اگه تهران هستید برید پاساژ امجد یا توکل حتما پیدا میکنید !سلام دوستان کسی میدونه این بر چسبایی که روی چیپ و ای سی میزنن (اسمشون هم ترجمه فارسیش پد حرارتی هست )کجا میفروشن من امروز کل پاساز شیرازی زیرو رو کردم پیدا نکردم اگر هرکی به من بگه لطف بزرگی به من کرده
اگه نمایندگی ش بگه موجود ندارن دیگه کاری نمیشه کرد ، حالا مشکل چی هست ؟سلام.کیس من infinity. اون بردی که روش دوتا usb ها و جک های 3.5mm قرار میگیرند (اون برد کوچیک بالای کیس) خراب شده. میشه درستش کرد؟ تعویض میشه؟ اگه کسی یا مغازه ای اون برد رو داره ادرسش رو برام پ.خ کنید
به نمایندگی گرین زنگ زدم میگن ما قطعات کیس رو نداریم!!!
درایور کارت گرافیک رو پاک و دوباره نصب کنید تا به یه نتایجی برسیم !سلام دوستان
من داشتم فیلم میدیدم یه دفعه صفحه مانیتورم بزرگ شد و از دو طرف هم به سمت داخل حلال پیدا کرد هرچی هم توی تنظیمات مانیتورم دست کاری میکنم هیچ تغیری نمیکنه یعنی میتونم ساز صفحه رو از بالا و پایین کم زیاد کنم اما نمیتونم عرضش رو کم کنم الان شکل مانیتورم اینطوری شده
http://s3.picofile.com/file/7446536983/Untitled.png
دوستان هیچ فکری به ذهنشون نمیرسه؟ راهی نداره که تنظیمات مانیتورم رو ریست کنم؟
مرگ من یکی هلپ بده:OMG
1-همونطور که خودت گفتی مشکل از ناسازگاری کارت DVB با مین هستش بایوس مین اگه بروز نیست آپدیتش کنید اگه بازم جواب نده کاری نمیشه کرد !دوستان دو تا سوال داشتم:
1-من مادربوردم giaga ma770ud3p هستش ولی وقتی کارت dvb sky star 2 رو بهش وصل میکنم تصویر مانیتور اصلا نمیاد وقتی هم تو سوکتای دیگه میزنم تصویر میاد ولی ویندوز بالا نمیاد خلاصه اینکه انگار با هم ناسازگاری دارن.واسه این مشکل راهی هست
2-cpu من مدلش amd phenom 2 x4 955 هستش ولی صدای فنش وقتی با کامپیوتر کارای سنگین میکنم خیلی زیاده.راهی واسه کم کردن صداش هست؟؟؟میشه فنشو عوض کرد؟؟؟
2-تنها راه تعویض فن هستش ، بستگی به بودجه داره بگو تا بشه نظر داد ! (تو تاپیک مشاوره قطعات)