Reza-sony
کاربر سایت
سلام.مودمم Tp Link 8911 هست و مدتی هست برد وایر لسم کم شده و تا 2-3 متر بیشتر جواب نمیده.مشکلش چیه؟
سلام . از توی کنترل پنل مودمت چک کن ببین قدرت سیگنال مودم رو چند هست . معمولا با درصد نمایش داده میشه .
سلام.مودمم Tp Link 8911 هست و مدتی هست برد وایر لسم کم شده و تا 2-3 متر بیشتر جواب نمیده.مشکلش چیه؟
مشخصات سیستم من اینهمشکل شما سخت افزاری و یکی از قطعاتت ایراد داره
مضنون اول این جور مشکلات همیشه پاور تقلبی سیستم هست که دیگه زورش نمی رسه، بعد هم به ترتیب رم و مادربرد، البته خرابی فن CPU و حرارت غیر عادی هم می تونه عامل این قبیل مشکلات باشه.
مشخصات سیستم من اینه
CPU:INTEL CORE I7 950
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1600
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:2x asus Geforce 460 1GB DDR5
POWER:600W
به نظر شما ممکنه ایراد از پاور باشه
در اینصورت تنها راه باقیمانده RESET کردن مودم هست که البته تمام تنظیمات اتصال به ISP از جمله USER/Pass و تنظیمات دیگه پاک میشه و دوباره باید از اول وارد کنی، اگر به تمام تنظیمات اشراف نداری بهتره این کار رو نکنی چون ممکنه ارتباط اینترنتی قطع بشه و نتونی به این راحتی درستش کنی،خوب پیدا کردم.ماله من گزینه های High-Medium-Low داره و روی high هست.مودم هم دستکاری نکرده بودم
پس دیگه باید بدی گارانتی تا مشکل رو بررسی کنن، راه دیگه ای نمونده.factory reset هم کردم ولی بازم همونجوریه
سلام دوستانمشکل شما سخت افزاری و یکی از قطعاتت ایراد داره
مضنون اول این جور مشکلات همیشه پاور تقلبی سیستم هست که دیگه زورش نمی رسه، بعد هم به ترتیب رم و مادربرد، البته خرابی فن CPU و حرارت غیر عادی هم می تونه عامل این قبیل مشکلات باشه.
Express Gate که یکی از امکانات مادربردای ASUS هست و یه سیستم عامل ابتدایی هست،سلام دوستان
من چون احتمال میدادم تقصیر dvd rw باشه اونو جدا کردم الان دیگه خاموش نمیشه فقط اون اول که روشن میشه این پیغامو میده
LOADING ASUS EXPRESS GATE...
یعنی چی ؟ مشکل از کجاست؟ یه راهنمایی بفرمایید ممنون.
دلیلش از همونه که مدلش رو نمی دونی!سلام دوستان ببخشید من وقتی با لپتاپم بازی میکنم تصویر آهسته اجرا میکنه نمیدونم مشکل ازچیه دوهفته بیشتر نیست خریدم فرقی ام نمیکنه چه بازی باشه واسه همه بازی ها همینجوریه مشخصات سیستمم اینه:
CPU:Intel Core 2 Duo 2.2
RAM:3GB
Graphic:512mb(مدلش رو نمیدونم)
به نظر شما مشکل از چیه؟
مدل دستگاه HP G61 هست ولی من وقتی خریدم به فروشنده گفتم واسه بازی میخوام اونم این رو بهم پیشنهاد کرد