تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

فرشید جون کجایی بدبخت شدم رفت پی کارش:(( آقا امروز داشتم Crysis 2 بازی میکرد یهویی بازی قاط زد و قفل شد، همینجور خودش راه میرفت و منم هر چی زدم رو موس و کیبرد بازی به حالت عادی برنگشت تا دیگه ریست کردم، ولی چشت روز بد نبینه همینکه ریست شد دیگه سیستم بالا نیومد و هی 3-4 بار پشت سرهم ریست شد(بدون وقفه) تا یه بوق طولانی و 3 بوق کوتاه زد و همینجور صفحه سیاه موند:(( منم دوباره ریست زدم ولی بازم همین روندو تکرار کرد و زدم خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم سیستم بالا اومد:-o(یعنی همین الان که دارم این پستو مینویسم) حالا سیستمم چش شده:crying1: نکنه خدایی نکرده بازم............:crying1:

در ضمن اینو هم بگم که این مشکل قفل شدن موقع بازی کردن مختص این بازی تنها نیست، کلا تو بیشتر بازیا این مشکل واسم پیش میاد و گاهی اوقات با زدن مداوم کلیدهای موس و کیبرد درست میشه و گاهی هم راه برگشتی به جز ریست باقی نمیمونه، این مشکلو سالهاس دارم و تا بحال فکر میکردم از ویندوزه، ولی انگار مشکل سخت افزاریه:crying1: حالا چکار کنم:crying1:

سیستمم:
CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 2gb Apacer
M.B: ASUS M2NE-SLI
POWER: GREEN 430W

رم و کارت گرافیکو که دو سه ماه بیشتر نیست گرفتمه
پاورم هم 1.5 سالی هست کار میکنه

سلام این مشکلات من بیشتر شدن وقتی کرایسیس 2 رو اجرا میکنم سیستم خاموش میشه اگه یادتون باشه من vga &Power رو جدید گرفتم..
vga460gtx evga
power 500w super flower
please help me.... که خسته شدم

سلام دوستان
من یه مشکل عجیب با هارد دارم!! اونم اینکه وقتی هارد رو میزارم داخل کیس بشدت عملکردش میاد پایین و کند میشه ولی وقتی بیرون کیسه خوب کار میکنه!! خودم فکر میکنم شاید کیس برق دار باشه!! نظرتون چیه؟!
هارد هم seagate 7200.12 و هم WD Green یک ترا هست!! برای هردو همین وضعیته!! البته یه هارد WD blue 500G دارم که مشکلی نداره و داخل کیس هم عالی کارمیکنه!!
با WD Green یه مدت وقتی داخل کیس بود کار کردم الان وقتی هیچ کاری با هارد انجام نمیدم!! هارد مدام خاموش و روشن میشه!! با HD tune pro تست گرفتم Health و در بنچمارک مشکلی نداشت!!! میشه به این هارد اعتماد کرد؟!

مشکل عجیبی داری، اگه مطمئنی که وقتی داخل کیس میزاری اینجوری میشه خب باید یه مدت تمام قطعات رو بیرون کیس بزاری و کار کنی با سیستم، اگه همه چی رو براه بود کیس رو شب میزاری بیرون، فرداش یکی دیگه می خری، ممکنه از پاور هم باشه البته،

فرشید جون کجایی بدبخت شدم رفت پی کارش:(( آقا امروز داشتم Crysis 2 بازی میکرد یهویی بازی قاط زد و قفل شد، همینجور خودش راه میرفت و منم هر چی زدم رو موس و کیبرد بازی به حالت عادی برنگشت تا دیگه ریست کردم، ولی چشت روز بد نبینه همینکه ریست شد دیگه سیستم بالا نیومد و هی 3-4 بار پشت سرهم ریست شد(بدون وقفه) تا یه بوق طولانی و 3 بوق کوتاه زد و همینجور صفحه سیاه موند:(( منم دوباره ریست زدم ولی بازم همین روندو تکرار کرد و زدم خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم سیستم بالا اومد:-o(یعنی همین الان که دارم این پستو مینویسم) حالا سیستمم چش شده:crying1: نکنه خدایی نکرده بازم............:crying1:

در ضمن اینو هم بگم که این مشکل قفل شدن موقع بازی کردن مختص این بازی تنها نیست، کلا تو بیشتر بازیا این مشکل واسم پیش میاد و گاهی اوقات با زدن مداوم کلیدهای موس و کیبرد درست میشه و گاهی هم راه برگشتی به جز ریست باقی نمیمونه، این مشکلو سالهاس دارم و تا بحال فکر میکردم از ویندوزه، ولی انگار مشکل سخت افزاریه:crying1: حالا چکار کنم:crying1:

سیستمم:
CPU: AMD 4000 64X2
VGA: ZOTAC GTS 450 1gb
RAM: 2gb Apacer
M.B: ASUS M2NE-SLI
POWER: GREEN 430W

رم و کارت گرافیکو که دو سه ماه بیشتر نیست گرفتمه
پاورم هم 1.5 سالی هست کار میکنه

اول از همه مظنون اصلی پاور شماست که ممکنه ضعیف شده باشه و دیگه وقت عوض کردنش باشه، اگرم نباشه بازم فکر کنم برای اون GTS 450 دیگه کم بیاره و بهتره یه GREEN 535W بخری و بزاری تا دیگه نگرانی بابت اون نداشته باشی، برای اطمینان فعلا Crysis بازی نکن!

سلام این مشکلات من بیشتر شدن وقتی کرایسیس 2 رو اجرا میکنم سیستم خاموش میشه اگه یادتون باشه من vga &Power رو جدید گرفتم..
vga460gtx evga
power 500w super flower
please help me.... که خسته شدم

علیک سلام!
یادته پست قبلی بهت گفتم اون پاور بدرد نخوره، شما گفتی نیست؟
اگه می خوای کل سیستم رو به فنا ندی و بیشتر توی خرج نیوفتی زودتر اون پاور رو بنداز دور و یه GREEN بخر،

فشاری که بازی CRYSIS 2 به سیستم میاره هیچ برنامه ی دیگه ای وارد نمی کنه، برای همینه که ایراد و ضعف سیستم بیشتر توی این بازی مشخص میشه،
توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید.
b-)

• Like
Reactions: Alien87
اول از همه مظنون اصلی پاور شماست که ممکنه ضعیف شده باشه و دیگه وقت عوض کردنش باشه، اگرم نباشه بازم فکر کنم برای اون GTS 450 دیگه کم بیاره و بهتره یه GREEN 535W بخری و بزاری تا دیگه نگرانی بابت اون نداشته باشی، برای اطمینان فعلا Crysis بازی نکن!
پس الان تو این موقعیت چکار کنم؟ بشینم منتظر تا پاور کلا از رده خارج شه یا قبل از اینکه پاور داغون شه برم یه پاور دیگه بگیرم؟

سلام
یه سئوال دارم درمورد باطری لپتاپ
من تو خونه از لپتاپ استفاده میکنم و بخاطر اتصال به نت دائما روشنه یعنی روزی دوبار باطریش رو شارژ میکنم
میخوام بدونم این موضوع باعث فرسوده شدن و درنهایت کم شدن عمر باطری نمیشه؟!
ممنون

تاثیر که میذاره بدون شک ، همونطور که خودتم گفتی لپتاپت دائم روشنه و بدون وقفه داره کار میکنه مثل یه pc ، پس اصلا نیازی نیست شارژرش رو در بیاری بذار با همون برق مستقیم کار کنه (باطری هم که شارژ شه خودش میره رو حالت برق مستقیم) هفته ای یکبار هم بذار با باطری کار کنه تا مشکلی تو عمر باطری ش پیش نیاد.

پس الان تو این موقعیت چکار کنم؟ بشینم منتظر تا پاور کلا از رده خارج شه یا قبل از اینکه پاور داغون شه برم یه پاور دیگه بگیرم؟
بنظر من هر چه زودتر پاور رو عوض کنی بهتره. حتی اگر مشکل اصلی از پاور نباشه

اگه می تونی قبلش با یه پاور گرین تست کن.

تاثیر که میذاره بدون شک ، همونطور که خودتم گفتی لپتاپت دائم روشنه و بدون وقفه داره کار میکنه مثل یه pc ، پس اصلا نیازی نیست شارژرش رو در بیاری بذار با همون برق مستقیم کار کنه (باطری هم که شارژ شه خودش میره رو حالت برق مستقیم) هفته ای یکبار هم بذار با باطری کار کنه تا مشکلی تو عمر باطری ش پیش نیاد.
چجوری میره تو شارژ مستقیم؟ یادمه وقتی خریدمش فروشنده میگفت وقتی 100% شارژ شد از برق درش بیار چون اگر دائم تو برق باشه باطریش دشارژ میشه!!
اگر باطریش رو دربیارم چی؟ میشه؟چون یکی از بچه ها از لپتاپش اینطوری استفاده میکرد یعنی باطریش رو دراورده بود و مستقیم از برق شارژ میشد..

گفتم که بعد از شارژ کامل خودش شارژ رو قطع میکنه و با همون برق مستقیم کار میکنه ، شما اگه لپتاپت رو جدیدا یا تو همین 7 یا 8 سال گذشته گرفته باشی تمامی مدلا باطریاشون این قابلیت سوئیچ کردن رو دارن ، اون پایین تو بخش notification area هم وقتی رو آیکون باطری بری بعد از شارژ کامل مینویسه plugged in, not charging یعنی چه 1 ساعت چه 100 ساعت هم شارژر به لپتاپ متصل باشه بعد از شارژ کامل باطری ، دیگه نه از باطری استفاده میکنه و نه اونو شارژ میکنه.
باطری رو هم میتونی در بیاری ولی گفتم بهتره هر 1 هفته 1 بار بذاری باطری ش خالی شه (با باطری کار کنه) تا مشکلی تو کارکرد و عمرش پیش نیاد.

گفتم که بعد از شارژ کامل خودش شارژ رو قطع میکنه و با همون برق مستقیم کار میکنه ، شما اگه لپتاپت رو جدیدا یا تو همین 7 یا 8 سال گذشته گرفته باشی تمامی مدلا باطریاشون این قابلیت سوئیچ کردن رو دارن ، اون پایین تو بخش notification area هم وقتی رو آیکون باطری بری بعد از شارژ کامل مینویسه plugged in, not charging یعنی چه 1 ساعت چه 100 ساعت هم شارژر به لپتاپ متصل باشه بعد از شارژ کامل باطری ، دیگه نه از باطری استفاده میکنه و نه اونو شارژ میکنه.
باطری رو هم میتونی در بیاری ولی گفتم بهتره هر 1 هفته 1 بار بذاری باطری ش خالی شه (با باطری کار کنه) تا مشکلی تو کارکرد و عمرش پیش نیاد.
مرسی از راهنمایی
کمتر از یکساله که گرفتم لپتاپ رو موقعی که شارژ میشه رو ایکن باطری مینوسه Fully Charged و رو 100% میمونه بخاطر همین من باطری رو دروارودم ولی همونطور که گفتی میزارم هفته ای یکبار با باطری کار کنه...
بازهم ممنون

سلام به همه دوستان !
آقا من یه فن خنک کننده CPU بوفالو 100 مدل گرین خریدم !که هر کاری کردم مقداری از قسمت CPU به طور کامل روی فن قرار نمیگرفت !خلاصه با هر دردسری بود جا زدم اما فن CPU رو به پاور هست میخواستم ببینم مشکلی نداره فنش رو به پاور باشه ؟؟؟ حالا اگر مشکل داره برای باز کردن فن و جا زدن مجدد احتیاج به خمیر خنک کننده دارم یا نه !با تشکر از شما !!!

علیک سلام!
اگه می خوای کل سیستم رو به فنا ندی و بیشتر توی خرج نیوفتی زودتر اون پاور رو بنداز دور و یه GREEN بخر،

فشاری که بازی CRYSIS 2 به سیستم میاره هیچ برنامه ی دیگه ای وارد نمی کنه، برای همینه که ایراد و ضعف سیستم بیشتر توی این بازی مشخص میشه،
b-)[/QUOTE]

دوباره سلام
آقا طبق گفته شما من پاورم رو عوض کردم و یک green 535w گرفتم حالا سیستم بعد از یکی دو ساعت (بخصوص هنگامی که از بازی خارج میشم ) فقط مانیتور خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه هیچ جوریم روشن نمیشه تا ریستارت کنم حالا فکر میکنید مشکل از چیه.....

با عرض سلام و شاد باش سال جدید
به تازگی با مشکلی مواجه شدم که امیدوارم راهنمایی شما دوستان مشکل رو حل کنه
مشکل از این قراره که وقتی هیچ برنامه یا فایلی باز نیست ، هارد سیستم در حال استفاده است (چشمک میزنه و صدای زیادی داره)
و وقتی یک برنامه درحال اجرا باشه و بخوام برنامه دیگه ای رو باز کنم ، سیستم برای چند ثانیه هنگ میکنه و بعد درست میشه (چند لحظه موس قفل میکنه ، صدای سیستم قطع میشه و ...)
کار هایی که انجام دادم رو به همراه مشخصات سیستم مینویسم
تعداد فن های کیس رو از1 به 3 عدد ارتقا دادم (1 فن جلوی کیس و 2 فن هم پشت کیس)
با آنتی ویروس، NOD هارد رو اسکن کردم
هارد رو با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم (مشکلی نداشت، دمای هارد 32درجه)
cpu رو با Real Temp چک کردم :
7xjstcuu5mcy0xnb1i2u.jpg

با برنامه SiSoftware Sandra هم کل سیستم رو چک کردم اما راستش از خروجی هاش سر در نیاوردم و اگر ایرادی هم گزارش شده ، من متوجه نشدم :d
(اگر برنامه ای هست که مشخص کنه سخت افزار ها ایراد دارند یا خیر ، اسمش رو لطف کنید)

مشخصات سیستم :
main : giga ep35
cpu : cor2 duo e4600
vga : gt240
power : 430 green
ram : 4 gig DDR2
win : seven 32bit

پیشاپیش از لطف و راهنماییتون ممنونم
شا باشید

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان !
آقا من یه فن خنک کننده CPU بوفالو 100 مدل گرین خریدم !که هر کاری کردم مقداری از قسمت CPU به طور کامل روی فن قرار نمیگرفت !خلاصه با هر دردسری بود جا زدم اما فن CPU رو به پاور هست میخواستم ببینم مشکلی نداره فنش رو به پاور باشه ؟؟؟ حالا اگر مشکل داره برای باز کردن فن و جا زدن مجدد احتیاج به خمیر خنک کننده دارم یا نه !با تشکر از شما !!!

مشکل که داره ، گردش هوا رو مختل می کنه، فن رو برعکس جا زدی
یه جای کار اشتباه کردی وگرنه فن هم باید درست روی CPU قرار می گرفت

علیک سلام!

b-)

دوباره سلام
آقا طبق گفته شما من پاورم رو عوض کردم و یک green 535w گرفتم حالا سیستم بعد از یکی دو ساعت (بخصوص هنگامی که از بازی خارج میشم ) فقط مانیتور خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه هیچ جوریم روشن نمیشه تا ریستارت کنم حالا فکر میکنید مشکل از چیه.....[/QUOTE]
دیگه ایندفه رو باید تست کرد قطعات رو تا مشکل سیستم پیدا بشه،ممکنه پاور قبلی به یکی از اونا آسیب زده باشه یا یکی از قطعاتت مشکل داره

بهتره ویندوز رو از اول روی هارد فرمت شده نصب کنی تا مطمئن بشی مشکل نرم افزاری هم نیست.

با عرض سلام و شاد باش سال جدید
به تازگی با مشکلی مواجه شدم که امیدوارم راهنمایی شما دوستان مشکل رو حل کنه
مشکل از این قراره که وقتی هیچ برنامه یا فایلی باز نیست ، هارد سیستم در حال استفاده است (چشمک میزنه و صدای زیادی داره)
و وقتی یک برنامه درحال اجرا باشه و بخوام برنامه دیگه ای رو باز کنم ، سیستم برای چند ثانیه هنگ میکنه و بعد درست میشه (چند لحظه موس قفل میکنه ، صدای سیستم قطع میشه و ...)
کار هایی که انجام دادم رو به همراه مشخصات سیستم مینویسم
تعداد فن های کیس رو از1 به 3 عدد ارتقا دادم (1 فن جلوی کیس و 2 فن هم پشت کیس)
با آنتی ویروس، NOD هارد رو اسکن کردم
هارد رو با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم (مشکلی نداشت، دمای هارد 32درجه)
cpu رو با Real Temp چک کردم :
7xjstcuu5mcy0xnb1i2u.jpg

با برنامه SiSoftware Sandra هم کل سیستم رو چک کردم اما راستش از خروجی هاش سر در نیاوردم و اگر ایرادی هم گزارش شده ، من متوجه نشدم :d
(اگر برنامه ای هست که مشخص کنه سخت افزار ها ایراد دارند یا خیر ، اسمش رو لطف کنید)

مشخصات سیستم :
main : giga ep35
cpu : cor2 duo e4600
vga : gt240
power : 430 green
ram : 4 gig DDR2
win : seven 32bit

پیشاپیش از لطف و راهنماییتون ممنونم
شا باشید
چشمک زدن که به خودی خود مشکلی نداره، خود ویندوز با هارد معمولا اطلاعاتی مبادله می کنن که به کاربر و برنامه ی باز شده مربوط نیست
اما این که می گی صدا می ده ممکنه هاردت خراب شده باشه یا پاورت آسیب دیده باشه، اول با یه پاور دیگه تست کن ببین صداش قطع میشه یا نه، اگر نشد احتمالا از خود هارد هست.

راستش فرشید جان غیر از کامپیوتر خودم قطعه دیگه ای در اختیارم نیست برای تست
مجبورم برای خرید هزینه کنم که نمیدونم مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه
شما یک لطف کن تو اون عکسی که گذاشتم ، ببین دمای cpu طبیعیست یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or