تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام،
اول جواب سوالتون رو میدم.
ASUS P8P67 ، سیستم هم بوت میشد ولی اصلاً تصویری برای مانیتور نمیفرستاد.

بعد از یک روز بردم به یه خدمات کامپیوتری سیستم رو بازش کرد و یه چیزی رو زد و گفت که تخلیه خازن کردم و این حرفا ... سیستم درست شد.
بعدش از یک هفته امروز رو idle بود که اومدم دیدم بکل فریز کرده وین.
ریست دستی دادم.
بعد از اینکه روشن کردم اینبار سر بوت ویندوز گیر میکنه.یعنی صفحه سیاه رد نمیشه.
بعد از 1دقیقه اون صفحه برای نصب وین7 که مینویسه Windows is Loading files ... میاد ! :| بعدشم باز میره رو بلک اسکرین.
دوباره با تخلیه خازن حل میشه ؟ و اینکه چطوریه این حرکت.
ممنون

من دقیقا همین مشکلات رو داشتم و مشکلم یکی از هاردام بود که خراب بود عوض که کردمش مشکلات هنگ و بوت نشدن سیستمم موقع روشن شدن حل شد

مادر بردم همین بود

سلام بچه من لپتاپ ایسر 5750 خریدم بعد وقتی باتری رو بهش وصل میکنم لپتاپ فقط خاموش روشن میشه نمیدونم چه کار کنم میشه راهنمایی کنید

این pc ما ناگهانی مشکل پیدا کرده.
درایو ها خیلی طول میکشن تا لود بشن، کلا لود شدن مختل شده. حتی winrar هم موقع انتخاب مقصد فایل rar رو برای extract کردن هنگ میکنه.
data خیلی سرعت انتقالش پایین اومده.مثلا برای انتقال 1 گیگ باید 4 ساعت صبر کنم. سرعت shutdown شدن PC هم پایین اومده.
مشکل چیه؟

می تونه از خرابی فن پردازنده و داغ شدنش، خرابی ماجول رم، نیم سوز شدن پاور و خرابی خود مادربرد هم باشه، بهتره به همین ترتیبی که گفتم قطعات رو چک کنی تا مشکل مشخص بشه.

سلام بچه من لپتاپ ایسر 5750 خریدم بعد وقتی باتری رو بهش وصل میکنم لپتاپ فقط خاموش روشن میشه نمیدونم چه کار کنم میشه راهنمایی کنید

خب باطری دستگاه مشکل داره، با یه باطری سازگار دیگه تست کنید.

سلام
یه مشکلی برای سیستمم به وجود اومده
موقعی که کلید روشن شدن کامپیوتر رو میزنم یه بوق بلند و بعدش سه بوق کوتاه شنیده میشه و مانیتور رو روشن نمیکنه ولی سیستم خودش روشن میمونه
هر چه هم ریستارت میکنم،خاموش و روشن میکنم سیستم دیگه بالا نمیاره مدام همین بوق ها رو میشنوم موقع روشن کردن
مشکل از چیه؟

سلام
یه مشکلی برای سیستمم به وجود اومده
موقعی که کلید روشن شدن کامپیوتر رو میزنم یه بوق بلند و بعدش سه بوق کوتاه شنیده میشه و مانیتور رو روشن نمیکنه ولی سیستم خودش روشن میمونه
هر چه هم ریستارت میکنم،خاموش و روشن میکنم سیستم دیگه بالا نمیاره مدام همین بوق ها رو میشنوم موقع روشن کردن
مشکل از چیه؟
به نظر میاد مشکل سخت افزاری هستش ، حالا یکی از قطعات مین مشکل پیدا کرده یا خود مین و یا شاید پاور... که باید بررسی شه !

سلام دوستان
من چند روزه که مشکل بلو اسکرین دارم کدشم یه چیزی شبیه اینه 0x000004e
از وقتی مینو رمممو عوض کردم اینطوری شده ولی خود یارو میگه از cpu ته ولی من خودم میگم چرا اون یکی مادربورد بلو اسکرین نمیداد ولی میگه نه چون دمای cpu من به 90 درجه میرسه هست خواهشا کمک کنید که دیوونه شدم!!!!:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

سلام.ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم.ممنون میشم دوستان عزیزم فرشید و رامین جواب بدن.
من این برنامه ها رو از دی وی دی کارت گرافیکم نصب کردم(msi n570gtx twin frozr III power) اگه میشه یه توضیحی در مورد این برنامه ها و کاری که میکنن بدید.
1.Supersonic Sled
2.Design Garage
3.MSI Kombustor
4.MSI Afterburner
5.AIWI

سلام دوستان
من چند روزه که مشکل بلو اسکرین دارم کدشم یه چیزی شبیه اینه 0x000004e
از وقتی مینو رمممو عوض کردم اینطوری شده ولی خود یارو میگه از cpu ته ولی من خودم میگم چرا اون یکی مادربورد بلو اسکرین نمیداد ولی میگه نه چون دمای cpu من به 90 درجه میرسه هست خواهشا کمک کنید که دیوونه شدم!!!!:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

CPU به تنهایی نمی تونه باعث BSOD بشه و بنظر نمیاد خراب باشه، مشکل حرارتی هم باشه از فن پردازنده هست که یا درست نصب نشده یا خراب شده
بهتره اول رم رو مجزا عوض کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه، اگر نشد ویندوز و درایورها رو از اول نصب کنید، بازم اگر نشد مادربرد و پاور رو بتنهایی تعویض و تست کنید.

سلام.ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم.ممنون میشم دوستان عزیزم فرشید و رامین جواب بدن.
من این برنامه ها رو از دی وی دی کارت گرافیکم نصب کردم(msi n570gtx twin frozr III power) اگه میشه یه توضیحی در مورد این برنامه ها و کاری که میکنن بدید.
1.Supersonic Sled
2.Design Garage
3.MSI Kombustor
4.MSI Afterburner
5.AIWI

قرار نیست هر چی توی دیسک گرافیک هست حتما نصب کنید، فقط نصب درایور ضروری بود که اونم باید آخرین نسخه رو همیشه از سایت NVIDIA بگیرید

گزینه های 1 و3 دموهای گرافیکی NVIDIA هستن،گزینه ی 3 برای تست پایداری و حرارت کارت گرافیک هست، گزینه ی 4 هم برای تنظیم و اروکلاک فرکانسی و مانیتور کردن فن کارت گرافیک هست.
گزینه ی 5 هم برای اتصال موبایل هوشمند شما به کامپیوتر به عنوان یه کنترلر بکار میره.

سلام. دوستان من امروز یه CPU 965BE گرفتم، الان CPU Usage من به صورت زیر هست (وقتی هیچ کاری نمیکنم). همه Core ها مثل شماره 1 به این شکل میشن میخواستم بدونم دلیلش چی هست؟

840 داشتم در موقع دسکتاب اینطور نبود

70308197511546054453.jpg

من یک مشکل داشتم اونم اینکه موقعی که ویندوز بالا میومد ناگهان مانیتور خاموش می شد و صفحه سیاه می شد.بعد یکی از دوستان گفت ویندوز رو عوض کن الان ویندوز رو عوض کردم اون مشکل حل شد ولی موقعی که دوباره مکس پین رو ریختم موقع اجرا یکهو صفحه مثل قبل سیاه شد و گیر کرد.سرعت سیستم هم خیلی پایین اومده نسبت به اوایل و اصلا کلا حس می کنم کامپیوتر داغون شده.rating هم نمیتونم از کامپیوترم بگیرم ولی قبلا می شد.آیا قطعه ای سوخته یا مشکل سخت افزاری داره؟
کارت گرافیک هام هم دو تا 570 gtx SLI هست

دوستان یه بنده خدایی وقتی با کامپیوترش کار میکنه یهو خاموش میشه ولی کاری با کامپیوتر نمیکنه و همینجوری میزاره بمونه خاموش نمیشه! مشکل ویروسه یا؟؟

بچه ها کمک این هنوز بلو اسکرین میده چرا ؟؟؟!!!!!!!!!!!
کد هاش هم اینا هستن
0x0000001A 0x00000004e 0x000000a
یا ریست میکنه یا بلو اسکرین میده اااااااااااااااااااااااااااااه
وسط بازی آنلاین کلی xp گرفته بودم ییهو ریست کرد ااااااااااااااااااااااااااااااااااااه:cursing::ranting:

سلام. دوستان من امروز یه CPU 965BE گرفتم، الان CPU Usage من به صورت زیر هست (وقتی هیچ کاری نمیکنم). همه Core ها مثل شماره 1 به این شکل میشن میخواستم بدونم دلیلش چی هست؟

840 داشتم در موقع دسکتاب اینطور نبود

70308197511546054453.jpg

شما باید از Task Manager خود ویندوز و بخش Processes ببینی ککدوم برنامه ها یا سرویسها دارن ازسیکلهای پردازنده استفاده می کنن، از رم سیستم هم داره استفاده میشه، بنابراین بی دلیل نیست.

من یک مشکل داشتم اونم اینکه موقعی که ویندوز بالا میومد ناگهان مانیتور خاموش می شد و صفحه سیاه می شد.بعد یکی از دوستان گفت ویندوز رو عوض کن الان ویندوز رو عوض کردم اون مشکل حل شد ولی موقعی که دوباره مکس پین رو ریختم موقع اجرا یکهو صفحه مثل قبل سیاه شد و گیر کرد.سرعت سیستم هم خیلی پایین اومده نسبت به اوایل و اصلا کلا حس می کنم کامپیوتر داغون شده.rating هم نمیتونم از کامپیوترم بگیرم ولی قبلا می شد.آیا قطعه ای سوخته یا مشکل سخت افزاری داره؟
کارت گرافیک هام هم دو تا 570 gtx SLI هست

ممکنه پاور سیستم نیم سوز شده باشه یا توانش برای کارتای شما کم باشه، باید دوباره بررسی کنید

دوستان یه بنده خدایی وقتی با کامپیوترش کار میکنه یهو خاموش میشه ولی کاری با کامپیوتر نمیکنه و همینجوری میزاره بمونه خاموش نمیشه! مشکل ویروسه یا؟؟

ممکنه فن پردازنده کثیف شده باشه یا پایه هاش خراب شده بودن، کلا احتمال زیادی داره که مشکل حرارتی باشه، اگر کیس رو زحمت بکشن باز کنن بهتر میشه بررسی کرد.

بچه ها کمک این هنوز بلو اسکرین میده چرا ؟؟؟!!!!!!!!!!!
کد هاش هم اینا هستن
0x0000001A 0x00000004e 0x000000a
یا ریست میکنه یا بلو اسکرین میده اااااااااااااااااااااااااااااه
وسط بازی آنلاین کلی xp گرفته بودم ییهو ریست کرد ااااااااااااااااااااااااااااااااااااه:cursing::ranting:

اینا مشکل سخت افزاری جدی هست و از خرابی یکی از قطعات سیستم مثل رم می تونه باشه، باید تست کنی تا مشکل پیدا بشه، خودبخود که درست نمیشه!

خب همین که ما اومدیم 2تا قطهی سیستمو اپدیت کنیم کارت گرافیکمونم تو این بی پولی پاس شد الان واسم !... اقایون تا سیستم بالا اومد صفحه شطرنجیه سبز شد ( چند لحظه قبلش نقطه های سبز مینداخت ) سیستم هنگ کرد..الانم با انبورده تصویر گرفتم ! چه بلایی سرش اومده ؟ میترسم دوباره گرافیکو نصب کنم ! gtx 570

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or