MOSTAFA VI
کاربر سایت
فرشید جون کجایی بدبخت شدم رفت پی کارش
آقا امروز داشتم Crysis 2 بازی میکرد یهویی بازی قاط زد و قفل شد، همینجور خودش راه میرفت و منم هر چی زدم رو موس و کیبرد بازی به حالت عادی برنگشت تا دیگه ریست کردم، ولی چشت روز بد نبینه همینکه ریست شد دیگه سیستم بالا نیومد و هی 3-4 بار پشت سرهم ریست شد(بدون وقفه) تا یه بوق طولانی و 3 بوق کوتاه زد و همینجور صفحه سیاه موند
منم دوباره ریست زدم ولی بازم همین روندو تکرار کرد و زدم خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم سیستم بالا اومد:-o(یعنی همین الان که دارم این پستو مینویسم) حالا سیستمم چش شده:crying1: نکنه خدایی نکرده بازم............:crying1:
در ضمن اینو هم بگم که این مشکل قفل شدن موقع بازی کردن مختص این بازی تنها نیست، کلا تو بیشتر بازیا این مشکل واسم پیش میاد و گاهی اوقات با زدن مداوم کلیدهای موس و کیبرد درست میشه و گاهی هم راه برگشتی به جز ریست باقی نمیمونه، این مشکلو سالهاس دارم و تا بحال فکر میکردم از ویندوزه، ولی انگار مشکل سخت افزاریه:crying1: حالا چکار کنم:crying1:
سیستمم:
CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 2gb Apacer
M.B: ASUS M2NE-SLI
POWER: GREEN 430W
رم و کارت گرافیکو که دو سه ماه بیشتر نیست گرفتمه
پاورم هم 1.5 سالی هست کار میکنه
آقا امروز داشتم Crysis 2 بازی میکرد یهویی بازی قاط زد و قفل شد، همینجور خودش راه میرفت و منم هر چی زدم رو موس و کیبرد بازی به حالت عادی برنگشت تا دیگه ریست کردم، ولی چشت روز بد نبینه همینکه ریست شد دیگه سیستم بالا نیومد و هی 3-4 بار پشت سرهم ریست شد(بدون وقفه) تا یه بوق طولانی و 3 بوق کوتاه زد و همینجور صفحه سیاه موند
منم دوباره ریست زدم ولی بازم همین روندو تکرار کرد و زدم خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم سیستم بالا اومد:-o(یعنی همین الان که دارم این پستو مینویسم) حالا سیستمم چش شده:crying1: نکنه خدایی نکرده بازم............:crying1: در ضمن اینو هم بگم که این مشکل قفل شدن موقع بازی کردن مختص این بازی تنها نیست، کلا تو بیشتر بازیا این مشکل واسم پیش میاد و گاهی اوقات با زدن مداوم کلیدهای موس و کیبرد درست میشه و گاهی هم راه برگشتی به جز ریست باقی نمیمونه، این مشکلو سالهاس دارم و تا بحال فکر میکردم از ویندوزه، ولی انگار مشکل سخت افزاریه:crying1: حالا چکار کنم:crying1:
سیستمم:
CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 2gb Apacer
M.B: ASUS M2NE-SLI
POWER: GREEN 430W
رم و کارت گرافیکو که دو سه ماه بیشتر نیست گرفتمه
پاورم هم 1.5 سالی هست کار میکنه