تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

آقا یکی به من کمک کنه
کارت گرافیک من اینه
GF 8600GT 512MB DDR2

کجا باید آ÷دیتش کنم؟اگه لینک دانلودو دارین توروخدا بزارین.برای بازی فار کرای 2 می خوام.

کارت گرافیک لپتاپ من 8400M GT هست و اصلا نمیدونم آپدیتش کجاست...

اگر کسی لینک آپدیتش را برای XP بده بسیار بسیار ممنون میشم خیلی لازم دارم...

من یه مشکل عجیبی تو آپدیت کارت گرافیک دارم
من یه ویندوره ویستا دارم و گرافیک 8600 حالا وقتی درایور سری 8 رو دانلود میکنم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده
the INVIDA setup program could not loctae any drivers that are compatibel white your current hardware setup will exit now
ترو خدا کمک کنید تو همه بازیا مشکل پیدا کردم

من یه مشکل عجیبی تو آپدیت کارت گرافیک دارم
من یه ویندوره ویستا دارم و گرافیک 8600 حالا وقتی درایور سری 8 رو دانلود میکنم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده
the INVIDA setup program could not loctae any drivers that are compatibel white your current hardware setup will exit now
ترو خدا کمک کنید تو همه بازیا مشکل پیدا کردم

منم یه مشکلی تو این مایه ها داشتم دیدم درایو C که درایور جدید میخواسته روش نصب بشه فضای خالی نداشته نصب نمیشده و ارور میداده

آقا جون مادرتون یکی کمک کنه...

داداش منم وقتی لب تاپ داشتم برای درایور هاش پول دادم یه نفر از اینترنت برام دان کرد
حالا شما خودت میتونی به صورت فارسی تو گوگل هر چیزی رو که میخواهی تایپ کنی
مثلا بنویس دانلود درایورگرافیک.......
جای نقطه چین اسم گرافیکو بنویس

آخرین ویرایش:
اقا کارت گرافیک من 8600GT 1GB هست
می خوام ببینم میشه اپدیت 8800ultra رو دانلود و نصب کنم اخه ورژنش بالاتره (180.48) ولی واسه خودم 178.24 هست که تاریخش هم قدیمی تره!
می خواستم ببینم فرقی داره یا نه؟؟؟؟

می خوام ببینم میشه اپدیت 8800ultra رو دانلود و نصب کنم اخه ورژنش بالاتره (180.48) ولی واسه خودم 178.24 هست که تاریخش هم قدیمی تره!

نه داداش نمیشه هر سری از کارت گرافیکا برا خودش درایور مخصوصی داره
الکی دانلود نکن
حالا اکه میخوای امتحان کنی cd درایور یه نفرو که تازه گرافیکشو خریده بگیر:blushing:

نه دیگه اگه میشد که nvidia نمیومد 178.24 رو واسه 8600gt بذاره.

نه داداش نمیشه هر سری از کارت گرافیکا برا خودش درایور مخصوصی داره
الکی دانلود نکن
حالا اکه میخوای امتحان کنی cd درایور یه نفرو که تازه گرافیکشو خریده بگیر:blushing:

نه دیگه اگه میشد که nvidia نمیومد 178.24 رو واسه 8600gt بذاره.
اقایون ممنون!! پس 178.24 رفت واسه دانلود:cheesygri:-"

من درايور 180.84 نصب كردم اما وقتي مي خواد بره تو ويندوز صفحه سياه مي مونه بعدش فن كارتم ميره روي 100% همين طوريم مي مونه چه بكنيم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or