تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان
مادربرد منp5p41t le
من ميخواستم صدارو از جلوي كيس بگيرم سوكت اديو كيسو زدم به مادربرد صدا نميداد يدونه ديگه كه تو دفترچه مادربز سوكت صدا بود رو پيدا كردم زدم فقط صداي صوت و خشش ميداد سوكتو از مادربردو كندم حالا ديگه از پشت هم اسپيكرو ميزنم صدا نميده!
نگيد كارت صدا سوخته تازه 15روزه مادربرد خريدم ويندوزمم seven عوضم كردمش تغير نكرد
از كجا بفهمم صدا سوخته يا نه؟

سلام دوستان
مادربرد منp5p41t le
من ميخواستم صدارو از جلوي كيس بگيرم سوكت اديو كيسو زدم به مادربرد صدا نميداد يدونه ديگه كه تو دفترچه مادربز سوكت صدا بود رو پيدا كردم زدم فقط صداي صوت و خشش ميداد سوكتو از مادربردو كندم حالا ديگه از پشت هم اسپيكرو ميزنم صدا نميده!
نگيد كارت صدا سوخته تازه 15روزه مادربرد خريدم ويندوزمم seven عوضم كردمش تغير نكرد
از كجا بفهمم صدا سوخته يا نه؟
احتمالا دفه ی اول کابلای مربوط به صدای Front Panel رو اشتباه وصل کردی که صدای خش خش گرفتی

الان بهتره بری توی تنظیمان BIOS مادربرد و صدای سوکت روی مادربرد رو Disable کنی ببینی از سوکت پشت مادربرد صدا میاد یا نه

بعدش درایور کارت صدا رو یه بار Uninstall کن و دوباره نصب کن،باید جواب بگیری
تووی تنظیمات صدای ویندوز 7 هم بررسی کن ببین خروجی اصلی صدا روی اسپیکر هات باشه و نه یه Device دیگه.

احتمالا دفه ی اول کابلای مربوط به صدای Front Panel رو اشتباه وصل کردی که صدای خش خش گرفتی

الان بهتره بری توی تنظیمان BIOS مادربرد و صدای سوکت روی مادربرد رو Disable کنی ببینی از سوکت پشت مادربرد صدا میاد یا نه

بعدش درایور کارت صدا رو یه بار Uninstall کن و دوباره نصب کن،باید جواب بگیری
تووی تنظیمات صدای ویندوز 7 هم بررسی کن ببین خروجی اصلی صدا روی اسپیکر هات باشه و نه یه Device دیگه.

همه كارارو كردم جواب نداد قبلا كه هدفون رو ميزدم زير يه پيامي ميداد الان انگار نه انگار بايوس رو هم غير فعال كردم كلا صدا رو نميشناخت
چه كنم؟

همه كارارو كردم جواب نداد قبلا كه هدفون رو ميزدم زير يه پيامي ميداد الان انگار نه انگار بايوس رو هم غير فعال كردم كلا صدا رو نميشناخت
چه كنم؟
خب بایوس دو تا گزینه داره،یکی برای کانکتور صدای جلوی کیس و یکی هم برای خروجی پشت مادربرد
شما باید گزینه ی Front Panel Audio رو غیر فعال بکنی

بهر حال می تونی تنظیمات بایوس رو هم Default بکنی بعنوان آخرین راهکار

اگر نشد و مطمئن شدی مشکل نرم افزاری نیست دیگه باید مادربرد رو گارانتی ببری.

سلام من یه چند وقتیه که با ویندوز 7 64 بیت این مشکلات رو پیدا کردم :
1. بعضی از برنامه ها که دچار crash میشن رو نمیتونم end process کنم ، یعنی هر چی end process رو میزنم برنامه از لیست Processes حذف نمیشه .
2. تو اکثر بازی ها وقتی exit میکنم ، بازی crash میکنه و همینجوری میمونه .
3. system file cheker رو که اجرا میکنم همش ارور میده و نمیتونه فایلهای سیستمی رو تصحیح کنه .

سلام من یه چند وقتیه که با ویندوز 7 64 بیت این مشکلات رو پیدا کردم :
1. بعضی از برنامه ها که دچار crash میشن رو نمیتونم end process کنم ، یعنی هر چی end process رو میزنم برنامه از لیست Processes حذف نمیشه .
2. تو اکثر بازی ها وقتی exit میکنم ، بازی crash میکنه و همینجوری میمونه .
3. system file cheker رو که اجرا میکنم همش ارور میده و نمیتونه فایلهای سیستمی رو تصحیح کنه .
خب احتمالا:
1- ویندوزت یا کرکش مشکل داره،وگرنه در حالت عادی هیچ کدوم از این موارد رو نباید دید

2-احتمال دیگه هم ویروسی شدن سیستم هست،ممکنه فایلهای سیستمی ویندوز خراب شده باشن

3-برنامه یا درایوری نصب کردی که باعث این مشکلات شده

4-سیستم و یا تنظیمات مربوط به سخت افزار رو تغییر دادی یا اورکلاک کردی.

بهتره ویندوز رو از اول و بدون اکتیو کردن نصب کنی و چن روز کار کنی باش ببینی مشکل داره یا نه،بعد مرحله به مرحله درایورها و برنامه ها رو نصب کنی.

درود
دوستان لب تاپ من یه پیکسل سوخته داره

جایی هست که درستش کنه چون شامل گارانتی نمیشه

البته یه سایت پیدا کردم که یه راهنمایی های کرده و یه سایتم برای از بین بردنشون گفته که هنوز تست نکردم

گفتم اول یه مشورت اینجا بکنم

اینم سایته اگه اون سایت هایی که معرفی کرده به درد میخوره لطفا راهنمایی کنید:

http://www.ultrap30.blogfa.com/post-76.aspx

ممنون

میشه گفت دیگه راه برگشتی نداره چون سوخته البته اگه فقط نافرمانی هم میکرد باز برگشتش 50 50 بود ، در اکثر موارد راهکارهایی که هستش (یعنی user خودش دست به کار میشه) باعث میشه بزنه پیکسلای اطرافش رو هم خراب کنه.
در کل بهتره سخت نگیری چون کار خاصی نمیتونی بکنی دست تعمیر کار هم نده که میشه خرج اضافی.

درود
دوستان لب تاپ من یه پیکسل سوخته داره

جایی هست که درستش کنه چون شامل گارانتی نمیشه

البته یه سایت پیدا کردم که یه راهنمایی های کرده و یه سایتم برای از بین بردنشون گفته که هنوز تست نکردم

گفتم اول یه مشورت اینجا بکنم

اینم سایته اگه اون سایت هایی که معرفی کرده به درد میخوره لطفا راهنمایی کنید:

http://www.ultrap30.blogfa.com/post-76.aspx

ممنون
راههایی که توی لینک گفته شده صحیح هست و برای پانلهای LCD روی تمام وسایل توصیه میشه،اما تضمینی برای گرفتن جواب نمی ده

با دقت و مطابق همون روال انجام بده شاید مشکل رفع شد.

فرشید جون سلام

آقا همین چند دقیقه پیش داشتم Fallout بازی می کردم که یهویی بازی قفل کرد و دیگه سیستم نیومد بالا، بجاش موقع بالا اومدن چندبار پشت سر هم و بدون فاصله ریستارت میشه(صفحه کاملا سیاهه و چراغ مونیتور همش تو حالت چشمک زنه) و بعدشم یه بوق ممتد و سه بوق کوتاه میزنه، اگه یادت باشه تو صفحات قبل مدتی پیش یه مشکلی پیش اومده بود واسه سیستمم (موقع روشن شدن صفحه خر تو خر میشد) حالا از اون موقع تا بحال هیچ مشکلی نبوده تا الان که به این روز افتاده، حالا مشکل از کجاس؟ کارت گرافیکه؟ حالا چه بلایی سر کارت گرافیکم اومده؟ میشه تعمیرش کرد یا باید یه کارت جدید بگیرم؟ گارانتیشم تموم شده........

VGA:ASUS 8600GTS 256mb

آخرین ویرایش:
salam.man game net daram systemham vaghti to bazi warcraft III hastam baazi vaghta restart mikone.kasi midone moshkel chie?moshkel na male bazie na male cpu.na male win.sysemhamam cpu phenom2 550.ram 2g.vga 250gts geforce giga.main giga770t.age kasi midonam moshkel chie lotfan rahnamaii kone.id yahoomam hamedhakan_p.ty.bye

salam.agha moshkel 100% male vga hast.age chipsetesh nasokhte bashe ghabele taamir hast vagarna bayad 1vga dige bekhari.
لطفا طبق قوانین فارسی تایپ کنید.

Last edited by a moderator:
فرشید جون سلام

آقا همین چند دقیقه پیش داشتم Fallout بازی می کردم که یهویی بازی قفل کرد و دیگه سیستم نیومد بالا، بجاش موقع بالا اومدن چندبار پشت سر هم و بدون فاصله ریستارت میشه(صفحه کاملا سیاهه و چراغ مونیتور همش تو حالت چشمک زنه) و بعدشم یه بوق ممتد و سه بوق کوتاه میزنه، اگه یادت باشه تو صفحات قبل مدتی پیش یه مشکلی پیش اومده بود واسه سیستمم (موقع روشن شدن صفحه خر تو خر میشد) حالا از اون موقع تا بحال هیچ مشکلی نبوده تا الان که به این روز افتاده، حالا مشکل از کجاس؟ کارت گرافیکه؟ حالا چه بلایی سر کارت گرافیکم اومده؟ میشه تعمیرش کرد یا باید یه کارت جدید بگیرم؟ گارانتیشم تموم شده........

VGA:ASUS 8600GTS 256mb

خب فکر می کنم که کارت گرافیک شما دیگه بطور کامل مرخص شده و باید بدی گارانتی
البته دیگه با اوناست که عوضش کنن یا بگن که باید یکی دیگه بخری.

salam.man game net daram systemham vaghti to bazi warcraft III hastam baazi vaghta restart mikone.kasi midone moshkel chie?moshkel na male bazie na male cpu.na male win.sysemhamam cpu phenom2 550.ram 2g.vga 250gts geforce giga.main giga770t.age kasi midonam moshkel chie lotfan rahnamaii kone.id yahoomam hamedhakan_p.ty.bye

salam.agha moshkel 100% male vga hast.age chipsetesh nasokhte bashe ghabele taamir hast vagarna bayad 1vga dige bekhari.

خب شما اول سوال پرسیدی ،بعدم خودت جواب دادی!
اول که طبق قوانین نباید فینگلیش می نوشتی،بعدم ممکنه از پاور یا کارت گرافیکت باشه.

دوستان من یه مشکل با پرینترم دارم . پرینترم Canon Laser Shot LBP1120 هست که تو ویندوز XP مشکلی ندارم اما جدیدا تو ویندوز7 پرینتر رو نمیشناسه و وقتی هم که میخوام یه پرینتر جدید درست کنم بعد از اینکه آدرس فایل inf اتوران درایور رو میدم و گزینه Next رو میزنم ارور میده Unable to install a printer the print processor does not exist . چه کار کنم ؟ مشکل از چیه ؟ تا هفته پیش پرینتر مثل جون کار میکرد ... ! خواهشا کمک کنید تا هفته دیگه باید کلی پرینت بگیرم...! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or