تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

از کارت گرافیکت هست خب، اول چک کن فنش درست کار کنه و زیاد داغ نباشه، بعد اگه نشد درایورش رو دوباره نصب کن.
فن هاش درست تا جایی که میبینم کار میکنه.درایور هم جدیدترینش رو نصب کرد ولی فرقی نکرد.من یک جا خوندم این به خاطر مانیتور هست؟درسته؟

فن هاش درست تا جایی که میبینم کار میکنه.درایور هم جدیدترینش رو نصب کرد ولی فرقی نکرد.من یک جا خوندم این به خاطر مانیتور هست؟درسته؟
اگه از پیکسلهای مانیتور بود که با Refresh کردن دسکتاپ درست نمی شد، مشکل از کارت هست، می تونی با تعویض گرافیک یا تست گرافیک فعلی با نرم افزار FURMark تست کنی. اگه پیکسلهای خراب بیشتر بشه یعنی گرافیک مشکل داره.

دوستان سلام.
به بنده خدایی فلش 2gb ی transcend شو بهم داده و مشکلی داره و اینه که وقتی فلش رو به usb می زنم میگه cant install software و... و در یک کلام نمیاد بالا.
مشکل چیه؟؟و چطوری حل میشه؟
ممنون.

سلام دوستان
من سسیتم زیر رو هفته پیش خریدم
core i5 760
p7h55m asus
evga460
2*2gb adata1600
green585b
مشکلم الان اینه که (سیستم فقط اسمبل کرذم)تصویر ندارم. مادریرد رو بردم گارانتی درست بود پاور رو چک کردم درست بود رم رو هم وقتی از سیستم برداشتم بوق رم می زد ولی وقتی می ذارم بوق قطع میشه لطفا کمکم کگنید. در ضمن ازبد حادثه فن سی پی یو رو هم گردم چه نوع فنی رو پیشنهاد می کنید جایگزین کنم قیمتش چنده؟

سلام دوستان
من سسیتم زیر رو هفته پیش خریدم
core i5 760
p7h55m asus
evga460
2*2gb adata1600
green585b
مشکلم الان اینه که (سیستم فقط اسمبل کرذم)تصویر ندارم. مادریرد رو بردم گارانتی درست بود پاور رو چک کردم درست بود رم رو هم وقتی از سیستم برداشتم بوق رم می زد ولی وقتی می ذارم بوق قطع میشه لطفا کمکم کگنید. در ضمن ازبد حادثه فن سی پی یو رو هم گردم چه نوع فنی رو پیشنهاد می کنید جایگزین کنم قیمتش چنده؟
فن CPU رو چیکار کردی؟!

بوق زدن رم هم دلیل درست کار کردنش نیست، هر چند که اون مدل باید روی مادربرد شما کار کنه

-جای اسلاتای رم رو عوض کن( اسلاتای هم رنگ بزار)
-کار گرافیک و اتصال برقش رو چک کن ببین درست جا رفته باشه.
-فن CPU درست و صحیح جا خورده باشه.

دوستان سلام.
به بنده خدایی فلش 2gb ی transcend شو بهم داده و مشکلی داره و اینه که وقتی فلش رو به usb می زنم میگه cant install software و... و در یک کلام نمیاد بالا.
مشکل چیه؟؟و چطوری حل میشه؟
ممنون.
فک کنم بدون Safe فلش رو از PC کشیده بخواطر همین این مشکلو پیدا کرده .
اگه LEDداخلش روشن میشه برنامه زیر رو دانلود کن مال خوده Transcendه ! با این برنامه میتونی درستش کنی.
اگه مشکلت حل نشد باید بدیش گارانتی !
http://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Software/OnLineRecovery.exe

• Like
Reactions: Gow
سلام و خسته نباشید

دو تا دسته بازی excel (جفت) هست واسه یکی از دوستام رو هر سیستمی که میزنم unknown device میزنه. درایوری هم پیدا نکردم براش میتونین کمکم کنین؟
مدل X-204 هست

بچه ها سلام
خسته نباشيد

يكي از دوستان من روي سيستمش يك پاور جديد بسته
و وقتي كه سيستم رو روشن ميكنه همه چيز كار ميكنه، حتي فن كارت گرافيك !!
اما تصوير نداره، يعني مانيتور همچنان چشمك زن باقي ميمونه و روشن نميشه
در واقع كارت گرافيك تصوير ـه خروجي نميده !!
مشكل از كجاست دوستان؟
لطفا راهنمايي كنيد ممنون

سلام و خسته نباشید

دو تا دسته بازی excel (جفت) هست واسه یکی از دوستام رو هر سیستمی که میزنم unknown device میزنه. درایوری هم پیدا نکردم براش میتونین کمکم کنین؟
مدل X-204 هست

متاسفانه چون مدل متفرقه هست کاری نمیشه کرد الا اینکه همون درایورش از روی CD پیدا و نصب بشه تا معلوم بشه اصلا کار می کنه یا نه، اگر نه که بهتری بندازیش دور و یه مدل مهتبر بخری

بچه ها سلام
خسته نباشيد

يكي از دوستان من روي سيستمش يك پاور جديد بسته
و وقتي كه سيستم رو روشن ميكنه همه چيز كار ميكنه، حتي فن كارت گرافيك !!
اما تصوير نداره، يعني مانيتور همچنان چشمك زن باقي ميمونه و روشن نميشه
در واقع كارت گرافيك تصوير ـه خروجي نميده !!
مشكل از كجاست دوستان؟
لطفا راهنمايي كنيد ممنون

خب مشخصه که سیستم بوت نمیشه و دلیلش هم هر کدوم از قطعات سیستم می تونه باشه
یا قطعات درست مونتاژ نشدن، یا پاور برای سیستم کافی نیست و تقلبیه، یا کابلای برق همشون درست وصل نشدن( مثل برق مستقیم گرافیک) ، خلاصه از خیلی چیزا میتونه باشه.

• Like
Reactions: koorosh sh
دوستان من یک مشکلی دارم که نمیدونم سخت افزاری هست یا نرم افزاری
گفتم اینجا مطرح کنم
ببخشید یکم طولانیه

من تو اکثر بازی ها به خصوص fps ها تو مراحل بازی اونجا هایی که قراره Chekpoint کنه یا Save کنه حدودا 2 یا 3 ثانیه قبلش فریمم کمه کم میشه
به شکل گیر و ول کردن یا همون stuttering و بعد که نوشت game saved تا 2 یا 3 ثانیه بعدش هم همینطوریه
و بعدش فریم بر میگرده و خیلی نرم حتی تو شلوغترین در گیری ها ادامه پیدا میکنه تا chekpoint بعدی

رو کارت و psu قبلیم هم اینطوری بود
رو این کارت و psu جدیدم هم همینه

ram ها رو هم عوض کردم کم وزیاد هم کردم همینه
2 تا 1 و 4 تا 1 رو تست کردم
مهم نیست تنطیمات بازی چی باشه یا چه بازی با چه سنگینی باشه

اخریش هم همین bulletstorm

===========

تا دیشب که تو ویندوز داشتم convert میکردم
و همزمان یک 1080p فیلم هم داشتم میدیدم و چند تا application هم باز بود که یهو دیدم mouse ام جهتش عوض شد و بالا پایینش عکس شد و صفحه کلید هم type نمکینه
دمای cpu رو نگاه کردم دیدم رسیده به 68 درجه و دور فن هم 1950 هست

با همون وضع converter رو بستم که دیدم دما بعد از چند لحظه شد همون 32 و 33 و این مشکل حل شد و همه چیز عادی شد

=========
نرم افزار real temp هم دان کردم
prime 95 هم دان کردم
گذاشتم تست default خودش یعنی blend رو بگیره
دما تا 77 رفت اخرش ولی اونطوری نشد

اینم عکس مراحل cooldown

ms4oemc3qr8zjksxxaqg.jpg
حالا برام سوال پیش اومده که ممکنه اون اتفاق موقع save و load تو مراحل بازی هم به خاطر همین دمای بالای cpu باشه ؟

فن cpu رو هم عوض کردم
خود cpu رو هم با یک مدل مشابه دیگه تست کردم همینطوریه

آخرین ویرایش:
دوستان من یک مشکلی دارم که نمیدونم سخت افزاری هست یا نرم افزاری
گفتم اینجا مطرح کنم
ببخشید یکم طولانیه

من تو اکثر بازی ها به خصوص fps ها تو مراحل بازی اونجا هایی که قراره Chekpoint کنه یا Save کنه حدودا 2 یا 3 ثانیه قبلش فریمم کمه کم میشه
به شکل گیر و ول کردن یا همون stuttering و بعد که نوشت game saved تا 2 یا 3 ثانیه بعدش هم همینطوریه
و بعدش فریم بر میگرده و خیلی نرم حتی تو شلوغترین در گیری ها ادامه پیدا میکنه تا chekpoint بعدی

رو کارت و psu قبلیم هم اینطوری بود
رو این کارت و psu جدیدم هم همینه

ram ها رو هم عوض کردم کم وزیاد هم کردم همینه
2 تا 1 و 4 تا 1 رو تست کردم
مهم نیست تنطیمات بازی چی باشه یا چه بازی با چه سنگینی باشه

اخریش هم همین bulletstorm

===========

تا دیشب که تو ویندوز داشتم convert میکردم
و همزمان یک 1080p فیلم هم داشتم میدیدم و چند تا application هم باز بود که یهو دیدم mouse ام جهتش عوض شد و بالا پایینش عکس شد و صفحه کلید هم type نمکینه
دمای cpu رو نگاه کردم دیدم رسیده به 68 درجه و دور فن هم 1950 هست

با همون وضع converter رو بستم که دیدم دما بعد از چند لحظه شد همون 32 و 33 و این مشکل حل شد و همه چیز عادی شد

=========
نرم افزار real temp هم دان کردم
prime 95 هم دان کردم
گذاشتم تست default خودش یعنی blend رو بگیره
دما تا 77 رفت اخرش ولی اونطوری نشد

اینم عکس مراحل cooldown

ms4oemc3qr8zjksxxaqg.jpg
حالا برام سوال پیش اومده که ممکنه اون اتفاق موقع save و load تو مراحل بازی هم به خاطر همین دمای بالای cpu باشه ؟

فن cpu رو هم عوض کردم
خود cpu رو هم با یک مدل مشابه دیگه تست کردم همینطوریه
مشخصات دقیق سیستم چیه؟
این مشکلات رو فقط خود خودت داری پدرام جان، امکان نداره جای دیگه همچین چیزایی دیده بشه!!

اینجا تاپیک درایوره ، ولی خب جای دیگه ای پیدا نکردم برای پرسیدن سوالم ...

کارت گرافیک GTS250 ای که خریدم ، برای تغذیه ، یک سوکت 8 پین داره که در سر دیگه ش ، دو تا 6 پین قرار داره ... این بنده خدایی که سیستم رو اسمبل کرده بود ، برای تغذیه ، همون سوکت 6 پین پاور رو زده به کارت گرافیک ...

میخواستم ببینم ، اینکه به جای سوکت 8 پین ، 6 پین خورده به کارت گرافیک ، مشکلی برای تغذیه کارت گرافیک پیش نمیاره ؟ ... و اگه باید حتما سوکت 8 پینش بخوره بهش ، چجوری 2 تا سوکت 6 پین کارت گرافیک رو به یدونه سوکت 6 پین پاور بزنم ؟ ... تبدیل خاصی توی بازار هست ؟!!!

مرسی ...

مشخصات دقیق سیستم چیه؟
این مشکلات رو فقط خود خودت داری پدرام جان، امکان نداره جای دیگه همچین چیزایی دیده بشه!!
intel e7300
asus p5kpl/1600
4*1gb patriot ddr2
evga gtx 4601gb
green gp 635-us

علاوه بر این ها
e7200 , e7500 , e8400 و q6600 رو برای cpu رو از دوستانم گرفتم تست کردم
و رم هم به جای 4 تا 1 گیگ 2 تا 1 گیگ و یک بار هم از برند gail هم اوردم تست کردم
مین بورد هم gigabyte p41t-d3 رو هم از پسر خالم گرفتم

تو همه بازی ها اینطوری نمیشه
مثلا necrovision یا Sniper Ghost Warrior یا nailed یا Test Drive Unlimited 2 یا bioshock و ... نمیشه
ولی تو بعضی بازی های دیگه میشه
مثلا bulletstorm یا cod یا ...
تنظیمات هم میخوای 640 و low باشه یا 1080 یا 2x aa

موقع save اینطوری میشه
و بعضی وقت ها موقع load کردن یک قسمت جدید از یک مرحله
مثلا تو bulletstorm وقتی میخوام دکمه اسانسور رو بزنم

و 10 بار هم دوباره بیام همینجا همین نقطه اینطوری میشه

=======

فرشید جان این رو راست میگی چون واقعا تو فرم های فارسی هیچ کس مشکلاتی که من دارم رو نداره
ولی تو فروم های خارجی تا دلت بخواد هست و انگار از زبون من نگارش شده

اونها با i series هم تست گرفته بودن
یک جورایی عادت کردم دیگه
چون خسته شدم از بس وقت و هزینه و انرژی گذاشتم
و از این و اون قطعه برای تست گرفتم
و چک های نرم افزاری کردم
و فروم ها رو شخم زدم

آخرین ویرایش:
اینجا تاپیک درایوره ، ولی خب جای دیگه ای پیدا نکردم برای پرسیدن سوالم ...

کارت گرافیک GTS250 ای که خریدم ، برای تغذیه ، یک سوکت 8 پین داره که در سر دیگه ش ، دو تا 6 پین قرار داره ... این بنده خدایی که سیستم رو اسمبل کرده بود ، برای تغذیه ، همون سوکت 6 پین پاور رو زده به کارت گرافیک ...

میخواستم ببینم ، اینکه به جای سوکت 8 پین ، 6 پین خورده به کارت گرافیک ، مشکلی برای تغذیه کارت گرافیک پیش نمیاره ؟ ... و اگه باید حتما سوکت 8 پینش بخوره بهش ، چجوری 2 تا سوکت 6 پین کارت گرافیک رو به یدونه سوکت 6 پین پاور بزنم ؟ ... تبدیل خاصی توی بازار هست ؟!!!

مرسی ...
شما باید حتما با کابل 8 پین کارت گرافیکت رو تغذیه کنی، اگه لازم نبود که 8 پین نمی زاشتن

اون کابل هم واسه اینه که دو تا کابل مستقیم 6 پین پاور رو همزمان بگیره و یه خروجی 8 پین بده، اگر پاورت دوتا کابا خروجی گرافیک نداره باید یه تبدیل کانکتور مولکس به 6 پین PCI-E بگیری و اون رو هم به یه ورودی دیگه ی اون تبدیل وصل کنی، در هر صورت باید از 2 تا کابل مجزا ورودی داشته باشه واسه خروجی 8 پین.

intel e7300
asus p5kpl/1600
4*1gb patriot ddr2
evga gtx 4601gb
green gp 635-us

علاوه بر این ها
e7200 , e7500 , e8400 و q6600 رو برای cpu رو از دوستانم گرفتم تست کردم
و رم هم به جای 4 تا 1 گیگ 2 تا 1 گیگ و یک بار هم از برند gail هم اوردم تست کردم
مین بورد هم gigabyte p41t-d3 رو هم از پسر خالم گرفتم

تو همه بازی ها اینطوری نمیشه
مثلا necrovision یا Sniper Ghost Warrior یا nailed یا Test Drive Unlimited 2 یا bioshock و ... نمیشه
ولی تو بعضی بازی های دیگه میشه
مثلا bulletstorm یا cod یا ...
تنظیمات هم میخوای 640 و low باشه یا 1080 یا 2x aa

موقع save اینطوری میشه
و بعضی وقت ها موقع load کردن یک قسمت جدید از یک مرحله
مثلا تو bulletstorm وقتی میخوام دکمه اسانسور رو بزنم

و 10 بار هم دوباره بیام همینجا همین نقطه اینطوری میشه

=======

فرشید جان این رو راست میگی چون واقعا تو فرم های فارسی هیچ کس مشکلاتی که من دارم رو نداره
ولی تو فروم های خارجی تا دلت بخواد هست و انگار از زبون من نگارش شده

اونها با i series هم تست گرفته بودن
یک جورایی عادت کردم دیگه
چون خسته شدم از بس وقت و هزینه و انرژی گذاشتم
و از این و اون قطعه برای تست گرفتم
و چک های نرم افزاری کردم
و فروم ها رو شخم زدم
این جاهایی که می گی دقیقا جایی هست که عملیات I/O انجام میشه،هاردت رو نگفتی چی هست، ولی اگر قدیمی و کند باشه، از این مدل مشکلات حتما پیش میاد،

علاوه بر این سنگینی ویندوز و حتی یه آنتی ویروس سنگین،خودش مزید بر علت هست، سوای اینکه 4 هسته ای بودن پردازنده خودش خیلی از سربار کارای همزمان کم می کنه

اگر بتونی با یه SSD همین تست ها رو بگیری مشخص میشه که مشکل شما، اگر واقعا مشکل بشه گفت از کجاست.( البته اون وقفه های BulletStorm که باگ بازی هم هست، آپدیتش رو نصب کنی بهتر میشه)

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or