تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

این مشکل شبیه مشکلای پاور هست، پاور رو عوض کن و سیستم رو تست کن، ببین مشکل از اوم بوده یا نه
در غیر اینصورت مشکل مادربرد هست و باید جدا تستش کنی.

دوست عزیز با یک پاور ضعیف تر (از نظر وات) چک کردم ولی باز هم همین مشکل را داشت.متاسفانه کارت گرافیک ضعیف تری در دست رس نیست که بتوانم ازش استفاده کنم حالا به نظرتون می توانه از کارت گرافیک باشه؟!چون زمانی که بازی می کنم و کاره سنگین از کارت گرافیک می کشم هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط زمانی که دستگاه گرم نشده یک همچین مشکلی وجود داره.ایا نرم افزاری برای چک کردن مادر برد وجود نداره؟!

سلام
من اینو قبلا هم پرسیدم اما جواب درست نگرفتم!
ببینید من تا قبل از اینکه ویندوزم رو 64 بیت کنم(سون هست)راحت هر بازیو اجرا میکردم حتی کرایسیس!البته رو کیفیت مدیوم نه تا تهش!(:دی)
حالا 64 بیت شده بعد من هر بازی رو روش میریزم تو بازی که میرم بعد از چند ثانیه شروع به افت فریم میکنه!
باور کنید حتی بازی ساده هم میذارم اینجوری میشه!!!(از این اشاره و کلیک ها که تو محیط دنبال شئ بگردی!!!!!)
حالا یکی بگه مشکل چیه؟آیا سخت افزار خرابه؟یا برنامه ای نصب نیست؟چون نه تو اسکرین سیور گیر میکنه نه تو دمو ها!

برای مادربرد که نه، قطعات و مدارات زیادی داره و باید از لحاظ فیزیکی هم تست بشه،

اما برای تست گرافیک می تونی ازFurMark استفاده کنی ببینی تصویر خراب میشه یا هنگ می کنه یا نه.

سلام
من اینو قبلا هم پرسیدم اما جواب درست نگرفتم!
ببینید من تا قبل از اینکه ویندوزم رو 64 بیت کنم(سون هست)راحت هر بازیو اجرا میکردم حتی کرایسیس!البته رو کیفیت مدیوم نه تا تهش!(:دی)
حالا 64 بیت شده بعد من هر بازی رو روش میریزم تو بازی که میرم بعد از چند ثانیه شروع به افت فریم میکنه!
باور کنید حتی بازی ساده هم میذارم اینجوری میشه!!!(از این اشاره و کلیک ها که تو محیط دنبال شئ بگردی!!!!!)
حالا یکی بگه مشکل چیه؟آیا سخت افزار خرابه؟یا برنامه ای نصب نیست؟چون نه تو اسکرین سیور گیر میکنه نه تو دمو ها!

کارت گرافیک شما چیه؟ درایورش رو آپدیت کردی؟ پاورت چیه؟

s89_.png

اینم مشخصات سیستم
نه فکر نکنم آپدیت کرده باشم!!!

دوستان من یک مشکلی دارم که چند وقته یکم اذیتم میکنه.
احساس میکنم سیستمم کاراییه سابق رو نداره.
به عنوان مثال من بازی CRYSIS:WARHAED رو 2سال پیش وقتی سیستمم رو تازه خریدم رو آخرین تنظیمات به راحتی بازی میکردم.(ویندوزم XP بود).ولی آلان با اینکه تنظیمات رو حالت GAMER هم هست در بعضی اوقات نرخ فریم به زیر 30 میرسه!!

خودم به شخصه احساس میکنم از وقتی که از WIN7 استفاده میکنم کاراییه سیتمم(رو بازی های سنگین)
پایین اومده.

1-به نظر شما علت این پایین اومدن کارایی سیستم چیه؟
2-چه راهه حلی براش پیشنهاد میکنید؟
3-آیا خاک گرفتن داخل فن های کار گرافیک تاثییری رو عملکرد سیستم داره؟

دوستان عزیز ممنون اگه مثل همیشه راهنماییم کنید
مشخصات سیستم:
CPU:Intel Core2 Quad Q6700 @ 2.66GHZ 2.67GHZ
Matherboard: GIGABYTE Ultra Durable 3 EP45-UD3R
VGA: ENGTX 285 1024MB ASUS
RAM: 4GB OSZ GOLD DDR2

s89_.png

اینم مشخصات سیستم
نه فکر نکنم آپدیت کرده باشم!!!

عزیزم این مشخصات کامل نیست، من گفتم تمام مشخصات، گرافیک و مادربرد و پاور رو که ویندوز اونجا نمی نویسه

بهرحال اول از همه آخرین درایور کارت گرافیک رو دانلود و نصب می کنی و یه مدت تست می کنی ببینی رفع شده یا نه

دوستان من یک مشکلی دارم که چند وقته یکم اذیتم میکنه.
احساس میکنم سیستمم کاراییه سابق رو نداره.
به عنوان مثال من بازی CRYSIS:WARHAED رو 2سال پیش وقتی سیستمم رو تازه خریدم رو آخرین تنظیمات به راحتی بازی میکردم.(ویندوزم XP بود).ولی آلان با اینکه تنظیمات رو حالت GAMER هم هست در بعضی اوقات نرخ فریم به زیر 30 میرسه!!

خودم به شخصه احساس میکنم از وقتی که از WIN7 استفاده میکنم کاراییه سیتمم(رو بازی های سنگین)
پایین اومده.

1-به نظر شما علت این پایین اومدن کارایی سیستم چیه؟
2-چه راهه حلی براش پیشنهاد میکنید؟
3-آیا خاک گرفتن داخل فن های کار گرافیک تاثییری رو عملکرد سیستم داره؟

دوستان عزیز ممنون اگه مثل همیشه راهنماییم کنید
مشخصات سیستم:
CPU:Intel Core2 Quad Q6700 @ 2.66GHZ 2.67GHZ
Matherboard: GIGABYTE Ultra Durable 3 EP45-UD3R
VGA: ENGTX 285 1024MB ASUS
RAM: 4GB OSZ GOLD DDR2

شما هم آخرین درایورهای مادربرد و گرافیک رو دانلود و نصب کن ببین فرقی می کنه یا نه، اصطحلاک پاور باعث ضعیف شدن اون میشه و ممکنه تاثیر گذار باشه، حرارت بالا هم ممکنه عامل اون وقفه ها باشه.

شما هم آخرین درایورهای مادربرد و گرافیک رو دانلود و نصب کن ببین فرقی می کنه یا نه، اصطحلاک پاور باعث ضعیف شدن اون میشه و ممکنه تاثیر گذار باشه، حرارت بالا هم ممکنه عامل اون وقفه ها باشه.
درایور کارت گرافیکم فکر کنم آخری باشه؟درسته؟

فرشید جان آخرین درایورهای مادربرد رو از کجا میتونم بگیرم؟ :(

بریده شدن تصویر در بازی

سلام

من چند دیروز یه گرافیک ASUS GTX 580 با گارانتی سازگار خریدم و حالا مشکل من این است که وقتی داخل بازی ها میشوم بازی ها را در بالاترین کیفیت و روان بازی میکنم ولی در حرکت های سریع و چرخش به طرفین تصویر بریده بریده (یه حالتی مثل تکه تکه شدن تصویر) میشود که من را خیلی آزار میدهد
با گرافیگ قبلی خودم که 8800GTS 640MB DDR3 بازی کرایسیس2 (همون دزدیه) را با کیفیت پائین بازی میکردم ولـی تصویر بریده بریده نمیشد روی بازی مترو 2033 هم اینطور بود
حالا میگم نکنه سی پی یو برای گرافیک ضعیف باشه چون GTX580 تصاویر را با جزئیات فوق العاده بالایی نشان میدهد یا اینکه ویندوز من 32 بیتی هست محدودیتی ایجاد نکنه؟؟؟؟؟

اینم مشخصات سیستم من
ویندوز هفت 32 بیتی(آپدیت)
در مورد سیستم هم بگم سیستم را تازه جمع کردم
CPU: CORE I7-870
CPU COOLER: CNPS 10XPERFORMA
MAIN: P7P55D-E
VGA : ASUS GTX 580
RAM: PATRIOT 1333 4GB
POWER: GREEN 885
MONITOR: PX23720 PLUS 23" SAMSUNG

آیا لازم هست سی پی یو را اورکلاک کنم یا ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا کابل HDMI وصل کنم

تو رو خدا کمک کنید 750 پول دادم دارم دیونه میشم

درایور کارت گرافیکم فکر کنم آخری باشه؟درسته؟

فرشید جان آخرین درایورهای مادربرد رو از کجا میتونم بگیرم؟ :(

مگه شما مدل مادربرد رو گفتی که من بگم از کجا می تونی بگیری؟

سلام

من چند دیروز یه گرافیک ASUS GTX 580 با گارانتی سازگار خریدم و حالا مشکل من این است که وقتی داخل بازی ها میشوم بازی ها را در بالاترین کیفیت و روان بازی میکنم ولی در حرکت های سریع و چرخش به طرفین تصویر بریده بریده (یه حالتی مثل تکه تکه شدن تصویر) میشود که من را خیلی آزار میدهد
با گرافیگ قبلی خودم که 8800GTS 640MB DDR3 بازی کرایسیس2 (همون دزدیه) را با کیفیت پائین بازی میکردم ولـی تصویر بریده بریده نمیشد روی بازی مترو 2033 هم اینطور بود
حالا میگم نکنه سی پی یو برای گرافیک ضعیف باشه چون GTX580 تصاویر را با جزئیات فوق العاده بالایی نشان میدهد یا اینکه ویندوز من 32 بیتی هست محدودیتی ایجاد نکنه؟؟؟؟؟

اینم مشخصات سیستم من
ویندوز هفت 32 بیتی(آپدیت)
در مورد سیستم هم بگم سیستم را تازه جمع کردم
CPU: CORE I7-870
CPU COOLER: CNPS 10XPERFORMA
MAIN: P7P55D-E
VGA : ASUS GTX 580
RAM: PATRIOT 1333 4GB
POWER: GREEN 885
MONITOR: PX23720 PLUS 23" SAMSUNG

آیا لازم هست سی پی یو را اورکلاک کنم یا ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا کابل HDMI وصل کنم

تو رو خدا کمک کنید 750 پول دادم دارم دیونه میشم

اینهمه شلوغ کاری نمی خواست که یه سوال ساده!
شما که بهترین گرافیک فعلی دنیا رو خریدی باید سطح کاربری خودت رو هم با تحقیق بیشتر بالا ببری، کارت شما چون فریم خیلی بیشتری نسبت به قبل میده احتمال ناهماهنگ شدن فریمهاش با Refresh Rate مانیتورت رو هم بیشتر می کنه

خیلی ساده باید توی تنظیمات گرافیک بازیا، گزینه ی V Sync یا Virtual Sync رو روشن کنی و عددش رو هم مطابق عدد پشتیبانی شده ی مانیتورت-که برای LCD ها بیشتر 60 هست- قرار بدی، همین

سلام
من وقتی رو سیستمم میخوام ویندوز یا لینوکس کلا میخوام دیسک بوت کنم میزنه Boot From CD/DVD :
بعد همینطوری میمونه دیسک هم بوت نمیشه چه کنم دارم ؟!
یه بار DVD Writer رو هم عوض کردم بازم درست نشد.

سلام
من وقتی رو سیستمم میخوام ویندوز یا لینوکس کلا میخوام دیسک بوت کنم میزنه Boot From CD/DVD :
بعد همینطوری میمونه دیسک هم بوت نمیشه چه کنم دارم ؟!
یه بار DVD Writer رو هم عوض کردم بازم درست نشد.
چن تا حالت داره
یا دیسکای بوتت خط و خش زیاد دارن که خونده نمی شن
یا درایوت ضعیف شده و نمی تونه بخونه
یا توی بایوس گزینه های بوت اضافی داری که بالاتر از درایو رایترت هستن

یا سیستم مشکل خرابی رم داره که از همون اول نمی تونه بوت بشه.

سلام به همه دوستان عزیز !

من دیروز یه کارت صدای معمولی CREATIVE 5.1 VX گرفتم !چون ویندوزم 7 هست فروشنه درایو کارت صدای 7 رو به من داد !کارت رو نصب کردم و کارت هم به خوبی راه اندازی شد !اما مشکلی که هست اینه که تو کارتون یه دیسک هست که کلیه برنامه ها از جمله برنامه مهمی که معمولا شرکت CREATIVE تو پک میزاره هست که نامش هست CREATIVE VOLUME CONTROL که این برنامه روی کارت عملکرد خیلی خوبی داره و کسایی که کارت صدای CREATIVE رو تجربه کرده باشن به امکانات این برنامه روی این کارتها پی بردن !متاسفانه این برنامه روی ویندوز 7 من نصب نشد و ارور مربوطه همه به احتمال زیاد نشون گر این هست که درایو موجود مربوط به ویندوز 7 نیست !حتی پس از نصب هم برنامه اجرا نشد ! از لینک زیر هم تمام درایو های مریوط به ویندوز 7 رو دانلود کردم ولی این برنامه نصب نشد !
http://support.creative.com/Downloads/welcome.aspx
با تشکر از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or