تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

ممکنه کارت گرافیکت خراب شده باشه، ممکن هم هست فقط درایورش پریده باشه
از همون منوی ابتدای ویندوز F8 ، بجای گزینه ی Safe Mode از گزینه ی VGA Mode استفاده کن ، اگر بوت شد بیا توی تنظیمات دوباره رزولوشن رو تنظیم کن، یا درایور گرافیک رو دوباره نصب کن.
من چیزی به نام VGA Mode ندیدنم ولی رفتم تو safe mode و درایور با ورژن پایین تر نصب کردم،ایندفعه تا صفحه یوزر ها بالا اومد ولی دوباره بعدش مانیتور خاموش میشه.الان باید چیکار کنم؟

سلام دوستای عزیز
دیشب پای سیستم بودم یهو تصویر مونیتور خط خطی شد. خطهای عمودی و افقی .
yahoo_12.gif

خاموشش روشنش کردم حتی وقتی اولش مینویسه LG هم تصویر خط خطیه
اینجا بود که فهمیدم مونیتور مشکل پیدا کرده
میدونید مشکلش چیه ؟ تعمیر میشه یا نه ؟
از مدت گارانتیش گذشته متاسفانه . اگه تعمیر میشه کجا بدم برای تعمیر ؟ خود مادیران تعمیر میکنه دیگه ؟
مونیتورم اینه : LG W2284F

ممنون
یعنی کابل ورودی تصویر هم جدا شه بازم اون مشکل رو داره ؟ اگه اینجوریه همونطور که خودتم گفتی مانیتور مشکل پیدا کرده تنها راهش اینه که ببرید پیش مادیران که قاعدتا واسه تعمیرش یه هزینه ای ازتون میگیرن حالا اگه وضعیت شدید و نیاز به تعویض پنلش باشه ممکنه دیگه ارزش تعمیر هم نداشته باشه !
سلام.ببخشید من کاربر حرفهای نیستم. میشه بگید چجور و از کجا میشه گزینه ی xmp رو فعال کرد
و اما در مورد فن, ایا هیچ راه حلی نیست؟ چیزی به نظرتون نمیرسه که مشکل از اون باشه؟ و اگر راه حلی نیست یه مدل فن دیگه هم معرفی کنید چون من اهوازم ممکنه اون مدل پیدا نشه
باید برید تو بایوس مینبرد اونجا دنبال گزینه ی XMP بگردید !
فن ساختار پیچیده ای نداره که بخوایم تک تک بررسی کنیم ، تنها راهش اینه که مسیر یابی و تستش کنید تا مشخص شه سالمه یا نه بعدش میشه تو فکر خرید یه فن جدید بود چون اگعه سالم باشه شما یه هزینه ی اضافی کردید !

آخرین ویرایش:
سلام

آقا توی اور کلاک دما چقدر خوبه ؟ مثلا( 53c ( 127 f خوبه ؟

سلام عزيز
بستگي داره!
مدل و برند و نوع خنك كننده پيشنهاد من اينه كه شما مدل دقيق كارتتون رو سرچ كنيد بررسي هارو ببينيد دما چطور هست ;-)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2

سلام عزيز
بستگي داره!
مدل و برند و نوع خنك كننده پيشنهاد من اينه كه شما مدل دقيق كارتتون رو سرچ كنيد بررسي هارو ببينيد دما چطور هست ;-)

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2

سلام چطوری باید این بررسی ها رو انجام بدم؟

سلام. ببخشید من حواسم نبود ابن خمیر سیلیکون روی سی پی یو رو پاک کردم. حالا رفتم یه Thermal Grease گرفتم . حالا دمای سی پی یو به 88 درجه میرسه با کار سنگین. چیکار کنم؟ یه مارک خوب از این خمیر رو میشه معرفی کنید؟ در ضمن دمای سی پی یو چقدر در کاراییش تاثیر داره؟ یعنی اینکه میارزه برم یه فن 50 تومانی بخرم ؟ ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
من کیسم 2 تا فن دارم یکی روی در کیس که هوا رو میده داخل یکی هم پشت کیس که هوارو میده بیرون !
میخواستم بپرسم جهت این فه ها الان درسته یا عوضشون کنم ؟

سلام،ببخشید یه سوال داشتم خواهشا سریع جواب بدین:یه مشکلی برام پیش اومده که نمیدونم دقیقا از کیبورده یا نرم افزاریه،مثلا تو بازی های سبک open-world کاراکتر بازی خود به خود به سمت چپ میره نمیدونم چیکار کنم،این مشکل برام تو بازی های la noire و gta اتفاق افتاد،واقعا غیرقابل تحمله...~x(

سلام.من یه هارد اکسترنال دارم.بردم پیش دوستم بعد برام اورد.500 هستش.الان که باز میکنم.بعضی از فایلامو نشون میده بعضیاشو نه.حجم گرفته ها.ولی بیشتر فایلا نیست.بعضیاش فقط هست.انتی ویروسه هم یه ارور داد.باید چیکار کنم؟ نمیخوام فرمت شه.خیلی ضروریه.

سلام رفقا.
دوستان اهل فن من یک مشکل دارم تو هیچ بازی فریمم از 15 بالاتر نمیره باید چیکار کنم؟؟
ویروسی هم نیست هاردو فرمت کردم.
دوستم سیستمش از من پایین تره ولی فریم بیشتر میگیره.
اگه میشه راهنمایی کنین.
vga=6570
ram=4gig 1333
cpu=g630 intel

من چیزی به نام VGA Mode ندیدنم ولی رفتم تو safe mode و درایور با ورژن پایین تر نصب کردم،ایندفعه تا صفحه یوزر ها بالا اومد ولی دوباره بعدش مانیتور خاموش میشه.الان باید چیکار کنم؟
توی XP به همین نام هست، توی ویندوز 7 باید به نامEnable low-resolution video (640×480) باشه
شما توی همون Safe mide که میری، برو رزولوشن رو روی 800*600 تنظیم کن، ویندوز رو ریستارت کن و خودش که بالا اومد باید بدون مشکل و تا دسکتاپ بوت بشه، بعدش می تونی رزولوشن و تنظیمات درست رو از پنل درایور گرافیک اجرا کنی، اگر نشد تمام درایورهای مربوط به کارت گرافیک رو از ویندوز Uninstall کن و دوباره نصب کن.

سلام. ببخشید من حواسم نبود ابن خمیر سیلیکون روی سی پی یو رو پاک کردم. حالا رفتم یه Thermal Grease گرفتم . حالا دمای سی پی یو به 88 درجه میرسه با کار سنگین. چیکار کنم؟ یه مارک خوب از این خمیر رو میشه معرفی کنید؟ در ضمن دمای سی پی یو چقدر در کاراییش تاثیر داره؟ یعنی اینکه میارزه برم یه فن 50 تومانی بخرم ؟ ممنون

از برند CoolerMaster و Deepcool خمیر سیلیکون حرفه ای موجود هست، می تونی از اونا بخری.

سلام
من کیسم 2 تا فن دارم یکی روی در کیس که هوا رو میده داخل یکی هم پشت کیس که هوارو میده بیرون !
میخواستم بپرسم جهت این فه ها الان درسته یا عوضشون کنم ؟

بله درسته.

سلام.من یه هارد اکسترنال دارم.بردم پیش دوستم بعد برام اورد.500 هستش.الان که باز میکنم.بعضی از فایلامو نشون میده بعضیاشو نه.حجم گرفته ها.ولی بیشتر فایلا نیست.بعضیاش فقط هست.انتی ویروسه هم یه ارور داد.باید چیکار کنم؟ نمیخوام فرمت شه.خیلی ضروریه.

نرم افزارهای بازیابی اطلاعات زیاد هستن، می تونی یکی رو دانلود و استفاده کنی. Recuva یکی از ابزارای رایگان و معتبر هست.

سلام رفقا.
دوستان اهل فن من یک مشکل دارم تو هیچ بازی فریمم از 15 بالاتر نمیره باید چیکار کنم؟؟
ویروسی هم نیست هاردو فرمت کردم.
دوستم سیستمش از من پایین تره ولی فریم بیشتر میگیره.
اگه میشه راهنمایی کنین.
vga=6570
ram=4gig 1333
cpu=g630 intel

کارت گرافیک شما که اصولا برای بازی نیست، اما اینکه می گی توی هیچ بازی بالاتر از 15 فریم نمیده، احتمالا دلیلش اینه که داری توی رزولوشن بالا و روی یه مانیتور سایز بزرگ بازی می کنی و تنظیمات رو هم زیادی بالا می بری.
تنظیمات، رزولوشن و بازی رو باید بگی، همینجوری نمیشه گفت که.

معذرت برای فضولی. منم این مشکل رو داشتم. یه ویروس هست که فایل هارو مخفی میکنه. این لینک شاید به دردت بخوره حل مشکل مخفی بودن فایلها و دایرکتوری ها پس از پاکسازی یک ویروس

توی XP به همین نام هست، توی ویندوز 7 باید به نامEnable low-resolution video (640×480) باشه
شما توی همون Safe mide که میری، برو رزولوشن رو روی 800*600 تنظیم کن، ویندوز رو ریستارت کن و خودش که بالا اومد باید بدون مشکل و تا دسکتاپ بوت بشه، بعدش می تونی رزولوشن و تنظیمات درست رو از پنل درایور گرافیک اجرا کنی، اگر نشد تمام درایورهای مربوط به کارت گرافیک رو از ویندوز Uninstall کن و دوباره نصب کن.

از برند CoolerMaster و Deepcool خمیر سیلیکون حرفه ای موجود هست، می تونی از اونا بخری.

بله درسته.

نرم افزارهای بازیابی اطلاعات زیاد هستن، می تونی یکی رو دانلود و استفاده کنی. Recuva یکی از ابزارای رایگان و معتبر هست.

کارت گرافیک شما که اصولا برای بازی نیست، اما اینکه می گی توی هیچ بازی بالاتر از 15 فریم نمیده، احتمالا دلیلش اینه که داری توی رزولوشن بالا و روی یه مانیتور سایز بزرگ بازی می کنی و تنظیمات رو هم زیادی بالا می بری.
تنظیمات، رزولوشن و بازی رو باید بگی، همینجوری نمیشه گفت که.

با تنظیمات low و رزولوشن پایین هم بازم فریمم بالاتر از 15 نمیره مثلا nfs hot pursuit 2010 پایین ترین رزولوشن با بالاترین رزولوشن هیچ فرقی نداره تنظیمات low با تنظیمات high فرق نداره.
چیکار کنم؟؟
خوبه گفتم دوستم کارتش 5570 هست ولی assassins creed 1 با فریم 60 اجرا میکنه ولی من با 15 فریم

این کار ها رو کردم.فقط موقعی که هیچ درایوری از ارت گرافیک نصب نیست بالا میاد.البته یکی از ورژن ها رو که نصب کردم یک خورده جلوتر رفت ولی باز خاموش شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or