تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام اور کلاک CPU چطوریه و آیا ضرری داره یا نه ؟

برای آموزشش میشه یه کتاب نوشت، برای سخت افزارهای مختلف هم متفاوت هست، اگر طبق اصول باشه اصلا ضرری به سیستم نمی زنه.

سلام

مدتیه ساعت سیستمم تنظیم نمیشه، همش عقب میوفته، یعنی باتری مادربردم خراب شده؟

سیستمم برای سال 2007ه

بله، باطری مادربرد رو که عمرش هم زیاد شده باید عوض کنید.

برای آموزشش میشه یه کتاب نوشت، برای سخت افزارهای مختلف هم متفاوت هست، اگر طبق اصول باشه اصلا ضرری به سیستم نمی زنه.
خب واسه من intel 2.66 dual core E5300 هستش . باید چطوری ردیفش کنم ! یه وقت نسوزه بد بخت شم . پول مول ندارما !

آقا سلام
_ ببخشید من یه مدت بود پاور کامپیوترم سوخته بود، الان یه 3 هفته ای میشه تازه جدید گذاشتم براش، منتها یه تغییرات کوچیکی اتفاق افتاده که نمیدونم چیَن، مثلا برای پاور قبلیم، وقتی که کامپیوتر رو روشن میکردم، یا Sleep میذاشتم و دوباره ران میکردم، بدون هیچ Delayیی بالا میومد، اما الان وقتی روشن میکنم یا دوباره ران میکنم، انقدر طول میکشه بالا بیاد که مانیتورم میره رو حالت اسلیپ(تا اینکه کامپیوتر کامل بالا بیاد و تصویر بده) اولش هم که روشن میکنم همینجوریه ... بخاطر پاور جدیده؟
_ یه مشکل دیگم که دارم اینه که DVD Writerم هم مثل اینکه مشکل پیدا کرده، یه سری DVD ها رو میخونه یه سری هم نه(معمولا DVD هایی که تا درشون پور شدن رو نمیخونه) DVD Writer Pioneer هم هست ...
_ راستی یه اتفاق عجیبم که تو کامپیوترم هست اینه که هر از چند گاهی وقتی که کار میکنم سیستم دوبار بطرز وحشتناکی میگیره، دوباره ول میکنه، یعنی دوبار توی هر اپلیکیشن و جایی که باشم هنگ میکنه، و کامل همه چی Stop میشه، بعد چند ثانیه دوباره بر میگرده، این مشکلم خیلی وقته دارم اما هنوز علتشو نفهمیدم
راهنمایی کنین ممنون میشم دوستان:)

آخرین ویرایش:
با سلام من یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم تا چند روز پیش مشکلی نداشت و بالا میومد ولی الان هر کاری میکنم بالا نمیاد .....
هارد کار میکنه و چراغش روشن هم میشه ولی وضعیتش همون جوریه که گفتم.....
رو 2 تا سیستم هم امتحان کردیم تا حالا .....
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان...

خب واسه من intel 2.66 dual core E5300 هستش . باید چطوری ردیفش کنم ! یه وقت نسوزه بد بخت شم . پول مول ندارما !

پردازندتون خیلی ضعیفه، دستش نزنی بهتره.

آقا سلام
_ ببخشید من یه مدت بود پاور کامپیوترم سوخته بود، الان یه 3 هفته ای میشه تازه جدید گذاشتم براش، منتها یه تغییرات کوچیکی اتفاق افتاده که نمیدونم چیَن، مثلا برای پاور قبلیم، وقتی که کامپیوتر رو روشن میکردم، یا Sleep میذاشتم و دوباره ران میکردم، بدون هیچ Delayیی بالا میومد، اما الان وقتی روشن میکنم یا دوباره ران میکنم، انقدر طول میکشه بالا بیاد که مانیتورم میره رو حالت اسلیپ(تا اینکه کامپیوتر کامل بالا بیاد و تصویر بده) اولش هم که روشن میکنم همینجوریه ... بخاطر پاور جدیده؟
_ یه مشکل دیگم که دارم اینه که DVD Writerم هم مثل اینکه مشکل پیدا کرده، یه سری DVD ها رو میخونه یه سری هم نه(معمولا DVD هایی که تا درشون پور شدن رو نمیخونه) DVD Writer Pioneer هم هست ...
_ راستی یه اتفاق عجیبم که تو کامپیوترم هست اینه که هر از چند گاهی وقتی که کار میکنم سیستم دوبار بطرز وحشتناکی میگیره، دوباره ول میکنه، یعنی دوبار توی هر اپلیکیشن و جایی که باشم هنگ میکنه، و کامل همه چی Stop میشه، بعد چند ثانیه دوباره بر میگرده، این مشکلم خیلی وقته دارم اما هنوز علتشو نفهمیدم
راهنمایی کنین ممنون میشم دوستان:)

گرفتن و ول کردن توی سیستم نمی دونم دقیقا چجوریه، ولی ممکنه مشکل از پاور باشه، اگر دوباره پاور تقلبی روی سیستم انداختین احتمالا از همون هست، توان پاسخگویی به نیاز سیستم رو نداره
با یه پاور از برند معتبر تست کنید شاید مشکل حل بشه.

با سلام من یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم تا چند روز پیش مشکلی نداشت و بالا میومد ولی الان هر کاری میکنم بالا نمیاد .....
هارد کار میکنه و چراغش روشن هم میشه ولی وضعیتش همون جوریه که گفتم.....
رو 2 تا سیستم هم امتحان کردیم تا حالا .....
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان...

خب ممکنه خراب شده باشه، ممکن هم هست ویروسی شده باشه
اگر سیستم هارد رو شناسایی می کنه و پارتیشنش رو نشون میده احتمال زیاد سالم هست و نرم افزاری باید فرمت بشه
اگر پارتیشن رو نشون نمیده یا اصلا توی سیستم شناسایی نمیشه یعنی اینکه باید بدید گارانتی.

گرفتن و ول کردن توی سیستم نمی دونم دقیقا چجوریه، ولی ممکنه مشکل از پاور باشه، اگر دوباره پاور تقلبی روی سیستم انداختین احتمالا از همون هست، توان پاسخگویی به نیاز سیستم رو نداره
با یه پاور از برند معتبر تست کنید شاید مشکل حل بشه.
یعنی کامپیوتر برای چند ثانیه کاملا فریز میشه، بعد دوباره درست میشه، من پاورم Green GP585B هیت، قبلی هم گرین بود اما یکم ضعیف تر از این ... اما با اونم مشکل خاصی غیر از این مشکل نداشتم تا اینکه سوخت یهو ...
راستی از کجا میتونم بفهمم که حداقل پاور مورد نیاز برای اجزای مختلف سیستمم چقدره؟

سلام.
مادربوردم P8Z77-V PRO هست ولی نمیدونم چرا هیچ رقمه نتونستم ازش صدا بگیرم. چه از پنل پشتی خود مادربورد و چه از پنل جلوی کیس! پنل جلوی کیس رو هم HD Audio وصل کردم هم AC97 و با Realtek HD Audio Manager هم خیلی ور رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. با Sound کنترل پنل ویندوز هم خیلی ور رفتم ولی نتیجه نرسیدم. ویندوزم 8 هست و هم Realtek رو خود سایت ASUS مخصوص ویندوز 8 رو ریختم هم Realtek مخصوص 8 رو از سایت Realtek دانلود کردم ولی هیچ فرقی نکرد. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به نظرتون مشکل سخت افزاری و کارت صدا خرابه؟ اگه تستی لازمه بفرمایید انجام یا عکسی نیاز دارید بفرمایید بگیرم. اینم بگم تا حالا به صورت آنالوگ نیاز نداشتم صدا بگیرم و اینو متوجه نشده بودم. قبل از این با کابل HDMI به تلویزیون و یا هدفون با دانگل یو اس بی جدا به خوبی صدا داشتم ولی آنالوگ خیر.
متشکرم.

آخرین ویرایش:
یعنی کامپیوتر برای چند ثانیه کاملا فریز میشه، بعد دوباره درست میشه، من پاورم Green GP585B هیت، قبلی هم گرین بود اما یکم ضعیف تر از این ... اما با اونم مشکل خاصی غیر از این مشکل نداشتم تا اینکه سوخت یهو ...
راستی از کجا میتونم بفهمم که حداقل پاور مورد نیاز برای اجزای مختلف سیستمم چقدره؟

پس باید ببینید پاور قبلی که سوخته دلیلش قطعه ی دیگه ای بوده یا اینکه به قطعه ای آسیب زده، باید رم سیستم رو هم جداگانه عوض کنی ببینی مشکل برطرف میشه یا نه.
حداقل پاور مورد نیاز رو بر اساس مدل قطعات تخمین می زنن، میزان مصرف هر قطعه از مشخصات اون هست و همیشه اعلام میشه.

سلام cpu من مدلcore i3 3.07 هست اول توی مشخصات مینوشت3.07 ,3.08 ولی بعد از چند بار نصب ویندوز مینویسه3.07 ,2.53 مشکل از کجاس

منظورت رو از "بعد از چند بار نصب ویندوز" متوجه نشدم، به هر حال مشکلی نیست و پردازنده در حالت بیکار فرکانسش رو پایین میاره که در مصرف برق صرفه جویی بشه.

سلام.
مادربوردم P8Z77-V PRO هست ولی نمیدونم چرا هیچ رقمه نتونستم ازش صدا بگیرم. چه از پنل پشتی خود مادربورد و چه از پنل جلوی کیس! پنل جلوی کیس رو هم HD Audio وصل کردم هم AC97 و با Realtek HD Audio Manager هم خیلی ور رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. با Sound کنترل پنل ویندوز هم خیلی ور رفتم ولی نتیجه نرسیدم. ویندوزم 8 هست و هم Realtek رو خود سایت ASUS مخصوص ویندوز 8 رو ریختم هم Realtek مخصوص 8 رو از سایت Realtek دانلود کردم ولی هیچ فرقی نکرد. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به نظرتون مشکل سخت افزاری و کارت صدا خرابه؟ اگه تستی لازمه بفرمایید انجام یا عکسی نیاز دارید بفرمایید بگیرم. اینم بگم تا حالا به صورت آنالوگ نیاز نداشتم صدا بگیرم و اینو متوجه نشده بودم. قبل از این با کابل HDMI به تلویزیون و یا هدفون با دانگل یو اس بی جدا به خوبی صدا داشتم ولی آنالوگ خیر.
متشکرم.

با تفاسیر بالا بنظر میرسه مشکل سخت افزاری و ایراد خود مادربرد هست، به گارانتی بدید تا برد رو تست کنه. البته اگر قبلا توی ویندوز 7 مشکل همین مشکل رو داشته، ویندوز 8 اصلا ملاک نیست، بخاطر اینکه ممکنه خیلی از قطعات هنوز درایور سازگار نداشته باشن.

با تفاسیر بالا بنظر میرسه مشکل سخت افزاری و ایراد خود مادربرد هست، به گارانتی بدید تا برد رو تست کنه. البته اگر قبلا توی ویندوز 7 مشکل همین مشکل رو داشته، ویندوز 8 اصلا ملاک نیست، بخاطر اینکه ممکنه خیلی از قطعات هنوز درایور سازگار نداشته باشن.

آقا فرشید مرسی از پاسختون. :x با ویندوز 7 هم دیروز تست کردم و کل درایورهای CD همراه با مین رو ریختم ولی با 7 هم صدا نداد. اگه یادتون باشه این قطعات رو با کمک خود شما از خارج گرفتم و گارانتی اینجا نداره. کارت صدا اصلاً قابل تعویض هست بدم به ویستا یا سازگار با پرداخت هزینه برام تعویض کنن؟ یه کارت صدا PCI جدا غیر حرفه ای که فقط به اندازه کیفیت کارت صدای مادربوردم بهم صدا بده چنده؟
واقعاً یه مادربورد 200 دلاری قبل از روانه بازار شدن نباید کنترل کیفیت بشه؟... بد شانس تر از منم تو این دنیا هست؟ :(

سلام داداش . دیشب وقتی کامپیوتر رو روشن کردم 4 ، 5 بوق زد ، cpu fan error داد . اما فنش مشکلی نداره ! و در ادامه نوشته بود برای ادامه F1 رو بزنید و منم این کارو کردم . و بدون مشکل بالا اومد .
و امروزم همین طوری بود و کار قبل رو انجام دادم اما بعد 2 دقیقه سیستم خاموش شد .
2 بار دیگه هم همینوری بود و من باز کردم کیسو و فن CPU رو در آوردم و تمیز کردم ( اما خیلی کثیف نبود ا ) .
بعدش دوباره امتحان کردم همون ارور رو گرفتم اما از خاموشی سیستم خبری نشد !
یعنی باید چیکار کنم ؟
در ضمن شنیدم هر دفعه که فن رو باز میکنی باید یه مایع قطره ای ( رنگ نقره ای داره ) باید بزنی بین فن و سی پی یو . اون قطره اسمش چیه و آیا الزامیه و از کجا میشه تهیه کرد و دلیلش چیه ؟
البته جواب سوال اولم در الویت قرار داره .
خیلی ممون !

پس باید ببینید پاور قبلی که سوخته دلیلش قطعه ی دیگه ای بوده یا اینکه به قطعه ای آسیب زده، باید رم سیستم رو هم جداگانه عوض کنی ببینی مشکل برطرف میشه یا نه. حداقل پاور مورد نیاز رو بر اساس مدل قطعات تخمین می زنن، میزان مصرف هر قطعه از مشخصات اون هست و همیشه اعلام میشه.
نه نه، سوختن پاورم ربطی به این مسائل نداشته، چون برق خونه ضعیف شد، یهو برقا رفت، بعدا که روشن کردیم دیدیم که پاور سوخته ... عوض کردن رم رو هنوز انجام ندادم، ببینم اگه تغییری نکرد، بازم سوال کنم ... پس یعنی باید میزان مصرف همه رو با هم جمع کنیم درسته؟

سلام
دوستان یه مشکلی دارم با سیستمم
اونم این هست که وختی بازی میخام انجام بدم سیستم خاموش میشه انگار از استارت خاموشش کردم
یعنی وختی داخل بازی هستم این اتفاق میفته نه وختی تو منو هستم وختی دارم بازی رو انجام میدم
امکانش هست از پاور باشه ؟؟؟!!؟!؟!؟

با نرم افزار Speccy مشخصات سیستمم رو میرازم
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
CPU
AMD Phenom II X3 710 47 °C
Heka 45nm Technology
RAM
2.00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. M4A78T-E (AM3) 51 °C
Graphics
SMBX2250 (1920x1080@60Hz)
ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 61 °C
Hard Drives
488GB Maxtor STM3500418AS ATA Device (SATA) 41 °C
Optical Drives
OVKRQFC QNGPMBGD SCSI CdRom Device
HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device
Audio
High Definition Audio Device
پاورم هم green 485watt هست

راستی از کجا بفهمیم که پاورمون اصل هست ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or