MOSTAFA VI
کاربر سایت
سلام
مدتیه ساعت سیستمم تنظیم نمیشه، همش عقب میوفته، یعنی باتری مادربردم خراب شده؟
سیستمم برای سال 2007ه
سیستمم برای سال 2007ه
سلام اور کلاک CPU چطوریه و آیا ضرری داره یا نه ؟
سلام
سیستمم برای سال 2007ه
خب واسه من intel 2.66 dual core E5300 هستش . باید چطوری ردیفش کنم ! یه وقت نسوزه بد بخت شم . پول مول ندارما !برای آموزشش میشه یه کتاب نوشت، برای سخت افزارهای مختلف هم متفاوت هست، اگر طبق اصول باشه اصلا ضرری به سیستم نمی زنه.
خب واسه من intel 2.66 dual core E5300 هستش . باید چطوری ردیفش کنم ! یه وقت نسوزه بد بخت شم . پول مول ندارما !
آقا سلام
_ ببخشید من یه مدت بود پاور کامپیوترم سوخته بود، الان یه 3 هفته ای میشه تازه جدید گذاشتم براش، منتها یه تغییرات کوچیکی اتفاق افتاده که نمیدونم چیَن، مثلا برای پاور قبلیم، وقتی که کامپیوتر رو روشن میکردم، یا Sleep میذاشتم و دوباره ران میکردم، بدون هیچ Delayیی بالا میومد، اما الان وقتی روشن میکنم یا دوباره ران میکنم، انقدر طول میکشه بالا بیاد که مانیتورم میره رو حالت اسلیپ(تا اینکه کامپیوتر کامل بالا بیاد و تصویر بده) اولش هم که روشن میکنم همینجوریه ... بخاطر پاور جدیده؟
_ یه مشکل دیگم که دارم اینه که DVD Writerم هم مثل اینکه مشکل پیدا کرده، یه سری DVD ها رو میخونه یه سری هم نه(معمولا DVD هایی که تا درشون پور شدن رو نمیخونه) DVD Writer Pioneer هم هست ...
_ راستی یه اتفاق عجیبم که تو کامپیوترم هست اینه که هر از چند گاهی وقتی که کار میکنم سیستم دوبار بطرز وحشتناکی میگیره، دوباره ول میکنه، یعنی دوبار توی هر اپلیکیشن و جایی که باشم هنگ میکنه، و کامل همه چی Stop میشه، بعد چند ثانیه دوباره بر میگرده، این مشکلم خیلی وقته دارم اما هنوز علتشو نفهمیدم
راهنمایی کنین ممنون میشم دوستان
با سلام من یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم تا چند روز پیش مشکلی نداشت و بالا میومد ولی الان هر کاری میکنم بالا نمیاد .....
هارد کار میکنه و چراغش روشن هم میشه ولی وضعیتش همون جوریه که گفتم.....
رو 2 تا سیستم هم امتحان کردیم تا حالا .....
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان...
یعنی کامپیوتر برای چند ثانیه کاملا فریز میشه، بعد دوباره درست میشه، من پاورم Green GP585B هیت، قبلی هم گرین بود اما یکم ضعیف تر از این ... اما با اونم مشکل خاصی غیر از این مشکل نداشتم تا اینکه سوخت یهو ...گرفتن و ول کردن توی سیستم نمی دونم دقیقا چجوریه، ولی ممکنه مشکل از پاور باشه، اگر دوباره پاور تقلبی روی سیستم انداختین احتمالا از همون هست، توان پاسخگویی به نیاز سیستم رو نداره
با یه پاور از برند معتبر تست کنید شاید مشکل حل بشه.
یعنی کامپیوتر برای چند ثانیه کاملا فریز میشه، بعد دوباره درست میشه، من پاورم Green GP585B هیت، قبلی هم گرین بود اما یکم ضعیف تر از این ... اما با اونم مشکل خاصی غیر از این مشکل نداشتم تا اینکه سوخت یهو ...
راستی از کجا میتونم بفهمم که حداقل پاور مورد نیاز برای اجزای مختلف سیستمم چقدره؟
سلام cpu من مدلcore i3 3.07 هست اول توی مشخصات مینوشت3.07 ,3.08 ولی بعد از چند بار نصب ویندوز مینویسه3.07 ,2.53 مشکل از کجاس
سلام.
مادربوردم P8Z77-V PRO هست ولی نمیدونم چرا هیچ رقمه نتونستم ازش صدا بگیرم. چه از پنل پشتی خود مادربورد و چه از پنل جلوی کیس! پنل جلوی کیس رو هم HD Audio وصل کردم هم AC97 و با Realtek HD Audio Manager هم خیلی ور رفتم ولی به نتیجه نرسیدم. با Sound کنترل پنل ویندوز هم خیلی ور رفتم ولی نتیجه نرسیدم. ویندوزم 8 هست و هم Realtek رو خود سایت ASUS مخصوص ویندوز 8 رو ریختم هم Realtek مخصوص 8 رو از سایت Realtek دانلود کردم ولی هیچ فرقی نکرد. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ به نظرتون مشکل سخت افزاری و کارت صدا خرابه؟ اگه تستی لازمه بفرمایید انجام یا عکسی نیاز دارید بفرمایید بگیرم. اینم بگم تا حالا به صورت آنالوگ نیاز نداشتم صدا بگیرم و اینو متوجه نشده بودم. قبل از این با کابل HDMI به تلویزیون و یا هدفون با دانگل یو اس بی جدا به خوبی صدا داشتم ولی آنالوگ خیر.
متشکرم.
با تفاسیر بالا بنظر میرسه مشکل سخت افزاری و ایراد خود مادربرد هست، به گارانتی بدید تا برد رو تست کنه. البته اگر قبلا توی ویندوز 7 مشکل همین مشکل رو داشته، ویندوز 8 اصلا ملاک نیست، بخاطر اینکه ممکنه خیلی از قطعات هنوز درایور سازگار نداشته باشن.
نه نه، سوختن پاورم ربطی به این مسائل نداشته، چون برق خونه ضعیف شد، یهو برقا رفت، بعدا که روشن کردیم دیدیم که پاور سوخته ... عوض کردن رم رو هنوز انجام ندادم، ببینم اگه تغییری نکرد، بازم سوال کنم ... پس یعنی باید میزان مصرف همه رو با هم جمع کنیم درسته؟پس باید ببینید پاور قبلی که سوخته دلیلش قطعه ی دیگه ای بوده یا اینکه به قطعه ای آسیب زده، باید رم سیستم رو هم جداگانه عوض کنی ببینی مشکل برطرف میشه یا نه. حداقل پاور مورد نیاز رو بر اساس مدل قطعات تخمین می زنن، میزان مصرف هر قطعه از مشخصات اون هست و همیشه اعلام میشه.