تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

فرشید جان من یه کارت گرافیک ATI دارم که دو تا خروجی داره و فقط از یکی از اونا می تونم تصویر بگیرم و وقتی کابل مانیتور رو یه اون یکی خروجی میزنم جواب نمیده ...
این یعنی اون خروجیه خرابه یا اینکه باید توی تنظیمات چیزی رو تغییر بدم ؟

پ.ن: یه DVD Writer PLEXTOR 24x گرفتم، چطوره ؟ :d

فرشید جان من یه کارت گرافیک ATI دارم که دو تا خروجی داره و فقط از یکی از اونا می تونم تصویر بگیرم و وقتی کابل مانیتور رو یه اون یکی خروجی میزنم جواب نمیده ...
این یعنی اون خروجیه خرابه یا اینکه باید توی تنظیمات چیزی رو تغییر بدم ؟

پ.ن: یه DVD Writer PLEXTOR 24x گرفتم، چطوره ؟ :d
خب کارتای ارزون قیمت معمولا یکی از خروجیهاشون کار نمی کنه، کارتای گرون قیمت هم اگر خروجیDVI داشته باشن معمولا یکیشون DVI-I و یکی DVI-D هست که بعضی مانیتورها-حالا با تبدیل یا بدون تبدیل- فقط با یکی از این دو استاندارد سازگاری دارن.

البته بهتره اول AMD Catalyst Control Center رو هم بررسی کنی ببینی میشه با تغییر تنظیماتش خروجی بگیری یا نه.

با سلام.من هارد دیسک کامپیوترم مشکل داره(فکر کنم بدسکتور)و هنگام نصب ویندوز xp سرویس پک 3 یه سری از فایل های dll را نمی تونه بخونه و کپی کنه به همین علت هنگام نصب کارت صدا(مادربور)audio نصب نمیشه و صدا ندارم.البته من در حال حاضر قصد تعویض هارد را ندارم می خوام بدونم راهی هست که بشه بصورت موقتی و فرمالیته فقط این کارت صدا نصب بشه و صدا داشته باشم؟
چون من یه سیستم دیگه هم دارم که کارام را با اون انجام می دم و چون روی این سیستم(که هاردش مشکل داره)کپچر نصب هست فقط می خوام باهاش تلویزیون نگاه کنم و هیچ استفاده دیگه ای ازش بجز همین تلویزیون نمی خوام بکنم.

اگه راهی هست که بشه فقط audio نصب بشه راهنمایی کنید ممنون می شم.

با سلام.من هارد دیسک کامپیوترم مشکل داره(فکر کنم بدسکتور)و هنگام نصب ویندوز xp سرویس پک 3 یه سری از فایل های dll را نمی تونه بخونه و کپی کنه به همین علت هنگام نصب کارت صدا(مادربور)audio نصب نمیشه و صدا ندارم.البته من در حال حاضر قصد تعویض هارد را ندارم می خوام بدونم راهی هست که بشه بصورت موقتی و فرمالیته فقط این کارت صدا نصب بشه و صدا داشته باشم؟
چون من یه سیستم دیگه هم دارم که کارام را با اون انجام می دم و چون روی این سیستم(که هاردش مشکل داره)کپچر نصب هست فقط می خوام باهاش تلویزیون نگاه کنم و هیچ استفاده دیگه ای ازش بجز همین تلویزیون نمی خوام بکنم.

اگه راهی هست که بشه فقط audio نصب بشه راهنمایی کنید ممنون می شم.
راهش اینه که بزاری هاردت با Scan disk کامل چک بشه و اون بلاک هایی که مشکل دارن علامت بخوره تا دیگه برای نوشتن روی اونها تلاش نکنه. بعدش می تونی درایور رو روی ویندوز نصب کنی.

فرشید خان من دوتا درایو بیشتر ندارم c,d.درایو d که خالی هست و درایو c ویندوز و برنامه های جانبی داخلش هست.بعد من روی درایو c راست کلیک کردم گزینه properties بعد tools در قسمت error checking گزینه check now را زدم که check disk option اومد و بعد استارت را زدم بعد از اینکه اسکن تموم شد درایور را دوباره نصب کردم ولی بازم مثل قبل تا وسط نصب که پیش میره ارور میده و صدا نصب نمیشه.باید چکار کرد؟

فرشید خان من دوتا درایو بیشتر ندارم c,d.درایو d که خالی هست و درایو c ویندوز و برنامه های جانبی داخلش هست.بعد من روی درایو c راست کلیک کردم گزینه properties بعد tools در قسمت error checking گزینه check now را زدم که check disk option اومد و بعد استارت را زدم بعد از اینکه اسکن تموم شد درایور را دوباره نصب کردم ولی بازم مثل قبل تا وسط نصب که پیش میره ارور میده و صدا نصب نمیشه.باید چکار کرد؟
پس چاره اینه که ویندوز و پاک کنی و از اول روی درایو D نصب کنی. اگه واقعا مشکل از هارد باشه حل میشه.

چند وقتی هست تو Win Xp یک مشکلی دارم وقتی میخوام Com را Shut Down کنم جاش ریستارت میشه
چی کار کنم درست بشه بجز ویندوز عوض کردن ؟
این مشکل فقط تو XP هست و تو Win 7 چنین مشکلی ندارم

چند وقتی هست تو Win Xp یک مشکلی دارم وقتی میخوام Com را Shut Down کنم جاش ریستارت میشه
چی کار کنم درست بشه بجز ویندوز عوض کردن ؟
این مشکل فقط تو XP هست و تو Win 7 چنین مشکلی ندارم
ممکنه یکی از درایورا یا برنامه های سیستمی مثل آنتی ویروس یا فایلای خود ویندوز مشکل دار شده باشن، شاید راهی جز آپدیت یا تعویضش نباشه، البته احتیاج به بررسی بیشتر و آزمایش سیستم داره.

یکی ابزارهای پاکسازی رجیستری مثل System Mechanic یا Tweak Utility رو دانلود و اجرا کن شاید مشکل حل بشه.

سلام برهمه
اقا فرشید من یه هارد یک ترابایت وسترن 64 گرفتم ولی توی سون خیلی کنده مثلا وقتی فایلی رو می خوایم از روی سیدی به هارد یا تز خود هارد جابه جا کنیم دیگه سیستم قفل میشه تا کپی تموم بشه....
سیستمم بالاست اصلا از رم و سیپی یو استفاده نمیشه بنظرت مشکل از چیه...

سلام برهمه
اقا فرشید من یه هارد یک ترابایت وسترن 64 گرفتم ولی توی سون خیلی کنده مثلا وقتی فایلی رو می خوایم از روی سیدی به هارد یا تز خود هارد جابه جا کنیم دیگه سیستم قفل میشه تا کپی تموم بشه....
سیستمم بالاست اصلا از رم و سیپی یو استفاده نمیشه بنظرت مشکل از چیه...
شاید مشکل اینه که مدل مناسبی رو انتخاب نکردی
احتمالاشما مدل Green رو خریدی که برای کار Mass Storage و ذخیره و پشتیبان گیری مناسب هست، البته در این صورت هم نباید اینطوری که شما می گی در کارکرد سیستم وقفه ایجاد کنه و کار هارد هم از پردازنده وقتی نمی گیره

شاید مدل هارد با مادربرد سازگاری خوبی نداره ( مخصوصا مدلهایی که از فرمت جدید استفاده می کنند) شاید هم مشکل نرم افزاری دیگه ای هست.

سلام فرشید جان
چطوری؟فرشید جان یه مشکل عجیب دارم که قبلا هم داشتم
اگر خاطرت باشه زمانی که 860 و p7p55d pro داشتم یک مشکل داشتم که بعضی وقت ها البته خیلی کم
وسط کار وقتی که اصلا سیستم تو فشار نبود یک دفعه صفحه سیاه می شد (مانیتور روشن بود ولی تصویر سیاه نشون می داد)و حتی دکمه ریست کار نمی کرد بعد یک دفعه سیستم خاموش می شد و بعد 5 ثانیه روشن می شد و بالا می اومد من 4 ماهه از اون قضیه می گزره و من سیستم نداشتم
حالا مادربورد و سی پی یو عوض کردم و باز مشکلی شبیه همین مشکل دارم
البته این بار فقط صفحه مشکی شد و سیستم با ریست کردن مشکلش حل شد
این قضیه من رو به فکر انداخته
کارت گرافیک و رم و پاور هارد قطعاتی هستند که عوض نشدن
البته من کارت dvb هم دارم
من کارت گرافیکم دست یکی از دوستام بود که باهاش کار کنه و اصلا مشکلی نداشته!!رم هام هم رم های کسی بوده که سالم بوده.پاور رفته گارانتی و سالم بوده!!!ممکنه از dvb باشه؟؟؟:-/:-/
cpu core i7 2600k
mb : p8p67 pro
vga zotac gtx 460
hdd 1+500
ram : super tallent 1333 cl8
power green gp 685 b

آخرین ویرایش:
سلام فرشید جان
چطوری؟فرشید جان یه مشکل عجیب دارم که قبلا هم داشتم
اگر خاطرت باشه زمانی که 860 و p7p55d pro داشتم یک مشکل داشتم که بعضی وقت ها البته خیلی کم
وسط کار وقتی که اصلا سیستم تو فشار نبود یک دفعه صفحه سیاه می شد (مانیتور روشن بود ولی تصویر سیاه نشون می داد)و حتی دکمه ریست کار نمی کرد بعد یک دفعه سیستم خاموش می شد و بعد 5 ثانیه روشن می شد و بالا می اومد من 4 ماهه از اون قضیه می گزره و من سیستم نداشتم
حالا مادربورد و سی پی یو عوض کردم و باز مشکلی شبیه همین مشکل دارم
البته این بار فقط صفحه مشکی شد و سیستم با ریست کردن مشکلش حل شد
این قضیه من رو به فکر انداخته
کارت گرافیک و رم و پاور هارد قطعاتی هستند که عوض نشدن
البته من کارت dvb هم دارم
من کارت گرافیکم دست یکی از دوستام بود که باهاش کار کنه و اصلا مشکلی نداشته!!رم هام هم رم های کسی بوده که سالم بوده.پاور رفته گارانتی و سالم بوده!!!ممکنه از dvb باشه؟؟؟:-/:-/
cpu core i7 2600k
mb : p8p67 pro
vga zotac gtx 470
hdd 1+500
ram : super tallent 1333 cl8
power green gp 685 b
مظنون اصلی همون کارت DVB هست که درایوراش همیشه مشکل سازه

همونطور که تبادل نظر کردیم خودت تست کن.

من دو تا کارت گرافیک 570gtx رو به صورت sli بستم بعد وقتی میرم تو crysis 2 دمای کارت گرافیک به 90 درجه هم میرسه.ایا این دما واسه کارت گرافیک اول خوبه؟

من دو تا کارت گرافیک 570gtx رو به صورت sli بستم بعد وقتی میرم تو crysis 2 دمای کارت گرافیک به 90 درجه هم میرسه.ایا این دما واسه کارت گرافیک اول خوبه؟
احتمال زیاد کارت اول شما چسبیده به کارت دوم هست و برای همین هم بسختی می تونه هوا رو توسط فن به داخل بکشه،البته بدنه ی فن کارت 570 طوری طراحی شده تا این مشکل به حداقل برسه

در مورد دما زیاد غیر طبیعی نیست، منم که فقط یه 470 تکی دارم و بصورت طبیعی از کارت شما داغتر هست دمای 94 درجه رو هم حین Crysis 2 ثبت کردم، خیلی غیر معمول نیست.

سلام دوستان من یه مانیتور LG L1780B دارم وقتی کامپیوتر بهش وصل هست که هیچی ولی وقتی بهش Xbox وصل میکنم هی نویز میوفته می دونم مشکل از کابل X360 نیست چون با کابل های دیگه هم امتحان کردم!
چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or