ممکنه فن مشکل داشته باشه ، اتصالاتش رو چک کنید تو پورتای مختلف امتحان کنید اگه نتیجه نداد یحتمل مشکل داره !سلام
من کیس Green X-5 گرفتم امروز و وصل کردم ، اما یکی از فن های بالایی کار نمی کنه! کسی می دونه چجوری می شه تست کرد که مشکل از فن هست یا کابل رابط؟
بعد وقتی ولوم های تغییر دور فن رو هم می چرخونم هیچ اتفاق خاصی نمی افته!! یعنی خراین این ولوم ها؟
این فن کناری هم زیاد سرعت نداره!! نمی دونم چرا اینجوریه!! شایدم کابل اشتباه وصل کرده باشم ولی طبق چیزایی که گفته بود عمل کردم!
معمولا تو مسیر کابل این ولوم ها یه رابط قرار میگیره که بین فن و ولوم هستش (یعنی فن از این رابط رد میشه بعد به منبع تغذیه متصل میشه) حالا شما مسیر کابلا رو چک کن ببین مشکل از کجاس !
در مورد فن کناری هم اگه منظور بزرگترین فن تو این کیس هستش که خوب 20 سانته و دورش هم 700RPM هستش (که کاملا مناسبه) بیشتر از این باشه صدای طوفان 70 80 کیلومتری میاد تو کیس !
78 دمای بالایی هستش (با توجه به اینکه کولر هم روشنه و کیست هم تهویه خوبی داره) چک کن فن CPU یا سیلیکونش مشکلی نداشته باشه !سلام.سیستم من اینه
M/B:asus p8z68v-pro/gen3
CPU:intel core i7 2600k
RAM:2*corsair vengeance 4g 1600
VGA:msi n570gtx twin frozr III power
power:green 785
case:infinity
من وقتی از بازی بیرون میرم سیستم اخطار میده که دمای سی پی یو 73,75,حتی تا 78 هم رسیده . این دما خطرناک یا نه؟ من الان چه کار کنم؟ سرعت فن سی پی یو رو بالا ببرم؟ فن بخرم؟
اینم بگم که تهویه ی اتاق من خوبه و کولر دو تیکه توی اتاقم اکثر اوقات روشنه
مدل مین شما چیه ؟ سیستم بوت میشه ؟ قطعات مین رو خوب بررسی کنید شاید چیزی جدا شده !سلام،
امروز بعد 3ماه اومدم سیستم رو باز کردم که گردو خاک فنها رو بگیرم و *****شون رو تمیز کنم (فقط در حد تمیز کردن،به سایر قطعات دست نزدم) ولی وقتی بستم و روشن کردم ، از سیستم نمیتونم تصویر بگیرم.
هم از DVI امتحان کردم و هم HDMI. اصلا تصویر نمیده.
یه نکته هم اینکه برای اولین بار روشن میشه بعد 10 ثانیه ریست میشه خودکار و دفعه بعد بکار میوفته.(قبلاً اینطور نبود.)
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست.
ممنون
نرمافزار یا درایور خاصی نصب کردید ؟آقا من کارت صدام تا دیروز کار میکرد اما یک دفعه دیدم صدا قطع شد رفتم تو HARdware دیدم پیشش علامت تعجب با رنگ زرده
سی دی رو آوردم نصبیدم دیدم نشد
ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
همه چی رو چک کردم همه درست بود اینم چند تا عکس از جاهایی که لازمه
http://up.vatandownload.com/images/5es92cpekmp2l2co29ry.jpg
http://up.vatandownload.com/images/spgbvwmnh4ossn0uzhmb.jpg
http://up.vatandownload.com/images/ofzyt4cqcldgo35qfw9.jpg
http://up.vatandownload.com/images/v600aomqvrub0cfpt7w.jpg
فقط کمک کنید صواب داره
در آخر با تعویض ویندوز میشه به یه نتایجی رسید !
سری جدید مودمای D-Link کنسولای پیچیده و سختی دارن (اگه آشنایی نداری بهتره بیخیالش بشی) بهترین کار استفاده از دیسک راه اندازش هستش به ترتیب توضیح میده که چیکار باید بکنید و اگه اطلاعات رو درست وارد کنید در آخر مودم به نت وصل میشه !سلام
یکی از دوستام یه مودم خریده اما برا کانفینگش به مشکل بر خورده برا همین اورده داده من که مثلا خیلی سرم میشه. اما مثٍ خر تو گل گیر گردم.
با مودم خودم ( WRT120n ) وصلم به نت.ولی وقتی مودم رو جدا میکنم و مودم دوستم(DLink 2750u) رو میزنم جاش. رو اون کامپیوتر کوچیکه اون پایین علامت تعجبه.ویزاردش که خیلی مسخرس همش ارور میده.تو کنترل پنل مودم هم نمیره هر کاری میکنم.192.168.1.1 که میزنم میگه نت وصل نیست و نمیره.
Use Proxy .... هم انچک کردم.
IP و DNS هم رو اپتین اوتوماتیکن.
ویزاردش کلا 2 تا گزینه داره.یکی ADSL که میزنم ارور میده میگه پیدا نشد.یکی دیگه Wan.. که میزنم IP میخواد وقتی میزارم رو اوتوماتیک میگه An Error occurred ...
IP رو هم دستی ست کنید تو همون رنج مودم مثلا 192.168.1.2 با DNS هم کاری نداشته باشید !
از روز اول اینجوری بوده یا جدیدا اینطوری شده ؟ ممکنه تو شناسایی یه قطعه به مشکل خورده باشه که باید بررسی شه !سلام. من وفتی که کامپیوتر رو روشن میکنم بعضی وقت ها همون اول روی عکس asus گیر میکنه. کیبردم کار نمیکنه. ریست که میکنم درست میشه، هیج جای دیگه مشکل نداره! مشکل ار کجاست؟ ممکنه مال رم باشه، اخه یه 2گیگ با یه 4گیگ روشه
در آخر بایوس رو آپدیت کنید شاید مشکل حل بشه !
تو پاساژ علائدین طبقه 5 یا 6 روبروی پله یه مرکز تخصصی در مورد لبتاب هست چند سالی میشه که کارشون تعمیرات و اطلاعات خوبی دارن ببرید شاید به نتیجه برسید !سلام دوستان
لپ تاپ من یک سال و نیمه یه مشکل عجیبی داره که بعضی موقع ها خودشو نشون میده و گاهی چندین ماه درست کار میکنه. دیگه از دستش خسته شدم و میخواستم یه متخصص درست لطفا بهم معرفی کنید که از مشکلات پیچیده سردربیاره و دستگاه رو ببرم شاید بتونه درستش کنه. مدلش HP G72 B66-us هستش. اگه تبلیغ میشه هم لطف کنید پیام خصوصی کنید.
ممنون میشم.
متوجه نمیشم منظور از گیر داشتن دقیقا چیه ؟سلام
من gtx 670 که 2 گیگ رم داره گرفتم
ولی وقتی crysis 2 پک directx 11 رو اجرا میکنم وقتی به آب تیر میزنم و انفجارو... یخورده گیرو داره
آدم دیوونه میشه 1 میلون بده کارت گرافیک یه بازی رو درست حسابی نیاره چیکارش کنم؟
این اورکلاک که میگن چیه چیجوریه؟