تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام.

یه موس گیگابایت دارم (از اونایی که بقلشون، زیر انگشت شست یه تیکه ی پلاستیکی کشیده شده :d)
دو ساله دارمش منتها این یک ماهه ی اخیر اسکرول ماوسم مثل چوب خشک شده. یعنی کریتوس بیاری بیگی اینو بچرخون؛ نمیتونه! بعد کلی جون کندن شاید یه کم بتونی باهاش صفحه رو بالا پایین کنی... خلاصه عذاب شده دیگه. به خصوص تو نت و FPS ها...
خواستم بدونم راه مسالمت امیزی ، غیر از باز کردن دل و روده ش یا انداختنش به سطلش اشغال و رفتن یکی نو خریدن وجود داره؟ میشه نرمش کرد؟

ممنون

سلام دوست عزیز
من که درست متوجه نشدم موس شما از کدوم مدلهاست ولی من موس زیاد باز کردم
باز کردن و تمیز کردنش نه تنها سخت نیست بلکه واقعا لذت بخشه...
کلا باز کرد انواع موس ها واقعا ساده اس{ به جز یه سری مخصوص گیم}
بعد از دو سال هم اگه گرد و خاکش رو تمیز کنید قطعا کارکردش بهتر میشه

مشکل با usb

سلام به بچه های باحال BC.
یه مدتیه یه مشکل پیش اومده که هر چیزی به usb وصل باشه (mouse.gamepad....) سیستم استند بای(اسلیپ) و هایپرنت نمیشه.یاید جداشون کنم تا بتونم....
به نظرتون مشکل چیه؟اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم.!:x

^ داداش یعنی با قطره چکون بریزم وسط درزش ؟! بدتر میشه که. چه روغنی؟ :d

ولی از حق نگذریم بدبخت خوب کار کرد. ماوس های قبلیم به 1 سال نمیکشد میترکیدن. اینم هنوز کاملا" سالمه منتها این اسکروله اذیت میکنه ...

دوستان موقع بازی هی سیستم ریست میشه و صفحه آبی میاد. وقتی ویندوز میاد بالا این ارور رو میده. تورو خدا کمکم کنین :(

Additionalinformation about the problem:

BCCode: 1a

BCP1: 00005003

BCP2: C0802000

BCP3: 00001B87

BCP4: 0197070C

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

دوستان موقع بازی هی سیستم ریست میشه و صفحه آبی میاد. وقتی ویندوز میاد بالا این ارور رو میده. تورو خدا کمکم کنین :(

Additionalinformation about the problem:

BCCode: 1a

BCP1: 00005003

BCP2: C0802000

BCP3: 00001B87

BCP4: 0197070C

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1
خب صفحه آبی نشونه ی یه ایراد جدی هست، حالا یا ممکنه از ضعف پاور باشه یا کارت گرافیک مشکل داشته باشه.

سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7

من برای اجرای بازی PES 11 دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد

70835989953331727925.jpg

وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد

67335111007652174520.jpg

فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی Farshidstar2012 این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،

Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS

Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB

من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!

91231885799581533851.jpg

چه کار کنم درست شه ؟

آخرین ویرایش:
سلام ، یه مشکل برام پیش اومده اگه کسی میدونه کمک کنه
من یه لپتاپ Dell XPS L502 دارم با مشخصات :
Cpu : i7 - Ram : 6 - Graphic : 2 - Win 7

من برای اجرای بازی PES 11 دچار مشکل شدم و وقتی بازی رو اجرا میکنم این پیغام میاد

70835989953331727925.jpg

وقتی میخوام کیفیت بازی رو روی High بذارم این ارور میاد

67335111007652174520.jpg

فروشنده بهم گفت که باید بین Intel و Nvidia سوئیچ کنم بعد من با راهنمایی Farshidstar2012 این کار رو کردم Preferred رو بردمش روی High-Performance NVIDIA processor و Apply زدم ولی باز برای اجرای بازی تغییری نکرد.
من وقتی میرم توی
Advanced setting <- Screen Resolution
کلا اطلاعاتش با اونموقع که Preferred روی Auto-select بود با اینکه Preferred تغییرش دادم به High-Performance NVIDIA processor فرقی نمیکنه و اطلاعاتش به صورت زیر هستش ،

Chip Type: Intel(R) HD Graphics Family
DAC Type: Internet
Adaptor String: Intel(R) HD Graphics 3000
Bios Information: Intel Video BIOS

Total Available Graphics Memory : 1696 MB
Dedicated Video Memory : 64 MB
System Video Memory : 0 MB
Shared System Memory : 1632 MB

من فکر کنم این Share نباید انقدر باشه و برا همین تو بازی مشکل به وجود میاد راهی هست درست شه ؟
در ضمن تو Setting بازی در هر دو حالت که گذاشتم VRAM:64MB هستش تو Setting و مشکل داره !!!

91231885799581533851.jpg

چه کار کنم درست شه ؟
یه توضیحاتی توی PM دادم،

ولی امکانش هم هست که فقط بازی هست که گرافیک شما رو نمیشناسه و نمی تونه باهاش کنار بیاد، توی بازیهای دیگه اگه گرافیک درست شناسایی میشه، مشکل از بازی یا آپدیت درایورا هست.

دوستان من یک موردی برای دمای کارتم پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم

من اسفند ماه یک evga gtx 460 1gb FPB خریدم که تا 1 ماه تو ویندوز دماش بین 32 و 31 بود و تو بازی ها ( crysis 2 ) میرسید به 59 و 60

مدتیه دمای کارت تو ویندوز میره بالا مثلا هر 3 ثانیه 1 درجه میره بالا از 32 میرسه 40 و دوباره هر 3 ثانیه 1 درجه میاد پایین و از 38 میرسه 32 یعنی در 1 دقیقه از 32 میره 40 و از 40 میاد 32
ولی تو بازی ها همون 60 هست ماکزیمم

با gpu-z تو 2 حالت 2 تا shot گرفتم

این برای زمانیه که تو desktop در حالت idle هست و اگر چند ساعتم هم دست نزنم به سیستم همینطور میمونه رو 32

e52nz0yqvwivro1zj4oc.gif

این یکی تو همون حالته منتهی تغییرش اینه که یک APP باز شده
مهم نیست چی باشه چه firefox چه tuneup چه kmplayer چه ...

oq5lhltc6yet0zogfrh.gif

به محض اینم که هر app فعال بشه همونطور که تو عکس میبینید memory controller از 5 درصد میشه 0
و core clock و memory clock و ... هم از 50 و 67 و 100 میشن 720 و 900 و 1400
این وضعیت حدودا 30 ثاینه میمونه تا دما از 32 تو عکس 1 میرسه به 40 تو عکس دوم و دوباره میشه همون حالت عکس اول

میخواستم بدونم این وضع طبیعیه ؟

تو یک فروم دیگیه یکی دو نفر دیگه که همین کارت رو داشتن هم همین مشکل رو داشتن

تو ویندوز 7 هم همینه
کارت رو هم چک کردم خاک نداشت
تنها فرقی که کرده از زمانی که خریدم تا الان عوض کردن درایور هست
الانم 270.61 نصبه

مشکلی با سیستم و کارت ندارم و تو همه بازی ها عالی کار میده و دماش از 61 بالاتر نمیره

قبلا اینطوری نبود و هر چی app باز میکردی به gpu کاری نداشت و دما ثابت 32 بود تا وارد بازی بشی

آخرین ویرایش:
دوستان من یک موردی برای دمای کارتم پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم

من اسفند ماه یک evga gtx 460 1gb FPB خریدم که تا 1 ماه تو ویندوز دماش بین 32 و 31 بود و تو بازی ها ( crysis 2 ) میرسید به 59 و 60

مدتیه دمای کارت تو ویندوز میره بالا مثلا هر 3 ثانیه 1 درجه میره بالا از 32 میرسه 40 و دوباره هر 3 ثانیه 1 درجه میاد پایین و از 38 میرسه 32 یعنی در 1 دقیقه از 32 میره 40 و از 40 میاد 32
ولی تو بازی ها همون 60 هست ماکزیمم

با gpu-z تو 2 حالت 2 تا shot گرفتم

این برای زمانیه که تو desktop در حالت idle هست و اگر چند ساعتم هم دست نزنم به سیستم همینطور میمونه رو 32

این یکی تو همون حالته منتهی تغییرش اینه که یک APP باز شده
مهم نیست چی باشه چه firefox چه tuneup چه kmplayer چه ...

به محض اینم که هر app فعال بشه همونطور که تو عکس میبینید memory controller از 5 درصد میشه 0
و core clock و memory clock و ... هم از 50 و 67 و 100 میشن 720 و 900 و 1400
این وضعیت حدودا 30 ثاینه میمونه تا دما از 32 تو عکس 1 میرسه به 40 تو عکس دوم و دوباره میشه همون حالت عکس اول

میخواستم بدونم این وضع طبیعیه ؟

تو یک فروم دیگیه یکی دو نفر دیگه که همین کارت رو داشتن هم همین مشکل رو داشتن

تو ویندوز 7 هم همینه
کارت رو هم چک کردم خاک نداشت
تنها فرقی که کرده از زمانی که خریدم تا الان عوض کردن درایور هست
الانم 270.61 نصبه

مشکلی با سیستم و کارت ندارم و تو همه بازی ها عالی کار میده و دماش از 61 بالاتر نمیره

قبلا اینطوری نبود و هر چی app باز میکردی به gpu کاری نداشت و دما ثابت 32 بود تا وارد بازی بشی
پدرام جان باز گشتی مشکل پیدا کردی برای سیستم؟؟!

اینایی که گفتی همش طبیعیه و قبلا هم بوده شما دقت نکرده بودی

فرقی که کرده اینه که الان خیلی از برنامه ها از جمله Firefox و IE 9.0 و خیلیهای دیگه بهشون امکانات GPU Acceleration اضافه شده که برای نمایش تصاویر و فیلمها از کارت گرافیک هم گمگ می گیرن، بنابراین فرکانس GPU هم روی بالاترین حد خودش میره که روونتر برنامه رو اجرا کنه، این سوییچ کردن بین سه حالت فرکانسی از پایه ای ترین امکانات تراشه های مدرن هست برای کم کردن مصرف.

پدرام جان باز گشتی مشکل پیدا کردی برای سیستم؟؟!

اینایی که گفتی همش طبیعیه و قبلا هم بوده شما دقت نکرده بودی

فرقی که کرده اینه که الان خیلی از برنامه ها از جمله Firefox و IE 9.0 و خیلیهای دیگه بهشون امکانات GPU Acceleration اضافه شده که برای نمایش تصاویر و فیلمها از کارت گرافیک هم گمگ می گیرن، بنابراین فرکانس GPU هم روی بالاترین حد خودش میره که روونتر برنامه رو اجرا کنه، این سوییچ کردن بین سه حالت فرکانسی از پایه ای ترین امکانات تراشه های مدرن هست برای کم کردن مصرف.
فرشید جان مگه بلا نسبت ... هستم که سرم درد کنه و بیکار باشم بگردم دنبال مشکل ؟:d

خودت میدونی من خیلی حساس هستم رو monitoring و log از دما و همیشه دماها رو زیر نظر دارم و برای همین مساله شده برام چون اینطوری نبود
نرم افزار ها و برنامه هام هم هموناست که 1 ماه قبل استفاده میکردم

قبلا مهم نبود از هر چی استفاده میکردم تو ویندوز دمای cpu و hdd ام کم و زیاد میشد که طبیعیه
و دمای gpu همیشه 31 تا 33 بود

اما الان برعکس شده
اونا ثابت هستن و این از 32 تا 48 بالا پایین میره

از IE9 که استفاده نمیکنم
Firefox 4 رو هم hardware Acceleration اش رو disable کردم

تو فروم evga هم یک thread زدم منتظرم ببینم اونا چی میگن

ویرایش :

الان ftw member اونجا جواب داد که اونم حرف های شما رو زد
That's your card kicking up to 2D/3D speeds because it's detecting an app which could require some GPU power (browsing, video streaming, music videos, etc). Notice that even though your frequencies have kicked up, GPU usage is still 0%; your card is just preparing itself should it be called upon for some extra power. You shouldn't be worrying about it; you're not even remotely close to when your card will begin to throttle at 105C! Browse, play, and game to your heart's content, as this is not a problem
شاید واقعا log هایی که از 1 ماه قبل save مونده هم مثل من توهم زده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
چند روزیه که وقتی با سیستم کارمیکنم بعداز چند دقیقه یهو وایمیسه ودیگه هیچ چیزی کار نمیکنه و وقتی ریست میکنم بیشتر اوقات بالا نمیاد
ویندوز هم یک بار عوض کردم ولی فایده نداشت :-s
لطفا یه راهنمایی بفرمایید

سلام دوستان
چند روزیه که وقتی با سیستم کارمیکنم بعداز چند دقیقه یهو وایمیسه ودیگه هیچ چیزی کار نمیکنه و وقتی ریست میکنم بیشتر اوقات بالا نمیاد
ویندوز هم یک بار عوض کردم ولی فایده نداشت :-s
لطفا یه راهنمایی بفرمایید
مشکل شما سخت افزاری و یکی از قطعاتت ایراد داره

مضنون اول این جور مشکلات همیشه پاور تقلبی سیستم هست که دیگه زورش نمی رسه، بعد هم به ترتیب رم و مادربرد، البته خرابی فن CPU و حرارت غیر عادی هم می تونه عامل این قبیل مشکلات باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or