تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من کیس Green X-5 گرفتم امروز و وصل کردم ، اما یکی از فن های بالایی کار نمی کنه! کسی می دونه چجوری می شه تست کرد که مشکل از فن هست یا کابل رابط؟
بعد وقتی ولوم های تغییر دور فن رو هم می چرخونم هیچ اتفاق خاصی نمی افته!! یعنی خراین این ولوم ها؟:(

این فن کناری هم زیاد سرعت نداره!! نمی دونم چرا اینجوریه!! شایدم کابل اشتباه وصل کرده باشم:( ولی طبق چیزایی که گفته بود عمل کردم!
ممکنه فن مشکل داشته باشه ، اتصالاتش رو چک کنید تو پورتای مختلف امتحان کنید اگه نتیجه نداد یحتمل مشکل داره !
معمولا تو مسیر کابل این ولوم ها یه رابط قرار میگیره که بین فن و ولوم هستش (یعنی فن از این رابط رد میشه بعد به منبع تغذیه متصل میشه) حالا شما مسیر کابلا رو چک کن ببین مشکل از کجاس !
در مورد فن کناری هم اگه منظور بزرگترین فن تو این کیس هستش که خوب 20 سانته و دورش هم 700RPM هستش (که کاملا مناسبه) بیشتر از این باشه صدای طوفان 70 80 کیلومتری میاد تو کیس !
سلام.سیستم من اینه
M/B:asus p8z68v-pro/gen3
CPU:intel core i7 2600k
RAM:2*corsair vengeance 4g 1600
VGA:msi n570gtx twin frozr III power
power:green 785
case:infinity
من وقتی از بازی بیرون میرم سیستم اخطار میده که دمای سی پی یو 73,75,حتی تا 78 هم رسیده . این دما خطرناک یا نه؟ من الان چه کار کنم؟ سرعت فن سی پی یو رو بالا ببرم؟ فن بخرم؟
اینم بگم که تهویه ی اتاق من خوبه و کولر دو تیکه توی اتاقم اکثر اوقات روشنه
78 دمای بالایی هستش (با توجه به اینکه کولر هم روشنه و کیست هم تهویه خوبی داره) چک کن فن CPU یا سیلیکونش مشکلی نداشته باشه !
سلام،
امروز بعد 3ماه اومدم سیستم رو باز کردم که گردو خاک فنها رو بگیرم و *****شون رو تمیز کنم (فقط در حد تمیز کردن،به سایر قطعات دست نزدم) ولی وقتی بستم و روشن کردم ، از سیستم نمیتونم تصویر بگیرم.
هم از DVI امتحان کردم و هم HDMI. اصلا تصویر نمیده.
یه نکته هم اینکه برای اولین بار روشن میشه بعد 10 ثانیه ریست میشه خودکار و دفعه بعد بکار میوفته.(قبلاً اینطور نبود.)
ممنون میشم بگید مشکل از کجاست.
ممنون
مدل مین شما چیه ؟ سیستم بوت میشه ؟ قطعات مین رو خوب بررسی کنید شاید چیزی جدا شده !
آقا من کارت صدام تا دیروز کار میکرد اما یک دفعه دیدم صدا قطع شد رفتم تو HARdware دیدم پیشش علامت تعجب با رنگ زرده
سی دی رو آوردم نصبیدم دیدم نشد
ویندوزم XP سرویس پک 3 هست
همه چی رو چک کردم همه درست بود اینم چند تا عکس از جاهایی که لازمه
http://up.vatandownload.com/images/5es92cpekmp2l2co29ry.jpg
http://up.vatandownload.com/images/spgbvwmnh4ossn0uzhmb.jpg
http://up.vatandownload.com/images/ofzyt4cqcldgo35qfw9.jpg
http://up.vatandownload.com/images/v600aomqvrub0cfpt7w.jpg
فقط کمک کنید صواب داره
نرمافزار یا درایور خاصی نصب کردید ؟
در آخر با تعویض ویندوز میشه به یه نتایجی رسید !
سلام
یکی از دوستام یه مودم خریده اما برا کانفینگش به مشکل بر خورده برا همین اورده داده من که مثلا خیلی سرم میشه. اما مثٍ خر تو گل گیر گردم.
با مودم خودم ( WRT120n ) وصلم به نت.ولی وقتی مودم رو جدا میکنم و مودم دوستم(DLink 2750u) رو میزنم جاش. رو اون کامپیوتر کوچیکه اون پایین علامت تعجبه.ویزاردش که خیلی مسخرس همش ارور میده.تو کنترل پنل مودم هم نمیره هر کاری میکنم.192.168.1.1 که میزنم میگه نت وصل نیست و نمیره.
Use Proxy .... هم انچک کردم.
IP و DNS هم رو اپتین اوتوماتیکن.
ویزاردش کلا 2 تا گزینه داره.یکی ADSL که میزنم ارور میده میگه پیدا نشد.یکی دیگه Wan.. که میزنم IP میخواد وقتی میزارم رو اوتوماتیک میگه An Error occurred ...
سری جدید مودمای D-Link کنسولای پیچیده و سختی دارن (اگه آشنایی نداری بهتره بیخیالش بشی) بهترین کار استفاده از دیسک راه اندازش هستش به ترتیب توضیح میده که چیکار باید بکنید و اگه اطلاعات رو درست وارد کنید در آخر مودم به نت وصل میشه !
IP رو هم دستی ست کنید تو همون رنج مودم مثلا 192.168.1.2 با DNS هم کاری نداشته باشید !
سلام. من وفتی که کامپیوتر رو روشن میکنم بعضی وقت ها همون اول روی عکس asus گیر میکنه. کیبردم کار نمیکنه. ریست که میکنم درست میشه، هیج جای دیگه مشکل نداره! مشکل ار کجاست؟ ممکنه مال رم باشه، اخه یه 2گیگ با یه 4گیگ روشه
از روز اول اینجوری بوده یا جدیدا اینطوری شده ؟ ممکنه تو شناسایی یه قطعه به مشکل خورده باشه که باید بررسی شه !
در آخر بایوس رو آپدیت کنید شاید مشکل حل بشه !
سلام دوستان

لپ تاپ من یک سال و نیمه یه مشکل عجیبی داره که بعضی موقع ها خودشو نشون میده و گاهی چندین ماه درست کار میکنه. دیگه از دستش خسته شدم و میخواستم یه متخصص درست لطفا بهم معرفی کنید که از مشکلات پیچیده سردربیاره و دستگاه رو ببرم شاید بتونه درستش کنه. مدلش HP G72 B66-us هستش. اگه تبلیغ میشه هم لطف کنید پیام خصوصی کنید.

ممنون میشم.
تو پاساژ علائدین طبقه 5 یا 6 روبروی پله یه مرکز تخصصی در مورد لبتاب هست چند سالی میشه که کارشون تعمیرات و اطلاعات خوبی دارن ببرید شاید به نتیجه برسید !
سلام
من gtx 670 که 2 گیگ رم داره گرفتم
ولی وقتی crysis 2 پک directx 11 رو اجرا میکنم وقتی به آب تیر میزنم و انفجارو... یخورده گیرو داره
آدم دیوونه میشه 1 میلون بده کارت گرافیک یه بازی رو درست حسابی نیاره چیکارش کنم؟
این اورکلاک که میگن چیه چیجوریه؟
متوجه نمیشم منظور از گیر داشتن دقیقا چیه ؟

بله چک کردم دادم تعمیر کار هم سرعت فن رو چک کرد(سر حالت کوایت هست تا سر صدای زیادی تولید نکنه) سیلیکون رو هم چک کرد
من که راه حلی به نظرم نرسید به جز این که فن سی پی یو رو عوض کنم(با توجه به این که معلوم نیست برای چی این سی پی یو اینقدر داغ میکنه)
حالا میخوام یه فن به من معرفی کنید که بیصدا باشه و اوقدری قدرت داشته باشه که که دمای سی پی یو در هیچ شرایطی اینقدر نشه و سیستم اخطار نده.ترجیحا از مارک کولر مستر باشه.قیمت هم تا 70 مشکلی ندارم
و یه مشکل دیگه هم هست. نمیدونم برای چی رم ها رو بجای 1600 , 1333 میخونه. رم ها هم از یک مدل و یک سری هستند(cmz4gx3m1a1600c9)

آخرین ویرایش:
دوستان من یه مشکل دارم.من یه dvd writer دارم که وقتی cdمیزاری داخلش که اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده.
dvd هم که میزارم اولش میچرخه هنوز 2 ثانیه نشده وای میسته.... هی میاد بچرخه ولی باز وای میسته ...
میگید چی کارش کنم !!!
الان مکس پین 3 گرفتم ولی نمیدونم چه خاکی تو سرش بکنم...
نکته عجیب اینجاست که dvd خام رو میخونه و رایت میکنه ولی وقتی رایت شد باز همون dvd رو که همین چند لحظه پیش خام بود و حالا پر شده رو نمیخونه !!!!!

از روز اول اینجوری بوده یا جدیدا اینطوری شده ؟ ممکنه تو شناسایی یه قطعه به مشکل خورده باشه که باید بررسی شه !
در آخر بایوس رو آپدیت کنید شاید مشکل حل بشه !

ممنون از راهنماییتون .دقیقا همون روز اول که تکنسین کامپیوتر رو سر هم کرد اینجوری شد. گفت مشکلی نیست!!! البته شاید هر 2 روز یک بار اینجوری بشه. بایوس چیو اپدیت کنم؟ مادر برد یا گرافیک یا رم؟

بله چک کردم دادم تعمیر کار هم سرعت فن رو چک کرد(سر حالت کوایت هست تا سر صدای زیادی تولید نکنه) سیلیکون رو هم چک کرد
من که راه حلی به نظرم نرسید به جز این که فن سی پی یو رو عوض کنم(با توجه به این که معلوم نیست برای چی این سی پی یو اینقدر داغ میکنه)
حالا میخوام یه فن به من معرفی کنید که بیصدا باشه و اوقدری قدرت داشته باشه که که دمای سی پی یو در هیچ شرایطی اینقدر نشه و سیستم اخطار نده.ترجیحا از مارک کولر مستر باشه.قیمت هم تا 70 مشکلی ندارم
و یه مشکل دیگه هم هست. نمیدونم برای چی رم ها رو بجای 1600 , 1333 میخونه. رم ها هم از یک مدل و یک سری هستند(cmz4gx3m1a1600c9)
تو حالت Idle دماش چجوریه ؟
CPU ذاتا مشکلی نداره مشکل تو انتقال گرما یا دمای محیط هستش !
با 10 تومن بالاتر Thermalright Macho پیشنهاد میشه.
برای رم ها هم باید بصورت دستی فرکانسارو تو بایوس مین ست کنید یا گزینه ی XMP رو فعال کنید تا فرکانس Default رو ست کنه !
دوستان من یه مشکل دارم.من یه dvd writer دارم که وقتی cdمیزاری داخلش که اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده.
dvd هم که میزارم اولش میچرخه هنوز 2 ثانیه نشده وای میسته.... هی میاد بچرخه ولی باز وای میسته ...
میگید چی کارش کنم !!!
الان مکس پین 3 گرفتم ولی نمیدونم چه خاکی تو سرش بکنم...
نکته عجیب اینجاست که dvd خام رو میخونه و رایت میکنه ولی وقتی رایت شد باز همون dvd رو که همین چند لحظه پیش خام بود و حالا پر شده رو نمیخونه !!!!!
اینجور مشکلات بیشتر تو رایترای Liteon دیده میشه تا مدلای دیگه ، در کل به نظر میاد مرخص شده بهتره تو فکر تعویضش باشی !
ممنون از راهنماییتون .دقیقا همون روز اول که تکنسین کامپیوتر رو سر هم کرد اینجوری شد. گفت مشکلی نیست!!! البته شاید هر 2 روز یک بار اینجوری بشه. بایوس چیو اپدیت کنم؟ مادر برد یا گرافیک یا رم؟
خواهش
نمیشه که مشکلی نباشه تو بررسی قطعات یه جا گیر میکنه که سیستم بوت نمیشه !
رم که بایوس نداره ، کارت گرافیک هم بروز رسانی بایوس نداره (یعنی آپدیتی نداره) منظور بایوس مین هستش !

خواهش
نمیشه که مشکلی نباشه تو بررسی قطعات یه جا گیر میکنه که سیستم بوت نمیشه !
رم که بایوس نداره ، کارت گرافیک هم بروز رسانی بایوس نداره (یعنی آپدیتی نداره) منظور بایوس مین هستش !

من رفتم از سایت asus مادربرد رو پیدا کردم و اپدیت بایوس رو پیدا کردم. از طریق ez flash اپدیت کردم . حالا سیستم بالا نمیاد. پیام میده reading failed! بعدشم میره تو ez flash . از طریق دفترچه راهنما cmos رو هم پاک کردم. باز همون پیام رو میده . asus p8h61 usb3

من رفتم از سایت asus مادربرد رو پیدا کردم و اپدیت بایوس رو پیدا کردم. از طریق ez flash اپدیت کردم . حالا سیستم بالا نمیاد. پیام میده reading failed! بعدشم میره تو ez flash . از طریق دفترچه راهنما cmos رو هم پاک کردم. باز همون پیام رو میده . asus p8h61 usb3
اصلا بایوس آپدیت شده ؟ وسط آپدیت مشکلی پیش نیومد ؟
CMOS که واسه ذخیره تنظیماتشه پاک شدن یا نشدنش الان به کار شما نمیاد ، به نظر میاد بایوسش پاک شده یا وسط آپدیت به مشکل خورده !

سلام. من کارت گرافیکم رو چند بار تا حالا آپدیت کردم.چون خود Catalyst پیغام میداد که آپ کن! من به ورژن 12.4 آپدیت کردم ولی هنوزم میرم توی Catalyst Version مینویسه 11.8 و تازه امروز پیغام داد که به 12.6 آپدیت کنید!

جریان چیه؟ هم با خود Catalyst آپدیت کردم و هم از سایت amd بازم نصب میشه و همه چیز ردیفه ولی ورژن رو 11.8 مینویسه.چکار کنم به نظرتون؟

مدل هم sapphire hd 6670 ddr3 2 gig هستش.ممنون

آخرین ویرایش:
من یک مشکل دارم اونم اینکه دیروز یکهو مانیتورم خاموش شد بعد که کامپیوتر رو روشن کردم بعد صفحه مادبور و کارت گرافیک هنگامی که می خواد بره تو صفحه ویندوز خود به خود خاموش میشه.ولی در حالت safe mode به راحتی وارد ویندوز میشه.میخواستم بدونم مشکل کجاست؟

اصلا بایوس آپدیت شده ؟ وسط آپدیت مشکلی پیش نیومد ؟
CMOS که واسه ذخیره تنظیماتشه پاک شدن یا نشدنش الان به کار شما نمیاد ، به نظر میاد بایوسش پاک شده یا وسط آپدیت به مشکل خورده !

اره کامل اپدیت شد. باز دوباره اپدیت کردم. درست شد. ممنون . اگه cmos رو ریست نمی کردم پیام reading faild! پشت هم تکرار میشد و اجازه نمیداد کاری انجام بدم. اما با ریست کردن فقط یکبار نشون میداد.

سلام. من کارت گرافیکم رو چند بار تا حالا آپدیت کردم.چون خود Catalyst پیغام میداد که آپ کن! من به ورژن 12.4 آپدیت کردم ولی هنوزم میرم توی Catalyst Version مینویسه 11.8 و تازه امروز پیغام داد که به 12.6 آپدیت کنید!

جریان چیه؟ هم با خود Catalyst آپدیت کردم و هم از سایت amd بازم نصب میشه و همه چیز ردیفه ولی ورژن رو 11.8 مینویسه.چکار کنم به نظرتون؟

مدل هم sapphire hd 6670 ddr3 2 gig هستش.ممنون

در این مورد خاص من نمی دونم قضیه چیه، ولی در موارد مشابه کاربرای کارتای AMD زیاد به این مشکلا برخورد کردن و گزارشدادن،
بهتره داریور و CCC رو کامل پاک کنید و از اول نسخه ی جدید رو نصب کنید.

من یک مشکل دارم اونم اینکه دیروز یکهو مانیتورم خاموش شد بعد که کامپیوتر رو روشن کردم بعد صفحه مادبور و کارت گرافیک هنگامی که می خواد بره تو صفحه ویندوز خود به خود خاموش میشه.ولی در حالت safe mode به راحتی وارد ویندوز میشه.میخواستم بدونم مشکل کجاست؟

ممکنه کارت گرافیکت خراب شده باشه، ممکن هم هست فقط درایورش پریده باشه
از همون منوی ابتدای ویندوز F8 ، بجای گزینه ی Safe Mode از گزینه ی VGA Mode استفاده کن ، اگر بوت شد بیا توی تنظیمات دوباره رزولوشن رو تنظیم کن، یا درایور گرافیک رو دوباره نصب کن.

سلام دوستای عزیز
دیشب پای سیستم بودم یهو تصویر مونیتور خط خطی شد. خطهای عمودی و افقی .=((
خاموشش روشنش کردم حتی وقتی اولش مینویسه LG هم تصویر خط خطیه
اینجا بود که فهمیدم مونیتور مشکل پیدا کرده
میدونید مشکلش چیه ؟ تعمیر میشه یا نه ؟
از مدت گارانتیش گذشته متاسفانه . اگه تعمیر میشه کجا بدم برای تعمیر ؟ خود مادیران تعمیر میکنه دیگه ؟
مونیتورم اینه : LG W2284F

ممنون

سلام.ببخشید من کاربر حرفهای نیستم. میشه بگید چجور و از کجا میشه گزینه ی xmp رو فعال کرد
و اما در مورد فن, ایا هیچ راه حلی نیست؟ چیزی به نظرتون نمیرسه که مشکل از اون باشه؟ و اگر راه حلی نیست یه مدل فن دیگه هم معرفی کنید چون من اهوازم ممکنه اون مدل پیدا نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or