تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

با سلام
من يه هارد مكستور دارم بعضي وقتا با يك صداي تيك يهو گير ميكنه و كل سيستم متوقف ميشه يا صفحه آبي مياد يا بعده 20-30 ثانيه خودكار ادامه ميده مشكل چيه؟
لازم به ذكره اين حالت حتي بعضي وقتا در حالت داس و start up win هم ايجاد ميشه....تورو خدا كمك
يه با ديگه انجوري ميشد بعد مدتي ور رفتن خوب شد چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
من يه هارد مكستور دارم بعضي وقتا با يك صداي تيك يهو گير ميكنه و كل سيستم متوقف ميشه يا صفحه آبي مياد يا بعده 20-30 ثانيه خودكار ادامه ميده مشكل چيه؟
لازم به ذكره اين حالت حتي بعضي وقتا در حالت داس و start up win هم ايجاد ميشه....تورو خدا كمك
يه با ديگه انجوري ميشد بعد مدتي ور رفتن خوب شد چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قبلا و با سیستم قبلیم، دقیقا این مشکل رو داشتم
بعد از یه مدت که این صدا رو میداد کلا هاردم سوخت و همه اطلاعاتم از بین رفت
چیزی که بهم گفتن این بود که پاور مشکل داشته و مشکل در برق رسانی به هارد باعث خراب شدن هارد و این مساله شده
اولین پیشنهاد من اینه که از اطلاعات هاردت یک بکاپ بگیر. (بهتره با یک پاور تستر پاور رو هم چک کنی)

البته چیزی که من گفتم فقط تجربی بود و دوستان متخصص در زمینه سخت افزار حتما راهنمایی های بهتر و بیشتری برات دارن.

-
یه سوال هم خودم دارم:d

بهترین راه برای اینکه از سلامت کامل هارد مطمئن بشیم چیه؟!
یه سری برنامه ها مثل ActiveSMART نصب کردم که یک تست خیلی سریع انجام داد و همه چیز رو نرمال و خوب نشون داد
آیا این برنامه کاملا مطمئنه و میشه 100% به نتیجش اطمینان کرد، یا راه های بهتر و حرفه ای تری برای تست هارد هست

آخرین ویرایش:
من قبلا و با سیستم قبلیم، دقیقا این مشکل رو داشتم
بعد از یه مدت که این صدا رو میداد کلا هاردم سوخت و همه اطلاعاتم از بین رفت
چیزی که بهم گفتن این بود که پاور مشکل داشته و مشکل در برق رسانی به هارد باعث خراب شدن هارد و این مساله شده
اولین پیشنهاد من اینه که از اطلاعات هاردت یک بکاپ بگیر. (بهتره با یک پاور تستر پاور رو هم چک کنی)

البته چیزی که من گفتم فقط تجربی بود و دوستان متخصص در زمینه سخت افزار حتما راهنمایی های بهتر و بیشتری برات دارن.

-
یه سوال هم خودم دارم:d

بهترین راه برای اینکه از سلامت کامل هارد مطمئن بشیم چیه؟!
یه سری برنامه ها مثل ActiveSMART نصب کردم که یک تست خیلی سریع انجام داد و همه چیز رو نرمال و خوب نشون داد
آیا این برنامه کاملا مطمئنه و میشه 100% به نتیجش اطمینان کرد، یا راه های بهتر و حرفه ای تری برای تست هارد هست
ممنون دانیال جان منم حدس میزنم از پاور باشه.یه دلیلشم اینه که زیر بار بیشتر این اتفاق براش می افته.اما بعضی وقتا خوبه و اینکه به نظرم این هارد خیلی جون سخته چون هر کاریکه بگی باش کردم ده ها بارم اینجوری شده;)
اما درمورد سول شما باید بکم مثل شما فکر نکنم این نرم افزارهای سلامت هارد و چک کردن 100% باشند .
فقط برا مزاح این هارد منو بدون مشکل و نرمال میدونند .جالبه :))

اساتید سخت افزار ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر موقع باز کردن نرم افزار خاصی هارد صدا بده چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟!
مثلا موقع باز کردن برنامه دانلود تـــو*رنــت از داخل هاردم صدای خففی میاد ، بعد برنامه باز میشه و شروع میکنه به دانلود
این رو هم بگم که بعد از روشن شدن سیستم فقط دفع اول که برنامه رو باز کنم این صدا رو میده
یعنی اگر برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم، صدایی نمیاد و برنامه باز میشه

-
بهترین راه برای بررسی سلامت هارد دیست که بشه 100% بهش اطمینان کرد.

"قبلا چند تا برنامه استفاده میکردم که دوستمون میگه معتبر نیست"

اساتید سخت افزار ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر موقع باز کردن نرم افزار خاصی هارد صدا بده چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟!
مثلا موقع باز کردن برنامه دانلود تـــو*رنــت از داخل هاردم صدای خففی میاد ، بعد برنامه باز میشه و شروع میکنه به دانلود
این رو هم بگم که بعد از روشن شدن سیستم فقط دفع اول که برنامه رو باز کنم این صدا رو میده
یعنی اگر برنامه رو ببندم و دوباره باز کنم، صدایی نمیاد و برنامه باز میشه

-
بهترین راه برای بررسی سلامت هارد دیست که بشه 100% بهش اطمینان کرد.

"قبلا چند تا برنامه استفاده میکردم که دوستمون میگه معتبر نیست"
اگه فقط تو یه نرمافزار خاص اینجوری میشه ممکنه اون بخش از هارد بد سکتور گرفته باشه و ساده بخوایم بگیم هارد تلاش بیشتری برای خوندن سکتور میکنه برای همین صداش بیشتر میشه با ابزار Defragment (حالا با خود ویندوز یا یه نرمافزار دیگه) یا نهایت فرمت هارد میشه به یه نتیجه هایی رسید !
در مورد نرمافزارهای تست و بررسی هارد ، معمولا اکثر این نرمافزارها بر اساس قابلیت S.M.A.R.T تو HDDها (یه قابلیت سخت افزاری هستش) اطلاعاتشون رو بروز میکنن S.M.A.R.T از زمانی که سیستم روشن میشه دائم در حال بررسی مدارات ، وضعیت خوندن و نوشتن و... تو HDD هستش و به محض اینکه مشکل خاص و اساسی باشه زودتر از موعد کاربر رو خبردار میکنه تا اطلاعات از بین نره (این بستگی به وضعیت هارد داره) در نتیجه این سری نرمافزارها میشه گفت 95 درصد اطلاعاتی که در اختیار میذارن کاملا قابل اطمینان هستش اون 5 درصد رو هم چون در مواردی مثل از کار افتادن کنترولر هارد قابل پیش بینی نیست (واسه خودم پیش اومده) در نظر میگیریم !

بینهایت ممنونم از راهنماییت رامین جان
فقط تو یک برنامه خاص نیست
اما اکثرا وقتی پیش میاد که همون برنامه رو باز میکنم. اما حالت غیر از اون هم پیش اومده که این صدا رو بده

یک نکته که من یادم رفت بگم (:">) اینه که من دو تا هارد رو سیستم دارم
(وسترن مدل بلک که گفته میشه موقع بیکاری تو حالت استند بای قرار میگیره)

امکان این هست که اون صدا مربوط به همون حالت استند بای شدن یکی از هارد ها و فعالیت مجددش باشه ؟!

-
بابت نرم افزار ها هم ممنون
من چون دیدم همه چیز رو بدون مشکل زده دیگه برنامه رو غیر فعال کردم (تا از کارکرد اضافه هارد جلوگیری کنم)
پس بذارم دائما فعال باشه و وضعیت هارد رو زیر نظر بگیره :-/

بینهایت ممنونم از راهنماییت رامین جان
فقط تو یک برنامه خاص نیست
اما اکثرا وقتی پیش میاد که همون برنامه رو باز میکنم. اما حالت غیر از اون هم پیش اومده که این صدا رو بده

یک نکته که من یادم رفت بگم (:">) اینه که من دو تا هارد رو سیستم دارم
(وسترن مدل بلک که گفته میشه موقع بیکاری تو حالت استند بای قرار میگیره)

امکان این هست که اون صدا مربوط به همون حالت استند بای شدن یکی از هارد ها و فعالیت مجددش باشه ؟!

-
بابت نرم افزار ها هم ممنون
من چون دیدم همه چیز رو بدون مشکل زده دیگه برنامه رو غیر فعال کردم (تا از کارکرد اضافه هارد جلوگیری کنم)
پس بذارم دائما فعال باشه و وضعیت هارد رو زیر نظر بگیره :-/
خواهش میکنم
تو پست قبلی هم گفتم بهتره یه Defragment یا اگه بکاپ از اطلاعاتت داری یه فرمت برای پارتیشن مشکل دار در نظر بگیر !
در مورد استند بای هارد این تنظیماتش تا جایی که اطلاع دارم بر میگرده به OS نه خود هارد دقیقتر تو ویندوز (بطور مثال 7) بخش Power Options>>Change advanced power settings تو لیست قسمت Hard disk مشخص میشه که بعد از چه مدت بره تو حالت خاموش یا همون استندبای (به این معنی که پلاترش دیگه حرکت نکنه یا ساده تر هارد دیگه لرزشی نداشته باشه) این حالت کلی قضیه هستش حالا اگه OS رو یه هارد مشخص نصب شده باشه و این گزینه هم فعال باشه اصلا به مد inactive در نمیاد که بخواد زمان مشخص شده رو رد کنه و بره تو حالت استندبای !
در کل اگه فکر میکنی به دلیل استندبای اینجوری میشه با فعال شدن و لرزش دوباره هارد مشخص میشه که مشکل از این قابلیت هستش یا نه !

سلام ببخشید من یک سوال-درخواست سخت افزاری-نرم افزاری داشتم:d ویندوزم(7) با اجازه دوستان کلا نابود شد بعد اینکه دوباره ریختم(قبلش هم 1 xp) حالا ویندوز x64 شناخته میشه در حالی که x86 بود(32 بیت) چطور؟؟؟:-oیعنی رسما مخم هنگ کرد خب بگذریم خواستم که درایور پرینتر و اسکنر رو بریزم که میگفت سازگاری نداره با 64 و در به در دنبال درایورشون گشتم کسی از دوستان لینکشو نداره؟
printer:canon LBP2900
scanner:canon LIDE 25
یا علی(ع)

سلام ببخشید من یک سوال-درخواست سخت افزاری-نرم افزاری داشتم:d ویندوزم(7) با اجازه دوستان کلا نابود شد بعد اینکه دوباره ریختم(قبلش هم 1 xp) حالا ویندوز x64 شناخته میشه در حالی که x86 بود(32 بیت) چطور؟؟؟:-oیعنی رسما مخم هنگ کرد خب بگذریم خواستم که درایور پرینتر و اسکنر رو بریزم که میگفت سازگاری نداره با 64 و در به در دنبال درایورشون گشتم کسی از دوستان لینکشو نداره؟
printer:canon LBP2900
scanner:canon LIDE 25
یا علی(ع)
Printer Driver - Win 7 x64 Edition
Scanner Driver - Win 7 x64 Edition

سلام دوستان
راست میگن ویندوز سون از پورت گیم دیگه پیشتیبانی نمیکنه؟!!
من یه دسته خلبانی ارزان گرفتم که برای یه بازی توی ویندوز هفت میخوام
هنوز نرسیده دستم که تست کنم گفتم ببینم شما چی میگید
و اینکه اگه درسته راهی نداره؟
یا ویندوز هشت این مشکل رو برطرف نکرده؟
ممنون
یا علی

سلام دوستان
یکی از دوستان اسپیکر گرفتم ازش از این مارکهای معمولیه
وقتی دکمه میزنم اسپکر روشن بشه سیستم هنگ میکنه کلا صفحه سیاه میشه یا اروری میاد یادم نمیاد جی نمشه چون بدش ریست میشه سیستم
درباره کرنل بود
ویندوز 8 هست
میخاستم ببینم این موضوع برای سیستم مشکل ایجاد میکنه یعنی صدمه میزنه به خود سیستممم؟

مرسی

سلام یه هارد داشتم از دستم افتاد شروع کرد به تلق تلق بعد به PC وصلش کردم هارد بالا میومد و لی نمیزاشت برم تو حجمش رو هم نشون نمیداد اومدم فرمت کردم درست شد صدای تلق تلق هم نمیده ولی مشکل اساسی اینه که فایل روش میریزی با سرعت خیلی خیلی کمی کپی میکنه مشکل از کجاست

سلام دوستان
راست میگن ویندوز سون از پورت گیم دیگه پیشتیبانی نمیکنه؟!!
من یه دسته خلبانی ارزان گرفتم که برای یه بازی توی ویندوز هفت میخوام
هنوز نرسیده دستم که تست کنم گفتم ببینم شما چی میگید
و اینکه اگه درسته راهی نداره؟
یا ویندوز هشت این مشکل رو برطرف نکرده؟
ممنون
یا علی
از زمان Vista به اینور دیگه از Game port یا DA-15 پشتیبانی نمیشه البته یه مدلایی هم از این دسته ها هست که بصورت 2 گانه از USB و هم از Game port پشتیبانی میکنه که خوب مشکلی پیش نمیاد ولی اگه فقط Game port باشه نه !
این مشکل نیست DA-15 یه پورت منسوخ شده س (خیلی وقته) و با وجود USB دیگه شرکت یا تولید کننده ای نمیره سمتش که بخواد درایوری برای OSهای بروز مثل 7 یا 8 براش در نظر گرفته بشه !
سلام دوستان
یکی از دوستان اسپیکر گرفتم ازش از این مارکهای معمولیه
وقتی دکمه میزنم اسپکر روشن بشه سیستم هنگ میکنه کلا صفحه سیاه میشه یا اروری میاد یادم نمیاد جی نمشه چون بدش ریست میشه سیستم
درباره کرنل بود
ویندوز 8 هست
میخاستم ببینم این موضوع برای سیستم مشکل ایجاد میکنه یعنی صدمه میزنه به خود سیستممم؟

مرسی
اسپیکرا به چه صورت متصله ، جک 3.5mm با SPDIF ؟ به نظر میاد اتصالی چیزی وجود داره که سیستم به مشکل میخوره !
رو ویندوز 7 یا کلا سیستم دیگه ای هم تست شده ؟ اگه نه یه تست بزن تا به یه نتایجی برسیم !
سلام یه هارد داشتم از دستم افتاد شروع کرد به تلق تلق بعد به PC وصلش کردم هارد بالا میومد و لی نمیزاشت برم تو حجمش رو هم نشون نمیداد اومدم فرمت کردم درست شد صدای تلق تلق هم نمیده ولی مشکل اساسی اینه که فایل روش میریزی با سرعت خیلی خیلی کمی کپی میکنه مشکل از کجاست
اگه تو همه ی پارتیشنا (البته اگه چنتا پارتیشن داری) این افت شدید Read/Write رو داری احتمالا مرخص شده !

از زمان Vista به اینور دیگه از Game port یا DA-15 پشتیبانی نمیشه البته یه مدلایی هم از این دسته ها هست که بصورت 2 گانه از USB و هم از Game port پشتیبانی میکنه که خوب مشکلی پیش نمیاد ولی اگه فقط Game port باشه نه !
این مشکل نیست DA-15 یه پورت منسوخ شده س (خیلی وقته) و با وجود USB دیگه شرکت یا تولید کننده ای نمیره سمتش که بخواد درایوری برای OSهای بروز مثل 7 یا 8 براش در نظر گرفته بشه !

اسپیکرا به چه صورت متصله ، جک 3.5mm با SPDIF ؟ به نظر میاد اتصالی چیزی وجود داره که سیستم به مشکل میخوره !
رو ویندوز 7 یا کلا سیستم دیگه ای هم تست شده ؟ اگه نه یه تست بزن تا به یه نتایجی برسیم !

اگه تو همه ی پارتیشنا (البته اگه چنتا پارتیشن داری) این افت شدید Read/Write رو داری احتمالا مرخص شده !

یه پارتیشن داره :دی یعنی مرخص هست ؟ :دی

اسپیکر با جک 3.5 وصله
اینو من از یکی از دوستان گرفتم که گفته مشکلی نداره خودمم سیستم دیگه ای نداره تست کنم
البته این مشکل همیشگی نیست اما بعضی وقتا با روشن کرد و بعضی وقتا با خاموش کردن اسپیکر سیستم ارور میده صفحه ابی ویندوز 8 میاد و ریست میشه
اسپیکر قبلیم اصلا همچین مشکلی نداشت
حالا بنظرتون به سیستم اسیب میرسونه؟
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or