تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

لطفا راهنمایی کنید در مورد update بایوس mainboard.
آپدیت جدید گرفتم برای مدل asus p9x79 deluxe باید چه جوری نصیبش کنم.؟

مطابق راهنمای این لینک عمل کنید.

معذرت برای فضولی. منم این مشکل رو داشتم. یه ویروس هست که فایل هارو مخفی میکنه. این لینک شاید به دردت بخوره حل مشکل مخفی بودن فایلها و دایرکتوری ها پس از پاکسازی یک ویروس

بله، این روش هم بیشتر موارد فایلها و فولدرها رو در صورتی که مخفی شده باشن آشکار می کنه.

با تنظیمات low و رزولوشن پایین هم بازم فریمم بالاتر از 15 نمیره مثلا nfs hot pursuit 2010 پایین ترین رزولوشن با بالاترین رزولوشن هیچ فرقی نداره تنظیمات low با تنظیمات high فرق نداره.
چیکار کنم؟؟
خوبه گفتم دوستم کارتش 5570 هست ولی assassins creed 1 با فریم 60 اجرا میکنه ولی من با 15 فریم

کارت 6570 همون 5570 هست، فرقی با هم ندارن
در مورد اینکه چرا فریمش پایین هست بنظر من بخاطر ضعف گرافیک شما هست، حالا اینکه شما داری می گی دقیقا به 15 فریم محدود هست عجیبه و بیشتر باید بررسی بشه.

این کار ها رو کردم.فقط موقعی که هیچ درایوری از ارت گرافیک نصب نیست بالا میاد.البته یکی از ورژن ها رو که نصب کردم یک خورده جلوتر رفت ولی باز خاموش شد.

از CCleaner استفاده کن و بعدش درایور گرافیک رو نصب کن، اگر نشد بهتره برای نصب یه ویندوز جدید آماده بشی.

ممنون واسه پاسخ. میشه بگید دمای سی پی یو چقدر تاثیر گذار هست تو کاراییش؟ مثلا یه فن 50 تومانی میارزه بخرم؟(دما چقدر کم میشه؟) با این فن معمولی دما به 70 درجه میرسه موقع بازی. در ضمن اهل اورکلاک هم نیستم.ممنون

مطابق راهنمای این لینک عمل کنید.

بله، این روش هم بیشتر موارد فایلها و فولدرها رو در صورتی که مخفی شده باشن آشکار می کنه.

کارت 6570 همون 5570 هست، فرقی با هم ندارن
در مورد اینکه چرا فریمش پایین هست بنظر من بخاطر ضعف گرافیک شما هست، حالا اینکه شما داری می گی دقیقا به 15 فریم محدود هست عجیبه و بیشتر باید بررسی بشه.

از CCleaner استفاده کن و بعدش درایور گرافیک رو نصب کن، اگر نشد بهتره برای نصب یه ویندوز جدید آماده بشی.

باید چیکار کنم؟
چجوری بررسیش کنم؟
بفرستم گارانتی؟

یکم بیشتر توضیح می دی آقا فرشید دیدم لینکو که دادید به صورت کلی فهمیدم چی به چیه ولی نمی دونم باید pc خاموش باشه یا standbye باشه یا...
اصلا این کار ضرر داره نداره یا....
بعد از این کار نیاز به نصب دوباره windows هست یا خیر؟
یا اصلا نیاز به آپدیت هست این مادربود جدید ها .؟(تغییرات محسوسی داره من استفاده هم استفاده معمولی هست فقط)
ممنون.

آخرین ویرایش:
ممنون واسه پاسخ. میشه بگید دمای سی پی یو چقدر تاثیر گذار هست تو کاراییش؟ مثلا یه فن 50 تومانی میارزه بخرم؟(دما چقدر کم میشه؟) با این فن معمولی دما به 70 درجه میرسه موقع بازی. در ضمن اهل اورکلاک هم نیستم.ممنون

خیر، این مشکل ربطی به دمای CPU ی شما نداره، دماش هم طبیعی هست

باید چیکار کنم؟
چجوری بررسیش کنم؟
بفرستم گارانتی؟

اول باید ویندوز رو از اول نصب کنید و بعد آخرین درایورها رو نصب کنید و ببینید توی بازی و فریم تغییری ایجاد می شه یا نه، اینجوری مطمئن میشد مشکل نرم افزار هست یا نه،

یکم بیشتر توضیح می دی آقا فرشید دیدم لینکو که دادید به صورت کلی فهمیدم چی به چیه ولی نمی دونم باید pc خاموش باشه یا standbye باشه یا...
اصلا این کار ضرر داره نداره یا....
بعد از این کار نیاز به نصب دوباره windows هست یا خیر؟
یا اصلا نیاز به آپدیت هست این مادربود جدید ها .؟(تغییرات محسوسی داره من استفاده هم استفاده معمولی هست فقط)
ممنون.

فقط کافیه برق به مادربرد برسه، یعنی چراغ LEDش روشن باشه، لازم نیست سیستم رو روشن کنید، فقط از طریق USB و طبق دستور العمل آپدیت کنید
روشهای دیگه ای هم هست که مثل این راحت نیست، یکم تجربه ی بیشتری لازم داره،

آپدیت بایوس مثل آپدیت درایورهای نرم افزاری ضروری نیست، مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه، در ضمن اشتباه در آپدیت ریسک زیادی داره و مسولیت خرابی احتمالی به عهده ی شماست/

خیر، این مشکل ربطی به دمای CPU ی شما نداره، دماش هم طبیعی هست

اول باید ویندوز رو از اول نصب کنید و بعد آخرین درایورها رو نصب کنید و ببینید توی بازی و فریم تغییری ایجاد می شه یا نه، اینجوری مطمئن میشد مشکل نرم افزار هست یا نه،

فقط کافیه برق به مادربرد برسه، یعنی چراغ LEDش روشن باشه، لازم نیست سیستم رو روشن کنید، فقط از طریق USB و طبق دستور العمل آپدیت کنید
روشهای دیگه ای هم هست که مثل این راحت نیست، یکم تجربه ی بیشتری لازم داره،

آپدیت بایوس مثل آپدیت درایورهای نرم افزاری ضروری نیست، مگر اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه، در ضمن اشتباه در آپدیت ریسک زیادی داره و مسولیت خرابی احتمالی به عهده ی شماست/

ویندوز عوض کردم درایور 12.6 رو هم ریختم 0.000000000001 فریم هم تاثیر نداشت.
بایوس هم آپدیت کردم ولی انگار نه.
هاردم فرمت کردم بازم نه دیگه چه کاری؟

سلام

دوستان من یه گرافیک 6770 دارم مارک sapphire و نمیدونم از خروجی HDMI یش صدا رو منتقل میکنه یا نه!!رو کارتنش چیزی ننوشته درباره صدا (این بخاطر این هست که سافایر مثل xfx ندید بدید نیست یا اصلا نداره که رو کارتنش بنویسه؟؟؟؟)

امروز یه گرافیک 6870 اوردم برا تست که مارک XFX بود روی کارتنش نوشته Hd Surrond 7.1 که رو همین حساب من کابل hdmi رو زدم به خروجیش و اونورش رو زدم به پلاسما پاناسونیک و تو ویندوز 7 اولتی 64بیت تو قسمت زیر وقتی میزنم رو کانال HDMI 1 تلویزیون این علامت قرمز که روی AMD HDMI Output هست قرمز میشه و برا اینکه سبز بشه هر دفعه باید کابل HDMI رو از پشت تلویزیون یا از پشت گرافیک بیرون بیارم و دوباره جا بزنم تا سبز بشه و صدا از AMD HDMI Output بیرون بیاد و هر موقم که تلویزیون رو خاموش میکنم و یا میرم رو AV 1 و دوباره میام رو HDMI 1 باید کابلو در بیارم و جا بزنم!!!! راه درمانی داره چون اگه قرار باشه مدام کابلو در بیارم و بزنم جا که با زمان عهد رضا خان فرقی نمیکنه و تکنولوژی حرفی نداره برای این مشکل!!!

36562844786444951808.jpg

این xp همچنان زنده هست؟ شما برو داخل 7 به احتمال زیاد مشکل حل بشه برای من که این مشکل نیست

ویندوز عوض کردم درایور 12.6 رو هم ریختم 0.000000000001 فریم هم تاثیر نداشت.
بایوس هم آپدیت کردم ولی انگار نه.
هاردم فرمت کردم بازم نه دیگه چه کاری؟

نه دیگه، کار دیگه ای نمونده، باید کارت رو روی سیستم دیگه ای تست کنی که احیانا اگر کندی خود کارت بوده باشه و شما فقط تصور می کردی که باید سریعتر باشه برطرف بشه، اگر همینجوری موند بعدش کارت رو ببر گارانتی.

بچه ها نمیدونم چی شده ولی اتفاق جالبی برام افتاده تو همین تاپیک گفتم که دمای GTX 560 Ti ام تا 70 گاهی بالا میرفت (البته تا 2 روز پس از خرید)
الان دیگه همون بازی قبلیا با همون تنظیماتو بازی میکنم دما به زور به 60 برسه اکثرا 50-55 هست دلیلش چی میتونه باشه؟(برا من که خیلی عجیب بود)
ببخشید سوالو اینجا پرسیدم جای دیگه هیچکی جواب نمیداد

سلام،ببخشید یه سوال داشتم خواهشا سریع جواب بدین:یه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم دقیقا از کیبورده یا نرم افزاریه،مثلا تو بازی های سبک open-world کاراکتر بازی خود به خود به سمت چپ میره نمیدونم چیکار کنم،این مشکل برام تو بازی های la noire و gta اتفاق افتاد،واقعا غیرقابل تحمله...~x(
خوب اگه فقط تو یه بازی خاص اینجوریه مشخصه مشکل نرمافزاریه حالا یا درایورش با یه سری از تنظیمات بازی مشکل داره یا... و اگه تو بیشتر بازیا اینجوریه میتونه مشکل از خود کیبرد هم باشه !
ویندوز عوض کردی ؟

خوب اگه فقط تو یه بازی خاص اینجوریه مشخصه مشکل نرمافزاریه حالا یا درایورش با یه سری از تنظیمات بازی مشکل داره یا... و اگه تو بیشتر بازیا اینجوریه میتونه مشکل از خود کیبرد هم باشه !
ویندوز عوض کردی ؟
نه،از اول xp بود...موس هم خود به خود این ور اون ور میپیچه...مثلا تو بازی max payne 3 این مشکل رو نداشتم،حالا هم موندم چیکار کنم....

من اسپیکرهام رو وقتی روشن می کنم ، یه صدای ویز ویز ازشون در میاد ( جدیدا درست شده ) . مشکل چیه ؟!

دقیقا اسپیکر های قبلی ام هم این جوری شدن و این صدای ویز ویزشون نرفت

quote_icon.png
نوشته شده توسط Dysphoria

سلام،
امروز بعد 3ماه اومدم سیستم رو باز کردم که گردو خاک فنها رو بگیرم و *****شون رو تمیز کنم (فقط در حد تمیز کردن،به سایر قطعات دست نزدم) ولی وقتی بستم و روشن کردم ، از سیستم نمیتونم تصویر بگیرم.
هم از DVI امتحان کردم و هم HDMI. اصلا تصویر نمیده.
یه نکته هم اینکه برای اولین بار روشن میشه بعد 10 ثانیه ریست میشه خودکار و دفعه بعد بکار میوفته.(قبلاً اینطور نبود.)
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست.
ممنون
مدل مین شما چیه ؟ سیستم بوت میشه ؟ قطعات مین رو خوب بررسی کنید شاید چیزی جدا شده !
سلام،
اول جواب سوالتون رو میدم.
ASUS P8P67 ، سیستم هم بوت میشد ولی اصلاً تصویری برای مانیتور نمیفرستاد.

بعد از یک روز بردم به یه خدمات کامپیوتری سیستم رو بازش کرد و یه چیزی رو زد و گفت که تخلیه خازن کردم و این حرفا ... سیستم درست شد.
بعدش از یک هفته امروز رو idle بود که اومدم دیدم بکل فریز کرده وین.
ریست دستی دادم.
بعد از اینکه روشن کردم اینبار سر بوت ویندوز گیر میکنه.یعنی صفحه سیاه رد نمیشه.
بعد از 1دقیقه اون صفحه برای نصب وین7 که مینویسه Windows is Loading files ... میاد ! :| بعدشم باز میره رو بلک اسکرین.
دوباره با تخلیه خازن حل میشه ؟ و اینکه چطوریه این حرکت.
ممنون

بچه ها نمیدونم چی شده ولی اتفاق جالبی برام افتاده تو همین تاپیک گفتم که دمای GTX 560 Ti ام تا 70 گاهی بالا میرفت (البته تا 2 روز پس از خرید)
الان دیگه همون بازی قبلیا با همون تنظیماتو بازی میکنم دما به زور به 60 برسه اکثرا 50-55 هست دلیلش چی میتونه باشه؟(برا من که خیلی عجیب بود)
ببخشید سوالو اینجا پرسیدم جای دیگه هیچکی جواب نمیداد
فهمیدم همش زیر سر این MSI Afterburner هست:دی
اشکال نداره سرعت فن بالا باشه برای طولانی مدت؟

این pc ما ناگهانی مشکل پیدا کرده.
درایو ها خیلی طول میکشن تا لود بشن، کلا لود شدن مختل شده. حتی winrar هم موقع انتخاب مقصد فایل rar رو برای extract کردن هنگ میکنه.
data خیلی سرعت انتقالش پایین اومده.مثلا برای انتقال 1 گیگ باید 4 ساعت صبر کنم. سرعت shutdown شدن PC هم پایین اومده.
مشکل چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or