تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

والا چون با XP مشکل داره فقط میشه با آزمون و خطا به نتیجه رسید حالا تست رو نسخه های مختلف از XP یا سرویس پک های مختلف و...
حالا این سوال پیش میاد که چرا 7 نصب نمیکنی ؟
ویندوز هفت دارم و نصبه وگرنه چطروی گفتم که روی هفت بدون مشکل میاد!؟
خوب جواب سوالت که چرا هفت نصب نمیکنم رو میتانی توی سوالهای قبلی که ازت پرسیدم بفهمی
ممنون
یا علی

ویندوز هفت دارم و نصبه وگرنه چطروی گفتم که روی هفت بدون مشکل میاد!؟
خوب جواب سوالت که چرا هفت نصب نمیکنم رو میتانی توی سوالهای قبلی که ازت پرسیدم بفهمی
ممنون
یا علی
خیلی ساده س شما رو 7 تست کردی بعد برگشتی رو XP یا هر دو ویندوز رو در کنار هم داری ، حالا من یا هر شخص دیگه ای از کجا باید بدونیم الان رو چه OSیی هستی ؟!
مسابقات 20 سوالی که برگذار نمیکنیم دوست نداری جواب بدی مهم نیست چون اینجا ما از کسی طلبکار نیستیم !

خیلی ساده س شما رو 7 تست کردی بعد برگشتی رو XP یا هر دو ویندوز رو در کنار هم داری ، حالا من یا هر شخص دیگه ای از کجا باید بدونیم الان رو چه OSیی هستی ؟!
مسابقات 20 سوالی که برگذار نمیکنیم دوست نداری جواب بدی مهم نیست چون اینجا ما از کسی طلبکار نیستیم !
نه عزیز دل به چشم طلبکاری بدهکاری نگاه نکن
من دوستانه گفتم
وقتی میگم از روی سوال های قبلی میتانی بفهمی یعنی اینکه سوالهای قبلیه من راجع به اون دسته خلبانی با پورت گیم میشد که به این نتیجه رسیدیم که سون اونو پشتیبانی نیمکنه
پس باید برگشت به عقب و رفت سراغ ویندوز XP دیگه

سلام بچه ها!!
بخدا اعصابم بدجور داغونه!!
می خواستم بدونم کارت گرافیکم قوی هست؟؟ آخه احساس می کنم بعضی جاها بازم لک میزنه! مثلاً توی بازی Crysis 2 فول اچ دی همه رزولیشن هم میزارم بالا, یکم لک میزنه!
این مشخصات سیستمم
Mother Board : MSI P41-C33
RAM : DDR3 1333 EliteGroup 2x2
CPU : E8400
GRAPHIC : Gainward GTX 560 2048
Power : Tonb TPX-650WAT REALL OVER 800WAT
کارت گرافیکم Ti نیست! واسه همین می گم!
اساتید محترم دمتون گرم منو از این ابهامه خرکی در بیارید...
wz.png

اینم الاًن تست گرفتم توی حالت فول لود 5دقیقه که شد گفتم یه عکس بگیرم شاید ولتاژ کارت بالا باشه !
kx.png
راستی, ولتاژ حداکثر 1.0380 زده باید باشه.
ولتاژ عادی هم 0.9500 هست و اصلاً حرکت نمی کنه!!
با نرم افزار FurMark تست کردم خیلی راحت و بدون گیر اجرا شد با فریم بالا اما بعد 3دقیقه دما تا 91 درجه بالا میره و سرعت فن هم روی 90 تا 92 متغیر میشه! حدود 20مین دما همینجوری موند و منم بستمش! بنظرتون دما خیلی بالا نیست؟!
دمای عادی کارت هم از 25 درجه هست تا 40!!
خواهشاً کمکم کنین!!

Last edited by a moderator:
سلام بچه ها!!
بخدا اعصابم بدجور داغونه!!
می خواستم بدونم کارت گرافیکم قوی هست؟؟ آخه احساس می کنم بعضی جاها بازم لک میزنه! مثلاً توی بازی Crysis 2 فول اچ دی همه رزولیشن هم میزارم بالا, یکم لک میزنه!
این مشخصات سیستمم
Mother Board : MSI P41-C33
RAM : DDR3 1333 EliteGroup 2x2
CPU : E8400
GRAPHIC : Gainward GTX 560 2048
Power : Tonb TPX-650WAT REALL OVER 800WAT
کارت گرافیکم Ti نیست! واسه همین می گم!
اساتید محترم دمتون گرم منو از این ابهامه خرکی در بیارید...
wz.png

اینم الاًن تست گرفتم توی حالت فول لود 5دقیقه که شد گفتم یه عکس بگیرم شاید ولتاژ کارت بالا باشه !
kx.png
راستی, ولتاژ حداکثر 1.0380 زده باید باشه.
ولتاژ عادی هم 0.9500 هست و اصلاً حرکت نمی کنه!!
با نرم افزار FurMark تست کردم خیلی راحت و بدون گیر اجرا شد با فریم بالا اما بعد 3دقیقه دما تا 91 درجه بالا میره و سرعت فن هم روی 90 تا 92 متغیر میشه! حدود 20مین دما همینجوری موند و منم بستمش! بنظرتون دما خیلی بالا نیست؟!
دمای عادی کارت هم از 25 درجه هست تا 40!!
خواهشاً کمکم کنین!!
خوب شما زیادی حساسی همه چیز طبیعیه دمای کارت ، ولتاژ ، میزان فریم دهی و...
اینکه تو Crysis اونم Resـه 1080 (طبق گفته خودت) افت فریم داری کاملا طبیعیه 560 تو بازی مثل Crysis به همراه چنتا بازی خاص دیگه تو این Res فشار زیادی بهش وارد میشه و فریم افت زیادی پیدا میکنه که کاملا طبیعیه (چون نهایت قدرتش همینه) !
در کل اگه فقط تو این چنتا بازی مشکل فریم داری طبیعیه ولی اگه تو بیشتر بازیها اینجوریه باید بررسی شه !
در آخر پاور Tonb هم یه برند متفرقه س و ممکنه خروجی واقعی ش خیلی کمتز از 650wیی که زده باشه این یعنی در آینده ممکنه برای کارت مشکل ایجاد کنه !

آخرین ویرایش:
سلام
آقا یه مشکلی برای سیستم پسرخالم بوجود اومده اینکه ویندوزش بالا نمیاد و روی لوگوی اول ویندوز میمونه با فرمت کردن و عوض کردن ویندوز درست نشد.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

سلام
آقا یه مشکلی برای سیستم پسرخالم بوجود اومده اینکه ویندوزش بالا نمیاد و روی لوگوی اول ویندوز میمونه با فرمت کردن و عوض کردن ویندوز درست نشد.
خوب از این اطلاعات نمیشه چیزی رو تشخیص داد ، اصلا کار به نصب ویندوز میرسه ؟ جدیدا درایور یا نرمافزار خاصی نصب کرده ؟ نوسان برق یا مشکل سخت افزاری نداشته ؟

سلام
همین مشکل برای یکی از دوستان اتفاق افتاد .بعد کلی تست فهمیدیم گرافیک خرابه.وقتی یه گرافیک واسه تست بستیم فهمیدیم مشکل اصلی پاور آشغالی بوده که ساخت هویج آباد بوده
احتمالا مشکل سیستم همینه
البته گرافیک رو سیستمی که پاور قویتری داشت کار میکرد...نوسان برق زده بود .....گرافیک یکی کرده بود.

سلام دوستان من یه هارد اکسترنلا 1ترا وسترن دارم چند روزی سرعتش خیلی پایینه بعد وقتی چیزی توش کپی میکنم اخراش دیگه هنگ میکنه کپی نمیکنه
بعد خود ویندوزم این ارورر رو میده
wrong wolume disk
تورو خدا کمکم کنید

سلام دوستان من یه هارد اکسترنلا 1ترا وسترن دارم چند روزی سرعتش خیلی پایینه بعد وقتی چیزی توش کپی میکنم اخراش دیگه هنگ میکنه کپی نمیکنه
بعد خود ویندوزم این ارورر رو میده
wrong wolume disk
تورو خدا کمکم کنید
امکان فرمت کامل هارد داری؟
فریمورش هم اپدیت شه تاثیر داره

خوب از این اطلاعات نمیشه چیزی رو تشخیص داد ، اصلا کار به نصب ویندوز میرسه ؟ جدیدا درایور یا نرمافزار خاصی نصب کرده ؟ نوسان برق یا مشکل سخت افزاری نداشته ؟
ن اصلاً کار به نصب ویندوز نمیرسه.تو ویندوز xp تا Format کردن (صفحه آبیه) ولی تو 7 توی همون لود اول ک لوگو هست میخواد بره تو نصب باز گیر میکنه.مشکل سخت افزاری نداشته فقط گویا بعد رفتن برق اینجوری شده!!!

همین مشکل برای یکی از دوستان اتفاق افتاد .بعد کلی تست فهمیدیم گرافیک خرابه.وقتی یه گرافیک واسه تست بستیم فهمیدیم مشکل اصلی پاور آشغالی بوده که ساخت هویج آباد بوده
احتمالا مشکل سیستم همینه
البته گرافیک رو سیستمی که پاور قویتری داشت کار میکرد...نوسان برق زده بود .....گرافیک یکی کرده بود.
خوب یعنی مشکل از پاوره یا گرافیک؟!!یعنی هر 2 تاش رو تست کنه؟!!

با کلی زحمت فرمتش کردم ولی بازم همونجوره
موقع Copy/Paste صدای اضافی ازش نمیاد ؟ یدونه پارتیشنه یا چنتا ؟ اگه چنتا پارتیشن هستش همه رو تبدیل به یدونه بکن بعد تست بزن ، رو سیستم دیگه (ویندوزش با مال خودت متفاوت باشه که چه بهتر) هم تست بزن ببین چجوریاس (البته اگه امتحان نکردی) !
در کل با توجه به توضیحات احتمال مرخص بودن هارد زیاد !
ن اصلاً کار به نصب ویندوز نمیرسه.تو ویندوز xp تا Format کردن (صفحه آبیه) ولی تو 7 توی همون لود اول ک لوگو هست میخواد بره تو نصب باز گیر میکنه.مشکل سخت افزاری نداشته فقط گویا بعد رفتن برق اینجوری شده!!!
میتونه مشکل از هارد باشه (چون میگی قطعی برق داشته) اگه بتونه یه هارد دیگه برای تست آماده کنه میشه به یه نتایجی رسید !

میتونه مشکل از هارد باشه (چون میگی قطعی برق داشته) اگه بتونه یه هارد دیگه برای تست آماده کنه میشه به یه نتایجی رسید !

ن چون هارد رو رو کامپیوتر خودم چک کردم و راحت ویندوز رو نصب و بالا آوردم.رمش رو هم چک کردم درست بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or