تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

منم همین مشکل رو دارم تقریبا مشابهش !
قبلا هم گفتم که فکر کردم مشکل از پارگی کابل ـــه vga ولی با عوض کردن اون هم دوباره مشکلم رفع نشد!
یه جا رفتم میگفت کارتت سوخته البته فقط با یه نیگا اصلا هم تستش نکرد(!)یه جا دیگه رفتم گفت نه ایراد از کارت گرافیک نیست!
حداقل تکلیفم مشخص بشه خودش خیلیه !
منظورت کابل برقش هست؟
کابل برق 6 پین که باید مستقیم از خود پاور اومده باشه و معمولا قابل تعویض نیست
شما پاورت اصلا چه مدلیه؟؟
تا گرافیک رو روی یه سیستم با پاور قوی تست نکنی معلوم نمیشه.

منظورت کابل برقش هست؟
کابل برق 6 پین که باید مستقیم از خود پاور اومده باشه و معمولا قابل تعویض نیست
شما پاورت اصلا چه مدلیه؟؟
تا گرافیک رو روی یه سیستم با پاور قوی تست نکنی معلوم نمیشه.
نه ،منظورم خود ـــه پورت VGA ـــه !
Elegance P4-900

Elegance P4-900

ببنم شما قبلا از VGA Onboard استفاده میکردی ؟ یا نه این رو جدید خریدی و قبلا هم داشتی ببین الان کارنهای قوی روشون یک پورت شش پین میخوره که اگر وصلش نکنی سوت بلند میشکه ببین داره یا نه جواب بالا رو بده

ببنم شما قبلا از VGA Onboard استفاده میکردی ؟ یا نه این رو جدید خریدی و قبلا هم داشتی ببین الان کارنهای قوی روشون یک پورت شش پین میخوره که اگر وصلش نکنی سوت بلند میشکه ببین داره یا نه جواب بالا رو بده
والا سیستمی که داشتم خیلی قدیمی نبود و یکی 2 سال پیش فقط براش یه Nvidia 9400 GT خریدم ! الان هم مشکلم با همین کارت گرافیکه !
اگه منظورتون همون پورتی که کابل VGA بهش وصل میشه(روی کارت گرافیک)بلــــه اونو داره !

Elegance P4-900
دوست عزیز، با این کارت از اول اشتباه کردی که از یه پاور تقلبی استفاده کردی

بهتره بندازیش کنار و یه پاور 585W GREEN بخری،بازم کانکتورای برق روی کارت رو چک کن.

شما کانکتورهای برق PCI-Ex رو به کارتت وصل کردی؟؟
اگر وصل کردی چک کن که کارتت رو درست توی اسلات جا زده باشی،چون با تفاسیری که می گی سیستمت اصلا بوت نمیشه
می تونی اسلات کارتت رو هم عوض کنی ببینی سیستم بوت میشه یا نه.

بله وصل كردم تو تمامه اصلات ها هم چك كردم ، حتا كانكتور هارو سيماشم عوض كردم ، يه كارت 8600 هم تست كردم باز بوت نشد. به نظرتون از مين بورده؟
اون يكي سيستمم پوورش نمي كشه كه بخوام كارت رو جدا تست كنم!

بله وصل كردم تو تمامه اصلات ها هم چك كردم ، حتا كانكتور هارو سيماشم عوض كردم ، يه كارت 8600 هم تست كردم باز بوت نشد. به نظرتون از مين بورده؟
اون يكي سيستمم پوورش نمي كشه كه بخوام كارت رو جدا تست كنم!
پس از کارت نیست،پاورت رو عوض کن تا خیالت بعد از این راحت باشه که نمی زنه قطعات دیگه رو مرخص کنه.

پاور؟؟ يعني مي گيد از پاوره؟ فكر نكنم! دليلتون چيه؟
بر طبق تجربه،پاورای تقلبی همیشه بیشترین آسیب رو به قطعات کامپیوتر می زنن
کارت گرافیک هم همیشه بیشترین توان الکتریکی رو از پاور می کشه،بنابراین در صورت بی ثباتی پاور ریسک خراب شدنش هم بیشتر هست
من نگفتم که قطعا مشکل شما از پاوره،گفتم برای اطمینان از این به بعد یه پاور اصلی روی سیستمت بزار
من جای شما بودم ،حتی اگر کارت گرافیکمم درست بود یه روز هم برای بازی کردن روی سیستمی با اون پاور طاقت نمیاوردم.

بر طبق تجربه،پاورای تقلبی همیشه بیشترین آسیب رو به قطعات کامپیوتر می زنن
کارت گرافیک هم همیشه بیشترین توان الکتریکی رو از پاور می کشه،بنابراین در صورت بی ثباتی پاور ریسک خراب شدنش هم بیشتر هست
من نگفتم که قطعا مشکل شما از پاوره،گفتم برای اطمینان از این به بعد یه پاور اصلی روی سیستمت بزار
من جای شما بودم ،حتی اگر کارت گرافیکمم درست بود یه روز هم برای بازی کردن روی سیستمی با اون پاور طاقت نمیاوردم.

ممنون
ولي من كه مدل پاورمو نگفته بودم! پاورم Green 685B هست كه فكر كنم جزو بهترينهاست....

ممنون
ولي من كه مدل پاورمو نگفته بودم! پاورم Green 685B هست كه فكر كنم جزو بهترينهاست....
اِه،خب بله،اگه اینطور باشه که بعیده مشکل پاور باشه،
یه چن تا راهکار دیگه رو هم تست کن:
اگه می تونی کابل پاور رو بکش و تنظیمات بایوست رو Default کن یا کلا از روی مادربرد Clear CMOS رو بزن تا مطمئن بشی از مادربردت نیست.
بعد ماجولهای رم رو هم دربیار دوباره جا بزن،کابل مانیتور رو هم توی یه پورت دیگه روی VGA وصل کن

اگه نشد که دیگه باید به خراب بودن یکی از قطعات فکر کرد.

اِه،خب بله،اگه اینطور باشه که بعیده مشکل پاور باشه،
یه چن تا راهکار دیگه رو هم تست کن:
اگه می تونی کابل پاور رو بکش و تنظیمات بایوست رو Default کن یا کلا از روی مادربرد Clear CMOS رو بزن تا مطمئن بشی از مادربردت نیست.
بعد ماجولهای رم رو هم دربیار دوباره جا بزن،کابل مانیتور رو هم توی یه پورت دیگه روی VGA وصل کن

اگه نشد که دیگه باید به خراب بودن یکی از قطعات فکر کرد.

Clear CMOS رو همون روز اول امتحان كردم نشد، رم هم امتحان كردم و همچنين كابل گرافيك رو... بازم بوت نمي شه
امروز مينبوردو مي فرستم گارانتي كه اونا نظر بدن
ممنون فرشيد جان

سلام
یه دونه از این تبدیل های ساتا که به اسلات pci وصل میشه گرفتم
اون موقع ویندوز Xp داشتم
زمانی که اونو وصل میکردم کارت شبکه که وصل بود از کار میوفتاد
بعد در میاوردم درست میشد
حالا دیروز ویندوز 7 ریختم .
اولش کارت شبکه رو شناخت و وصل شدم به اینترنت
بعد از چند بار دراوردن وکارت ها دوباره زدن الانه زمانی که کارت شبکه رو میزنم درایورشو میشناسه
ولی دیگه اصلا وصل نمیشه
unidentified network مینویسه
مودم هم default factory کردم .نشد.
وقتی هم میخوام درایور ساتا رو بریزم اصلا هر چی میزنم نمیشناسه از رو CD
تو xp هم رفتم دیدم اونجا هم همین طوری شده.یعنی الان کارت شبکه رو میشناسه ولی خودش بعد از چند دقیقه که نمیتونه ip بگیره اون علامت ! میاد .دستی هم ست میکنم به نت وصل نمیشه.ساتا هم عینه 7 شده اصلا از رو cd نمیشناسه.
قبلا مثلا کارت ساتا رو حداقل درایوری رو که رو CD بود میشناخت ولی الان دیگه هیچی نمیشناسه.
حتی Xp.
چند بار هم ویندوز عوض کردم.
در کل الان به نظرم هر درایوری که مربوط به PCI بشه اصلا تو 7 نصب نمیشه.حالا من فقط همین 2 تا کارت دارم.
خودشو میشناسه ولی حالت unknown میشه تو device manager از رو CD هم هیچی نصب نمیشه.
به نظر شما مشکل از مادربورد ؟
اسلات های PCI مشکل پیدا کرده ؟
(تو این عوض کردن کارت ها فکر کنم چند بار PC روشن بود.)

آخرین ویرایش:
سلام
یه دونه از این تبدیل های ساتا که به اسلات pci وصل میشه گرفتم
اون موقع ویندوز Xp داشتم
زمانی که اونو وصل میکردم کارت شبکه که وصل بود از کار میوفتاد
بعد در میاوردم درست میشد
حالا دیروز ویندوز 7 ریختم .
اولش کارت شبکه رو شناخت و وصل شدم به اینترنت
بعد از چند بار دراوردن وکارت ها دوباره زدن الانه زمانی که کارت شبکه رو میزنم درایورشو میشناسه
ولی دیگه اصلا وصل نمیشه
unidentified network مینویسه
مودم هم default factory کردم .نشد.
وقتی هم میخوام درایور ساتا رو بریزم اصلا هر چی میزنم نمیشناسه از رو CD
تو xp هم رفتم دیدم اونجا هم همین طوری شده.یعنی الان کارت شبکه رو میشناسه ولی خودش بعد از چند دقیقه که نمیتونه ip بگیره اون علامت ! میاد .دستی هم ست میکنم به نت وصل نمیشه.ساتا هم عینه 7 شده اصلا از رو cd نمیشناسه.
قبلا مثلا کارت ساتا رو حداقل درایوری رو که رو CD بود میشناخت ولی الان دیگه هیچی نمیشناسه.
حتی Xp.
چند بار هم ویندوز عوض کردم.
در کل الان به نظرم هر درایوری که مربوط به PCI بشه اصلا تو 7 نصب نمیشه.حالا من فقط همین 2 تا کارت دارم.
خودشو میشناسه ولی حالت unknown میشه تو device manager از رو CD هم هیچی نصب نمیشه.
به نظر شما مشکل از مادربورد ؟
اسلات های PCI مشکل پیدا کرده ؟
(تو این عوض کردن کارت ها فکر کنم چند بار PC روشن بود.)
من فکر می کنم که اصلا کارت تبدیل شما کار نمی کنه که بخواد توی ویندوز شناخته بشه
یعنی اون کارت شما الان به دلایلی توسط سیستم درست شناخته نمیشه که بخواد ویندوز نصبش کنه

اصولا این جور کارتای تبدیل با خیلی از مادربردا تداخل منابع و IRQ و مشکلات سخت افزاری دارن که بخاطر غیر استاندارد بودن کارتا و درایوراشون هست،ایراد از مادربرد نیست.دلیل اینکه کارت شبکه هم مشکل پیدا کرده همون تداخل با کارت تبدیل SATA بوده.

بعدم،بعدم، تو عوض کردن کارتا چند بار PC روشن بود؟؟؟؟؟!!!! یعنی چی؟؟؟؟
شانس آورده باشی که سیستم و قطعات دیگه خراب نشده باشه!

• Like
Reactions: MN Prince
من فکر می کنم که اصلا کارت تبدیل شما کار نمی کنه که بخواد توی ویندوز شناخته بشه
یعنی اون کارت شما الان به دلایلی توسط سیستم درست شناخته نمیشه که بخواد ویندوز نصبش کنه

اصولا این جور کارتای تبدیل با خیلی از مادربردا تداخل منابع و IRQ و مشکلات سخت افزاری دارن که بخاطر غیر استاندارد بودن کارتا و درایوراشون هست،ایراد از مادربرد نیست.دلیل اینکه کارت شبکه هم مشکل پیدا کرده همون تداخل با کارت تبدیل SATA بوده.

بعدم،بعدم، تو عوض کردن کارتا چند بار PC روشن بود؟؟؟؟؟!!!! یعنی چی؟؟؟؟
شانس آورده باشی که سیستم و قطعات دیگه خراب نشده باشه!
ممنون.
تعدادشو یادم نیست ولی چند بار خاموش کردم چند بار اون طوری فکر کنم.
اون تداخل مشکل من نیست الان.
الان کلا شبکه رو هم در بیارم ساتا رو بزنم خوده سخت افزارشو میشناسه ولی میگم وقتی میخوام از رو CD درایوشو نصب کنم هیچی از اون درایور ها رو نمیشناسه.
و بر عکس هم همین طور با این تفاوت که شبکه رو خوده 7 میشناسه ولی unidentified network
no network access

میزنه.
هیچ رسیوی نمیاد.

الان اگر مشکل پیدا کرده باشه مادربورد سالمه , اون 2 تا یا سخت افزار های جانبی دیگه مشکل پیدا کرده؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or