تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان من یه مشکل با پرینترم دارم . پرینترم Canon Laser Shot LBP1120 هست که تو ویندوز XP مشکلی ندارم اما جدیدا تو ویندوز7 پرینتر رو نمیشناسه و وقتی هم که میخوام یه پرینتر جدید درست کنم بعد از اینکه آدرس فایل inf اتوران درایور رو میدم و گزینه Next رو میزنم ارور میده Unable to install a printer the print processor does not exist . چه کار کنم ؟ مشکل از چیه ؟ تا هفته پیش پرینتر مثل جون کار میکرد ... ! خواهشا کمک کنید تا هفته دیگه باید کلی پرینت بگیرم...! :((
شما درایور پرینتر رو اگر از روی CD نصب کردی Uninstall کن و بعد کابل USB پرینتر رو در بیار و توی یه پورت دیگه بزن
دوباره که شناختش بزار درایورش رو خودش نصب کنه و دیگه مسیر نده،اون راهی که شما میری برای پرینترای USB کارساز نیس،چون باید خودش بشناسه و شما درایورش رو بدی،نه اینکه از اول خودت یه پرینتر تعریف کنی.

درایور مخصوص ویندوز 7 رو از اینجا دانلود کن.

یه سوال فوری !

من ناخواسته زدن میکروفون انترنال لپ تاپمو ار تو کنترل پنل غیر فعال کردم !

چه طوری فعالش کنم دوباره ؟

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشيد
يكي از دوستانم يه مشكلي داره وقتي pcرو روشن ميكنه در حالت بوت كه صفحه سياهه بعد از
جك كردن رم سيستم كه اخرين كزينس هنك ميكنه و ديكه اتفاقي نمي اوفته تا ريست كنه از هر
10 باري كه روشن ميكنه يك بار اينجوري ميشه ميكه كه يه بار تنضيمات مادربردو به حالت كارخونه اي برده ديكه اينجوري شده
مممنون

سلام خسته نباشيد
يكي از دوستانم يه مشكلي داره وقتي pcرو روشن ميكنه در حالت بوت كه صفحه سياهه بعد از
جك كردن رم سيستم كه اخرين كزينس هنك ميكنه و ديكه اتفاقي نمي اوفته تا ريست كنه از هر
10 باري كه روشن ميكنه يك بار اينجوري ميشه ميكه كه يه بار تنضيمات مادربردو به حالت كارخونه اي برده ديكه اينجوري شده
مممنون
احتمالا تنظیمات مربروط به یکی از قطعات نصب شده مثل هارد دیسک عوض شده (شاید SATA/IDE/RAID)
ما که نمی دونیم تنظیماتش چی باید باشه،سیستم رو باید بده به یکی واسش تنظیم کنه و تست کنه.

• Like
Reactions: Farh@d
BUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!
ببخشید ،پست شما رو ندیده بودم

شما باید بری روی آیکون صدا توی Taskbar (کنار ساعت) کلیک راسن کنی و:
1- گزینه ی Recording Devices رو بزنی
2- روی Microphone دابل کلیک کن و ببین فعال هست یا نه(باید اون پایین Use This Device باشه)
3-حالا Volume ها رو هم چک کن تا بتونی صدای میکروفون رو هم بشنوی.

احتمالا تنظیمات مربروط به یکی از قطعات نصب شده مثل هارد دیسک عوض شده (شاید SATA/IDE/RAID)
ما که نمی دونیم تنظیماتش چی باید باشه،سیستم رو باید بده به یکی واسش تنظیم کنه و تست کنه.
مرسی اخر فهمید از کابل ساتاش بوده چه عجیب!:d

ببخشید ،پست شما رو ندیده بودم

شما باید بری روی آیکون صدا توی Taskbar (کنار ساعت) کلیک راسن کنی و:
1- گزینه ی Recording Devices رو بزنی
2- روی Microphone دابل کلیک کن و ببین فعال هست یا نه(باید اون پایین Use This Device باشه)
3-حالا Volume ها رو هم چک کن تا بتونی صدای میکروفون رو هم بشنوی.

recording device خالیه خو ! ما از تو کنترل پنل زدیم غیر فعال کردیم دیگه نیست کلا !

recording device خالیه خو ! ما از تو کنترل پنل زدیم غیر فعال کردیم دیگه نیست کلا !
آها ،از اول می گفتی!
عزیز همون جا که می گی خالیه،(توی Recording Devices)کلیک راست بکن،بعد گزینه ی Show Disabled Device رو انتخاب کن،

بعدم روی گزینه ی غیر فعال شده کلیک راست کن و Enable ش کن.

• Like
Reactions: Isildur
سلام
یه هارد یه ترا دارم
دیروز تو محیط ویندوز داشتم کار میکردم یه هو دیدم هارد 1 ترا غیبش زد(اکسترناله آداپتور خوره) ! رفتم از قسمت manage دیدم هستش منم یه اسم براش گذاشتم(Q) و بعد دیدم اومد تو my computer ! ولی الان میخوام بازش کنم میگه باید فرمت بشه ! اطلاعات داخلش هم برام خیلی حیاتیه!چیکار کنم؟
میشه یه فرمت ntfs quick ازش بکنم بعد ریکاوری کنم؟یعنی با وجود فرمت کردن میشه اطلاعاتو برگردوند کامل؟(دیتای داخلش هم اکثرا فایلهای حجیم با فرمت mkv وavi و ... هستن) بعد برای ریکاور کردن اطلاعات چون حدود 1 ترا دیتا هست باید یه هارد یک ترا دیگه هم داشته باشم؟
کسانی که تو کار بازیابی اطلاعات هارد هستند برای بازیابی یه همچین هاردی چقدر میگیرن؟
ممنون

از اول یدونه پارتیشن داشت ؟! احتمال اینکه کنترولرش مشکل داشته باشه زیاده.
خوب با quick format میتونی تا حدودی به اطلاعات قبلی دست پیدا کنی (چون اگه خام بمونه و سیستم فایل تداشته باشه تو نرمافزارهای بازیابی شناسایی نمیشه) ولی 100 درصد نمیشه رو بازیابی همه ی اطلاعات حساب کرد ، در مورد برو بچه های بازیاب :d آخرین آماری که من داشتم یکی از زیر مجموعه های الماس واسه یه هارد 1tb بین 100 تا 150 میگرفتن تا اطلاعات رو برگردونن که در 90 درصد موارد میگن که آی فلانه ما نمیتونیم اگه بسوزه به ما ربطی نداره و از این حرفا.
خودت میتونی با یه نرمافزار درست و حسابی بازیابی اطلاعات تا حدودی فایلات رو برگردونی ، اگه 1tbت کامل پر بوده خوب مشخصه که نیاز به 1tb هارد واسه جابجایی شون خواهی داشت.

سلام یه چند وقتیه هرچی دانلود میکنم از هر سایتی فایل خراب دانلود میشه از بهترین دانلود منیجرا هم استفاده کردم ولی درست نشد احتمال داره مشکل از هارد باشه

آره یه پارتیشن داشت! کنترولر؟ رو هارد قبلی هم که همینو گفتی برادر :( نکنه این هاردهای seagate همه از دم تعطیلا؟
100-150؟ چه خبره؟ خب همونو میدم دوباره برام دیتا بریزن خودمم الاف نمیکنم !

سلام چطوری؟

یه مدتی هست چندتا مشکل دارم از قبیل :
1.موقعی که دارم چیزی رو کپی میکنم سرعت کامپیوتر بیش از حد کم میشه.:)
2.همین مورد بالا ولی در مورد Extract کردن فایل ها از طریقWinRAR
3.وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم و ویندوز بالا میاد تقریبا 35-40 ثانیه طول میکشه تا ویندوز راه بیفته.:)
4.تو بازی هم بعد از 1-2 دقیقه slowmotion میشه.:)

سلام چطوری؟

یه مدتی هست چندتا مشکل دارم از قبیل :
1.موقعی که دارم چیزی رو کپی میکنم سرعت کامپیوتر بیش از حد کم میشه.:)
2.همین مورد بالا ولی در مورد Extract کردن فایل ها از طریقWinRAR
3.وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنم و ویندوز بالا میاد تقریبا 35-40 ثانیه طول میکشه تا ویندوز راه بیفته.:)
4.تو بازی هم بعد از 1-2 دقیقه slowmotion میشه.:)
ممکنه سیستمت مشکل حرارتی داشته باشه یا حتی مشکل پاورت باشه

بهتره با یه برنامه ی مانیتورینگ مثل Motherboard Monitor یا Sisoft Sandra حرارت سیستم رو چک کنی،بعدم اگه می تونی پاور سیستم رو عوض کنی
پاور شما چیه اصلا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or