سلام خسته نباشید. من یه هارد اکسترنال 250 گیگ مارک توشیبا داشتم که داده بودم یکی از دوستانم و اون فرمتش رو NTFS کرده بود ، من اومدم از طریق گزینه فرمت معمولی این هارد رو به FAT 32 تبدیل کنم که متاسفانه این وسط نفهمیدم چه اتفاقی افتاد که بعد از اتصال دوباره هارد به کامپیوتر اصلا آیکنش رو توی My Computer نشون نمیده. چراغش روشن میشه ، توی اون قسمت Safley Remove پایین صفحه هم علامتش ظاهر میشه و مشخصاتش رو مینویسه اما دیگه توی My Computer ظاهر نمیشه میخواستم بدونم آیا راه حلی برای تعمیرش وجود داره؟
شما روی My Computer کلیک راست می کنی، گزینه ی Manage رو اجرا می کنی و سمت چپ از بخش Disk Management دیسک خودت رو انتخاب می کنی، پارتیشن رو Remove یا Delete می کنی و دوباره با فرمت FAT 32 پارتیشن می کنیش.
ممنون از راهنماییتون.فقط اگر ممکنه در مورد این هوای فشرده که قبلا هم راجبعه ش گفتین بیشتر توضیح بدین که اصلا چی هست و از کجا میشه تهیه اش کرد؟ و آیا تمیزی خاک cpu هم با این وسیله ممکنه؟ ممنون
دستگاهی هست بنام Blower که کارش تولید هوای فشردس ، توی فروشگاههای لوازم جانبی هم پیدا میشه از 20 تومن هم قیمت داره به بالا، مخصوص اینکار هست
باهاش کل قطعات رو میشه مثل روز اول نو و تمیز کرد.
درود !
فرشید جان خمیر سیلیکون کجا ها میفروشن !؟
فروشگاههای لوازم جانبی و لوازم متفرقه.