تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

من یه کارت گرافیک 8600gt دارم که روی یک سیستم نصب بود و کار میکرد. مین برد سیستم هم 945Gcm بود. حالا روی هرسیستم دیگه ای که میزارم بالا نمیاد ولی روی مین خودش یعنی 945 بالا میاد دلیلش چیه ؟

من یه رایتر ِ پایُنیر دارم ، دیسک توش میزارم اصولا وسط ِ کپی / نصب گیر می کنه . مجبورم دیسک رو دربیارم ستاپ رو پاز کنم دوباره بزارمش . بعضی وقت ها هم صداهای عجیب غریبی در میاره از خودش . خلاصه نمیدونم چشه ، به نظرم شاید لنزش کثیف شده . شاید خراب خریدم راستش نمی دونم چشه .

من یه رایتر ِ پایُنیر دارم ، دیسک توش میزارم اصولا وسط ِ کپی / نصب گیر می کنه . مجبورم دیسک رو دربیارم ستاپ رو پاز کنم دوباره بزارمش . بعضی وقت ها هم صداهای عجیب غریبی در میاره از خودش . خلاصه نمیدونم چشه ، به نظرم شاید لنزش کثیف شده . شاید خراب خریدم راستش نمی دونم چشه .
مشخصه یا مرخص شده یا در حال مرخص شدنه ، راهکار خاصی نداره (یعنی ارزش تعمیر نداره) بهتره تو فکر تعویضش باشی !

مشخصه یا مرخص شده یا در حال مرخص شدنه ، راهکار خاصی نداره (یعنی ارزش تعمیر نداره) بهتره تو فکر تعویضش باشی !

البته بگم 6 ماهه داره همینطور کار می کنه :دی فک کنم اگه داشت مرخص می شد باید تا الان میشده . :دی

چه میدونم من اینو سال پیش خریدم همه هم گفتن پایونیر عمر خر داره :دی ما که نفهمیدیم چی شد اینطوری شد .

البته بگم 6 ماهه داره همینطور کار می کنه :دی فک کنم اگه داشت مرخص می شد باید تا الان میشده . :دی

چه میدونم من اینو سال پیش خریدم همه هم گفتن پایونیر عمر خر داره :دی ما که نفهمیدیم چی شد اینطوری شد .
خوب اینم یه حالت از خرابی قطعه میتونه باشه ، وقتی میگی موقع نصب یا کپی گرفتن لنزش به سر و صدا میفته (قاعدتا نه توی 1 دیسک خاص و انواع و اقسامش) این یعنی مشکل داره !
ODD سخت افزار پیچیده ای نداره که بخوایم تک تک بررسی ش کنیم معمولا مشکلاتش یا از لنزه یا موتور !

آخرین ویرایش:
ماجولهای شما باید هم مدل و هم سرعت باشن، اگر با ماجول دوم مشکل داره معنیش اینه که یا ماجول خراب هست یا مدلش با مدل ماجولی که داری یکی نیست و با هم کنار نمیان.
جفت ماژول ها یه مدلند جفتشون 4GB Vengence 1600 هستن تایمینگ شون هم یکی هست . جفت رم ها رو جدا تست کردم گذاشتم رو XMP راحت 1600 میشناسه ولی با هم 1333 میشناسه !

کامپیوترم مدتی هست(تقریبا 1 سال)یک مشکل پیدا کرده.اون مشکلش هم اینه که بعضی مواقع ،وقتی بازی میکنم بعد از 1 یا 2 ساعت صدایی مثل صدای بوق از کیس درمیاد.خواستم ببینم مشکلش چیه.

---------- نوشته در 02:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن یه مشکل دیگه هم داره.مشکلش اینه که این هم بعضی مواقع که از start کامپیوترو خاموش میکنم کامپیوتر خاموش نمیشه و باید دکمه ی کیس رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه.حتی بعضی مواقع این چاره هم کارساز نیست و باید کامپیوترو از برق بکشم.این مشکلش چیه؟!

من یه کارت گرافیک 8600gt دارم که روی یک سیستم نصب بود و کار میکرد. مین برد سیستم هم 945Gcm بود. حالا روی هرسیستم دیگه ای که میزارم بالا نمیاد ولی روی مین خودش یعنی 945 بالا میاد دلیلش چیه ؟

دلیل منطقی نمی تونه داشته باشه، مگر اینه کانکتور برق اضافی لازم داشته باشه که استفاده نمی کنی،

جفت ماژول ها یه مدلند جفتشون 4GB Vengence 1600 هستن تایمینگ شون هم یکی هست . جفت رم ها رو جدا تست کردم گذاشتم رو XMP راحت 1600 میشناسه ولی با هم 1333 میشناسه !
شما یه پک 8 گیگی بگیر امتحان کن، ببین با XMP به 1600 پایدار هست یا نه، ماجولای تکی اگه نسخه هاشون فرق داشته باشن هم ممکنه با هم کنار نیان، قبلا هم گفتم

آقایون یه سوال بلوتوث لپتاپ من چرا کار نمی کنه یعنی نمیشناسه موبایلــم رو میشناسه ــا فایل انتقال نمیده

Dell Insipiron 5110
قرار نیست بلوتوث بتونه به هر دستگاهی و با هر سیستمی فایل منتقل کنه، کارکردش با بیشتر دستگاه ها فقط Pair شدن برای مدیا و موزیک هست، نه انتقال فایل.

کامپیوترم مدتی هست(تقریبا 1 سال)یک مشکل پیدا کرده.اون مشکلش هم اینه که بعضی مواقع ،وقتی بازی میکنم بعد از 1 یا 2 ساعت صدایی مثل صدای بوق از کیس درمیاد.خواستم ببینم مشکلش چیه.

---------- نوشته در 02:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن یه مشکل دیگه هم داره.مشکلش اینه که این هم بعضی مواقع که از start کامپیوترو خاموش میکنم کامپیوتر خاموش نمیشه و باید دکمه ی کیس رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه.حتی بعضی مواقع این چاره هم کارساز نیست و باید کامپیوترو از برق بکشم.این مشکلش چیه؟!

شما خیلی به سیستمت دلبسته هستی که بعد از یک سال هنوز مشکلش رو حل نکردی!
ممکنه از کثیفی فن پردازنده باشه،احتمال هم داره پاور شما مشکل داره یا تقلبی هست، یه پاور از برند معتبر بگیرید نصب کنید

اگه مانیتور رو از PC روشن جدا کنیم برای VGA یا هر قطعه ی دیگه ای مشکل پیش میاد؟
من دیروز مجبور شدم برای نمایش یه سری عکس و ... با لپ تاپ این کار رو بکنم با مانیتورم, ولی خود کیس رو برای دانلود روشن گذاشتم
از وقتی که نصب کردم, یه مشکلی براش پیش اومده!نمی دونم یهو به یه دلیلی تصویر مانیتور کلا قطع می شه!هیچ کاری جز ریست کردن PC نمی تونم انجام بدم!وقتی روشن می شه موقع بالا اومدن ویندوز (جایی که می تونیم انتخاب کنیم در حالت Safe یا نورمال روشن بشه) می نویسه PC نتوسنته به طور کامل خاموش بشه.وقتی هم ویندوز بالا میاد, پنجره ای باز نمی شه که مشکل رو ریپورت کنه

سلام
چطور میتونم مطمئن بشم رم کامپیوترم خرابه؟
دو تا رم 2 گیگ 1333 دارم که وقت نصب ویندوز سون مدام یه ارور میدیدم. رم ها رو تک تک امتحان کردم و مشکلم حل شد. اما الان تو محیط ویندوز خیلی از نرم افزار ها کرش میکنن وقتی هم رمی که مشکل داشت رو در میارم دیگه کرش نمیکنن.
حالا میخوام یه رم دیگه بخرم و میخوام اونو هم یه جوری امتحان کنم. آخه این یکی بعد 1 سال اینطوری شده.

سلام بچه ها . من یه سوالی داشتم . تو بعضی بازیهای جدید در هنگام شروع محیط بازی ، مرحله جدید بعد از لودینگ یا همون استارت گیم پلی به یه مشکلی بر میخورم و اون اینه که محیط بازی ، اجزای صورت و لباس کارکتر و کلا چیزهایی که تو بازی رو باید ببینی با تاخیر به صورت کامل در میان .
مثلا صورت گرالت در ویچیر یه چند ثانیه میخواد تا لود شه
یا محیط اطراف بازی در LA Noire یه کم واسه باز شدن کامل زمان میخواد و ...
خب منظورم رو فهمیدید دیگه نه ؟
میخواستم ببینم مشکل از گرافیکه یا رم یا cpu ؟

گرافیک ati hdd 5570
رم 3 گیگ ddr3
cpu دو هسته ای 2.6 .
من خودم فکر میکنم به خاطر رم کم و cpu هست !
نظر شما اساتید چیه ؟

سیستمتون که کلا کند هست،کارت گرافیکتون هم که بدرد بازی نمی خوره، اما این مشکل خاص توی خیلی از بازیها هست و مختص سیستم شما نیست، دیر لود شدن بافتها رو بیشتر گیمرها تجربه می کنن. اونایی که سیستم یا کارت گرافیکشون کندتر هست مشکلشون هم حادتر هست

خب آره اینو من میدونم که سیستم من خیلی شاخ نیست .
ولی الان این دیر لود شدن بافت ها بیشتر به چه دلیله داداش ؟

چند بار تکرار می کنی؟ اونی که بالا گفتم چی بود پس؟

میدونم داداش من درسته . ولی جدیدا اینطوری شده و بازیهایی که قبلا باز کرده بودم و روان هم اجرا میشدن الان کند اجرا میشن و بعضی ها ( فقط چندتاشون ) مشکل دیر لود شدن تکسچر دارن .
مثلا اساسینز کرید 2 یا ... .
راه حل چیه با ویروس کش کلی یا تعویض ویندوز یا ... .
باید چیکار کنم ؟

سلام دوستان یک مادربرد p8z77v-pro گرفتم که بعد از نصب ویندوز سیستم دچار مشکل شده.
وقتی هارد اکسترنال وصل میکنم یا یکم کار بیشتر از سیستم میکشم کامپیوتر ری استارت میشه و مادربرد خطای Anti Surge Detected میده.
وقتی هم که مانیتورینگ Anti Surge رو غیرفعال میکنم ری استارت نمیشه ولی بازم برق هارد اکسترنالم گاهی اوقات قطع و وصل میشه.
مادربرد قبلی هم این قابلیتو داشت ولی هیچ مشکلی نداشت.
تمام دستگاه های متصل به مادربردم جدا کردم حتی خارج از کیس تست کردم اما بازم مشکل داشت.

ویرایش: بله. از همون چیزی که میترسیدم بود. مادربرد. چون نداشت دیگه از این مدلا پولمو پس داد. قسمت من نیست سیستم خوب داشته باشم. :(

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یه کیس قدیمی دارم که باهاش فقط دانلود میکنم...
تا دیروز مشکلی نداشت... اما امروز که خواستم روشنش کنم دیدم بالا نمیاد...وقتی روشنش میکنم صدای بوق نمباد و رو مانیتور هم چیزی نمیاد...
مشکل از پاور و هارد و زم نیست چون روی یک سیستم دیگه تست کردم مشکلی نبود...
میشه از گرافیک یا چیز دیگه ای باشه؟؟؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید...

سلام دوستان
راستش چند روز پیش من یک موس با مدل: Gigabyte M5050S خریدم.بعد وقتی وصلش میکنم کامپیوتر اصلا کار نمیکنه ولی چراغش روشن میشه.
بعد من ویندوزمو عوض کردم و یه مدتی درست شد ولی باز دوباره همون مشکل براش پیش اومد...
راستی توی کنترل پنل وقتی موس رو وصل میکنم تصویر این درایور ها میاد:

8szqryvakj1f0yyw9i3.png

من از نرم افزار Motion joy برای تبدیل دسته PS3 استفاده میکنم به نظر شما به اون ربطی نداره؟
چون وقتی این موسه رو وصل میکنم اون زیر مینویسه .....Motion joy controller بقیش یادم نیست:d
ولی موس قدیمیه هیچ مشکلی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or