تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

ممکنه سیستمت مشکل حرارتی داشته باشه یا حتی مشکل پاورت باشه

بهتره با یه برنامه ی مانیتورینگ مثل Motherboard Monitor یا Sisoft Sandra حرارت سیستم رو چک کنی،بعدم اگه می تونی پاور سیستم رو عوض کنی
پاور شما چیه اصلا؟

Green 430.:)

دوستان من پورت VGA کارت گرافیکم از داخل سوکتش لحیمش درومده بود اومدم لحیمش کنم بقیه هم دراوردم و کلا داغون شد! رفتم بخرم تو بازار گیر نیاوردم ولی یه تبدیل VGA به DVI خریدم و کابل VGA مانیتورمو توسط تبدیل به پورت DVI کارت گرافیک زدم!ولی روی مانیتور این پیام فقط میاد! No Connection که نشون از این میده که اصلا پورت رو نشناخته!
باید کار خاصی بکنم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید!

Green 430.:)

خب در اینصورت باید پاورت رو جدا تست کنی،البته چون اورجینال هست احتمال خرابیش کمه

می مونه مشکل حرارتی یا نهایت مشکل نرم افزاری(تروجان یا ویروس که باعث خرابی ویندوز میشن)
می تونی از اول هاردت رو پارتیشن و فرمت کنی،بعد ویندوز بریزی تا مطمئن بشی مشکل نرم افزاری هم نیست.

دوستان من پورت VGA کارت گرافیکم از داخل سوکتش لحیمش درومده بود اومدم لحیمش کنم بقیه هم دراوردم و کلا داغون شد! رفتم بخرم تو بازار گیر نیاوردم ولی یه تبدیل VGA به DVI خریدم و کابل VGA مانیتورمو توسط تبدیل به پورت DVI کارت گرافیک زدم!ولی روی مانیتور این پیام فقط میاد! No Connection که نشون از این میده که اصلا پورت رو نشناخته!
باید کار خاصی بکنم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید!

خب فکر کنم شما اون تبدیل رو روی یه پورت DVI-D نصب کردی که اصلا سیگنال آنالوگ واسه VGA نداره که بخواد تصویر بده(بعضی وقتا رنگ این پورتا زرد و سفید هست که باعث تمایزشون بشه)
بهتره که کارتت رو بدی گارانتی یا تعمیرگاه تا اون پورت خروجیش رو برات عوض کنن.

• Like
Reactions: Amino-Danger
آره یه پارتیشن داشت! کنترولر؟ رو هارد قبلی هم که همینو گفتی برادر :( نکنه این هاردهای seagate همه از دم تعطیلا؟
100-150؟ چه خبره؟ خب همونو میدم دوباره برام دیتا بریزن خودمم الاف نمیکنم !
خوب پسر خوب من از کجا باید بدونم مشکلش چیه ؟! من فقط از این فاصله میتونم احتمالات رو بهت بگم دیگه بقیه ش با خودته ، تعطیل که نیستن ولی ممکنه شانس شما یجورایی...
خوب اینو برو بچه های بازیاب میگن ، دیگه هر جور راحتی.

سلام خسته نباشید یه سوال دارم از کجا بفهمیم که باس رم 1066 هست یه 800 من رمم ddr3 هست ولی وقتی کامپیوتر بالا میاد میزنه 800 ولی رو جعبه به وضوح زده 1066 مارکشم geil ddr3
پشتش زده pc3 10660 1333 mhz
cl 9-9-9-24

سلام خسته نباشید یه سوال دارم از کجا بفهمیم که باس رم 1066 هست یه 800 من رمم ddr3 هست ولی وقتی کامپیوتر بالا میاد میزنه 800 ولی رو جعبه به وضوح زده 1066 مارکشم geil ddr3
پشتش زده pc3 10660 1333 mhz
cl 9-9-9-24
بنظر میاد رم شما باس 1333 هست.
اما بدلیل اینکه که CPU یا مادربرد شما باس 1066 یا 800 رو پشتیبانی می کنه سرعت ماجول رم به سرعت باس CPU یا سرعت باسی که چیپ ست مادربرد پشتیبانی می کنه کاهش پیدا می کنه

ظاهرا شما پردازنده ی Core 2 داری و یه مادربرد DDR3 ،بنظر نمیاد که بشه با سرعت بالاتر از 1066 بتونه کار کنه.

بهرحال با برنامه ی CPU-Z می تونی مدل و سرعت واقعی رمها رو مشخص کنی.

دوستان عزیز
لپتاپم بعد از 1 ساعت بازی کردن روی high گرم میشه و باعث افت فریم در بازی میشه وقتی یه چیزی میزارم زیر لپتاپ تا ارتفاعش بیشتر شه دوباره بازی روون میشه می خواستم ببینم که این فن های مخصوص لپتاپ بدرد میخوره در ضمن یه مدل خوب واسه لپتاپ 15.6 اینچ معرفی کنید که قیمتشم مناسب باشه

بنظر میاد رم شما باس 1333 هست.
اما بدلیل اینکه که CPU یا مادربرد شما باس 1066 یا 800 رو پشتیبانی می کنه سرعت ماجول رم به سرعت باس CPU یا سرعت باسی که چیپ ست مادربرد پشتیبانی می کنه کاهش پیدا می کنه

ظاهرا شما پردازنده ی Core 2 داری و یه مادربرد DDR3 ،بنظر نمیاد که بشه با سرعت بالاتر از 1066 بتونه کار کنه.

بهرحال با برنامه ی CPU-Z می تونی مدل و سرعت واقعی رمها رو مشخص کنی.
حق با شما بود روی جعب مادربرد من زده1333)o.c)

برنامه ای هم که معرفی کردید از این قراره
max bandwdth pc3-10700h (667mhz)
1-الان سیستم من 800 بایه یا 1066 ؟
2-لطف میکنید بگید چجوری میتونم اوور کلوک کنم از تنضیمات بایوس مادربرد میشه؟
3-ایا این اوور کلوک دائمیش ضرر داره؟
4-خیلی معضرت میخوام اگه من یه رم دیگه بندازم رو مادربرد دوبانده میشه سرعت باس؟
یه توضیح کوتاه برای این علامات میدید؟
crashfree bios 3 eist g41+ich7 asus epu turbo key
شرمنده دیگه زیاد مزاحم میشم

سلام
دوستان من كارت گرافيكم رو در آوردم كه داخل كيس رو با هوا تميز كنم و يه بادي هم به فن و هيتسينك كارت گرافيكم گرفتم بدون كوچترين تماس و دستكاري. بعد تميز كاري دوباره گزاشتم سر جاش و PC رو روشن كردم و اتفاقي كه افتاد اين بود: هيچ تصويري نيومد و فن كارت گرافيگ با 100% سرعتش شروع كرد چرخيدن. دوباره امتحان كردم و اين دفعه نگاه كردم ديدم وقتي PC رو روشن مي كنم فن كارت حركت نمي كنه اون اول و بعد از3-4 ثانيه با 100% سرعت و صداي زياد شروع مي كنه به كار و هيچ تصويري نميده اصلا! كارت رو دوباره در آوردم گزاشتم، سيم پاور و كانكشن هارو همرو چك كردم، ولي بازم تصوير نمي ده! كارتم
BFG Geforce GTX 275 OC هستش.
به نظرتون مشكل چيه؟

سلام
دوستان من كارت گرافيكم رو در آوردم كه داخل كيس رو با هوا تميز كنم و يه بادي هم به فن و هيتسينك كارت گرافيكم گرفتم بدون كوچترين تماس و دستكاري. بعد تميز كاري دوباره گزاشتم سر جاش و PC رو روشن كردم و اتفاقي كه افتاد اين بود: هيچ تصويري نيومد و فن كارت گرافيگ با 100% سرعتش شروع كرد چرخيدن. دوباره امتحان كردم و اين دفعه نگاه كردم ديدم وقتي PC رو روشن مي كنم فن كارت حركت نمي كنه اون اول و بعد از3-4 ثانيه با 100% سرعت و صداي زياد شروع مي كنه به كار و هيچ تصويري نميده اصلا! كارت رو دوباره در آوردم گزاشتم، سيم پاور و كانكشن هارو همرو چك كردم، ولي بازم تصوير نمي ده! كارتم
به نظرتون مشكل چيه؟
شما کانکتورهای برق PCI-Ex رو به کارتت وصل کردی؟؟
اگر وصل کردی چک کن که کارتت رو درست توی اسلات جا زده باشی،چون با تفاسیری که می گی سیستمت اصلا بوت نمیشه
می تونی اسلات کارتت رو هم عوض کنی ببینی سیستم بوت میشه یا نه.

دوستان عزیز
لپتاپم بعد از 1 ساعت بازی کردن روی high گرم میشه و باعث افت فریم در بازی میشه وقتی یه چیزی میزارم زیر لپتاپ تا ارتفاعش بیشتر شه دوباره بازی روون میشه می خواستم ببینم که این فن های مخصوص لپتاپ بدرد میخوره در ضمن یه مدل خوب واسه لپتاپ 15.6 اینچ معرفی کنید که قیمتشم مناسب باشه
خوب بستگی داره شما رو چجور سطحی بخوای بذاری ، مثلا اگه رو فرش بذاری در کمتر از 2 ساعت آتیش میگیره :d ، در کل شما میتونی از انواع و اقسام coolpadایی که تو بازار هستش استفاده کنی مدل خاصی هم نداره یا تک فن هستن یا 3 تایی (تو این سایز).

خوب بستگی داره شما رو چجور سطحی بخوای بذاری ، مثلا اگه رو فرش بذاری در کمتر از 2 ساعت آتیش میگیره :d ، در کل شما میتونی از انواع و اقسام coolpadایی که تو بازار هستش استفاده کنی مدل خاصی هم نداره یا تک فن هستن یا 3 تایی (تو این سایز).

مرسی از پاسخ ولی سوال اصلیم این بود که این فن ها کار بردی داره یا نه؟

کاربرد که داره ولی نه در اون حدی که خریدشون واجب باشه منظور اینه که بدون اینا هم کار شما راه میفته ، ولی خوب با coolpad جابجایی هوا بهتر انجام میشه و چون حالت شیب داره تو تایپ هم به تایپیستا کمک میکنه.

سلام
به نظرتون مشكل چيه؟

شما کانکتورهای برق PCI-Ex رو به کارتت وصل کردی؟؟
اگر وصل کردی چک کن که کارتت رو درست توی اسلات جا زده باشی،چون با تفاسیری که می گی سیستمت اصلا بوت نمیشه
می تونی اسلات کارتت رو هم عوض کنی ببینی سیستم بوت میشه یا نه.
منم همین مشکل رو دارم تقریبا مشابهش !
قبلا هم گفتم که فکر کردم مشکل از پارگی کابل ـــه vga ولی با عوض کردن اون هم دوباره مشکلم رفع نشد!
یه جا رفتم میگفت کارتت سوخته البته فقط با یه نیگا اصلا هم تستش نکرد(!)یه جا دیگه رفتم گفت نه ایراد از کارت گرافیک نیست!
حداقل تکلیفم مشخص بشه خودش خیلیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or