تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان من کارت گرافیک NVIDIA GEFORCE GT 520 رو دارم ولی 1 سال که گذشته بازی ها رو هنگ میکنه مثلا بازی گرافیک پایین GODFATHER 2 رو هنگ میکنه نمیدونم جیکار کنم من NVIDIA SETUP 64 WINDOW7 رو نصب کردم دایرت ایکسمم 9 یعنی بالاتر با حجم کمتر ندارم همه کاری کردم داداشمم میگه کامپیتور خراب نیست:dots::oops:

سلام دوستان من کارت گرافیک NVIDIA GEFORCE GT 520 رو دارم ولی 1 سال که گذشته بازی ها رو هنگ میکنه مثلا بازی گرافیک پایین GODFATHER 2 رو هنگ میکنه نمیدونم جیکار کنم من NVIDIA SETUP 64 WINDOW7 رو نصب کردم دایرت ایکسمم 9 یعنی بالاتر با حجم کمتر ندارم همه کاری کردم داداشمم میگه کامپیتور خراب نیست:dots::oops:
حتی اگه مشخصات قطعات دیگه رو هم بالا در نظر بگیریم مشکل از کارت شماس این مدل اصلا برای بازی نیست که بخوایم راجب مشکلاتش بحث کنیم ، بهتر بگم با این کارت تو اکثر موارد (با کمترین تنظیمات و جزئیات) تو Resهای کمتر از 1024x768 هم فریم مناسبی در کار نیست در حد وارد شدن به منوی بازی نه بیشتر !

با سلام. دوستان این مانیتور CRT ما امروز خراب شد. اوضاع خرید و فروش مانیتور هم که میدونید چجوریه. الان 2 تا 3 برابر 1 ماه پیش شده و همچنان داره گرون و گرون تر میشه.پس نمیتونم جدید بگیرم:((:-s
به نظرتون صرف میکنه بدم همینو درست کنن؟:(:-/ پس اگه جایی تو منطقه 1 یا 3 تهران(جایی که طرح اصلی نباشه) سراغ دارید برام پ.خ کنید;)
از این مانیتور قدیمیا جایی گیر میاد تر و تمیز و درستش؟:d
این مانیتورها خودتون میدونین که سنگینن باید با ماشین ببرم یا بخرم. برای همین گفتم منطقه 1 یا 3 کلا جایی که طرح اصلی نباشه :-<

سلام آقا فرشید

نرم افزار یا راهی دقیق برای تست پاور سراغ دارید ؟

به نظرم میاد پاور دو تا از سیستم هامون یکم ایراد پیدا کردن . و چون کامل ادا نمیدن نمیتونم دقیق بفهمم که از پاور هست .
البته وقت بکنم یه پاور فردا میگیرم تست کنم . ولی اگه راهی هست بفرما تست کنم که یه موقع هزینه اضافی نشه تو این وضعیت ارز !

ارورش اینطوری هست که فایل های ویندوز رو گم میکنه و اکثرا بعد چند روز ویندوز خراب میشه و میگه ریکاوری کن ! البته هارد رو دو سه تا دیگشه شو انداختم روش بعد چند روز دوباره مثل هم میشن ! بقیه قطعه ها هم ظاهرا سالم هستند .
فکر کنم از پاوراشون هست ! چون وقتی دو تا رایتر هم میزارم روش ، دیگه ویندوز بالا نمیاد تا اینکه اونارو در بیارم !
نظرتون چی هست !

جدیدا با اسپیکر کریتیو a500 به مشکل خوردم.این اسپیکر سه تا کابل داره برای صدا.متاسفانه یکی از کابل ها دچار مشکل شده و ظاهرا اتصالی داره.یعنی باید هی تکونش بدی تا صدای دوتا از باندا وصل بشه.میخواستم ببینم راهی هست که بشه تشخیص داد محل قطعی کابلش کجا هست؟

سلام دوستان
یه مشکلی پیش امده برای مودم اینکه به نت وصل نمیشد چراغ dsl روشنه ثابت هستش
گزاشتم روی بریج ارور 691 میداد
دوباره گزاشتم pppeo بازم همون طوری بود تنظیمات ریست کردم دوباره انجام دادم نشد پشتیانی هم گفت مودم ریخته بهم
که دوباره کانفیگ کردم درست شد
دیشب باز همین طوری شد بیخیال شدم تا صبح امدم دوباره بریج کردم 691 داد ابوردم روی pppeo درست شد
مشکل از منه یا مودم؟
مودم dlink 2730u
مرسی

سلام من هر جور شد یه ssd ocz agility 3 60gb sata 3 تهیه کردم همه چی هم تا جایی که اطلاع دارم چک کردم AHCI هم فعال هست ولی speed تو بنچمارک از اون چیزی که گفته شده خیلی کمتره(البته سرعت بوت و همه چی خیلی خوبه)

این سیستم من:
Processor Intel Core i3 - 3.1GHz 2100
Motherboard Asus P8P67
Memory CORSAIR XMS3 8GB ddr3 1600 dual channel
Graphic Card Asus Directcu II GTX 560 Ti
Hard Drive 1TB Western Digital
Power Supply GREEN - GP585B
Case Magnum 2
Win7 ultimate 64bit sp1

مشکل از چی میتونه باشه؟

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    74.5 KB · مشاهده: 3
سلام بچه ها من لپتاپم یکی از دکمه هاش شکسته باید چیکارش کنم میشه راهنمایی کنید درضمن گارانتی هم داره بعد این پنل دورش یک چندتا خش افتاده میشه با ماژیک خش گیر خش اون رو برد؟
/:)

سلام من حدود 1 ساله 1 لپ تاپ دل xps L501 دارم الان وقتی میرم تو بازی بعد از 10 دقیقه خاموش میشه :-&
دادمش تعمیر طرف میگه مادر بوردش مشکل داره نظرتون چیه؟؟؟؟؟

سلام من هر جور شد یه ssd ocz agility 3 60gb sata 3 تهیه کردم همه چی هم تا جایی که اطلاع دارم چک کردم AHCI هم فعال هست ولی speed تو بنچمارک از اون چیزی که گفته شده خیلی کمتره(البته سرعت بوت و همه چی خیلی خوبه)

این سیستم من:
Processor Intel Core i3 - 3.1GHz 2100
Motherboard Asus P8P67
Memory CORSAIR XMS3 8GB ddr3 1600 dual channel
Graphic Card Asus Directcu II GTX 560 Ti
Hard Drive 1TB Western Digital
Power Supply GREEN - GP585B
Case Magnum 2
Win7 ultimate 64bit sp1

مشکل از چی میتونه باشه؟

مشکلی وجود نداره دوست عزیز، نتایج کاملا نرمال هست ، این برنامه بر اساس سنجش در خواندن و نوشتن فایلهای غیر قابل فشرده شدن کار می کنه و این SSD هم الگوریتم فشرده سازی داده ها روی NAND FLASH رو بکار میبره، بنابراین طبیعیه که با فایلهای اینچنینی سرعت کمتری از سرعت ماکزیمم نشون میدن، با برنامهی ATTO می تونید راندمان با فایلهای معمولی رو هم ببینید.

سلام بچه ها من لپتاپم یکی از دکمه هاش شکسته باید چیکارش کنم میشه راهنمایی کنید درضمن گارانتی هم داره بعد این پنل دورش یک چندتا خش افتاده میشه با ماژیک خش گیر خش اون رو برد؟
/:)

باید کیبورد رو تعمیرکار براتون تعویض کنه، راه دیگه ای نیست.

سلام من حدود 1 ساله 1 لپ تاپ دل xps L501 دارم الان وقتی میرم تو بازی بعد از 10 دقیقه خاموش میشه :-&
دادمش تعمیر طرف میگه مادر بوردش مشکل داره نظرتون چیه؟؟؟؟؟

شاید مشکل حرارتی روی سینک تراشه ی گرافیکی داشته باشه، شاید هم مشکل خود تراشه ی گرافیکی باشه، به هر صورت روی یه برد واحد قرار دارن بنابراین باید برد اصلی بررسی بشه.

من یک مانیتور 3d vision مارک asus گرفتم
تمام تنظیمات مربوط از طریق درایور انویدیا انجام دادم و با اروری مواجه نشدم و عملیاتش درست انجام شد عینک هم شارز کردم ولی مشکل اینجاست هیچ تصویری را 3 بعدی نمیتونم ببینم نه اون فیلمی که رو خود عینک بود نه عکس های درایور انویدیا و نه بازی ها !!! کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟

سلام بچه من یک فلش 16 گیگ pqi دارم بعد یکسری وصلش کردم کامپیوتر دیگه کار نکرد یعنی کامپیوتر دیگه نشناختش حتی روی چند کاپیوتر دیگه هم تست کردم بازم نیومد میشه راهنمایی کنید.
l-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or