تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان بازم 1 مشکل !!
کامپیوتر خواهرم ,!!! چند وفته هرچی دکمه پاور رو میزنم ویندوز بالا نمیاد یعنی چراغ کیس روشن میشه ولی تصویر و ویندوز اصلا از مانیتور دیده نمیشه !!!
مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه بردتون ASUS هست برقش رو قطع کنید و هر چیزی (همه رو) که به درگاه های USB وصل کردید رو جدا کنید . و تست کنید نشد با کمی صبر تا سه بار ریست کنید . بازم نشد ممکنه رم سوخته باشه ! صفحه بوت بالا میاد ؟

آخرین ویرایش:
مانیتور و کابلها سالمه . هارد خودم رو هم زدم ولی باز چیزی نیومد .
بله انجام دادم ولی نشد !!
بوق هم نمیزنه

هارد اینا زیاد مهم نیست چون میگی کلا تصویر نمیده ! باید صفحه بوت بیاد .
هارد و رایتر اینا هم هر چی روش داری کابل هاشونو جدا کن و تست بکن . نشد رم ها رو در بیار ببین فرقی میکنه !

بچه ها من یه روتر دارم به این اسم Dlink 600 که جدیدا این چراغ سبز رنگ اینترنتش نارنجی شده وقتی هم میخوام با روتز بیام نت وارد نمیشه
از طریق وای فای هم که میخوام بیام یه اروری میده به این اسم limited connectvity

خیلی هم دستکاریش کردم بازم درست نشد

بچه هامن واقعا از همتون شرمنده ام که سوالم رواینجامیپرسم:d
من یه سیستم دارم که نمیدونم چشه این چند وقته همه بازی هارو بد وتیکه تیکه ای میاره.
این هم چند تا از چیزمیز های به کار رفته توش:d:
Nvidia:9400gt
AMD Athlon xII 245process
4GB RAM kingmax
خواهش میکنم به من بگین مشکل از چیه؟
من زیاد سردرنمیارم فقط همین هارو بلدم:d

هارد اینا زیاد مهم نیست چون میگی کلا تصویر نمیده ! باید صفحه بوت بیاد .
هارد و رایتر اینا هم هر چی روش داری کابل هاشونو جدا کن و تست بکن . نشد رم ها رو در بیار ببین فرقی میکنه !
این کارها رو هم کردم بازم نشد !!
ممکنه پاور سوخته باشه ؟؟؟

بچه ها من یه روتر دارم به این اسم Dlink 600 که جدیدا این چراغ سبز رنگ اینترنتش نارنجی شده وقتی هم میخوام با روتز بیام نت وارد نمیشه
از طریق وای فای هم که میخوام بیام یه اروری میده به این اسم limited connectvity

خیلی هم دستکاریش کردم بازم درست نشد

شما باید از طریق پورت LAN سیستم رو به روتر وصل کنی و تنظیمات WAN یا همون اینترنت ISP رو دوباره وارد کنی و ذخیره کنی، برای همینه که الان نارنجی شده، احتمالا تنظیمات PPPOE رو که یوزر و پسورد اینترنتت هست دوباره باید وارد کنی.

بچه هامن واقعا از همتون شرمنده ام که سوالم رواینجامیپرسم:d
من یه سیستم دارم که نمیدونم چشه این چند وقته همه بازی هارو بد وتیکه تیکه ای میاره.
این هم چند تا از چیزمیز های به کار رفته توش:d:
Nvidia:9400gt
AMD Athlon xII 245process
4GB RAM kingmax
خواهش میکنم به من بگین مشکل از چیه؟
من زیاد سردرنمیارم فقط همین هارو بلدم:d

از خیلی چیزا می تونه باشه خب، از اونجایی که کارت گرافیک شما هم برای بازی بسیار ضعیف هست شاید نشه بدون تست دقیق مشکلات رو تفکیک کرد و به عامل اصلی رسید
هم ممکنه از درایور کارت باشه، هم ویروسی که منابع ویندوز رو داره اشغال می کنه و هم حتی از یه پاور تقلبی و داغون، یکی یکی باید تست بشه

این کارها رو هم کردم بازم نشد !!
ممکنه پاور سوخته باشه ؟؟؟

بله، احتمال داره پاور شما نیم سوز شده باشه و مظنون اصلی در این مواقع بیشتر پاور هست

یه پاور مناسب از برند معتبر بگیرید و روی سیستم تست کنید.

سلام دوستان امروز یه گرافیگ gtx550 ti top خریدم حالا چجوری روی کیص نسبش کنم?درایور رو نمیگم خود کارت منظورمه کابل هاش رو میگم اگه جای اشتباهی پرسیدم معذرت

سلام دوستان امروز یه گرافیگ gtx550 ti top خریدم حالا چجوری روی کیص نسبش کنم?درایور رو نمیگم خود کارت منظورمه کابل هاش رو میگم اگه جای اشتباهی پرسیدم معذرت
به سلامتی ، مبارکه.
خیلی ساده ، کارت قبلی رو در میاری کارت جدید رو نصب میکنی ، کابل 6 پین رو هم میزنی انتهای کارت و بعدش هم نصب درایور و ادامه ماجرا !

آخرین ویرایش:
شما باید از طریق پورت LAN سیستم رو به روتر وصل کنی و تنظیمات WAN یا همون اینترنت ISP رو دوباره وارد کنی و ذخیره کنی، برای همینه که الان نارنجی شده، احتمالا تنظیمات PPPOE رو که یوزر و پسورد اینترنتت هست دوباره باید وارد کنی.
مساله اینجاس که مودم من بیرونیه
وفتی میخوام وارد تنظیمات روتر بشم باز نمیکنه
192.168.0.1
قبلا میزدم باز میکردا الان باز نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or