تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان من یه مشکلی با مودم d-link dsl-2730u پیدا کردم و اینکه وقتی وصل میکنم اصلا مودم به کامپیوتر وصل نمیشه!!!چراغ لن روشن میشه ولی وصل نمیشه میگه does'nt have a ip configuration!!!
ولی مودم cisco linksys دیگه رو وصل میکنم وصل میشه!!!
مشکل از کجاست؟؟همه درایو ها نصبه ویندوز هم سون هستش...
این مشکل جدیدا ایجاد شده یا... ؟ اصلا مودم کانفیگ هست ؟
دماش از 63 درجه تا 76 درجه تغییر میکنه
CPU : cor i7 2600k
POWER : 900 w coolermater
من قبلا Crysis 1 رو با آخرین تنظیمات بازی میکردم , دماش به زور به 57 میرسید ولی الان نمیدونم چرا اینطوری شده !!!
من تو 2 یا 3 تا پست توضیح دادم ولی باز شما همونو تکرار میکنی دمای این کارت در حالت لود کامل بین 75 تا 85 بسته به دمای محیط متغیره حالا اگه درصد لود کمتر باشه دما هم پایینتر میاد !
دوستان من اخیراً یه مشکلی برام پیش اومده اگه دوستان راهنمایی کنند ببینم مشکل از چیه خیلی ممنون میشم.
==
من چند مدت پیش یه مانیتور Fat داشتم و دوتا اسپیکر از این بزرگا.یه مشکل همزمانی که برای هر دوشون پیش اومد این بود:مانیتور یه مشکلی پیدا کرد که با تکون خوردن سر سیم متصل به کیس،رنگش به انواع رنگهای سبز،قرمز و ... تغییر می کرد و تو بعضی از حالات قرارگیری سیم که اصلاً تصویر می رفت.مشکلی هم که برای اسپیکر پیش اومد این بود که صدای یکی از اسپیکر ها به کل از بین رفت و اون یکی هم که صدا میداد صداش خیلی ضعیف بود،در حالیکه با وصل کردن فلش و پخش آهنگ از روی فلش کاملاً سالم و بدون مشکل بود.
من اول فکر کردم مشکل از مانیتوره و رفتم یه مانیتور LED نو خریدم اما اونم با تکون خوردن سر سیم رنگش عوض می شه و گاهاً تصویر قطع هم میشه.
--
حالا می خواستم بدونم دقیقاً مشکل از کدوم قطعه سخت افزاریه و حتماً باید عوض بشه یا نه؟ممنون
شما از کجا مطمئن بودی که ایراد از مانیتور و رو همین حساب یه مدل جدید گرفتی ؟!
در مورد مشکل تصویر 2 حالت وجود داره همونطور که دوستمون گفت یا کابل رابط مشکل داره یا کانکتور خروجی کارت گرافیک که با توجه به توضیحات مثکه با تعویض کارت هم مشکل با برجاس که در اینصورت فقط حالت اول مد نظر قرار میگیره ، شما کابل تصویر رو تعویض کردی ؟
در مورد اسپیکر هم اون بخش فلش رو متوجه نشدم بیشتر توضیح بدید ببینیم داستان چیه !
سلام رو X3 فن V8 گذاشتم.جا نمیشه به جز برداشتن فنی که روی سینی سواره =یشنهاد دیگه ای دارید؟
متاسفانه راهی نیست !

من تو 2 یا 3 تا پست توضیح دادم ولی باز شما همونو تکرار میکنی دمای این کارت در حالت لود کامل بین 75 تا 85 بسته به دمای محیط متغیره حالا اگه درصد لود کمتر باشه دما هم پایینتر میاد !
حالا دماش مهم نیست !!!
چرا تو بازی فریم فریم میشه ؟؟؟

سوال:d
روی بدنه ی لپتاپم چندتا خش افتاده.کنار تاچ پد.از یکی پرسیدم گفت پولیش پلاستیک بزن!تاثیری داره؟اگه نه چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
acer 5755g

ممنون.

حالا دماش مهم نیست !!!
چرا تو بازی فریم فریم میشه ؟؟؟
در مورد فریم ، تو اکثر بازیها اینجوری میشه یا فقط یه بازی خاص ؟ این مشکل جدیدا ایجاد شده یا... ؟ درایور کارت بروزه ؟ و در آخر اگه ویندوز رو عوض نکردی ، عوض کن تست بزن و بعد نتیجه ش رو بگو !
سلام
این دمای قطعات سیستمم هست وختی که تو بازی نیستم
http://picture.rupai.net/pic/0a665a28efd9.png
همه بازی ها رو از رو هارد پاک کردم چون نمیشد بازی کرد این دما ها خوبن یا زیادن ؟
الان یه بازی نصبیدم دمای گرافیکم رفت بالای 100 درجه !!! زیاده درسته ؟
برای پایین اومدن این دما چه باید کرد ؟

راستی وختی سیستم رو روشن میکنم سه سری بوق دو تایی میزنه
یعنی بیب بیب ، بیب بیب ، بیب بیب
این نشانه ی چیزی هست ؟؟؟؟؟؟؟
مدل دقیق کارت و همینطور پاور مشخص نیست ولی سری 48XX ذاتا دمای بالایی دارن حالا شما مدل دقیق کارتت رو بگو ببینیم چی به چیه !
در مورد سوال آخر این مشکل جدیدا پیش اومده یا... ؟ قطعه ی جدیدی به سیستم اضافه شده یا مثلا تو بایوس تغییراتی ایجاد کردی ؟
سوال:d
روی بدنه ی لپتاپم چندتا خش افتاده.کنار تاچ پد.از یکی پرسیدم گفت پولیش پلاستیک بزن!تاثیری داره؟اگه نه چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
acer 5755g

ممنون.
والا تا الان به همچین چیزی بر نخوردم میشه امتحان کرد (شاید جواب هم بده اگه عمقش کم باشه) ولی احتمال 2 رنگ شدن بدنه هم هست !

آخرین ویرایش:
در مورد فریم ، تو اکثر بازیها اینجوری میشه یا فقط یه بازی خاص ؟ این مشکل جدیدا ایجاد شده یا... ؟ درایور کارت بروزه ؟ و در آخر اگه ویندوز رو عوض نکردی ، عوض کن تست بزن و بعد نتیجه ش رو بگو !
بله تو اکثر بازی ها !!!
تقریبا 2 3 ماهی هست که اینجوریه ! درایورم آخرین ورژن هست .
دفعه پیش هم که ویندوز رو عوض کردم همینجوری بود

دماش از 63 درجه تا 76 درجه تغییر میکنه
CPU : cor i7 2600k
POWER : 900 w coolermater
من قبلا Crysis 1 رو با آخرین تنظیمات بازی میکردم , دماش به زور به 57 میرسید ولی الان نمیدونم چرا اینطوری شده !!!

دمای کارتت بالا فاصله پشت کیسو با مانع مانند دیوار بیشتر کن و فن های مکنده داخل کیس که معمولا برای سیستم شما 3 یا 4 تا است
رو از نظر سرعت کارکردن چک کنید .اگر اسلاتی نزدیک گرافیک نصب کردی مانند کپچر یا dvb کارت صدا کارت مودم و غیره درار ببین تغییر میکنه
اگر درست نشد امکان افت سیستم خنک کننده کارت است

دوستان،یه هارد sata 500 maxtor دارم ولی نمیتونم روش ویندوز نصب کنم.
سکتور های اوایل هارد(حدودا 3000) گیر میکنه و و اررور میده که نمیتونم هارد رو بخونم ولی ما بقی پارتیشن ها هم فرمت میشه هم write و read داره
با نرم افزار Hiren's BootCD میام بالا و زمانی که می خوام LOw level format کنم(چون حدس میزنم bad sector باشه) میگه device رو انتخاب کن ولی توو لیست اصلا device موجود نیست
در همون نرم افزار Hiren's BootCD چندین نرم افزار دیگه برای ترمیم هارد هستش ولی من خیلی کار باهاشون رو بلد نیستم
با HDD Regenerator هم کار کردم که البته ورژن 2009 بود.1MB اول هارد رو repair میکنه بعدش ارور میده که هارد رو نمیتونم بخونم و در زیر مینویسه اگر sata controller روی Ahci هست،به IDE تغییرش بدین...
خلاصه یه راه حل بفرمایید که مغزم بعد 6 ساعت سرچ در نت و ور رفتن با هارد داره میترکه
راستی،راهی نداره اون سکتور های اول هارد رو کلا از دسترس خارج کنیم و مثلا 200 مگ اول برای سیستم مخفی باشه و از اون به بعدش رو ویندوز بریزیم؟
سپاس

مدل کارت گرافیکم ATI Radeon HD 4800 Series هست چیزی به سیستم اضافه نکردم با بایوس هم کاری نکردم سیستم قبلنا ریست میشد گاه گداری بعد از 2 یا 3 سالی که دارم استفاده میکنم الان شروع کرده به خاموش شدن تو بازی ها قبلا اینتوری نبود

مدل کارت گرافیکم ATI Radeon HD 4800 Series هست چیزی به سیستم اضافه نکردم با بایوس هم کاری نکردم سیستم قبلنا ریست میشد گاه گداری بعد از 2 یا 3 سالی که دارم استفاده میکنم الان شروع کرده به خاموش شدن تو بازی ها قبلا اینتوری نبود

منظورت از خاموش شدن ریسیت شدنه و اینکه قبلنا که ریسیت میشد صفحه ابی میداد

دوستان بازم 1 مشکل !!
کامپیوتر خواهرم ,!!! چند وفته هرچی دکمه پاور رو میزنم ویندوز بالا نمیاد یعنی چراغ کیس روشن میشه ولی تصویر و ویندوز اصلا از مانیتور دیده نمیشه !!!
مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or