تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

راستش فرشید جان غیر از کامپیوتر خودم قطعه دیگه ای در اختیارم نیست برای تست
مجبورم برای خرید هزینه کنم که نمیدونم مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه
شما یک لطف کن تو اون عکسی که گذاشتم ، ببین دمای cpu طبیعیست یا نه؟
عکسو دیده بودم، طبیعیه، بعدم دمای CPU نمی تونه ربطی به مشکل شما داشته باشه.
یا از پاوره یا خود هارد.

مشکل که داره ، گردش هوا رو مختل می کنه، فن رو برعکس جا زدی
یه جای کار اشتباه کردی وگرنه فن هم باید درست روی CPU قرار می گرفت
دوست عزیز مادربرد من 880GA UD3H هست !امروز دوباره کل فن رو دروردم کلی هم باش ور رفتم نشد که نشد !
مشکل اینجاست که وقتی فن رو درست جا میزنی نصف سی پی یو خالی میمونه و هر کاری میکنم اهرم مربوط به فن اجازه کار نمیده ولی وقتی فن رو بر عکس میزارم جواب میده البته با کلی مکافات!ولی نفهمیدم که اون پیچ مربوط به اهمرم کارش چی هست ؟به نظر شما چی کار باید بکنم ؟

دوست عزیز مادربرد من 880GA UD3H هست !امروز دوباره کل فن رو دروردم کلی هم باش ور رفتم نشد که نشد !
مشکل اینجاست که وقتی فن رو درست جا میزنی نصف سی پی یو خالی میمونه و هر کاری میکنم اهرم مربوط به فن اجازه کار نمیده ولی وقتی فن رو بر عکس میزارم جواب میده البته با کلی مکافات!ولی نفهمیدم که اون پیچ مربوط به اهمرم کارش چی هست ؟به نظر شما چی کار باید بکنم ؟
هنوزم می گم یه جای کار ایراد داره،
یه عکس واضح از پایه ی نصب شده بزاری معلوم میشه چیه داستان.

سلام
اقا فکر نمیکنی بازم این پاور 535 برای سیستمم کم باشه قطعاتم سالمه ...
حالا وقتی سیستم اتومات خاموش میشه دیگه هیچ جوری روشن نمیشه تا وقتی که پریز برق رو بکنم ودوباره چش کنم ...
لطفا کمکم کن...

سلام بر دوستان مخصوصا آقا فرشید گل:)
من رم DDR III 1600 گرفتم ولی تو ستاپ سیستم میزنه 1333.مشکل از کجاست؟

مشکلی نیست، بیشتر مادربردها در حالت پیش فرض فقط می تونن با فرکانس 1333 کار کنن، برای بالاتر رفتن فرکانس باید پردازنده رو هم اورکلاک کرد.

سلام
اقا فکر نمیکنی بازم این پاور 535 برای سیستمم کم باشه قطعاتم سالمه ...
حالا وقتی سیستم اتومات خاموش میشه دیگه هیچ جوری روشن نمیشه تا وقتی که پریز برق رو بکنم ودوباره چش کنم ...
لطفا کمکم کن...

من قطعات شما رو حفظ نکردم، می گفتی چیا هستن تا دوباره جواب بدم.

من قطعات شما رو حفظ نکردم، می گفتی چیا هستن تا دوباره جواب بدم.[/QUOTE]
vga :460gtx evga
h.d.d:1t wd
ram:2*2gb appacer 800
m.b :gigabyte ga ma770ud3
cpu :amd 630 4x
power:535w green
+dvb

من قطعات شما رو حفظ نکردم، می گفتی چیا هستن تا دوباره جواب بدم.
vga :460gtx evga
h.d.d:1t wd
ram:2*2gb appacer 800
m.b :gigabyte ga ma770ud3
cpu :amd 630 4x
power:535w green
dvb

نه عزیز اون پاور کافیه،
یا قطعاتت یکدوم خرابن یا رم با مادربردت هماهنگ نیست یا مادربردت مشکل داره

اون DVB رو هم یه مدت از روی سیستم بردار ببین مشکل حل میشه یا نه.

سلام :d

آقا ما داشتیم یه قطعه رو Main جا میزدیم یکی ازین Solid Capacitor ها از جاش کنده شد (پایش شکست ) ولی سیستم بدون عیب کار می کنه !

مشکلی براش پیش میاد ؟ بدم تعمیر ؟ خود خازن رو دارم میشه دو باره رو مین کارش کرد ؟

ممنون :d

یکی دوتا دیگه بِکَن ببین بازم کار میکنه یا نه ؟! :d
خوب اینکه واسه مین مشکلی پیش میاد یا نه رو باید از طراح pcbش پرسید ولی در کل بهتره که برش گردونی سر جاش حالا خودت یا یه تعمیرکار ، اگه لحیم کاری بلدی خودت جا بزن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: test84 and Isildur
سلام :d

آقا ما داشتیم یه قطعه رو Main جا میزدیم یکی ازین Solid Capacitor ها از جاش کنده شد (پایش شکست ) ولی سیستم بدون عیب کار می کنه !

مشکلی براش پیش میاد ؟ بدم تعمیر ؟ خود خازن رو دارم میشه دو باره رو مین کارش کرد ؟

ممنون :d
همیشه همینطوری با قطعات کار می کنی؟! نگو کار می کردم بگو داشتم کشتی می گرفتم
اون خازنها تغذیه کننده ولتاژ پردازنده هستن که بصورت موازی کار می کنن، برا همین اگر یکدوم از کار بیوفتن معمولا مشکلی نیست ولی ممکنه ولتاژ CPU تحت فشار ناپایدار بشه و اونوقته که احتمال خرابی یا ریست شدن سیستم پیش میاد. بهتره بدی درستش کنن، شامل گارانتی که نمیشه.

• Like
Reactions: Isildur
هنوزم می گم یه جای کار ایراد داره،
یه عکس واضح از پایه ی نصب شده بزاری معلوم میشه چیه داستان.

سلام !خوبی آقا فرشید ؟
آقا حق با شما بود بله یه جای کار ایراد داشت !پایه رو مجددا باز کردم و جا زدم درست شد !
مشکل این بود که اون قسمت مرکزی که آرم الومینومی نوشته 3Dمادربرد جلوگیری میکرد از جا زدن گیره یا همون بست فن جلوگیری میکرد که با مقداری حوصله و تمرکز جا رفت !و فن درست قرار گرفت !
اما جالب ترین چیز برام این بود که فن اصلا دیگه صدا نداره!!!!!!!!!!!!!!!! هیچ !!! دمای سی پی یو از گرمترین حالت در دمای 58 تا 62 الان بین 32 تا 41 هست !در سنگین ترین پردازش دمای سی پی یو به حدااکثر 43 میرسه و اصلا دیگه صدای فن شنیده نمیشه !واقعا تفاوت گردش هوا خیلی موثر هست خیلی زیاد !چون بغل فن سی پی یو و فن کیس (مدل کیس مگنوم پلاس گرین)وجود داشت که فن پاور و فن خود کیس که هوا رو میکشیدن بیرون بنابر این فن سی پی یو بازده کاری خوبی نداشت !! این همه تفاوت خیلی برام جالب بود!فقط نگران اون خمیر مخصوص حرارت بودم که شاید کم شده باشه یا بر اثر باز و بسته کرن از بین رفته باشه یا کم شده باشه که ظاهرا این طور نیست با تشکر از شما !

نه عزیز اون پاور کافیه،
یا قطعاتت یکدوم خرابن یا رم با مادربردت هماهنگ نیست یا مادربردت مشکل داره

اون DVB رو هم یه مدت از روی سیستم بردار ببین مشکل حل میشه یا نه.

سلام مشکل من بالاخره حل شد
من کل قطعات رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد
به صورت اتفاقی وقتی سیستم روشن بود یه نگاهی به فن پاور انداختم دیدم بله اصلا روشن نیست ....
به هر حال از کمکتون ممنونم مشکل از فن پاور بود که روشن نمیشد بازش کردم و درستش کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or