تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

خب همین که ما اومدیم 2تا قطهی سیستمو اپدیت کنیم کارت گرافیکمونم تو این بی پولی پاس شد الان واسم !... اقایون تا سیستم بالا اومد صفحه شطرنجیه سبز شد ( چند لحظه قبلش نقطه های سبز مینداخت ) سیستم هنگ کرد..الانم با انبورده تصویر گرفتم ! چه بلایی سرش اومده ؟ میترسم دوباره گرافیکو نصب کنم ! gtx 570
کارت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کن (مطمئن شیم مشکلی نداره) بعد بیایم سر وقت سیستم خودت ، مشکل میتونه از پاور هم باشه !

آخرین ویرایش:
اینا مشکل سخت افزاری جدی هست و از خرابی یکی از قطعات سیستم مثل رم می تونه باشه، باید تست کنی تا مشکل پیدا بشه، خودبخود که درست نمیشه!
ممنون ولی خوب نمیشه دقیق تشخیص داد؟

سلام...
یه مین asus m2v-mx-se
با یه cpu :amd 6400 x2 رو سر هم کردم !( سی پی یو از یه جا رسید مین از جای دیگه) واسه یکی از دوستان حالا همه چی خوبه بایوس هم اپدیت کردم ولی موقع کار وقتی یه بازی ران می کنم یهم سیستم هنگ می کنه ! ینی فریم ریت خوبه یهو میاد رو 5 بعد دوباره درست میشه ینی برمیگرده رو حالت عادی همش همین جوریه البته سیستم ریست نمیشه ها فقط همش کند میشه تند میشه !!!
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من چه کنم!؟
یکی گفت از پاوره که من پاور رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ..راستی cpu usage میره رو 100 درصد وقتی که هنک می کنه دمای سی پی یو رو هم میزنه 50 حدودا ! مشکل از کجاست؟!

خب همین که ما اومدیم 2تا قطهی سیستمو اپدیت کنیم کارت گرافیکمونم تو این بی پولی پاس شد الان واسم !... اقایون تا سیستم بالا اومد صفحه شطرنجیه سبز شد ( چند لحظه قبلش نقطه های سبز مینداخت ) سیستم هنگ کرد..الانم با انبورده تصویر گرفتم ! چه بلایی سرش اومده ؟ میترسم دوباره گرافیکو نصب کنم ! gtx 570

تست کردم ... تصویری بالا نمیاد ... ولی فناش روشنه ... مرده اره !؟ گارانتی شاملش میشه ؟

احتمالا گرافیک عمرش رو داده به شما، باید بدی گارانتی

ممنون ولی خوب نمیشه دقیق تشخیص داد؟
چرا، ولی راهش همونه که گفتم، باید تست بشه، اگر خودت نمی تونی بده بیرون یه تکنسین سخت افزار چک کنه.

سلام...
یه مین asus m2v-mx-se
با یه cpu :amd 6400 x2 رو سر هم کردم !( سی پی یو از یه جا رسید مین از جای دیگه) واسه یکی از دوستان حالا همه چی خوبه بایوس هم اپدیت کردم ولی موقع کار وقتی یه بازی ران می کنم یهم سیستم هنگ می کنه ! ینی فریم ریت خوبه یهو میاد رو 5 بعد دوباره درست میشه ینی برمیگرده رو حالت عادی همش همین جوریه البته سیستم ریست نمیشه ها فقط همش کند میشه تند میشه !!!
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من چه کنم!؟
یکی گفت از پاوره که من پاور رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ..راستی cpu usage میره رو 100 درصد وقتی که هنک می کنه دمای سی پی یو رو هم میزنه 50 حدودا ! مشکل از کجاست؟!

مظنون اول پاور هست،پاور برند معتبر و با توان کافی باید باشه،
بعد اگه از پاور نبود پردازنده و فنش رو باید بررسی کنی.

یه سوال من داشتم با لپ تابم کار می کردم که خاموش شد و حالا که از شارژ درآوردم دوباره خاموش شد و فقط موقعی که به شارژ وصله کار می کنه ولی در روی آیکون باتری نیز آرم شارژ وصل هست را نمیاره باتری هم درآوردم ولی درست نشد و یه دو روزی بود که مدام به شارژ وصل بود و الآن عین اینکه باتری کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.

یه سوال من داشتم با لپ تابم کار می کردم که خاموش شد و حالا که از شارژ درآوردم دوباره خاموش شد و فقط موقعی که به شارژ وصله کار می کنه ولی در روی آیکون باتری نیز آرم شارژ وصل هست را نمیاره باتری هم درآوردم ولی درست نشد و یه دو روزی بود که مدام به شارژ وصل بود و الآن عین اینکه باتری کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید.
با توجه به توضیحات درصد مرخص بودن باطری زیاده ، شاید بشه با تعویض سلول هاش درستش کرد در غیر اینصورت باید تو فکر تعویض باطری باشی !

ممنون فرشید جان...
پاورش خوبه 480 گرین هست...
از فنش باید باشه ممنون.ولی خب مگه 50 درجه واسه سی پی یو زیاده؟!
امکان نداره از مین باشه مثلا مین مناسب این سی پی یو نباشه یا اگه چون تصویر داده پس مشکلی نداره!
( منم کشتم خودمو با ین سیستم قدیمی)

جای پیدا نکردم سوالمو بپرسم اومدم اینجا.... من x360 pc wirless controler reciver دارم از زمانی که ویندوز 64 بیتی نصب کردم دسته رو نمیشناسه..نرم افزاره 64 بیتیشم از سایت ماکرو گرفتم نصبه .. کسی میدونه چی کار باید کنم ؟

سلام دوستان و تشکر بابت راهنمایی های قبلی.
یه Asus A43SJ دارم دستگاه 2روز قبل درش بسته شده و Stand By شد و دیروز کلا روشن نشده .
امروز که اومدم روشنش کنم دستگاه دیگه هیچ جوره روشن نمیشه نه با باتری نه با برق مستقیم نه حالتی که باتری به دستگاه باشه و دستگاه هم به برق باشه.
کسی میدونه ممکنه چش شده باشه؟

سلام دوستان
من یه مودم dlinke 2730u خریدم
مودم وصل کردم روفتم توی تنظیمات مودم

مرحله بعدی

تنظیمات سیو کردم پنجر بستم مودم خاموش روشن کردم
ولی کانکت نمیشه
اینم عیب یابیش

توی قسمت local area connection ای پی ندادم
یوزر پس درست وارد کردم کابل همه چی درسته چوم همون سیم تلفن و کابل زدم به مودم قبلی سری کانکنت شد
مشکل چی دوستان مودم همین امروز خریدم
مرسی

سلام دوستان
من یه مودم dlinke 2730u خریدم
مودم وصل کردم روفتم توی تنظیمات مودم

مرحله بعدی

تنظیمات سیو کردم پنجر بستم مودم خاموش روشن کردم
ولی کانکت نمیشه
اینم عیب یابیش

توی قسمت local area connection ای پی ندادم
یوزر پس درست وارد کردم کابل همه چی درسته چوم همون سیم تلفن و کابل زدم به مودم قبلی سری کانکنت شد
مشکل چی دوستان مودم همین امروز خریدم
مرسی

عزیز عکسات لود نمیشه، نمی تونم ببینم چیه قضیه.

ممنون با فایر فاکس خودم لود نشد اما ie شد نمیدونم موضوع چی اما
مشکل حل شد ای اس پی محدودیت داشت فقط اون مودم قبول میکرد گفتم بحشنون درستش کزدن
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or