سلام.
دوستان یه چند ماهی هست به یه مشکلی بزرگ بر خوردم !
مدتی هست که کامپروترم به شدت کند شده. به طوری که نمیتونم راحت بیام تو نت و پست بدم و یا اینکه یه کلیپ یه یه موزیک رو به راحتی گوش بدم.
من تا یه 7-8ماه پیش با Se7ven خیلی راحت کار میکردم با این حال که سی پی یوم یه مقدار ضعیف بود ولی تو 7 نسبتا راحت کار میکردم. منظورم کار کردن هم وب گردی تو نت به همراه موزیک گوش دادنه
اما بعد مدتی سیستمم کندتر و کند تر شد. اولش فکر میکردم ویندوزم رو باید عوض کنم و یا چه میدونم سیستمم به ویروسی تروجانی آلوده شده. اما خوب ظاهرا مشکل از اونجا هم نبود.
همین مشکلاب باعث شد کلا بیخیال 7 بشم. اومدم رو XP اونم اوایل یه مقدار کند بود ( سابق که از XP استفاده میکردم خیلی کندتر بود ) اما حالا بد جوری کند شده و واقعا اعصاب خورد کن شده.... کلا از حالت طبیعی خارج شده....
دارم کلیپ تصویری نگاه میکنم تصویر با صدا هم خونی نداره... هیچ کلیپ تصویری ای ! انگار داری اسلو میشن نگاه میکنی !
اما یه سری نکات دیگه هم بگم تا فراموش نکردم.
این اواخر که از 7 استفاده میکردم و شدیدا کند شده بودCPU Used تقریبا از 80% تا 100% بالا پایین میشد. واقعا بعضی وقت ها واقعا اعصاب خوردن کن میشد. من اگه تمام پروگرم ها رو میبستم و فقط فایر فاکس رو باز میکردم تقریبا این وضعیت رو داشتم حالا اگه Windows Media Player رو باز میکردم یه 4تا دونه موزیک میخواستم گوش بعدم بدتر میشد.
آنتی ویروس هم از KIS10-2011 استفاده میکردم. اگه شب قبل خواب فول اسکن رو شروع میکردم فردا صبح بلند میشدم هنوز میدیدم مشغول اسکنه! با این حال که هاردم 300گیگ هم استفاده اطلاعات رو قرار نداره.
حدودا یه ماهی میشه موقعی که PC رو روشن میکنم بعد از حدودا 15تا25 دقیقا خود به خود سریع خاموش میشه. (انگار که برق بره). بعد اگه خیلی سریع پاور رو بزنم و روشن کنم بعد یکی دو ثانیه دوباره خاموش میشه. باید حداقل یه 7-8ثانیه صبر کنم بعش PC رو روشن کنم. بعدش دیگه خاموش نمیشه.
بعد اینکه کارم با PC تموم بشه و PC رو خاموش کنم دفعه بعد که بخوام کامپیوتر رو روشن کنم باز هم همین آش و همین کاسه هست. یعنی باز همین برنامه رو دارم ! مگر اینکه بعد خاموش کردن کامپیوتر 10-15دقیقه روشنش کنم. .لی اگه یکی دو ساعت طول بکشه همین برنامه رو دارم.
یه مدتی هم هست یه صدا عجیبی از داخل کیس میاد. بدجوری صدا میده . البته صدا دائمی نیست. معمولا موقعی که PC رو روشن میکنم این صدا از داخلش میاد. دقیقا متوجه نشدم صدای چیه ولی به نظر میرسه یا صدای فن باشه یا خود سی پی یو.
وقتی که با 7 کار میکردم موقعی که تمام پروگرم ها بسته بود میخواستم همین My Computer رو باز کنم برای لحظاتی سی پی یو یه دفعه رو 100% میومد, حالا اگه مرورگرم رو باز میکردم باز هم همین اتفاق میوفتاد با این تفاوت که باید یه چند ثانیه ای هم صبر میکردم !
گیم هم که قربونش برم تعطیل ! الان برم بازی مثلا Dead Space1 رو نصب کنم موقعی که تو بازی برم بازی یه دفعه میاد رو 2-3 فریم!
الانم که دارم با XP کار میکنم به زور تو نت اومدم و دارم پست میدم)x
Code:
[COLOR=Blue][B]
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: P31-DS3L
BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz (2 CPUs)
Memory: 2046MB RAM
Card name: WinFast PX8500 GT(NVIDIA)
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 8500 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 512.0 MB Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111)[/B][/COLOR]