farhad_fr2
کاربر سایت
یک بار هم با نرم افزار هایی مثل پارتیشن مجیک امتحان کنید !
با نرم افزار EASEUS Partition Master 8.0.1 Home Edition حل شد دمت گرم
یک بار هم با نرم افزار هایی مثل پارتیشن مجیک امتحان کنید !
حتی اگه مشخصات قطعات دیگه رو هم بالا در نظر بگیریم مشکل از کارت شماس این مدل اصلا برای بازی نیست که بخوایم راجب مشکلاتش بحث کنیم ، بهتر بگم با این کارت تو اکثر موارد (با کمترین تنظیمات و جزئیات) تو Resهای کمتر از 1024x768 هم فریم مناسبی در کار نیست در حد وارد شدن به منوی بازی نه بیشتر !سلام دوستان من کارت گرافیک NVIDIA GEFORCE GT 520 رو دارم ولی 1 سال که گذشته بازی ها رو هنگ میکنه مثلا بازی گرافیک پایین GODFATHER 2 رو هنگ میکنه نمیدونم جیکار کنم من NVIDIA SETUP 64 WINDOW7 رو نصب کردم دایرت ایکسمم 9 یعنی بالاتر با حجم کمتر ندارم همه کاری کردم داداشمم میگه کامپیتور خراب نیستops:
سلام من هر جور شد یه ssd ocz agility 3 60gb sata 3 تهیه کردم همه چی هم تا جایی که اطلاع دارم چک کردم AHCI هم فعال هست ولی speed تو بنچمارک از اون چیزی که گفته شده خیلی کمتره(البته سرعت بوت و همه چی خیلی خوبه)
این سیستم من:
Win7 ultimate 64bit sp1
مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام بچه ها من لپتاپم یکی از دکمه هاش شکسته باید چیکارش کنم میشه راهنمایی کنید درضمن گارانتی هم داره بعد این پنل دورش یک چندتا خش افتاده میشه با ماژیک خش گیر خش اون رو برد؟
سلام من حدود 1 ساله 1 لپ تاپ دل xps L501 دارم الان وقتی میرم تو بازی بعد از 10 دقیقه خاموش میشه
دادمش تعمیر طرف میگه مادر بوردش مشکل داره نظرتون چیه؟؟؟؟؟