تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

هارد اینا زیاد مهم نیست چون میگی کلا تصویر نمیده ! باید صفحه بوت بیاد .
هارد و رایتر اینا هم هر چی روش داری کابل هاشونو جدا کن و تست بکن . نشد رم ها رو در بیار ببین فرقی میکنه !
باطری مین بورد رو درار.یه چند دقیقه بعد بزار.گرافیکت رو هم چگ کن رو خازناش برامرگی نداشته باشه.گرافیک رو هم درار اگه سه تا سه تا بوق زد مین سالمه.

سلام
من يه وايرلس ريسيور براي وصل كردن دسته xbox به pc گرفتم ولي هر كارى كردم دسته و رسيور با هم سينك نميشن كسي اطلاعى داره در اين مورد؟

من يه وايرلس ريسيور براي وصل كردن دسته xbox به pc گرفتم ولي هر كارى كردم دسته و رسيور با هم سينك نميشن كسي اطلاعى داره در اين مورد؟
واسه من زمانی که ویندوز 64بیتی نصبه اینجوری میشه ولی با 32 مشکلی نداره. با این حال نرم افزارشو از سایته ماکرو ورژن جدیدترشو بگیر ببین چی میشه... از دیوایس منیجرم نرو افزارشو بعد این که رسیورو وصل کردی نصب کن چه از سیدی چه فایلش.

سلام به همه!!!
من لپ تاپ dell n5110 دارم.. وقتی که کابل vga رو به لپ تاپ وصل کردم تصویر لپ تاپ قطع شد اما روی تلویزیون اومد. ولی وقتی که کابل رو بیرون کشیدم تصویر لپ تاپ نمیاد.. مانیتور همین طوری سیاهه..
وقتی هم که روشن میکنم اصلا مانیتور نمیاد.. بعد از چند دقیقه که مطمئنم ویندوز بالا اومده, کابل رو بهش وصل میکنم که نوشته
there is a problem in ran of pc and need a restart.
to know the probem,search VIDEO-TO-Fallure
یه همچین چیزی.. بعد یه درصد زیرش پر میشه و ریستارت میشه و بازم همین.. ولی وقتی که یه کمی بیشتر لپ تاپ رو میزارم وقتی روشن میشه، موقع وصل کردن کابل صدا میده..
هر وقت که کابل vga وصل میکنم این جوری میشه ولی الان نمیدونم چرا نمیاد.. تو رو خدا کمک کنید..

سلام کامپیوترم(پی سی)وقت تکون بخوره بعدا روشن کنم صفحه مانیتور بالا نمیادمشکل از کجاست؟

متوجه نشدم دقیق "تکون بخوره" یعنی چی؟ مگه شما قبل از روشن کردن سیستم همیشه باید تکونش بدی؟!

ممکنه اتصلات داخلی سیستم محکم نباشن یا پاور سیستم مشکل داشته باشه، باید بیشتر توضیح بدی، بیشتر از این 1 جمله.

سلام به همه!!!
من لپ تاپ dell n5110 دارم.. وقتی که کابل vga رو به لپ تاپ وصل کردم تصویر لپ تاپ قطع شد اما روی تلویزیون اومد. ولی وقتی که کابل رو بیرون کشیدم تصویر لپ تاپ نمیاد.. مانیتور همین طوری سیاهه..
وقتی هم که روشن میکنم اصلا مانیتور نمیاد.. بعد از چند دقیقه که مطمئنم ویندوز بالا اومده, کابل رو بهش وصل میکنم که نوشته
there is a problem in ran of pc and need a restart.
to know the probem,search VIDEO-TO-Fallure
یه همچین چیزی.. بعد یه درصد زیرش پر میشه و ریستارت میشه و بازم همین.. ولی وقتی که یه کمی بیشتر لپ تاپ رو میزارم وقتی روشن میشه، موقع وصل کردن کابل صدا میده..
هر وقت که کابل vga وصل میکنم این جوری میشه ولی الان نمیدونم چرا نمیاد.. تو رو خدا کمک کنید..

شما باید اولی که Power رو می زنی کلید F8 رو ممتد فشار بدی تا منوی بوت ویندوز بیاد، از اونجا هم بری Safe mode و رزولوشن رو پایینتر بیاری یا تغییر بدی، در اینصورت بعد از بوت مجدد ویندوز در حالت نرمال هم بوت میشه و می تونی تنظیمات مربوط به نمایشگر رو به حالت بهینه برگردونی،

اگر هم درایور گرافیک رو ارتقا بدی بهتره.

سلام دوستان من یه هارد 1 ترابایت segate داشتم نمی اومد بالا بعد دادمش درستش کنند ولی نتونستند.دوباره وصلش کردم اومد بالا ولی حجمشو 30 mb زده بود . اصلا مگه ممکنه؟الان جه اتفاقی براش افتاده؟

سلام به همه دوستان، بخصوص فرشید و رامین عزیز>:d<

من یه مشکلی با تایمینگ رم های سیستمم دارم و بجای اینکه روی 24-9-9-9 فعال باشن، فقط در حالت 28-11-11-11 کار میکنن.
مشخصات هم اینه:

RAM: 16 GB - GSKIL F3 12800 CL9Q - 4*4 GB - DDR3 1600 - XMP READY
MB: ASUS P9X79
CPU: CORE I7 3820

رمها Quad Channel کار میکنن و ولتاژ هم 1.50v ست شده. من تنظیمات بایوس رو چک کردم و گزینه XMP فعال شده و هر 4 تا رم هم توی فرکانس 1600 کار میکنن. جایی هم برای دستکاری دستی تایمینگ وجود نداشت و همش روی حالت AUTO بود

ظاهرا یه چیزی این وسط درست نیست، ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری میتونم تایمینگ رمها رو به حالت اصلی خودش در بیارم
چند تا شات هم از cpu-z و aida64 و Bios گذاشتم
مرسی
i2yssaj6mu0lz5rxod.jpg

pa05froedm17ufq57u53.jpg

8lqje6w0rm0dc5u7jfvh.jpg

fr8tyy319422zgulu9ej.jpg

ps44yqktkbz3sbej0dy8.jpg

Last edited by a moderator:
یک مشکل با رمم دارم لطفا کمکم کنید رم من از نوع CMX4GX3M1A1600C9 هست Corsair 1600 اول post که سیستم بالا میاد زده RAM 1333 mhz unganged mode واسه چی 1333 شناخته با وجود اینکه رم من 1600 هستش ؟!‌ مادربوردمم تا 2000 ساپورت میکنه! مشکل از کجاست ؟!
بعد یک مشکل دیگه این که کامپیوتر بنده ناگهانی هر موقع دلش بخواد صفحه هنگ میکنه و صدای ناجوری از اسپیکر میاد مشکل از کجاست؟!
مدل مادربرد [h=1]M5A78L LE[/h]

سلام دوستان من یه هارد 1 ترابایت segate داشتم نمی اومد بالا بعد دادمش درستش کنند ولی نتونستند.دوباره وصلش کردم اومد بالا ولی حجمشو 30 mb زده بود . اصلا مگه ممکنه؟الان جه اتفاقی براش افتاده؟

بله، ممکنه
این یعنی کنترلرش خراب شده یا سیستم فایلش خراب شده و ظرفیتش رو درست نمیشناسه، در هر دو حالت باید هاردت رو بازنشسته کنی.

سلام به همه دوستان، بخصوص فرشید و رامین عزیز>:d<

من یه مشکلی با تایمینگ رم های سیستمم دارم و بجای اینکه روی 24-9-9-9 فعال باشن، فقط در حالت 28-11-11-11 کار میکنن.
مشخصات هم اینه:

RAM: 16 GB - GSKIL F3 12800 CL9Q - 4*4 GB - DDR3 1600 - XMP READY
MB: ASUS P9X79
CPU: CORE I7 3820

رمها Quad Channel کار میکنن و ولتاژ هم 1.50v ست شده. من تنظیمات بایوس رو چک کردم و گزینه XMP فعال شده و هر 4 تا رم هم توی فرکانس 1600 کار میکنن. جایی هم برای دستکاری دستی تایمینگ وجود نداشت و همش روی حالت AUTO بود

ظاهرا یه چیزی این وسط درست نیست، ممنون میشم راهنمایی کنین چجوری میتونم تایمینگ رمها رو به حالت اصلی خودش در بیارم
چند تا شات هم از cpu-z و aida64 و Bios گذاشتم
مرسی
i2yssaj6mu0lz5rxod.jpg

pa05froedm17ufq57u53.jpg

8lqje6w0rm0dc5u7jfvh.jpg

fr8tyy319422zgulu9ej.jpg

ps44yqktkbz3sbej0dy8.jpg

اولین کار اینه که بایوس مادربردت رو آپگرید کنی، شاید پروفایل XMP رو بدرستی ست کنه.
راه دوم هم خب همین گزینه هایی رو که AUTO هست و در بخش Timing Control هستن می تونی مقدار دستی و صحیحش از پروفایل XMP رو وارد کنی و آخر ذخیره کنی(9-9-9-24 مهم هست، بقیه ی مقادیر روی AUTO باشه)

یک مشکل با رمم دارم لطفا کمکم کنید رم من از نوع CMX4GX3M1A1600C9 هست Corsair 1600 اول post که سیستم بالا میاد زده RAM 1333 mhz unganged mode واسه چی 1333 شناخته با وجود اینکه رم من 1600 هستش ؟!‌ مادربوردمم تا 2000 ساپورت میکنه! مشکل از کجاست ؟!
بعد یک مشکل دیگه این که کامپیوتر بنده ناگهانی هر موقع دلش بخواد صفحه هنگ میکنه و صدای ناجوری از اسپیکر میاد مشکل از کجاست؟!
مدل مادربرد M5A78L LE

شما هم باید از بایوس مادربرد مثل دوست بالا روی پروفایل XMP تنظیم کنی،
مشکل هنگش رو هم نمی دونم، شاید مشکلی داره، شاید هم درایوراش پایدار نیستن.

جدیدا میخوام از ویندور رتینگ بگیرم این ارور رو میده

یکی از قطعاتی که داره تست می کنه که امتیاز بده ایراد درایوری دارن، ممکنه از کارت گرافیک باشه ،
ممکن هم هست خرابی رم یا هارد دیسک باشه

من یه هارد اکسترنال دارم که اخیرا هنگ میکنه و مرتب No Respond میده، چند وقت پیش این مشکل با صدای هارد شروع شد (که همون صدای هد باشه) و بعدش هنگ ها و فریزها شروع شد، ولی الان دیگه صدا نمیده
با برنامه مخصوص Seatools که چک کردم برنامه وسط کار ارور میده و عملیات عیب یابی انجام نمیشه، با چند تا برنامه دیگه هم چک کردم همین مشکل رو داشتم
هارد گارانتی هم داره، به نظرتون ممکنه ضربه خورده باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or