تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

من فلشم رو دیروز زدم ایکس باکس الان وصلش میکنم کامپیوتر حجمش همونهه 1 گیگ خالیه ولی فقط 3 تا فایل عجیب نشون میده کسی نمیدونه چه مرگشه؟؟؟؟؟

سلام داداش . دیشب وقتی کامپیوتر رو روشن کردم 4 ، 5 بوق زد ، cpu fan error داد . اما فنش مشکلی نداره ! و در ادامه نوشته بود برای ادامه F1 رو بزنید و منم این کارو کردم . و بدون مشکل بالا اومد .
و امروزم همین طوری بود و کار قبل رو انجام دادم اما بعد 2 دقیقه سیستم خاموش شد .
2 بار دیگه هم همینوری بود و من باز کردم کیسو و فن CPU رو در آوردم و تمیز کردم ( اما خیلی کثیف نبود ا ) .
بعدش دوباره امتحان کردم همون ارور رو گرفتم اما از خاموشی سیستم خبری نشد !
یعنی باید چیکار کنم ؟
در ضمن شنیدم هر دفعه که فن رو باز میکنی باید یه مایع قطره ای ( رنگ نقره ای داره ) باید بزنی بین فن و سی پی یو . اون قطره اسمش چیه و آیا الزامیه و از کجا میشه تهیه کرد و دلیلش چیه ؟
البته جواب سوال اولم در الویت قرار داره .
خیلی ممون !
به هر حال برای قسمت اول سوالتون هم میتونم بگم شما از سلامت کامل فن CPU تون مطلع بشید. کار کردن و چرخیدن فن به منزله ی سالم بودن کاملش نیست. از داخل بایوس دور فن رو نگاه کنید و اینجا اعلام کنید. سرعت فن در حالت پرکار باید حدود 2300 دور در دقیقه باشه و برای زمان عادی کمتر از 1000 دور نشه. اون زمانی هم که خاموش شده احتمالاً بیش از حد داغ کرده.
قسمت دوم سوالتون رو من میدونم و اسم اون ماده، خمیر سیلیکون هست و از خدمات کامپیوتری ها باید تهیه کنید. البته همه ندارن. اگه تو محلتون گیر نیاوردین باید برید بازار کامپیوتر. وجودشم میتونم بگم تقریباً الزامی هست. عاقلانش اینه استفاده کنین که بعداً دچار مشکل نشید.

Last edited by a moderator:
به هر حال برای قسمت اول سوالتون هم میتونم بگم شما از سلامت کامل فن CPU تون مطلع بشید. کار کردن و چرخیدن فن به منزله ی سالم بودن کاملش نیست. از داخل بایوس دور فن رو نگاه کنید و اینجا اعلام کنید. سرعت فن در حالت پرکار باید حدود 2300 دور در دقیقه باشه و برای زمان عادی کمتر از 1000 دور نشه. اون زمانی هم که خاموش شده احتمالاً بیش از حد داغ کرده.
قسمت دوم سوالتون رو من میدونم و اسم اون ماده، خمیر سیلیکون هست و از خدمات کامپیوتری ها باید تهیه کنید. البته همه ندارن. اگه تو محلتون گیر نیاوردین باید برید بازار کامپیوتر. وجودشم میتونم بگم تقریباً الزامی هست. عاقلانش اینه استفاده کنین که بعداً دچار مشکل نشید.

فقط داداش الان این دو روزه خاموش نمیکنه اماقبل از بوت همون ارور فن رو میده و باید F1 رو بزنم و وارد بوت بشه !
راستی چطوری باید به بایوس دسترسی پیدا کنم ؟

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

راستی دلیل استفاده از خمیر سیلیکون رو نگفتی ؟!

دیگه خیلی وحشتناک داغ کنه خاموش میکنه! خاموش نمیکنه دلیل نمیشه مشکل کامل رفع شده باشه. شما هم دمای CPU و هم دور فنش رو تو بایوس چک کنید. با زدن کلید Delete روی کیبور درست بعد روشن کردن کامپیوتر (همون اول که دکمه پاور کیس رو میزنید قبل بوت شدن ویندوز). سعی کنید چندین بار پشت سر هم Delete رو بزنید که وار بایوس بشه. چیزی هم سیو نکنید و خارج شید.

خمیر سیلیکون فضای خالی بین CPU و فن رو پر میکنه و باعث میشه هوا بین این دو نباشه. در ضمن انتقال رو حرارت از CPU به سینک فن رو خیلی بهتر میکنه.

شرمنده که میپرم وسط بحث.
تو خراب بودن فن سی پی یو شک نکن.(ماشالا فنهای بی کیفیت چینی که بی پدر مادرن زیاده) یدونه فن سی پی یو که برچسب اینتل رو داشته باشه بگیر تست کن. ...چند وقت پیش همچین مشکلی رو سیستم یکی از دوستانم داشت با تعویش فن درست شد.جالب اینجاست که فنی که روی سیستم بود فرجی بود..از همین بی اصل و نصب ها بود.اگر مشکل مالی ندارید یه کولر خوب بگیرید.

سلام
دوستان یه مشکلی دارم با سیستمم
اونم این هست که وختی بازی میخام انجام بدم سیستم خاموش میشه انگار از استارت خاموشش کردم
یعنی وختی داخل بازی هستم این اتفاق میفته نه وختی تو منو هستم وختی دارم بازی رو انجام میدم
امکانش هست از پاور باشه ؟؟؟!!؟!؟!؟

با نرم افزار Speccy مشخصات سیستمم رو میرازم
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
AMD Phenom II X3 710 47 °C
Heka 45nm Technology
RAM
2.00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. M4A78T-E (AM3) 51 °C
Graphics
SMBX2250 (1920x1080@60Hz)
ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 61 °C
Hard Drives
488GB Maxtor STM3500418AS ATA Device (SATA) 41 °C
Optical Drives
OVKRQFC QNGPMBGD SCSI CdRom Device
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio
High Definition Audio Device
پاورم هم green 485watt هست

راستی از کجا بفهمیم که پاورمون اصل هست ؟
امکان داره از داغ کردن بیش از حد یکی از قطعات باشه.وقتی تو بازی هستی دمای قطعات رو چک کن .شک من روی گرافیکتون هست.چون تو بازی بیشترین فشار روی اونه

سلام
دوستان یه مشکلی دارم با سیستمم
اونم این هست که وختی بازی میخام انجام بدم سیستم خاموش میشه انگار از استارت خاموشش کردم
یعنی وختی داخل بازی هستم این اتفاق میفته نه وختی تو منو هستم وختی دارم بازی رو انجام میدم
امکانش هست از پاور باشه ؟؟؟!!؟!؟!؟

با نرم افزار Speccy مشخصات سیستمم رو میرازم
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
AMD Phenom II X3 710 47 °C
Heka 45nm Technology
RAM
2.00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. M4A78T-E (AM3) 51 °C
Graphics
SMBX2250 (1920x1080@60Hz)
ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 61 °C
Hard Drives
488GB Maxtor STM3500418AS ATA Device (SATA) 41 °C
Optical Drives
OVKRQFC QNGPMBGD SCSI CdRom Device
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio
High Definition Audio Device
پاورم هم green 485watt هست

راستی از کجا بفهمیم که پاورمون اصل هست ؟
همونطور که دوستمون گفتن دمای قطعات درگیر در زمان بازی مثل کارت گرافیک و CPU مشکوک هستن. با یه برنامه مثل EVEREST دمای قطعات رو چک کنید و اینجا اعلام کنید. تابستون هم مشکلات داغی بیشتر هست.

سلام....
دوستان من چند روز پیش یه سیستم بستم:
CPU: Intel Core i5 2500K @ 3.3Ghz
VGA: EVGA GTX 560Ti
M.B:Gigabyte Z68PA-D3
Ram: 4g
در حالت معمولی دماش 40-50درجه هست ولی وقتی تو بازی های سنگین میرم دماش به 90-97 هم میرسه..
این دما طبیعیـــه؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟

آخرین ویرایش:
سلام....
دوستان من چند روز پیش یه سیستم بستم:
CPU: Intel Core i5 2500K @ 3.3Ghz
VGA: EVGA GTX 560Ti
M.B:Gigabyte P68A-D3
Ram: 4g
در حالت معمولی دماش 40-50درجه هست ولی وقتی تو بازی های سنگین میرم دماش به 90-97 هم میرسه..
این دما طبیعیـــه؟مشکلی ایجاد نمیکنه؟
اگه کارت گرافیکه که خیلی زیاده بنظر من یه مشکلی هستمن خودم Gtx 560 ti دارم بزور به 60 میرسه دماش(البته سرعت فنرو MSI Afterburner یکم بالا میبره)
ولی این دما دمای خوبی نیست.

سلام
روی مانیتورم لکه ای افتاده که به نظر میاد از داخل باشه ، چون هر کار میکنم پاک نمیشه
وقتی مانیتور رو خاموش میکنم دیده نمیشه ،و فقط وقتی مانیتور روشنه مشخص میشه
ازش عکس گرفتم و قرار میدم ، ممنون میشم راهنماییم کنید که چیه و چطور میشه برطرفش کرد

پ.ن 1 :مدل مانیتور 2261vp
پ.ن 2 :احتمال اینکه پیکسل سوخته باشه هست ؟! اگر اینطور باشه درست میشه ؟

سلام.ببخشید کسی پاور 885 گرین ازین سری جدیدا داره؟؟من یکی گرفتم قبلا یکی از 685 با فن مشکی داشتم صدا از دیوار میومد ازین نه دورشم خییلی پایین بود اما وقتی اینو خریدم حس میکنم دورش بالاستو راحت میشه صدای بادشو شنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or