تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

دوستان بنده جدیدا یک Asus N550JV گرفتم. چند روز اول مشکلی نداشت و کارت گرافیک Nvidia به خوبی کار میکرد. یه روز یهو وسط کار Error داد و Restart شد و از اون به بعد، کارت گرافیک Nvidia رو نمیشناسه.
حتی Uninstall و Re-install و آپدیت کردم، ویندوز هم عوض کردم ولی بازم مشکل داره. داخل Device Manager این Error رو میده:

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

سلام

AMD Catalyst با AMD Mobility Catalyst چه فرقی داره؟

ویرایش:
اونطور که فهمیدم Mobility مال لپ تاپ ها است. درسته؟
AMD Catalyst عادی روی لپ تاپ ها نصب نمیشه؟

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا راهنمایی کنید ، 2 روز پیش واسه یکی از دوستان خریداری شده و ایشون هم بنده خدا خیلی از این مساله ناراحت هست

ار این مسیر می تونید استفاده کنید و درایور گرافیک مناسب لپ تاپ رو پیدا کنید .

Intel® Driver Update Utility رو بزنید به صورت خودکار میگرده و درایورهای مناسب سیستم رو پیدا می کنه . ببینید نتیجه چی میشه

سلام کسی لینک اموزش نصب درایو گرافیک رو داره؟ من مبتدی ام لطفا لینک اموزش کامل رو بذارید
درایو کارت کرافیکی که میخوام نصب کنم : nvidia gforce 320.49

آخرین ویرایش:
سلام کسی لینک اموزش نصب درایو گرافیک رو داره؟ من مبتدی ام لطفا لینک اموزش کامل رو بذارید
درایو کارت کرافیکی که میخوام نصب کنم : nvidia gforce 320.49

کاری نداره که..شما اون فایلی رو که دانلود کردی رو باز میکنی و بعدش Next , Next ,.....!!

داریور کارت گرافیک لب تاب HP PAVILION DV6000رو میخوام کارت گرافیک NVIDIAهست و ویندوزم سون و 32 بیتی ممنون میشم لینک دانلود بهم بدید.8400

آخرین ویرایش:
این ارور رو میده:
nvidia instaler cannot contnue
this graphics driver could not find compatible graphic hardvare
باید به desktop یا notebook بودن همچنین ویندوز 7 یا 8 یا غیره و 32 یا 64 بیتی بودن آپدیت هم توجه بشه ، از جایی که دانلود کردید باید نگاه کنید که مشخصات تطبیق داشته باشه با سیستم شما !!

داریور کارت گرافیک لب تاب HP PAVILION DV6000رو میخوام کارت گرافیک NVIDIAهست و ویندوزم سون و 32 بیتی ممنون میشم لینک دانلود بهم بدید
اگه ورژن خاصی مد نظرتون نیست توی گوگل سرچ کنید و اگه مشکل فیـلتـ*ر و تحریم دارید ، فارسی سرچ کنید که سایت دانلود ایرانی باشه .
مثل این سایت :

سلام دوستان
من این درایور کارت گرافیکم بعضی وقت ها که تو اینترنت هستم صفحه موروگر سیاه میشه و درایور ارور not responding میده و چند لحظه هست و بعدش یا خودش درست میشه یا ویندوز ریست میشه و درست میشه بنظرتون مشکل از چیه درایورم هم همین آخریه که بتا هست و مخصوص splinter cell هست

سلام
من یه کارت گرافیک 7970 دارم میخواستم از یک کارت گرافیک انویدیا برای بهره بردن از قابلیت فیزیکس انویدیا در کنارش استفاده کنم البته این کارت رو دارم و در واقع کارت گرافیک قدیمی من هست و کارت 9400 GT هست .
اگه میشه منو راهنمایی کنید که چطور اینکارو انجام بدم ممنون ...
یه سوال دیگه اینکه من برای اجرای بازی بتمن آرکام سیتی قابلیت فیزیکس رو فعال کردم و روی High گذاشتم و در هنگام انجام بازی با کمال تعجب دیدم که فیزیکس اعمال شده (!) و کار میکنه (روی یه کارت AMD)
البته بدون گذاشتن کارت انویدیا روی مادربرد و بدون استفاده از اون . یعنی چطوریه و چرا فیزیکس روی AMD کار میکنه ؟؟؟

میخوام اون کارت nvidia فقط و فقط کار پردازش فیزیکس رو انجام بده و کوچکترین دخالتی در امر پردازش بازیها و ... نداشته باشه
اگه کامل منو راهنمایی کنید ممنون میشم
cpu : core i7
main: Asus maximus V
VGA 1 : Asus HD7970
VGA 2 : Nvidia Geforce 9400GT
Ram : 8 GB DDR3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or