تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان کسی هست SLI کرده باشه . دیروز 2 تا 460 گرفتم و امروز وقتی ویندوز نصب کردم یکی از کارت های گرافیک رو میشناسه . همچنین درایور رو قبول نمیکنه نصب کنه . من کابل SLI رو وصل کردم چی کار باید بکنم؟

ویرایش : درایور کارت گرافیک نصب شد ولی فقط یکی از گرافیک ها رو میشناسه.

آخرین ویرایش:
سلام مشکل من بالاخره حل شد
من کل قطعات رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد
به صورت اتفاقی وقتی سیستم روشن بود یه نگاهی به فن پاور انداختم دیدم بله اصلا روشن نیست ....
به هر حال از کمکتون ممنونم مشکل از فن پاور بود که روشن نمیشد بازش کردم و درستش کردم

سلام من اشتباه کردم دوباره سیستم ریستارت میکنه یکی کمک کنه
دیگه عادی شده وقتی سیستم همین طور روشنه 2 ساعت بعد ریستارت حتمیه
please help me.........

سلام دوستان کسی هست SLI کرده باشه . دیروز 2 تا 460 گرفتم و امروز وقتی ویندوز نصب کردم یکی از کارت های گرافیک رو میشناسه . همچنین درایور رو قبول نمیکنه نصب کنه . من کابل SLI رو وصل کردم چی کار باید بکنم؟

ویرایش : درایور کارت گرافیک نصب شد ولی فقط یکی از گرافیک ها رو میشناسه.

باید بری توی منوی خود درایور که NVIDIA Control Panel هست و کارتها رو روی مد SLIبزاری.

سلام من اشتباه کردم دوباره سیستم ریستارت میکنه یکی کمک کنه
دیگه عادی شده وقتی سیستم همین طور روشنه 2 ساعت بعد ریستارت حتمیه
please help me.........
هر احتمالی میشد بدیم دادیم، هنوزم می گم پاور ممکنه خراب باشه، اگر نه که ببر تعمیرکار نشون بده.

:((
دیگه کفرم دراومده!
هر بازی که مینصبم همینطوری میشه!
الان magika از دیسک بازیرایانه رو با alien breed رو ریختم تو منوی بازی گیر میکرد:((
من تا شب یک فیلم از این فاجعه میگیرم میذارم ببینید مشکل چیه!
(رم 4 گرافیک 2)

هر احتمالی میشد بدیم دادیم، هنوزم می گم پاور ممکنه خراب باشه، اگر نه که ببر تعمیرکار نشون بده.[/QUOTE]
کدوم پاور پاورو تازه گرفتم که من فکر میکنم دیگه مشکل از گرافیکه درسته ؟

:((
دیگه کفرم دراومده!
هر بازی که مینصبم همینطوری میشه!
الان magika از دیسک بازیرایانه رو با alien breed رو ریختم تو منوی بازی گیر میکرد:((
من تا شب یک فیلم از این فاجعه میگیرم میذارم ببینید مشکل چیه!
(رم 4 گرافیک 2)
گرافیک 2 چچه مدلش هست؟ مشخصات PC رو کامل و دقیق بگو، فیلمت رو هم بگیر بزار ببینیم.

هر احتمالی میشد بدیم دادیم، هنوزم می گم پاور ممکنه خراب باشه، اگر نه که ببر تعمیرکار نشون بده.
کدوم پاور پاورو تازه گرفتم که من فکر میکنم دیگه مشکل از گرافیکه درسته ؟[/QUOTE]

نخیر، فکر نکنم
شماها واقعا خیلی باحالید، نقل قول کردن رو هم ناقص انجام می دید توقع دارید ما بدونیم توی سیستمتون چه خبره!

سلام دوستان من 6G رم دارم اما تا حالا چون xp 32Bit داشتم هميشه نزديكاي 3G بود و منم يك سالي ميشه كه سيستم رو خريدم..اما امروز اومدم Win7 64Bit نصب كردم اما با كمال تعجب ديدم تو ويندوز تنها 4G رو زده..من سريع رفتم تو setup اوليه سيستم اونجا هم 4G نمايش داده مي شد..مشكل كجاست؟

اينم سيستمم:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
Hdd: 2 Western 500G 32 Buffer
Power: AcBel 670W

آخرین ویرایش:
sسلام فرشید جان ناراحت نشو اخه میدونی الان یک هفتست این سیستم من مشکل داره هیچکی نمیدونه از کیه میگم الان تغیریبا هر دوساعت یک بار سیستم ریستارت میکنه سیستمو یه بار دیگه میگم بلکم کمککی بکنید
m.b msi k9a2
cpu amd 630 x4
h.d.d 1 wd
ram 2*2 800
vga 460gtx evga که تازه گرفتم
power 535 green که اینو با راهنمایی شما گرفتم
باتشکر

سلام دوستان من 6G رم دارم اما تا حالا چون xp 32Bit داشتم هميشه نزديكاي 3G بود و منم يك سالي ميشه كه سيستم رو خريدم..اما امروز اومدم Win7 64Bit نصب كردم اما با كمال تعجب ديدم تو ويندوز تنها 4G رو زده..من سريع رفتم تو setup اوليه سيستم اونجا هم 4G نمايش داده مي شد..مشكل كجاست؟

اينم سيستمم:
CPU: Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
Ram: CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
Graphic: Asus GTX275 896M
Mainboard: ASUS - P6T Deluxe
Hdd: 2 Western 500G 32 Buffer
Power: AcBel 670W

بعضی پردازنده های Core i7 920 اولیه کنترلر رمشون مورد داشت و نمی تونستن 3 کاناله کار کنن و با هر برندی هم سازگار نبودن، برند رم شما که مشکل نداره اما ممکنه CPU مشکل ساز باشه، بهتره اول بایوس مادربردت رو ارتقا بدی که ممکنه مشکل رو مرتفع کنه، اگر نشد دیگه پردازنده باید تعویض بشه.

sسلام فرشید جان ناراحت نشو اخه میدونی الان یک هفتست این سیستم من مشکل داره هیچکی نمیدونه از کیه میگم الان تغیریبا هر دوساعت یک بار سیستم ریستارت میکنه سیستمو یه بار دیگه میگم بلکم کمککی بکنید
m.b msi k9a2
cpu amd 630 x4
h.d.d 1 wd
ram 2*2 800
vga 460gtx evga که تازه گرفتم
power 535 green که اینو با راهنمایی شما گرفتم
باتشکر

من که ناراحت نشدم،حالا چیکار کنم؟؟!
راه دیگه ای نیست، کارشناس یا تعمیرکار باید حضوری بررسی کنه.

بعضی پردازنده های Core i7 920 اولیه کنترلر رمشون مورد داشت و نمی تونستن 3 کاناله کار کنن و با هر برندی هم سازگار نبودن، برند رم شما که مشکل نداره اما ممکنه CPU مشکل ساز باشه، بهتره اول بایوس مادربردت رو ارتقا بدی که ممکنه مشکل رو مرتفع کنه، اگر نشد دیگه پردازنده باید تعویض بشه.

فرشيد جان من رم ها رو 2 تا 2 تا امتحان كردم و 4G بهم تو همون bios ميدادن تا اينكه 2 تا از رم ها رو كه امتحان كردم تنها 2G بهم داد مثل اينكه رمي كه نزديكه cpu بوده خراب شده..امكان داره بخاطر گرمايه اون خراب شده باشه؟ (مواظب بودم كه اشكال از اسلات مادربرد نباشه) با اين شرايط اشكال از رمه ديگه؟ (رمها گارانتي دما گستره..من بهشون زنگ زدم گفتن فردا بيار تا برات تعويض كنيم اما با گارانتي جايه ديگه بهت ميديم..انگار شركتشون داره جمع ميشه)

فرشيد جان من رم ها رو 2 تا 2 تا امتحان كردم و 4G بهم تو همون bios ميدادن تا اينكه 2 تا از رم ها رو كه امتحان كردم تنها 2G بهم داد مثل اينكه رمي كه نزديكه cpu بوده خراب شده..امكان داره بخاطر گرمايه اون خراب شده باشه؟ (مواظب بودم كه اشكال از اسلات مادربرد نباشه) با اين شرايط اشكال از رمه ديگه؟ (رمها گارانتي دما گستره..من بهشون زنگ زدم گفتن فردا بيار تا برات تعويض كنيم اما با گارانتي جايه ديگه بهت ميديم..انگار شركتشون داره جمع ميشه)
شما از اول 32 بیتی داشتی و احتمالا از اول هم اون ماجول خراب بوده، اینا تکی نیستن که، پک سه تایی باید بهت داده باشن، اگه جدا بودن که همون اول هم اشتباه خریدی
ببر گارانتی ببین پک سه تایی Triple بهت بدن.

سلام
آقا کمک کنید که منم به مشکل ریستارت شدن 2 ساعت یک بار دچار شدم. حدودا 2 هقته میشه که سیستم من و همسایمون شروع شده دو ساعت یک بار ریستارت میکنه. تمام سخت افزار هاش رو هم بررسی کردم ولی مشکل نداشت.
حتی ویندوز هم عوض کردم ولی بازم افاقه نکرد.
والا موندم دیگه چکار کنم.
خیلی عجیبه چون تو این چند وقته خیلی از آدم ها رو دیدم که به این مشکل دچار شدن.
آقا کمک کنید تا سیستمم ......زمین نذاشته.
یا علی مدد

سلام
آقا کمک کنید که منم به مشکل ریستارت شدن 2 ساعت یک بار دچار شدم. حدودا 2 هقته میشه که سیستم من و همسایمون شروع شده دو ساعت یک بار ریستارت میکنه. تمام سخت افزار هاش رو هم بررسی کردم ولی مشکل نداشت.
حتی ویندوز هم عوض کردم ولی بازم افاقه نکرد.
والا موندم دیگه چکار کنم.
خیلی عجیبه چون تو این چند وقته خیلی از آدم ها رو دیدم که به این مشکل دچار شدن.
آقا کمک کنید تا سیستمم ......زمین نذاشته.
یا علی مدد
سیستم شما و همسایتون؟
با این اوصاف حتما سیستماتون ویروسی شده که این اتفاق برای شما و بقیه رخ میده، تعویض ویندوز هم کافی نیست، باید هارد رو از اول پارتیشن و فرمت کامل کنید تا اگر مشکل ویروسی باشه مرتفع بشه و بعد هم یه آنتی ویروس آپدیت شده مثل NOD32 نصب کنید

شما اگر از ویندوز 7 استفاده می کنید بررسی کنید که ویندوزتون حتما اکتیو شده باشه و کرکش از بین نرفته باشه.

شما اگر از ویندوز 7 استفاده می کنید بررسی کنید که ویندوزتون حتما اکتیو شده باشه و کرکش از بین نرفته باشه.
سلام
فرشید جان مشکل همین بود.
نثل اینکه مشکل از ویندوزه که چند وقته کلی ملت رو سر کار گذاشته.
و برای حل شدن مشکل باید نسخه ویندوز رو عوض کرد و کرک جدید روش زد و همچنین آپدیت رو غیر فعال کرد.
این مشکل مثل اینکه بعد از عرضه سرویس پک 1 به وجود اومده.
یا علی مدد

سلام
فرشید جان مشکل همین بود.
نثل اینکه مشکل از ویندوزه که چند وقته کلی ملت رو سر کار گذاشته.
و برای حل شدن مشکل باید نسخه ویندوز رو عوض کرد و کرک جدید روش زد و همچنین آپدیت رو غیر فعال کرد.
این مشکل مثل اینکه بعد از عرضه سرویس پک 1 به وجود اومده.
یا علی مدد
می تونید از نسخه ی Lo-ader Extr-eme Edition استفاده کنید، احتمال شناسایی شدنش کمتره و روی تمام کلاینتهایی که دیدم نصب بوده با تمام آپدیتها از جمله SP1 سازگاریی داشته و پابرجاست.

البته اگر از محصول راضی هستید باید نسخه ی اوریجینال رو خریداری کنید، یه توصیه ی قانونی و رسمی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or