erfan_021
کاربر سایت
همه این کارا رو کردم اما نشدای پی رو معمولا پشتش می نویسن .
بهتره با دکمه کوچیک عقبش یک بار ریست سخت افزاری بکنی که کلا به تنظیمات اولیه بره !
همه این کارا رو کردم اما نشدای پی رو معمولا پشتش می نویسن .
بهتره با دکمه کوچیک عقبش یک بار ریست سخت افزاری بکنی که کلا به تنظیمات اولیه بره !
همه این کارا رو کردم اما نشد
همه اینکارا رو کردمشاید نیم سوز شده !
ولی ریست سخت افزاری بعضی وقت ها درست انجام نمی شه . سعی کن یکی دو بار دیگه تکرار کنی و یکم دکمه رو بیشتر نگه دار .
باطری مین بورد رو درار.یه چند دقیقه بعد بزار.گرافیکت رو هم چگ کن رو خازناش برامرگی نداشته باشه.گرافیک رو هم درار اگه سه تا سه تا بوق زد مین سالمه.هارد اینا زیاد مهم نیست چون میگی کلا تصویر نمیده ! باید صفحه بوت بیاد .
هارد و رایتر اینا هم هر چی روش داری کابل هاشونو جدا کن و تست بکن . نشد رم ها رو در بیار ببین فرقی میکنه !
واسه من زمانی که ویندوز 64بیتی نصبه اینجوری میشه ولی با 32 مشکلی نداره. با این حال نرم افزارشو از سایته ماکرو ورژن جدیدترشو بگیر ببین چی میشه... از دیوایس منیجرم نرو افزارشو بعد این که رسیورو وصل کردی نصب کن چه از سیدی چه فایلش.من يه وايرلس ريسيور براي وصل كردن دسته xbox به pc گرفتم ولي هر كارى كردم دسته و رسيور با هم سينك نميشن كسي اطلاعى داره در اين مورد؟
سلام کامپیوترم(پی سی)وقت تکون بخوره بعدا روشن کنم صفحه مانیتور بالا نمیادمشکل از کجاست؟
سلام به همه!!!
من لپ تاپ dell n5110 دارم.. وقتی که کابل vga رو به لپ تاپ وصل کردم تصویر لپ تاپ قطع شد اما روی تلویزیون اومد. ولی وقتی که کابل رو بیرون کشیدم تصویر لپ تاپ نمیاد.. مانیتور همین طوری سیاهه..
وقتی هم که روشن میکنم اصلا مانیتور نمیاد.. بعد از چند دقیقه که مطمئنم ویندوز بالا اومده, کابل رو بهش وصل میکنم که نوشته
there is a problem in ran of pc and need a restart.
to know the probem,search VIDEO-TO-Fallure
یه همچین چیزی.. بعد یه درصد زیرش پر میشه و ریستارت میشه و بازم همین.. ولی وقتی که یه کمی بیشتر لپ تاپ رو میزارم وقتی روشن میشه، موقع وصل کردن کابل صدا میده..
هر وقت که کابل vga وصل میکنم این جوری میشه ولی الان نمیدونم چرا نمیاد.. تو رو خدا کمک کنید..
سلام دوستان من یه هارد 1 ترابایت segate داشتم نمی اومد بالا بعد دادمش درستش کنند ولی نتونستند.دوباره وصلش کردم اومد بالا ولی حجمشو 30 mb زده بود . اصلا مگه ممکنه؟الان جه اتفاقی براش افتاده؟
سلام به همه دوستان، بخصوص فرشید و رامین عزیز>:d<
من یه مشکلی با تایمینگ رم های سیستمم دارم و بجای اینکه روی 24-9-9-9 فعال باشن، فقط در حالت 28-11-11-11 کار میکنن.
مشخصات هم اینه:
RAM: 16 GB - GSKIL F3 12800 CL9Q - 4*4 GB - DDR3 1600 - XMP READY
MB: ASUS P9X79
CPU: CORE I7 3820
رمها Quad Channel کار میکنن و ولتاژ هم 1.50v ست شده. من تنظیمات بایوس رو چک کردم و گزینه XMP فعال شده و هر 4 تا رم هم توی فرکانس 1600 کار میکنن. جایی هم برای دستکاری دستی تایمینگ وجود نداشت و همش روی حالت AUTO بود
ظاهرا یه چیزی این وسط درست نیست، ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری میتونم تایمینگ رمها رو به حالت اصلی خودش در بیارم
چند تا شات هم از cpu-z و aida64 و Bios گذاشتم
مرسی
یک مشکل با رمم دارم لطفا کمکم کنید رم من از نوع CMX4GX3M1A1600C9 هست Corsair 1600 اول post که سیستم بالا میاد زده RAM 1333 mhz unganged mode واسه چی 1333 شناخته با وجود اینکه رم من 1600 هستش ؟! مادربوردمم تا 2000 ساپورت میکنه! مشکل از کجاست ؟!
بعد یک مشکل دیگه این که کامپیوتر بنده ناگهانی هر موقع دلش بخواد صفحه هنگ میکنه و صدای ناجوری از اسپیکر میاد مشکل از کجاست؟!
مدل مادربرد M5A78L LE