گفتم در حال حاضر اگه دمای کارت زیر 85ـه مشکلی نیست و طبیعیه ولی اگه میخوای دماش کمتر بشه باید کیس با یه مدل بهتر تعویض بشه !راستش من تازه سیستمم رو خریدم به نظر شما راهی نداره که من کیسم رو عوض نکنم؟ نظرتون راجب این خنک کننده های کارت گرافیک چیه؟ میتونم به وسیله اونها و با همین کیس دمای کارت گرافیکم رو پایین نگه دارم؟ zalman یه سری خنک کننده کارت گرافیک داره که من شنیدم خیلی کارا و خوبه. مثلا مدل VF3000A یا VF3000N
خنک کننده های مجزا هم بسته به برند و مدل تاثیر محسوسی تو کم کردن دما دارن ولی مشکل اینجاس که تو بازار ما چیزی موجود نیست باشه هم قیمت در حد یه کیس جدید هستش که به نظر من خرید کیس پیشنهاد بهتری میتونه باشه تا خنک کننده !
خوب این داغ کردن دقیقا چه عددی هستش ؟دوستان من تو اکثر بازیها , فریم فریم میشم !! کارت گرافیکم هم زیاد داغ میکنه !! حتی بازیهایی مثل COD و Daaksiders و Assassins Creed و .....................
مشکل چی میتونه باشه
کارت گرافیک : 580 GTX MATRIX
رم :4 GIG
پاور : 900 W
مدل CPU و همینطور مدل دقیق پاور رو بگو تا ببینیم داستان چیه !
کجا ذکر شده که خنک کننده این کارت بصورت 2 گانه س ؟!lمعمولا نباید زیاد داغ کنه این کارت از خنک کننده دو گانه مایع و باد استفاده میکنه .asus تا جای ممکن روی قطعات کارت کار کرده تا کمترین
حرارت رو ایجاد کنه نهایت حرارت چیپ کارت شما در سایت انویدیا 97 درجه ذر شده میتونی با everest حرارتش رو اندازه بگیری
خنک کننده این کارت دقیقا همون DCUII هستش و هیچ مایعی داخلش استفاده نشده !