تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

مشکل شما سخت افزاری و یکی از قطعاتت ایراد داره
مضنون اول این جور مشکلات همیشه پاور تقلبی سیستم هست که دیگه زورش نمی رسه، بعد هم به ترتیب رم و مادربرد، البته خرابی فن CPU و حرارت غیر عادی هم می تونه عامل این قبیل مشکلات باشه.
مشخصات سیستم من اینه
CPU:INTEL CORE I7 950
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1600
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:2x asus Geforce 460 1GB DDR5
POWER:600W
به نظر شما ممکنه ایراد از پاور باشه

سلام.مودمم Tp Link 8911 هست و مدتی هست برد وایر لسم کم شده و تا 2-3 متر بیشتر جواب نمیده.مشکلش چیه؟

دوست عزیز همینطوری خود به خودی که کم نمیشه، حتما تنظیماتش تغییر کرده یا عوض کردی ولی متوجه نشدی.

توی تمام مودمها گزینه ای برای تغییر میزان قدرت سیگنال داره( با اسمهایی مثل Antenna transmit power یا /Strengh/Signal Gain/Quality ) اگر میزانش کمتر از حد ماکزیمم بود روی 100درصد یا Full قرار بده.

مشخصات سیستم من اینه
CPU:INTEL CORE I7 950
RAM:3*2GB CORSAIR DDR3 1600
M/B:ASUS P6X58D-E
VGA:2x asus Geforce 460 1GB DDR5
POWER:600W
به نظر شما ممکنه ایراد از پاور باشه

ممنون ولی اصل کاری برند و سازنده ی پاور بود که نگفتی. بقیه ی قطعاتت خوبن و راندمان گرافیکت هم اندازه ی یه کارت GTX 570 یا یه کم بالاتر هست.

خوب پیدا کردم.ماله من گزینه های High-Medium-Low داره و روی high هست.مودم هم دستکاری نکرده بودم
در اینصورت تنها راه باقیمانده RESET کردن مودم هست که البته تمام تنظیمات اتصال به ISP از جمله USER/Pass و تنظیمات دیگه پاک میشه و دوباره باید از اول وارد کنی، اگر به تمام تنظیمات اشراف نداری بهتره این کار رو نکنی چون ممکنه ارتباط اینترنتی قطع بشه و نتونی به این راحتی درستش کنی،

البته گزینه ای برای پشتیبان گیری از تنظیمات در کنسول مودم وجود داره که قبل از ریست کردن می تونی استفاده کنی.

مشکل شما سخت افزاری و یکی از قطعاتت ایراد داره
مضنون اول این جور مشکلات همیشه پاور تقلبی سیستم هست که دیگه زورش نمی رسه، بعد هم به ترتیب رم و مادربرد، البته خرابی فن CPU و حرارت غیر عادی هم می تونه عامل این قبیل مشکلات باشه.
سلام دوستان
من چون احتمال میدادم تقصیر dvd rw باشه اونو جدا کردم الان دیگه خاموش نمیشه فقط اون اول که روشن میشه این پیغامو میده
LOADING ASUS EXPRESS GATE...
یعنی چی ؟ مشکل از کجاست؟ یه راهنمایی بفرمایید ممنون.

سلام دوستان
من چون احتمال میدادم تقصیر dvd rw باشه اونو جدا کردم الان دیگه خاموش نمیشه فقط اون اول که روشن میشه این پیغامو میده
LOADING ASUS EXPRESS GATE...
یعنی چی ؟ مشکل از کجاست؟ یه راهنمایی بفرمایید ممنون.
Express Gate که یکی از امکانات مادربردای ASUS هست و یه سیستم عامل ابتدایی هست،

شما بهش نیازی نداری می تونی از داخل خود بایوس بری و غیر فعالش کنی.

سلام دوستان ببخشید من وقتی با لپتاپم بازی میکنم تصویر آهسته اجرا میکنه نمیدونم مشکل ازچیه دوهفته بیشتر نیست خریدم فرقی ام نمیکنه چه بازی باشه واسه همه بازی ها همینجوریه مشخصات سیستمم اینه:
CPU:Intel Core 2 Duo 2.2
RAM:3GB
Graphic:512mb(مدلش رو نمیدونم)
به نظر شما مشکل از چیه؟

سلام دوستان ببخشید من وقتی با لپتاپم بازی میکنم تصویر آهسته اجرا میکنه نمیدونم مشکل ازچیه دوهفته بیشتر نیست خریدم فرقی ام نمیکنه چه بازی باشه واسه همه بازی ها همینجوریه مشخصات سیستمم اینه:
CPU:Intel Core 2 Duo 2.2
RAM:3GB
Graphic:512mb(مدلش رو نمیدونم)
به نظر شما مشکل از چیه؟
دلیلش از همونه که مدلش رو نمی دونی!
دوست عزیز برای بازی کردن روی لپ تاپ حتما باید مدلی رو انتخاب می کردی که یه گرافیک قوی و مجزا از سیستم اصلی داشته باشه، احتمالا دستگاه شما این امکانات رو نداره و بدرد بازی کردن هم نمی خوره.

کارت گرافیک من تصویر رو اینطور نشون میده

کارت گرافیک قبلی 4850 هم اینطور شده بود فرستادم گارانتی هنوز نیومده ولی اینو همینطور انداختم
یه دو هفته ای خوب بود ولی اینم مثل hd 4850 شد!:-oاین nvidia 8500 هستش
چرااااااااااااااااااااا؟ :(

مدل دستگاه HP G61 هست ولی من وقتی خریدم به فروشنده گفتم واسه بازی میخوام اونم این رو بهم پیشنهاد کرد

خب سری G61 هم باز مدلای مختلفی داره، اما چیزی که در همشون مشترک هست پردازنده ی دو هسته ای AMD Athlon II و گرافیک آنبرد سری 4200 هست، همچین ترکیبی نه تنها بدرد بازی کردن نمی خوره که از Config یه لپ تاپ اینتلی معمولی هم کندتره،اون فروشنده هم ظاهرا هیچ توجهی به خواست شما نداشته یا اصولا چیزی از مشخصات فنی سر در نمی آورده.

موقع خرید از قیمت دستگاه هم میشه فهمید که بدرد بازی می خوره یا نه.

کارت گرافیک من تصویر رو اینطور نشون میده

کارت گرافیک قبلی 4850 هم اینطور شده بود فرستادم گارانتی هنوز نیومده ولی اینو همینطور انداختم
یه دو هفته ای خوب بود ولی اینم مثل hd 4850 شد!:-oاین nvidia 8500 هستش
چرااااااااااااااااااااا؟ :(

شما مطمئنی پاورت داره درست کار می کنه؟!

من فکر می کنم کارت قبلی شما رو هم پاور تقلبی یا معیوب سوزونده

البته عکسی که نشون دادی انگار که رنگهای تصویر از تنظیمات درایور خراب شده باشه یا درایوور کارت نصب نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or