندوز :
Display Driver AMD has Stopped Working and Recovered

و مشکل دیگه اینکه وقتی فیلم 3d میخوام نگاه کنم بعد از 1-2 دقیقه فریز میکنه و دیگه باید ریست کنم. با دو تا نرم افزار جدا هم تست کردم همین مشکل هست. در صورتی که وقتی با آنبرد نگاه میکنم هیچ مشکلی نداره.
هیچ چیزم oc نکردم.
مشخصات سیستم
giga h77 ds3h
i3 2120
4gb 2x2 corsair xms3 1600
ocz vertex3 120gb ahci
platimax 750w
وضعیت دمای کارت به چه صورت هستش هم Idle و هم Full Load ؟ با درایور های (گرافیک) دیگه هم امتحان کردی ؟
به نظر میاد مشکل از کارت باشه اگه بتونی کارت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کنی میشه به یه نتایجی رسید !
در آخر اگه تونستی یه شات از GPU-Z (تب اول) بذار !
سلام بچه ها لطفا منا راهنمایی کنید این مشخصات سیستم منه
main:asus p5kplse
video cart:geforce gt 520 1gb ddr3
cpu:intel pentium 4 3.4
ram:2gb
بقیشم زیاد مهم نیست
من واقعا موندم که چرا سیستمم این جوریه اما از هرکی میپرسم میگن تو که سیستمت خیلی خوبه!! نمیدونم چرا انقدذر سیستمم سرعتش پایینه تا به حال3-4 فن cpu گرفتم بازم همین طوره هرکاری کردم درست نشده تو یه بازی ساده که میرم بعدایکم که شلوغ میشه پر لگ میشه بازی به نظرتون cpu ضعیفه ؟/:) پاور خراب شده؟ چه اتفاقی برای این سیستم من افتاده که انقدر اذیت میکنه:-/!
خوب این هر کیا کی هستن دقیقا ؟!
سیستم شما از رده خارجه سال هاس به تاریخ پیوسته CPU , RAM و VGAش فوقالعاده ضعیفه و طبیعیه که تو هر بازی که میری به مشکل میخوره !
در کل نمیشه اسمشو گذاشت مشکل توانایی این سیستم تا یه حد مشخصی هستش نمیشه انتظار معجزه داشت !

آخرین ویرایش:
خوب این هر کیا کی هستن دقیقا ؟!
سیستم شما از رده خارجه سال هاس به تاریخ پیوسته CPU , RAM و VGAش فوقالعاده ضعیفه و طبیعیه که تو هر بازی که میری به مشکل میخوره !
در کل نمیشه اسمشو گذاشت مشکل توانایی این سیستم تا یه حد مشخصی هستش نمیشه انتظار معجزه داشت !
حالا این سی پی یو دوهسته ایه یا تک هسته ای
کدوم قطعشا عوض کنم کارم بیشترراه میفته ؟؟

آخرین ویرایش:
وضعیت دمای کارت به چه صورت هستش هم Idle و هم Full Load ؟ با درایور های (گرافیک) دیگه هم امتحان کردی ؟
به نظر میاد مشکل از کارت باشه اگه بتونی کارت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کنی میشه به یه نتایجی رسید !
در آخر اگه تونستی یه شات از GPU-Z (تب اول) بذار !
idle : 38
full load :70
هم آخرین ورژن و هم بتا تست کردم ولی الان توی بتا هست که مشکل توی بازی دیدم . شایدم قبلا با درایور دیگه داشته ولی چو من زیاد بازی نکردم فریز ندیدم!
http://gpuz.techpowerup.com/13/01/06/60x.png
http://gpuz.techpowerup.com/13/01/06/6xd.png
ممکنه از رم باشه ؟
چون خودم تو بایوس یک چیزی بود برای رم(نمیدونم چی بود :d) از Auto به Expert تغییر دادم و با اینکه رم با برنامه دیگه اشغال شده بود یک ساعت بدون مشکل بازی کردم.

آخرین ویرایش:
idle : 38
full load :70
هم آخرین ورژن و هم بتا تست کردم ولی الان توی بتا هست که مشکل توی بازی دیدم . شایدم قبلا با درایور دیگه داشته ولی چو من زیاد بازی نکردم فریز ندیدم!
http://gpuz.techpowerup.com/13/01/06/60x.png

ممکنه از رم باشه ؟
چون خودم تو بایوس یک چیزی بود برای رم(نمیدونم چی بود :d) از Auto به Expert تغییر دادم و با اینکه رم با برنامه دیگه اشغال شده بود یک ساعت بدون مشکل بازی کردم.
تنظیمات بایوس رو Default کن بعد نتیجه رو بگو ، ولی یه مشکل دیگه هم هست تو پست قبلی گفتی میزنه "درایور کارت متوقف شد" یعنی میتونه مشکل از خود کارت هم باشه و همونطور که تو پست قبلی گفتم باید رو یه سیستم دیگه تست کنی تا بشه مطمئن شد !

آخرین ویرایش:
تنظیمات بایوس رو Default کن بعد نتیجه رو بگو ، ولی یه مشکل دیگه هم هست تو پست قبلی گفتی میزنه "درایور کارت متوقف شد" یعنی میتونه مشکل از خود کارت هم باشه و همونطور که تو پست قبلی گفتم باید رو یه سیستم دیگه تست کنی تا بشه مطمئن شد !
بایوس دیفالت بود . بعد این مشکل مهندسی کردم توش.
اون ارور فقط با cod 4 میاد که حالا مهم نیست. ولی الان مشکل با fc3 هست که فقط فیریز میشه و اون ارور هم نمیاد!
تو cod4 بیشتر فریز میشه و لی تو fc3 همونطور که گفتم بعد از 2 -3 ساعت .
یه سیستم دیگه هست اما main +cpu +ram دقیقا همیناست . خوبه یا یه سیستم دیگه پیدا کنم ؟

Last edited by a moderator:
بایوس دیفالت بود . بعد این مشکل مهندسی کردم توش.
اون ارور فقط با cod 4 میاد که حالا مهم نیست. ولی الان مشکل با fc3 هست که فقط فیریز میشه و اون ارور هم نمیاد!
تو cod4 بیشتر فریز میشه و لی تو fc3 همونطور که گفتم بعد از 2 -3 ساعت .
یه سیستم دیگه هست اما main +cpu +ram دقیقا همیناست . خوبه یا یه سیستم دیگه پیدا کنم ؟
هم رو این سیستم مشابه تست کن و هم اگه تونستی رو یه سیستم با مشخصات متفاوت !

دوستان این بایوس UEFI چیه؟ خطریه؟ :دی آپدیت کنم؟
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z68A-D3-B3 (rev. 1.0)
بایوس گرافیکی براش داده اگه بریزی بایوست این شکلی میشه
27033d1352210289-boot_options.jpg.html
بعد اینکه گفته این بایوس یه سری قابلیت ها رو پشتیبانی نمیکنه یعنی اگه بریزی اینارو نداری

(Note) Some GIGABYTE utilities are not supported under UEFI BIOS architecture. Please remove Smart6, Dynamic Energy Saver, Smart TPM, and Touch BIOS utilities before updating the BIOS.
گفته اگه این برنامه ها نصبه قبلش پاکشون کن

البته میتونی بریزی نخواستی دوباره قبلی بریز

نفهمیدم. این فقط یه برنامس یا آپدیت برای بایوس هست؟
نه این بایوسه منتها بایوسی که الان داری شبیه محیط داس هستش الان جدیدا شرکتای گیگا و ایسوس بایوساشون رو از اون حالت قبل دراوردن و محیطشو شبیه برنامه های ویندوزی کردن که خوشگل بشه الان اینو بریزی بری توی بایوس مادربرد شبیه اون عکس هست بایوست
فقط یه توضیحی داده گفته این بایوس از یه سری برنامه های مخصوص مادربردت که تو ویندوز نصب میشه پشتیبانی نمیکنه و باید قبل اپدیت اگه نصبه پاکش کنی

(Note)
Some GIGABYTE utilities are not supported under UEFI BIOS architecture. Please remove Smart6, Dynamic Energy Saver, Smart TPM, and Touch BIOS utilities before updating the BIOS.

سلام
من دیروز یه موس و کیبرد بیسیم apple خریدم.
از موقعی که خریدم افت فریم وحشتناک تو بازی fifa به وجود اومده و کاملا کاملا غیر قابل بازی شده
اما تو بقیه بازی ها هیچ مشکلی ندارم . میخواستم ببینم مشکل از کجاست.
با تشکر.

با سلام خدمت دوستان!

اون قضیه وصل کردن دو تا سیستم بووود!:dقبلا پرسیده بودم !:d(برای بازی) من دو تا سیستم رو (یکی لپ تاپ و یکی pc ) (هر دو ویندوز 7 ) با کابل کراس وصل کردم ولی یه مثلث زرد روی مانیتور اون پایین سمت راست میاد و
می نویسه :no internet access .
وقتی هم بخوایم دستیIP ها رو وارد کنیم یه ارور برا هر دو تا سیستم میاد میگه اون یکی سیستم ip ـــیش صفره و از این چیزا !!! در ضمن firewall و انتی ویروس رو هم خاموش کردیم.

لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or