تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

ببخشید که دوباره پست میزنم دوستان من دقیقا نمیدونم ویندوزم 32 بیته یا 64 بیت فقط همینجور کشکی نصبش کردم در قسمت سیستم که نوشته win xp sp 2 2002

ببخشید که دوباره پست میزنم دوستان من دقیقا نمیدونم ویندوزم 32 بیته یا 64 بیت فقط همینجور کشکی نصبش کردم در قسمت سیستم که نوشته win xp sp 2 2002
شما به احتمال زیاد ویندوز 32 بیت داری چون من خودم cpu64 bit دارم ولی ویندوزم 32 بته!!!!
تازه شما نگفتی cpu 64 bit هست یا نه اگه نیست نمیتونی 64 بیت نصب کنی!

سلام دوستان من یه کارت 7900 gs دارم ویندوزم xp sp 2 معمولیه و ورژن درایورم 8.4.4.0 هستش میتونید لینک آخرین درایورشو برام بذارید؟
162.18 این جدیدترین واسه سریه هفت هستش برو به این لینک فقط تیک داخل کادر رو بزن.
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html

شما به احتمال 90 درصد ویندوز 32 بیت داری همون لینک بالاییه حالا برای اطمینان برو start ، allprograms ، accessories system tools و بعد system information ببین اونجا جلوی system type چی زده.

آخرین ویرایش:
دوستان من یک کارت 6600 gt دارم ولی وقتی درایور رو آپدیت می کنم موقع بازی کردن بعد از 4-5 دقیقه تو تصئیر خط خطی میشه مثله باگ تو بیشتر بازی ها هم اینطوری است نه فقط یک بازی بعد که درایور قدیمی را می ریزم درست میشه مشکل کجاست ؟

4c0dflc.png

4kk7t5t.jpg

باسلام خدمت دوستان عزيز دربازي سنتر
كارت گرافيك من XFX Geforce 7300 GS هستش وويندوز XP SP2 2006 دارم. اگركه ممكنه لينك آخرين آپديت اون رو برام بذاريد وآيا آپديت به اين صورت هستش كه درايورقبلي روريموو كرده وفايل جديدروكه دانلودكرديم نصب مي كنيم؟ اگرروش ديگه اي داره لطفآتوضيح بدهيد.

باسلام خدمت دوستان عزيز دربازي سنتر
كارت گرافيك من XFX Geforce 7300 GS هستش وويندوز XP SP2 2006 دارم. اگركه ممكنه لينك آخرين آپديت اون رو برام بذاريد وآيا آپديت به اين صورت هستش كه درايورقبلي روريموو كرده وفايل جديدروكه دانلودكرديم نصب مي كنيم؟ اگرروش ديگه اي داره لطفآتوضيح بدهيد.
این جدیدترین واسه سریه هفت هستش روش دیگه ای هم نداره همونی که گفتیه.
http://www.nvidia.com/content/Drive...163.71_forceware_winxp_32bit_english_whql.exe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or