MOSTAFA VI
کاربر سایت
فرشید جون کجایی بدبخت شدم رفت پی کارش آقا امروز داشتم Crysis 2 بازی میکرد یهویی بازی قاط زد و قفل شد، همینجور خودش راه میرفت و منم هر چی زدم رو موس و کیبرد بازی به حالت عادی برنگشت تا دیگه ریست کردم، ولی چشت روز بد نبینه همینکه ریست شد دیگه سیستم بالا نیومد و هی 3-4 بار پشت سرهم ریست شد(بدون وقفه) تا یه بوق طولانی و 3 بوق کوتاه زد و همینجور صفحه سیاه موند منم دوباره ریست زدم ولی بازم همین روندو تکرار کرد و زدم خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم سیستم بالا اومد:-o(یعنی همین الان که دارم این پستو مینویسم) حالا سیستمم چش شده:crying1: نکنه خدایی نکرده بازم............:crying1:
در ضمن اینو هم بگم که این مشکل قفل شدن موقع بازی کردن مختص این بازی تنها نیست، کلا تو بیشتر بازیا این مشکل واسم پیش میاد و گاهی اوقات با زدن مداوم کلیدهای موس و کیبرد درست میشه و گاهی هم راه برگشتی به جز ریست باقی نمیمونه، این مشکلو سالهاس دارم و تا بحال فکر میکردم از ویندوزه، ولی انگار مشکل سخت افزاریه:crying1: حالا چکار کنم:crying1:
سیستمم:
CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 2gb Apacer
M.B: ASUS M2NE-SLI
POWER: GREEN 430W
رم و کارت گرافیکو که دو سه ماه بیشتر نیست گرفتمه
پاورم هم 1.5 سالی هست کار میکنه
در ضمن اینو هم بگم که این مشکل قفل شدن موقع بازی کردن مختص این بازی تنها نیست، کلا تو بیشتر بازیا این مشکل واسم پیش میاد و گاهی اوقات با زدن مداوم کلیدهای موس و کیبرد درست میشه و گاهی هم راه برگشتی به جز ریست باقی نمیمونه، این مشکلو سالهاس دارم و تا بحال فکر میکردم از ویندوزه، ولی انگار مشکل سخت افزاریه:crying1: حالا چکار کنم:crying1:
سیستمم:
CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 2gb Apacer
M.B: ASUS M2NE-SLI
POWER: GREEN 430W
رم و کارت گرافیکو که دو سه ماه بیشتر نیست گرفتمه
پاورم هم 1.5 سالی هست کار میکنه